Hur man väljer den bästa WordPress e-handelslösningen

how-to-välj-the-best-wordpress-E-handelslösning

Djävulen är verkligen i detaljer när det gäller att inrätta en WordPress eCommerce-butik. Du måste bli riktigt specifik med dina behov – det e-handelsplugin du slutligen väljer ska uppfylla alla dina affärsbehov. Du måste ha en plats vid definitionen av vad du förväntar dig att din webbutik ska uppnå, långt innan du väljer din kundvagn. Utan en sund plan kommer du inte långt. Du väljer fel e-handelsplattform, misslyckas om du inte gör ändringar och stänger sedan butiken.


I dagens inlägg kommer vi att lysa upp några av de överväganden du behöver komma ihåg när du väljer en WordPress-e-handelslösning. Vi går ett steg längre och granskar några av de bästa WordPress-e-handelslösningarna på marknaden, så att du kan starta din online-biz på rätt not. Njut av!

Pris

Det krävs pengar för att tjäna pengar, det är mycket sant. Låt det inte vridas, det finns inget fel med att starta upp ditt företag från grunden, men du bör inte leta efter att spara på din WordPress e-handelslösning. När allt kommer omkring är billigt dyrt. Till exempel finns det absolut inget behov av att slösa tid på att arbeta med små frågor som premiumstöd skulle lösa på en sekund.

Förutom Shopify är WordPress-e-handel-plugins som vi täcker i det här inlägget gratis. Det är om du vill skapa en grundläggande onlinebutik. För att få ut så mycket som möjligt av din WordPress estore, vill du ladda din kundvagn med tillägg, som inte är billiga. Planera i förväg, eller prata med en webbutvecklare om du måste, för att fastställa vilka funktioner du behöver. Först då kan du bestämma din budget.

I slutet av dagen, kom bara ihåg att varje WordPress-e-handelslösning (aka plugin) har ett annat pris och / eller annan betalningsmetod, dvs engångsavgift gentemot återkommande avgift. Ingen enda WordPress-e-handelslösning är verkligen gratis. Om du inte lägger ner ditt kreditkort, var du beredd att betala i svett – åtminstone innan du kan plöja tillbaka vinster i din estore.

lyhördhet

Om du inte sitter fast 1969 eftersom festen inte har slutat för dig, borde du veta att en stor del av dina kunder besöker din webbutik på mobila enheter. Det är 2015, och mobiltrafik och responsiv webbdesign (RWD) är två trender du måste hålla koll på.

WordPress-e-handelslösningen du nöjer dig med ska se bra ut och fungera på alla enheter, vare sig det är en smartphone eller stationär dator. Du skulle inte vilja tappa en kund eftersom de till exempel inte kunde lägga till produkter i vagnen när du besöker din estore på sin surfplatta. Nu skulle du? Speciellt med det enorma antalet fullt responsiva WordPress-e-handelsplugins på marknaden skulle du riskera det?

mottaglighet

Jag vet att du inte skulle lämna pengarna på bordet, så gå lyhörd tidigt eller se på att ditt företag dör. Utan tvekan kan du bygga en mobilversion av din huvudsajt, men nu när vi har RWD, tror du inte att det bara är överflödigt?

Din valfri WordPress-e-handel bör byggas kring lyhörd webbdesignsteknik och bästa praxis. Läs reklammaterialet okej, men glöm inte att testa demot för respons. Dina kunder kommer att tacka dig senare.

Estetik

Användarupplevelsen spelar en enorm roll i köpcykeln. Du vill att dina kunder ska ha det bra på din webbplats. Oavsett om du kommer att bygga det på egen hand eller anställa en utvecklare, vill du att din estore ska se otroligt bra ut. Du behöver inte den WordPress e-handelslösning du väljer för att bryta enhetlighet i designen.

Kundvagnen måste gifta sig med ditt WordPress-tema eller -mall när det gäller utseende och till stor del funktionalitet. Om WordPress-e-handelslösningen inte ärver ditt temas stilar automatiskt, bör den åtminstone komma med en alternativpanel där du enkelt kan lägga till anpassning.

Enkel användning

Skulle det inte vara, du vet, enkelt och så roligt om du bara kunde installera din WordPress e-handelslösning, gå i vila och vakna till en miljon beställningar nästa morgon? Det är saker av sagor – WordPress e-handel är hårt arbete. Det sista du vill ha är en WordPress-e-handelslösning som gör det svårare att hantera ditt företag.

