Hur man planerar WordPress-inlägg i bulk

Hur man planerar WordPress-inlägg i bulk

Jag tror att du kommer att hålla med när jag säger: schemaläggningsfunktionen i WordPress är en riktig livräddare. Du kan enkelt schemalägga inlägg, sidor och till och med WooCommerce-produkter för ett framtida datum, vilket sparar dig mycket tid som du kan kanalisera för att få trafik och växa din blogg.


När du har ett enda inlägg, sida eller produkt är schemaläggningen lika enkel som att ställa in ett framtida publiceringsdatum i WordPress-postredigeraren. Bilden nedan visar du WordPresss standard schemaläggare i aktion.

standard WordPress post schema funktion

Om du har flera inlägg, kan du säga att du driver en blogg med flera författare, att schemalägga varje inlägg individuellt kan äta upp en enorm bit av din tid. Om du vill återvinna gamla inlägg för att behålla din blogg ser färskt kan redigera publiceringsdatumet för varje inlägg vara en skrämmande uppgift, mer om du har hundratals inlägg.

Vad ska man göra?

Du kan vända dig till automatiserad bulkplanering för att rädda dagen. Och vad behöver du för att schemalägga dina WordPress-inlägg i bulk? Det fria Auto Post Scheduler-plugin.

I dagens inlägg tar vi en djupare titt på funktionerna som gör Auto Post Scheduler till ett perfekt plugin för bulkplanering för WordPress.

Plugin-programmet hjälper dig att schemalägga inlägg på en gång, så att du kan hålla din blogg igång även när du är på semester. Dessutom kan du redigera de publicerade datumen för dina inlägg, så att du kan hålla din blogg fräsch.

Bulkplanering är också perfekt för att köra kampanjer under festliga säsonger och helgdagar. Med det sagt, ta dig en kaffe kaffe och låt Auto Post Scheduler testa.

Lämna inte dig utan att dela dina tankar i kommentarsektionen i slutet.

Hur man installerar Auto Post Scheduler

auto post scheduler wordpress plugin

Auto Post Scheduler är ett gratis plugin som finns tillgängligt i WordPress-pluginlagret. Du kan ladda ner, installera och använda plugin just nu utan att betala en krona.

Om du behöver ännu fler alternativ erbjuder utvecklaren en premiumversion känd som WP Auto Poster på Codecanyon. Premiumversionen kostar $ 25 dollar i skrivande stund.

wp auto affisch

För det här inlägget kommer vi att använda den gratis versionen. Med det sagt, låt oss börja med att ställa in plugin på din WordPress-webbplats.

Installera Auto Post Scheduler

Logga in på din WordPress admin-instrumentpanel och navigera till Plugins> Lägg till nytt som visas på bilden nedan.

lägga till ny wordpress-plugin

Skriv sedan “Auto Post Scheduler” i sökrutan för sökord och tryck sedan på Installera nu som vi markerar i följande skärmdump.

installera plugin-programmet för automatiskt schemaläggning i WordPress admin-instrumentpanelen

Klicka sedan på Aktivera -knappen för att få bollen att rulla som vi beskriver nedan.

aktivera plugin för automatisk postplanering

Efter aktivering är plugin Auto Post Scheduler redo att användas, vi behöver bara konfigurera ett par alternativ.

Hur gör man det?

Läs vidare för att lära dig hur du konfigurerar Auto Post Scheduler-plugin utan att bryta svett.

Så konfigurerar du Auto Post Scheduler WordPress Plugin

Nu när Auto Post Scheduler-plugin är aktivt på din webbplats, låt oss titta under huven och upptäck varför plugin-programmet bara har 5-stjärniga recensioner på WordPress.org.

Auto post scheduler recensioner

Bra recensioner åt sidan, låt oss ta oss till affärer.

Navigera till Inställningar> Auto Post Scheduler som vi markerar på bilden nedan.

