Hur man skapar en dropshipping-verksamhet med WordPress

Hur man skapar en dropshipping-verksamhet med WordPress

Om du vill tjäna pengar på din WordPress-webbplats kan du överväga att starta en dropshipping-verksamhet med WordPress. Även om utsikterna för att starta ett nytt företag kan vara lockande, kan det dock vara förvirrande att veta var man ska starta. Detta är särskilt sant om du inte känner till dropshipping-affärsmodellen.


I ett nötskal är dropshipping när du har ett tredjepartsföretag som sänder produkter till dina kunder åt dig. Lyckligtvis kan du enkelt utöka och skapa din egen online dropshipping-verksamhet med WordPress. Ännu bättre kan du använda plugins och andra verktyg för att maximera dina chanser för framgång.

I det här inlägget kommer vi att diskutera vad dropshipping är och prata om hur du startar ditt nya företag med hjälp av verktyg som Shopify och WooCommerce. Slutligen kommer vi att presentera dig för ett par plugins som hjälper dig komma igång. Låt oss dyka in!

En introduktion till Dropshipping

otrolig bild

Wayfair är den ultimata succeshistorien för dropshipping.

Med Dropshipping kan du skapa en onlinebutik som säljer fysiska produkter – utan att behöva lagra eller skicka produkterna själv. Det är en nybörjarvänlig affärsmodell som fortfarande kräver lite tid och ansträngning från din sida om du vill lyckas. Startkostnaderna är dock låga och omkostnaderna är minimal.

Om du är villig att arbeta i förväg kan dropshipping vara ett givande företag som erbjuder dig mycket flexibilitet. Innan du tar på det bör du dock vara medveten om dess för- och nackdelar. Här är några saker att tänka på:

 • Även om det är relativt enkelt att komma in i affären har du liten kontroll över produktkvalitet och leveranstider (faktorer som kan påverka kundtillfredsställelsen).
 • Du har friheten att arbeta var som helst i världen, men kommer att möta konkurrens från andra som vill uppnå samma mål.
 • Denna modell gör det enkelt att skala ditt företag över tid, men kundsupport blir mer krävande när ditt företag växer.

Liksom alla företag finns det många fördelar och nackdelar. Endast du kan bestämma om riskerna är värda belöningen. Om du letar efter en flexibel affärsmodell som passar in i din befintliga livsstil utan för mycket anpassning kan en dropshipping-verksamhet med WordPress vara värt att överväga. Dessutom är det inte så svårt att komma igång.

Hur man skapar en webbplats för din Dropshipping-verksamhet med WordPress (2 metoder)

Innan du börjar din dropshipping-verksamhet med WordPress måste du förstå att det du verkligen lanserar är en e-handelswebbplats. Så även om det är viktigt att välja rätt dropshipping-företag att arbeta med, måste du också fokusera på att bygga din webbplats. Det betyder att du måste välja rätt verktyg.

Shopify är till exempel en funktionsrik tjänst som du kan använda för att starta din e-handelswebbplats. Tyvärr, från och med detta skrivande erbjuder det inte längre ett plugin för att förenkla integrationen med WordPress. Men du kan använd Shopifys inbäddningskoder på din webbplats för att få trafik till din butik. Du behöver ett konto som innebär en månadsavgift (men erbjuder en 14-dagars kostnadsfri provperiod).

WooCommerce, å andra sidan är ett plugin som gör att du kan utöka din befintliga WordPress-webbplats genom att lägga till e-handelsfunktioner. Du kan också använda funktionsrika e-handelsteman och olika tillägg för att bygga en butik och konsolidera den med din befintliga webbplats.

Båda dessa verktyg ger den perfekta lösningen för att starta en dropshipping-verksamhet med WordPress. Vilken du väljer beror till stor del på personliga preferenser. Låt oss diskutera hur du använder båda, så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

1. Lägg till Shopify-köpknappar i inlägg och sidor

Shopify webbplats

För att komma igång med Shopify måste du skapa ett konto. De första fjorton dagarna är gratis, så du kan testa tjänsten innan du förbinder dig.

Shopify-inbäddningskoder är lätta att lägga till i dina inlägg och menyer, även om du inte är en avancerad WordPress-användare. Du måste först komma åt ditt Shopify-konto och skapa en Shopify-köpknapp. Kopiera den inbäddade koden du har levererat och logga sedan in på din WordPress-instrumentpanel.