Bakom varje framgångsrik e-butik finns det en mängd aktiviteter inklusive men inte begränsat till att spåra order, lägga till lager, ta bort gamla produkter och ändra priser. Är det uppenbart vid denna tidpunkt eller måste jag påminna er om att din valfri WordPress-e-handelslösning lätt ska stödja alla dessa “back office” -aktiviteter?

lätt som en plätt

Du bör inte ringa tillbaka din utvecklare för att koda nya produkter i din e-butik. Det borde vara en fråga om pek och klick – och detta gäller för allt annat, inte bara att lägga till produkter.

Om det är svårt att använda är det fel lösning för dig. Med tiden kommer du kanske att lära dig, men när du börjar börja ta en kundvagn som finns i din bollpark vad gäller färdigheter som krävs för att driva ett framgångsrikt företag.

Betalningsportar

Efter allt annat måste du ta pengar från dina kunder. Många onlinetillverkare gör allt rätt tills du kommer till kassasidan. Det här är där helvetet lossnar. Till exempel är du verkligen intresserad av att köpa det som erbjuds men när du kommer till kassasidan erbjuder säljaren inte din önskade betalningsport. Det är kanske medvetet – de kan verkligen inte behandla dina PayPal-betalningar till exempel. Kanske är deras WordPress e-handelslösning problemet – antalet betalningsportar som det stöder är begränsat.

De flesta användare tycker inte om det när du leder dem till en tredje parts webbplats, t.ex. PayPal för att göra en betalning så att de släpper vagnen och klickar bort. Se till att ditt WordPress-e-handelsplugin stöder alla betalningsportar du behöver. Ju mer som merrier inte riktigt gäller här, men åtminstone tillhandahålla tillräckligt med betalningsportaler till dina kunder.

Du kan alltid lägga till betalningsportaler via tillägg, så gör din forskning bra. Jag försöker att inte släppa namn, åtminstone inte förrän vi börjar granska tillgängliga e-handelslösningar, men Mijireh är en utmärkt kassalösning som stöder 90 betalningsportar!

Nej, Mijireh är inte en kundvagn. Det är den typ av lösning (något som PayPal) som du lägger mellan kundvagnen och kassasidan för att endast behandla beställningar. Det slår PayPal tio till noll eftersom PayPal bara är en betalningsport, men Mijireh är en “samling” av betalningsportar. Dessutom stöder det alla större e-handelsplugins som WooCommerce, MarketPress och Cart66 bland andra. Gå vidare…

sökmotoroptimering

När du gör rätt kommer SEO att ge dig en hel del webbtrafik under dagar, månader och år framöver. Om du vill göra SEO själv kan du överväga att kolla in WordPress SEO Tutorial av Yoast, WordPress SEO: Ranking högre i sökmotorer, och detta fantastiskt SEO Guide på Google.

Förutom att vi alla kan använda ett trafikökning från Google och liknande, är det bara lämpligt att gå till en WordPress-e-handelslösning som är SEO redo. Det ger dig ett försprång.

SEO-vänlig

Vad är några av de saker du behöver se upp för? Sök efter en lösning som stöder metadata i kategorier och taggar, HTML5, metatitlar och metabeskrivningar per produkt bland andra. Ditt val bör helst fungera med din SEO-plugin (er) också. Hur som helst, med alla tillgängliga SEO-plugins bör du enkelt knäcka WordPress SEO-koden.

säkerhet

De onda kommer alltid att vara där; lurar runt, sniffar och väntar på ett mindre kryphål på din webbplats. Sedan gör de förödelse och du får gråta foul. Tänk på DDOS-attacker och vad inte. DDOS är bara en fin akronym för attacker mot Denial of Service. Du bör ta WordPress-säkerhet på allvar.

Med andra ord, din valfri WordPress-e-handelslösning bör vara säker. Din personliga personliga information ska aldrig falla i fel händer. Föreställ dig hur mycket skada det skulle orsaka om en obehörig person fick tag i dina kunders kreditkortsuppgifter.

Vänta … kan det vara anledningen till det Google började använda HTTPS som en SEO-rankningssignal ett tag tillbaka? Du behöver en PCI DSS-kompatibel e-handelslösning för att samla in och lagra kreditkortsinformation på din webbplats. PCI står för Payment Card Industry och DSS för Data Security Standard.