åtkomst till automatisk post schemaläggare

Om du gör det leder du till administratörsbrädan för Auto Post Scheduler som visas på bilden nedan.

alternativ för automatisk post schemaläggare

Ganska enkel admin-instrumentpanelen, tror du inte? Jag älskar en enkel admin-instrumentbräda som fokuserar på det som betyder. Alternativskärmen för Auto Post Scheduler är en älskling att använda eftersom allt du behöver bara är ett klick bort. Peka och klicka, så är ditt arbete gjort!

Innan du gör något annat, ta dig dock tid att bekanta dig med tillgängliga alternativ. Nedan följer en sammanfattning av tillgängliga alternativ från början.

Utgående knappar

auto post scheduler adminalternativ

Som visas på bilden ovan får du fyra framstående knappar längst upp på adminskärmen. För det första har du Supportforum , som leder dig till Supportforum för Auto Post Scheduler på WordPress.org – där du kan få gratis support. För det andra har du Lämna en recension som naturligtvis leder dig till recensionerna på WordPress.org.

För det tredje har du det Omedelbar Karma endast $ 1 -knappen, som omdirigerar dig till en PayPal-donationssida, så att du kan stödja Auto Post Scheduler. Du kan göra en engångs donation eller göra en månatlig donation genom att kryssa i rutan som visas nedan.

För det fjärde har du WP Auto Poster -knappen som omdirigerar till premiumversion. WP Auto Poster är helt omskrivet med fler funktioner, obegränsade regeluppsättningar och full premiumstöd.

Aktivera Auto Post Scheduler

Även efter att ha aktiverat plugin, bör du notera att du måste aktivera schemaläggaren med hjälp av Aktivera Auto Post Scheduler som visas nedan.

aktivera automatisk post schemaläggningsknapp

Vi rekommenderar att du aktiverar schemaläggaren först efter att du har konfigurerat dina alternativ. Om du aktiverar schemaläggaren direkt måste du arbeta med standardinställningarna. Om standardalternativen fungerar för dig, gå rätt framåt och klicka på Aktivera Auto Post Scheduler. Men om du vill konfigurera Auto Post Scheduler på ditt sätt kan du läsa om för att lära dig mer om varje alternativ.

Alternativ för automatisk postplanering

I det här avsnittet kommer vi att gå igenom varje alternativ så att du fullt ut kan utnyttja kraften i plugin Auto Post Scheduler.

Auto Post Schema

auto post schema

Först i raden är Auto Post Schema alternativet som visas ovan, vilket gör att du kan ställa in ditt automatiska publiceringsschema. 24 timmar är standardvärdet, vilket innebär att du automatiskt publicerar ett inlägg per dag. Om du till exempel vill publicera två inlägg per dag måste du ändra värdet till 12 timmar. Behöver publicera fyra stycken om dagen, ändra värdet till sex timmar och så vidare.

Starta om på Publicera?

starta om på publiceringsalternativet

För det andra har du Starta om på Publicera? kryssrutan, vilket är praktiskt om du vill publicera gamla inlägg. Markera rutan publicerar dina redan publicerade inlägg. I grund och botten hjälper alternativet dig att få din blogg att se ny ut genom att automatiskt publicera dina inlägg.

Börja schemaläggningsförseningen

starta schemaläggningsalternativ

För det tredje har du Börja schemaläggningsförseningen, vilket hjälper dig att ställa in en tidsfördröjning innan ditt första schemalagda inlägg visas. Standardvärdet är inställt på noll (0), vilket betyder – om du aktiverar Auto Post Scheduler – kommer ditt första schemalagda inlägg publiceras omedelbart. Du kan ställa in en startfördröjning i sekunder, timmar eller dagar, vilket innebär att du har absolut kontroll över när dina inlägg startas.

Begränsa kontrollen till dessa posttyp (er)

Då har vi Begränsa kontrollen till dessa posttyper alternativ. Alternativet låter dig välja vilka inläggstyper du vill schemalägga. Posta är standardvärdet, men du kan lägga till andra inläggstyper i markeringen. På vilket sätt? Håll bara FLYTTA på tangentbordet och välj alla inläggstyper du vill schemalägga automatiskt.