Skapa ett nytt inlägg eller öppna ett inlägg du redan har sparat. Du måste byta vy från Visuell till Text läge:

Klistra in inbäddningskoden från Shopify i ditt inlägg, var du än vill att knappen ska visas. När detta är gjort kommer ditt inlägg att innehålla en köpknapp som leder slutanvändaren till din Shopify-vagn och betalningsalternativ.

2. Använd WooCommerce för att starta ett Dropshipping-företag

WooCommerce WordPress-plugin

Innan du gör några ändringar på din webbplats är det viktigt att du säkerhetskopierar din WordPress-webbplats om du behöver återställa den av någon anledning. Efter det kan du gå vidare och installera WooCommerce på din webbplats.

Inställning av WooCommerce-sida

När du har aktiverat plugin ser du en installationsguide i instrumentpanelen. Klick Kör installationsguiden, och följ anvisningarna för att ställa in de sidor som WooCommerce behöver.

Fraktinställningar för WooCommerce

När du har installerat plugin-programmet vill du granska dina inställningar, särskilt dina leveransalternativ. Dessa finns under WooCommerce> Inställningar> Frakt och härifrån kan du lägga till eller redigera de olika leveransalternativen du har definierat.

E-handel-plugins för att förbättra din Dropshipping-webbplats

När du har satt upp din e-handelswebbplats med ett av ovanstående verktyg finns det fortfarande ett antal premium- och gratis plugins som du kan använda för att förbättra den. Här är två att tänka på.

e-handel produktkatalog Gratis plugin för WordPress

e-handel produktkatalog plugin för WordPress

När du har installerat din webbplats vill du visa dina produkter på ett lättillgängligt sätt för dina kunder. Använda Produktkatalog för e-handel plugin kan du helt anpassa dina produktsidor. Här är några av dess viktigaste funktioner:

 • Hjälper dig att visa dina produkter och ställa in anpassade parametrar, till exempel om du vill visa priser eller recensioner.
 • Låter dig organisera dina produkter i kategorier eller visa flera produktkataloger.
 • Är fullt lyhörd, så dina produkter visas vackert på mobila enheter.

Detta är naturligtvis bara toppen av isberget. Vi uppmuntrar dig att läsa plugin-dokumentationen för att lära dig mer om hur du kan använda den för att förbättra din dropshipping-webbplats.

YouDroop Dropshipping-tillägg för WooCommerce (Premium)

YouDroop Dropshipping-tillägg för WooCommerce

Vill du starta en dropshipping-verksamhet med WordPress men har du inga leverantörsanslutningar? Inga problem – YouDroop är ett enkelt sätt att ansluta leverantörer till retails för många branscher. Registrera dig bara för ett konto (månatliga medlemskap börjar på 59 eros för återförsäljare, men leverantörer kan komma igång gratis), synkronisera sina tillgängliga produkter med din e-handelswebbplats och börja sedan lägga till upp till 500 nya artiklar till din webbplats varje dag. Här är en snabb sammanfattning av hur YouDroop fungerar:

 1. Leverantörer laddar upp produkter de har tillgängliga för YouDroop
 2. Återförsäljare loggar in på sitt konto för att exportera och synkronisera tillgängliga produkter på sina egna e-handelswebbplatser
 3. Kunder surfar och köper produkter från e-handelswebbplatser
 4. Återförsäljare betalar leverantörer för sålda varor och levererar leveransinformation
 5. Leverantörer levererar varor till kunder

Så leverantörer gör mer försäljning, återförsäljare tjänar vinst när de laddas ut för baspriset på sin webbplats, och kunderna får fantastiska produkter. Alla vinner!


Att bygga en framgångsrik dropshipping-verksamhet kommer att ta tid och ansträngning från din sida. Att komma igång borde dock inte vara för svårt. När du väl vet hur du ställer in och startar ditt företag kommer du vara på god väg till framgång så länge du är villig att lägga in det arbete som krävs.

Har du frågor om hur du bygger en webbplats för din dropshipping-verksamhet med WordPress? Låt oss diskutera dem i kommentaravsnittet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map