Hur man tjänar pengar på din Cryptocurrency WordPress-webbplats

Hur man tjänar pengar på din Cryptocurrency WordPress-webbplats

Många människor längtar efter att sadla cryptocurrency-webbplatsens byggvåg. Med så många människor som vill lära sig om de olika mynten och investera är det en bra tid att ta tag i ett av dina favorit cryptocurrency WordPress-teman och bygga din egen blogg. Men ett överraskande antal av dem som redan har byggt en webbplats eller blogg avsedd för cryptocurrencies har ingen aning om hur eller varför man kan tjäna pengar på din cryptocurrency WordPress-webbplats.


Här kommer jag att dela med dig några idéer för att tjäna pengar på din cryptocurrency WordPress-webbplats eller blogg. Vänligen notera! Om du inte har en cryptocurrency-webbplats ännu, kan du enkelt bygga en med Crypton WordPress-tema. Den har allt du kan behöva för att bygga din webbplats.

Crypton WordPress-tema

Den här mallen kommer packad med en uppsättning skinn för cryptocurrency blogg, tidskrift, coach och en butik. Varje hud är exakt utformad för att passa en mikronisch, så du behöver inte göra massor av ytterligare design eller funktionalitetsjusteringar för att göra teman fungerar för dig.

Vilka är dina alternativ?

Det finns säkert ett oändligt antal sätt att tjäna pengar med WordPress, men vi kommer att fokusera på viktiga intäktsstrategier specifikt för de som är intresserade av cryptocurrencies. Oroa dig inte för att den här listan bara har fyra artiklar, när du lyckas trycka på rätt spakar kommer du att kunna nå betydande inkomst och kanske till och med avsluta det 9 till 5 jobbet.

Så här är de enklaste sätten att tjäna pengar på din cryptocurrency WordPress-webbplats:

 • anslutna program
 • gruvplugins
 • webbplats och mobilannonser
 • gäst inlägg

Det här är de fyra pinnarna för intäktsgenerering som varje ägare av cryptocurrency-webbplatser måste ha i åtanke och lita på.

Affiliate-program

Just nu finns det en hel del cryptocurrency-utbyten där människor kan konvertera kontanter till kryptor, och vart och ett av dessa utbyten har ett filialprogram där du kan registrera och leverera leder till det utbyte som du är intresserad av.

Här är 25 vanliga utbyten som cryptocurrency investerare använder som du kanske vill överväga:

 1. etoro.com
 2. cryptogo.com
 3. www.binance.com
 4. 24option.com
 5. localbitcoins.com
 6. coinbase.com
 7. xcoins.io
 8. cex.io
 9. changelly.com
 10. paxful.com
 11. coinmama.com
 12. kraken.com
 13. poloniex.com
 14. gemini.com
 15. blockchain.info
 16. coinexchange.io
 17. bitcoin.de
 18. bithumb.com
 19. coinatmradar.com
 20. bit-z.com
 21. bitso.com
 22. bitpanda.com
 23. quadrigacx.com
 24. gate.io
 25. coincheck.com
 26. och så vidare…

Det är roligt, men det här är bara en liten lista över utbyten som skapades nyligen, men det är ett bra ställe att börja. Läs alltid det finstilta och avtalade villkoren för att hitta program du litar på.

Om du är ny när det gäller affiliate-program arbetar de på följande sätt: någon besöker din webbplats där de hittar bra cryptocurrency-information eller en granskning av ett utbyte från listan ovan, du inkluderar din speciella hänvisningslänk (den innehåller ditt affiliate-id) i artikeln, om den som läser klickar på din länk och spenderar lite pengar får du en pengar belöning (eller en “affiliate provision”). Detta är ett bra sätt att generera passiva inkomster från din webbplats. Se bara till att följa lagarna i ditt land / stad och avslöja att du använder affiliate-länkar i ditt innehåll i enlighet därmed.

Mining Plugins

Ett annat sätt att tjäna pengar på din cryptocurrency WordPress-webbplats är med gruvplugins som använder datorresurser för dina webbplatsbesökare. Även om detta kan låta som ett fantastiskt alternativ att generera lite extra mynt är det ganska hal. Inte alla kommer att gå med på att dela sina resurser med dig vilket kan leda till en ökad studsgrad.

Vänligen notera! Du MÅ varna dina besökare att din webbplats har en gruvprogramvara som körs i bakgrunden. Placera ett webbplatsomfattande banner (precis som de som varnar användare om användning av kakor) och låt dem veta att du kommer att bryta några mynt med deras hårdvara och ge dem valet antingen att gå med på eller förbjuda dig att använda deras resurser.

Det har varit en hel del skandaler relaterade till webbläsars gruvskript som ger dem något av ett dåligt namn. Just förra året upptäcktes det att någon hade installerat ett skript för att gruva Monero-mynt på CBS Showtime-webbplats.

Så om du är 100% säker på att du vill ha eller behöver ha ett sådant plugin på din WordPress-webbplats, känn dig fri att välja bland dessa objekt.