Funktioner

Det finns så mycket att tänka på här. Först och främst, om en WordPress e-handelslösning har alla funktioner men de funktioner du behöver för ditt företag, skulle jag satsa alla mina pengar på att det är fel lösning för dig.

Men du är nybörjare och undrar förmodligen vilka funktioner du behöver för att starta din online-verksamhet. Oavsett hur grundläggande ditt WordPress e-handelsplugin är, bör det stödja spårning av lager, rapportering, affiliate-program, prissättning och din specifika produkttyp, dvs. digitala nedladdningar kontra fysiska produkter osv..

Framför allt annat bör din e-handelslösning stödja tillägg och integration. Planera framåt så att du vet vilka funktioner du behöver. Tänk på framtiden för ditt företag och fastställa vilka funktioner som kommer att tjäna dig idag och dagar framöver.

En sak till. WordPress-e-handelslösningar är ofta resurskrävande. För bästa prestanda och bättre SEO-ranking, värd din WordPress e-handel butik på WPEngine eller med någon av värdarna som omfattas av bästa WordPress-värd.

skalbarhet

Var ser du ditt företag om fem år? Om du inte är helt pessimistisk bör du förvänta dig åtminstone någon form av tillväxt. Din valfri WordPress-e-handelslösning bör inte falla i stycken när ditt lager fördubblas eller fyrdubblas i volym. Är din valbara lösning skalbar?

Du kommer att bli förvånad över antalet människor som väntar på att köpa det du erbjuder, och så snart du klipper bandet kommer de alla att springa – en miljon av dem. Transaktioner ovanpå transaktioner; bearbetning av betalningar; spåra order, kuponger och rabatter – namn på det. Genom allt detta bör din e-handelslösning inte ge upp.

Teknisk support

Var och en av oss behöver lite hjälp en gång i taget. Även de bästa av oss fastnar och behöver redda ut. Det är här teknisk support kommer in. Jag vet vad du tänker men du kanske behöver mycket mer stöd än du tror. Det händer.

Poängen är att när du sitter fast behöver du omedelbar hjälp eftersom det är ditt företag på raden. Och det skulle suga om dina trådar blev obesvarade i dagar eller veckor i supportforumet.

När du shoppar runt, kolla in dessa supportforum och se vem som aktivt fullgör sina skyldigheter. Var inte snabb med att bedöma andra (det är hyckleri), du bör se till att du ger det bästa supportet (tekniskt eller på annat sätt) till dina kunder. Det är bra karma också om du tror på sådana saker.

WordPress e-handelslösningar

Nu när du känner till några saker du behöver tänka på när du väljer den perfekta WordPress-e-handelslösningen kommer vi att gå vidare och granska några av de plattformar som finns tillgängliga på marknaden. Jag ska göra mitt bästa för att dela upp varje e-handelslösning beroende på de överväganden som diskuterades i föregående avsnitt, så ja gör dig redo för en trevlig åktur.

WooCommerce

Detta WordPress-e-handelsplugin är byggt på förutsättningen att sälja allt borde vara vackert. Med WooCommerce kan du omvandla alla WordPress-webbplatser till en kraftfull e-butik på företagsnivå på nolltid.

Det är byggt, underhållet och tillhandahålls gratis av WooThemes bland andra utvecklare som Claudio Sanches. WooCommerce är lätt att använda, har ett genomsnittligt betyg på 4,22 / 5,00, har det karakteristiska utseendet och har en mängd funktioner och betalningsportar. Dessutom är WooCommerce utdragbar tack vare en mängd gratis och premiumförlängningar.

WooCommerce driver några av de minsta och största e-handelswebbplatserna du ser runt. Det är säkert, SEO-vänligt och från supportforumet kan vi fastställa att stödet är stort. Sammantaget är WooCommerce den bästa WordPress e-handelslösningen på marknaden med cirka sex miljoner nedladdningar.

Enkla digitala nedladdningar

Om du vill distribuera digitala produkter, t.ex. PDF-e-böcker, teman, plugins, ljud- och videofiler, du bör gå med de vackra Easy Digital Downloads (EDD).

EDD är byggd för ett specifikt syfte; säljer enkelt digitalt innehåll med WordPress. Det kommer med ett intuitivt användargränssnitt (UI), flera betalningsportar och rapportering bland andra söta funktioner. Till exempel kan du spåra användning av mjukvarulicens långt efter att dina användare har köpt dina produkter.