Begränsa kontrollen till inlägg i dessa kategorier

Nästa, vi har Begränsa kontrollen till inlägg i dessa kategorier, vilket låter dig välja vilka kategorier du vill schemalägga. Som standard är alla kategorier valda, men du kan alltid utesluta vilken kategori du önskar. För att lägga till kategorier i ditt val, håll helt enkelt knappen FLYTTA på tangentbordet och välj önskade kategorier.

Begränsa kontrollen till inlägg från dessa författare

På samma sätt kan du välja att automatiskt schemalägga inlägg från vissa författare. Auto Post Scheduler innehåller alla författare som standard. Du kan inkludera / utesluta alla författare när som helst igen genom att trycka på FLYTTA för att göra ditt val.

Begränsa kontrollen till inlägg med sökordssökning

Dessutom kan du schemalägga inlägg efter nyckelord. Enligt utvecklaren utesluter inlägg som matchar den termen genom att förbereda en term med bindestreck. Till exempel kommer “John -Malkovich” att returnera inlägg som innehåller “John” men inte “Malkovich”. Förstår? Fantastiskt, låt oss gå vidare.

Begränsa kontrollerna för vissa dag (er) till

Efter det har du Begränsa kontrollerna för vissa dag (er) till alternativ som ger dig massor av kontroll över dina publiceringstider. Alternativet hjälper dig att ställa in tidsintervallet inom vilket dina inlägg kommer att publiceras varje dag. Du måste ange tidsintervallet i 24-timmarsformat.

Får du hur alternativet ovan fungerar? Här är ett exempel. Säg att du vill publicera dina schemalagda inlägg mellan 08:00 och 17:00 på måndagar, kommer du att ange 0800-1700 i måndagspalten. Om du vill publicera schemalagda inlägg mellan 06.00 och 13.00 på tisdagar kommer du att ange 0600-1300 i tisdagspelet och så vidare.

Planera inte datum

Om du vill hoppa över vissa datum erbjuder Auto Post Scheduler bara det alternativ du behöver. De Planera inte datum alternativet som visas ovan låter dig välja vilka datum du inte vill schemalägga inlägg. Plugin stöder följande format: d-m-Y (t.ex. 17-06-2019), d-m (t.ex. 17-06), M (t.ex. 06) och d (t.ex. 17: e varje månad).

Kvalificerade poststatus

Därefter kan du enkelt välja poststatus som ska kontrolleras. Du har Utkast, väntar och Publicerad poststatus att välja från. Om du väljer utkast, inlägg med utkast till status kommer att kontrolleras för publicering. Om du väljer I väntan på, väntande inlägg kommer att kontrolleras för inlägg. Och om du väljer Publicera, publicerade inlägg kommer att kontrolleras för återvinning.

Extra återanvändningsalternativ

Mot botten får du fler alternativ som hjälper dig att kontrollera hur du återanvänder dina inlägg som visas ovan.

Felsöknings- och loggningsalternativ

Hapo chini kabisa (vilket betyder längst ner) har du loggnings- och felsökningsalternativ, som är praktiska när du felsöker. Se bild nedan.

Spara dina alternativ

När du väljer önskade alternativ klickar du bara på Uppdatera alternativ knappen som vi markerar nedan.

spara alternativ för automatisk postplanering

Aktivera Auto Post Scheduler

Slutligen, och förutsatt att du inte har aktiverat Auto Post Scheduler, klicka på Aktivera Auto Post Scheduler som visas nedan.

När du aktiverar plugin-programmet Auto Post Scheduler bör du se detaljerna som vi markerar i screengrab nedan.


Som vi har lärt oss här idag är bulkplanering av WordPress-inlägg en kaka. Alla som kan installera ett WordPress-plugin kan ställa in Auto Post Scheduler och starta bulkplanering av WordPress-inlägg som en proffs. Nu behöver du bara komma ihåg att skapa innehåll!

Planerar du bulk WordPress-inlägg på en annan metod? Eller har du frågor eller förslag? Dela med oss ​​i kommentaravsnittet nedan.

Notera: Det här inlägget har uppdaterats för att markera plugin-programmet Auto Post Scheduler. Det ursprungliga inlägget från 2015 använde plugin-plugin för utkast till scheman som inte längre stöds.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map