Hur man delar WordPress-inlägg automatiskt med buffert

Dela WordPress-inlägg automatiskt med buffert

Med miljarder aktiva användare som engagerar sig över plattformar har sociala medier blivit ett uppenbart val för företag och nystartade företag som vill förbättra sin online-verksamhet.


Medan sociala medier gör det lättare för dig att få ditt varumärke, produkter, tjänster eller information framför en livskraftig publik är det i slutändan upp till dig hur du väljer att dra nytta av fördelarna med tillgängliga appar. En av de mest effektiva och pålitliga apparna på sociala medier är buffert. Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta om att använda buffert för hantering av sociala medier, hur det fungerar som en kraftfull booster för sociala medier och hur du integrerar det med WordPress.

Varför buffert?

Buffer är en kraftfull app för delning av sociala medier. Det kompletterar din förmåga att engagera sig live på sociala medier utan att bombardera dina följare med uppdateringar på en gång! Vi har pratat om schemaläggning av inlägg för din blogg tidigare, och buffert är i huvudsak inläggsplanering för sociala medier.

Om du inte vill översvämma dina följare med samtidiga inlägg på Twitter, Facebook, Linkedin eller andra sociala mediesidor är Buffer-appen det perfekta systemet som hjälper dig. Det låter dig enkelt planera och bokmärka Facebook-uppdateringar, förbereda Pinterest-stift i god tid, schemalägga tweets från vilken dator som helst i världen (förutsatt att du har en fungerande internetuppkoppling) och mer. Allt du behöver göra är att förinställa uppdateringarna och lägga till dem i buffert. Appen gör resten.

Innehållet uppdateras inte bara i rätt tid utan det gör att dina kunder blir engagerade på din plattform under hela dagen. Dessutom kan du använda buffertstatistik för att se antalet personer som klickade på ditt innehåll, vilka inlägg som delades om osv..

Hur man ställer in buffert

Är du redo att komma igång med buffert? Det är lika enkelt som 1, 2,3. Vi visar dig steg-för-steg hur du installerar denna fantastiska schemaläggningsapp för sociala medier.

1. Skapa ett buffertkonto

Registrering för buffert

Först registrera dig för ett buffertkonto med Facebook-, Twitter-, Linkedin-konton eller så kan du använda buffertens alternativ för att registrera dig med din e-post.

Buffertbehör för sociala medier

Därefter blir du ombedd att länka dina sociala nätverk. Du kan välja mellan: Twitter-konto, Facebook-sida eller profil eller grupp, LinkedIn-profil eller sida, Google+ sida, Pinterest och Instagram. Beroende på nätverket du ansluter kommer Buffer att be om tillåtelse att få åtkomst till vissa aspekter av dina sociala mediekonton – detta är nödvändigt för att du kan schemalägga och publicera innehåll via buffert.

Alternativ för buffertplanering

När du är klar ställer du in alternativen för din sociala kontobuffert om du vill ställa in bokningstider manuellt eller om du vill att bufferten ska beräkna dem åt dig.

Buffertoptimerad postplanering

Om du väljer låt Buffer göra schemaläggningen för dig (som vi rekommenderar) helt enkelt lägga till antalet inlägg om dagen du vill och det kommer att beräkna när du ska lägga ut baserat på dina högsta trafiktider. Med det gjort är du klar med att konfigurera ditt konto!

2. Schemalägga inlägg för sociala medier med buffert

Buffer Social Media Post Scheduling

Nästa steg är att börja schemalägga inlägg och uppdateringar för dina sociala mediekonton. Logga in i buffert. Från fliken “Innehåll” kan du lägga till önskade inlägg, artiklar, citat eller tips (även bilder och videor). Om du använde buffert för att skapa ditt bästa bokningsschema klickar du bara på knappen “Lägg till i kö” så är du redo att skickas ut vid nästa tillgängliga publiceringstid. Du kan också välja att “Dela nu” eller din kan “Schemalägga inlägg” för att ställa in en anpassad manuell bokningstid.

Buffert efter kö

När du har planerat dina inlägg och uppdateringar går de automatiskt ut på dina sociala mediekonton vid dina förutbestämda tider på dagen. Så du kan tillbringa resten av dagen med fokus på ditt företag och inte dina sociala mediekonton.