Simple Monero Miner – Coin Hive

Simple Monero Miner - Coin Hive

Med Simple Monero kan du tjäna pengar genom att bryta monero med besökarens CPU. Fördelen med detta plugin är att du kan styra (eller “gas”) din användares CPU, samt inkludera en widget på din webbplats så att användare kan påskynda, bromsa eller stänga av gruvdrift om de vill. Huvudfunktionerna i Simple Miner-plugin är:

 • Mine på användare CPU
 • Widgets för att öka, minska eller stoppa gruvdrift
 • Övre / nedre fält och alternativ för popup-meddelande
 • Visuella kontrollalternativ för text, färg osv
 • Statistik för total hash, hash som körs per sekunder, totala väntande monero till utbetalning

WP Monero Miner med Coin Hive

WP Monero Miner med Coin Hive

Med gratis WP Monero Miner-plugin kan du tjäna pengar genom att bryta monero via Coin Hive. Plugin innehåller en användbar widget så att besökare på din webbplats kan starta / stoppa gruvdrift. Och om du uppgraderar till pro-versionen av plugin-programmet har du möjlighet att använda en speciell skyddad innehållskod som låser upp premiuminnehåll när ett visst belopp har bryts ut. Fler plugin-funktioner hos WP Monero Miner inkluderar:

 • Inloggningsformulär PoW (“Proof of Work”) captchas
 • Miner-widget för att starta / stoppa och kontrollera gruvhastigheten
 • Pro-uppgradering för anpassade kortkoder, mallar, adblock-skydd och mer

SpareChange Miner

SpareChange Miner

SpareChange är ett enkelt sätt att driva en JavaScript-baserad gruvarbetare på din webbplats med hjälp av ett lättanvänt WordPress-plugin. Det finns en inbyggd popup som du kan använda för att meddela dina läsare att du bryter så att de kan välja in eller inaktivera den. Men en riktigt cool funktion hos SpareChange är att detektering av annonsblock ingår (även med gratis plugin). Viktiga funktioner du bör känna till är:

 • GUI-kontroll av gruvdriftalternativ
 • SpareChange.io lägre utbetalningströskel (0,05XMR
 • API-kontroll
 • Ställ in gruvhastighet
 • Auto-upptäcka för att minska CPU-påverkan
 • Pop-up-samtycklingswidget
 • Ad-Block-upptäckt

Moonify – Monero (XMR) Miner

Moonify - Monero (XMR) Miner

Moonify monero gruvarbetare hjälper dig att tjäna en extra inkomst från din webbplats genom att använda din webbplatsbesökares CPU (med deras samtycke givetvis). Den här plugin är inte en bakgrundsåtervinnare – den inbyggda nedre meddelandeindikatorn gör det enkelt för dina besökare att välja in eller av när som helst som de vill. Men med hastighetskontroller och inkluderad analys gör det mycket enkelt och användbart att använda. Andra funktioner:

 • CPU-gruvdrift
 • Ingår gruvhastighetsreglage
 • Nedre meddelandeindikator för samtycke
 • Analys för hascher, sessioner, enheter osv

Webbplats- och mobilannonser

Webbplatsannonser kan delas upp i flera typer. Du kan antingen lägga till kod på din webbplats för att visa annonser baserade på nätverket du använder och användarens onlineupplevelse, eller sälja annonsutrymme på din webbplats där webbplats- och produktägare kan placera sina annonser (med ditt godkännande).

Google AdSense

Google Adsense

Det mest populära och pålitliga alternativet är Googles annonsnätverk. Att använda det är ganska enkelt om du följer vår Google Adsense för WordPress-guide. Men egentligen är allt du behöver göra:

 • Registrera ett konto
 • Få det godkänt
 • Lägg till bankkod till vissa widgetområden på din webbplats

Systemet kommer att visa användare personifierade annonser baserat på deras onlineupplevelse, och varje gång någon träffar en bannerannons får du en ekonomisk belöning för det. En del människor lyckas få mer än tusentals per månad från AdSense.

BuySellAds

BuySellAds

BuySellAds är en digital marknadsplats för annonsutrymme. Där kan du antingen köpa eller sälja reklamutrymme på hi-trafik bloggar och webbplatser. Om din resurs har tillräckligt med trafik kan du registrera dig som källa och sälja bannerutrymmen på din webbplats (Coindesk laddar till exempel $ 30 CPM, vilket med deras uppskattade 13 miljoner månadsvisningar kan generera över $ 100 000 varje månad).

Om du inte gillar BuySellAds av någon anledning finns det gott om andra annonseringsalternativ och associerade program för WordPress-webbplatser att använda.

Gästinlägg

Och slutligen har vi nått den sista punkten i det här stycket: gästpostarna. Detta är den enklaste typen av intäktsgenerering, men det beror 100% på hur mycket trafik din webbplats får. Ju större ditt månatliga antal sessioner är, desto högre prislapp kan du debitera för ett enda inlägg.

Bloggar med 30K-sessioner per månad kan ta ut minst 100 $ per blogginlägg, kanske mer beroende på deras myndighet i sin nisch. Om du vill bygga en stadig gästbokningsinkomstström måste du se till att du har tillräckligt med trafik för att locka bloggare och webbplatsägare. Var noga med att skapa kvalitetsinnehåll och se till att du är aktiv på sociala medier för att bygga upp din webbplats.

Glöm inte att skapa en sida och lägg till den antingen till sidfot eller huvud, så att dina besökare lätt kan ta reda på din beredskap att acceptera gästinlägg.

Börja tjäna pengar på din Cryptocurrency WordPress-webbplats idag

Nu när du vet hur du kan tjäna pengar på din cryptocurrency WordPress-webbplats går det! Vad väntar du på? Det finns gott om mynt att göra om du implementerar en (eller alla) av strategierna ovan. Om du har några frågor kan du gärna ställa nedan. Eller om du har andra strategier för att tjäna pengar på din cryptocurrency WordPress-webbplats dela dem i kommentarerna – vi kan bara lägga till dem i det här inlägget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map