Easy Digital Downloads är gratis och du kan förbättra dess prestanda med hjälp av gratis och premium tillägg. Denna WordPress e-handelslösning har en rating på 4,8 / 5,00 och över 490k nedladdningar. Kolla in följande video:

iThemes Exchange: Enkel WP-e-handel

Utvecklat av iThemes tillsammans med Aaron D. Campell bland andra utvecklare, Exchange är en enkel WordPress-e-handelslösning som låter dig ställa in din e-butik på under fem (5) minuter.

Det kommer med ett användarvänligt gränssnitt, en mängd funktioner och tillägg samt bra support. Ovanpå att bygga e-handelar kan du skapa medlemswebbplatser med Exchange, så ja, det är ett bra plus om du vill bygga ett samhälle runt din estore.

Exchange är gratis men du kan köpa Pro-paketet till $ 197 eller Plugin Suite till 247 $. ProPack har några Exchange-tillägg medan Plugin Suite innehåller alla Exchange-tillägg och 20+ plugins inklusive BackupBuddy till ett värde av $ 150 dollar. Välj efter dina behov passar.

Du kan ta emot betalningar via Stripe eller PayPal, erbjuda gästutcheckningar (användare kan kassa utan att skapa konton) och lägga till kuponger bland andra.

MarketPress

WPMUDEV, författaren, hävdar MarketPress hjälper dig att “… ge dina kunder en förstklassig shoppingupplevelse …” och jag håller med. De hävdar vidare “… MarketPress är inte bara en butik … det är ett produkthanteringssystem och en kundrelationsspecialist …” och med dess omfattande lista med funktioner kan du se varför:

MarketPress är vackert, säkert, enkelt att använda och stöder alla stora betalningsportar. Du kan använda valfritt av de förlagda teman för att utforma din butik eller bara ansluta MarketPress till ditt favorit WordPress-tema.

Det har en rating på 3,9 / 5,00 och cirka 150 000 nedladdningar, och att känna till WPMUDEV-teamet och deras produktsortiment gör inte MarketPress besviken.

Cart66 :: WordPress e-handel

Lätt att använda, Mijireh-support, flera produkttyper, lagerhantering, anpassade valutor, integration av affiliate-program etc – Cart66 verkar ha allt trots att det inte kan konkurrera som WooCommerce.

Cart66 Lite är gratis, men du kan förbättra din e-butik och användarupplevelse med Cart66 Cloud som kostar cirka $ 95 / år. Cart66 Lite har en rating på 3.0 / 5.00 och cirka 165k nedladdningar. Det är värt att kolla in. Här är en kort videoöversikt som du bör kassa om du funderar på Cart66:

Hedersomnämnanden

Våra hederliga omnämnanden är fantastiska WordPress-e-handelslösningar som jag inte kommer att täcka i detalj eftersom vi gjorde det i 20 bästa e-handel WordPress-plugins:

 • WP e-handel – Gratis med en rating på 2,9 / 5,0 och cirka tre miljoner nedladdningar
 • JigoShop – Gratis med ett imponerande betyg på 4,4 / 5,0 och 420k nedladdningar
 • shopp – Gratis med bra betyg på 4,4 / 5,0 och 28k nedladdningar
 • eShop – Gratis; 3,5 / 5,0; 600k nedladdningar
 • EasyCart – Gratis med en rating på 4,2 / 5,0 och 54k nedladdningar
 • Shopify – Premium; kraftfull; över 140 000 nöjda kunder; stort värde för pengarna; modern; lätt att installera; enkel WordPress-integration.

Läs mer om WordPress e-handelslösningar

Det finns definitivt fler WordPress-e-handelslösningar där ute, med olika funktioner och mer, och det enda sättet du kan välja den bästa för ditt företag är att utbilda dig själv. Följande resurser pekar dig i rätt riktning:

Vid slutet av dagen…

Att välja en WordPress-e-handelslösning som är perfekt för dig, kommer att anpassas till dina specifika affärsbehov. Välj inte en e-handelslösning med hopp om att anpassa den efter dina behov, välj en som uppfyller cirka 80% av dina mest angelägna behov. Du kan tillfredsställa de återstående 20% med tillägg, tillägg och plugins.

Vilken är din favoritlösning för WordPress e-handel? Vad vill du dela med oss ​​om WordPress-e-handelslösningar? Lämna vi ut något viktigt? Låt oss veta i kommentarerna! Vi ses!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map