3. Integrera WordPress med buffert för ännu enklare delning

WordPress to Buffer Free Plugin

Buffert är ett fantastiskt verktyg på egen hand, men i kombination med WordPress är det ett otroligt sätt att öka din trafik och läsarnas engagemang med sociala medier. För att lägga till buffert till din WordPress-webbplats rekommenderar vi att du använder ett plugin, som WordPress till buffert. Eftersom det finns i WordPress.org-pluginlagret kan du installera det direkt från din instrumentpanel under Plugins> Lägg till nytt.

WordPress till buffert-autentisering

När du har installerat och aktiverat måste du skapa ett åtkomsttoken i buffert så att plugin kan komma åt det. För att göra detta gå till Bufferts App-sida och registrera din webbplats med hjälp av den återuppringningsadress som anges på instickssidan för insticksprogrammet (se ovan).

Buffertåtkomsttoken

När du har registrerat din webbplats kopierar du “Access Token” och klistrar in den på inställningssidan för insticksprogram. Nu kan du komma igång med inställningarna för att dela ditt innehåll!

Schemalägg WordPress-inlägg och siddelning

WordPress to Buffer innehåller alternativ för att schemalägga dina inlägg och sidor som ska delas när de publiceras och uppdateras. Markera rutan (eller båda) och redigera sedan det nya inläggsformatet med plugin-taggarna inklusive ditt bloggnamn, inlägg eller sidtitel, utdrag, inläggskategori, publicerat datum, URL och författare. Markera sedan rutan för vilka buffertlänkade sociala konton du automatiskt vill dela ditt innehåll på.

Spara sedan dina inställningar. När du skapar innehåll på din webbplats delas det automatiskt med alla dina följare via buffert! Det finns en Proffs tillgänglig version som innehåller funktioner som möjlighet att automatiskt fästa innehåll till Pinterest, anpassade taggar för att dela ditt innehåll, stöd för presenterade bilder, enskilda inläggsinställningar etc. Så om du vill ha fler alternativ kan du uppgradera med ett klick på en knapp.

Tips för att få ut mesta möjliga av buffert för WordPress

Förutom att använda Buffer för att marknadsföra din WordPress-webbplats, är några tips för att hjälpa dig att optimera innehållet du delar för att få absolut bästa möjliga resultat:

1) Den första regeln för god social marknadsföring är var verklig med dina kunder. Försök inte schemalägga för många inlägg på en dag – automatisering är bra men för mycket gör att dina konton verkar mindre mänskliga och mer, ja, automatiserade.

2) Skapa ditt eget innehåll att källa via buffert. Om du samlar innehåll från andra källor, se till att skapa ditt eget anpassade utdrag för att dela det med för att hålla det friskt för dina läsare.

3) Försök att undvika att publicera ofta på Facebook. De straffar objekt som delas med tredjepartsappar eller tjänster så att ditt innehåll kanske inte når dina kunder (men oroa dig inte – alla andra sociala mediekonton Buffertstöd har inga problem med automatiserad delning).

4) Var social online med dina läsare. Tweet om och svara på kommentarer. Det kommer att öka ditt läsarengagemang och att ha nya kommentarer på din webbplats skapar nytt innehåll som är bra för SEO.

5) Många använder buffert, så varför inte lägga till en “Lägg till i buffert” -knappen på toppen av din webbplats. På så sätt kan dina följare lägga till ditt delade innehåll i deras buffertkonto.

6) Dra fördel av Buffer’s Optimal schemaläggning alternativ. Detta kommer att säkerställa att dina aktier når det högsta antalet följare.

7) Använd Buffertläsare-förlängning för att göra delningsuppdateringar och kuraterat innehåll ännu enklare. Med detta kan du också förkorta URL: en, lägga till foton och mer.

Avslutar

Det finns andra schemaläggningsalternativ för sociala medier men bufferten gör överlägset alla genom att vara enkla och effektiva. Med enkla att använda funktioner som anpassad schemaläggning, är flera kontohantering och spårningsbuffert det mest praktiska sättet att regelbundet uppdatera innehållet för dina användare. Om du har några frågor om Buffer kan du fråga. Och om du redan använder Buffer älskar vi att du delar din upplevelse i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map