Hur man väljer den bästa WordPress-värden

Du har äntligen tagit fram din affärsplan. Du vet exakt vad du ska göra för att driva en framgångsrik WordPress-webbplats och du har till och med börjat samla resurser tillsammans. Allt du behöver nu är ett bra hem för din WordPress-webbplats – en bra WordPress-värdplan som hjälper dig att förverkliga dina mål och uppnå dina drömmar online.


Med miljoner WordPress-värdleverantörer där ute kan det vara en uppåtgående uppgift att välja den bästa (eller den rätta). Och du behöver bara det bästa, för om du inte har webbhotell som händer för dig, kan och köra ett onlineföretag dig migrän. Du behöver det bästa och inget annat än det.

I dagens inlägg tar jag dig igenom processen att välja rätt WordPress-värd. Jag kommer också att rekommendera några WordPress-värdar för att göra ditt arbete enklare. I slutet av detta inlägg kommer du att kunna välja den bästa WordPress-värden för ditt nästa projekt.

Kostnad / prissättning

WordPress-värdkostnad

För de flesta är kostnaden för WordPress-värd den första aspekten de tänker på när de väljer en webbhotell. Impulsen här är att gå efter det billigaste erbjudandet som finns, men det är ofta felaktigt att göra. Tänk på att du får exakt vad du betalar för, eftersom webbhotell – precis som alla andra företag – måste ge en vinst även om de verkar ge dig “obegränsat allt”.

Samtidigt som vi alla skulle älska att spara några dollar då och då, bör du titta närmare på de funktioner webbhotell erbjuder i motsats till att hoppa på den första billiga planen som kommer din väg.

Priset för webbhotell beror på ett antal faktorer som kvaliteten på supporten och servrarnas hälsa bland andra. Om du behöver det bästa måste du betala en premie. Visst kommer du att skoja dig själv om du förväntar dig det bästa WordPress-värdet till $ 1 per månad.

Å andra sidan är $ 90 per månad lite dyr, men $ 3 till $ 30 per månad är perfekt om du har en liten WordPress-webbplats som inte tjänar pengar.

Åh, fall inte för “obegränsat allt” -fällan som ska locka dig i. Ingenting är verkligen obegränsat. Eftersom dessa ofta är delade webbhotellplaner (vilket är okej för en liten WordPress-webbplats BTW) finns det ett begränsat antal resurser som delas mellan varje webbplats på den servern. Så när din webbplats börjar dra in stora mängder besökare kommer webbhotellen på ett artigt sätt att tvinga dig att skala upp. Om du har en WordPress-portal som får miljontals sidvisningar per månad kommer delad värd inte att klippa den – även med obegränsade alternativ.

Du kan definitivt börja med budgetvänlig delad webbhotell, men du bör bygga upp med tillväxten av din webbplats. Andra tillgängliga webbhotellplaner inkluderar virtuella privata servrar (VPS), dedikerade servrar, hanterade VPS, hanterade dedikerade servrar och hanterad WordPress-värd. Priset för WordPress-värd varierar med planerna, så håll dig inom din budget och gå bara till en webbhotellleverantör som erbjuder de funktioner du letar efter.

Funktioner och prestanda

WordPress Hosting-funktioner

Det handlar inte så mycket om funktionerna (eller prestandanivån) som tillhandahålls av webbhotellen. Det handlar om de funktioner du behöver för att köra din WordPress-webbplats. Det är meningslöst att gå efter en WordPress-värdplan med funktioner du aldrig kommer att använda nu eller i framtiden. Förbered dig i förväg så att du vet exakt vad du behöver idag och vad du kommer att behöva säga ett år från och med nu.

 • Bortsett från WordPress, kommer du att behöva installera andra skript – på en underdomän eller separat domän – i framtiden?
 • Behöver du vara värd för mer än en WordPress-webbplats?
 • Stöder din valfri WordPress-värd obegränsade addon-domäner eller underdomäner, eller behöver du flytta till en annan värd för att njuta av dessa funktioner?
 • Är du redo att betala extra för reservtjänster?
 • Skulle du vilja dra nytta av en gratis domän??
 • Stödjer webbhotellföretaget en kärlek som är ditt hjärta?

Det här är bara några av de frågor du bör ställa dig själv. När allt handlar det om dig och vad du vill uppnå. Att ha en gedigen plan för din online-verksamhet pekar dig till rätt WordPress-värd.

Vid prestanda behöver du en WordPress-värdleverantör som garanterar uppåtider, supersnabba servrar, bandbredd och tillräckligt med diskutrymme för att tillgodose dina behov. Om du bestämmer dig för att spela billigt, kommer du att betala genom att slösa bort mycket tid och ansträngning för att hantera driftstopp och andra serverrelaterade problem. Billigt är ju dyrt.

Du tar din WordPress-webbplats på allvar, och din WordPress-webbhotell bör också. Kontakta dem och ställa frågor. Läs oberoende recensioner eller be betrodda vänner om rekommendationer.

En annan sak. Om ett webbhotellföretag bara är specialiserat på företagsbaserade värdlösningar och du har en liten WordPress-blogg är de inte rätt passform för dig. Det omvända är också sant. Andra funktioner att tänka på när du väljer WordPress-värd inkluderar e-posthosting, kontrollpaneler och säkerhet.

Kvalitet på kundsupport

Kvaliteten på kundsupport som en webbhotell tillhandahåller bör berätta mycket om företaget. Om kundsupporten lämnar mycket att önska, vill du inte lita på det företaget med din online-verksamhet. Om din webbplats av någon anledning går ner, kan du kontakta teknisk support och få omedelbar hjälp? Om de är tillgängliga, kan de lösa problemet snabbt? Eller tar det åldrar att få hjälp även för de minsta frågorna?

Innan du väljer en webbhotell för din WordPress-webbplats, se till att de har ett gott rykte för kundsupport. Ett bra webbhotellföretag kommer att ge flera sätt att kontakta inklusive telefonnummer (duh), e-post och chatt. De kommer att ha någon som kan hjälpa dig dygnet runt, och de kommer att ha bra recensioner över hela internet. Gör din forskning och välj en webbhotell som värderar kundsupport.

Rekommendationer för WordPress-värd

I det här avsnittet kommer vi att täcka två kategorier av WordPress-värd:

 • Hanterad WordPress-värd
 • Typiska leverantörer av webbhotell

Hanterad WordPress Hosting

Hanterade WordPress-värdföretag är specialiserade på att tillhandahålla värdlösningar för WordPress-plattformen. Detta innebär att du bara kan vara värd för WordPress-webbplatser med dem, och inget annat.

Det här är bra för dig eftersom alla deras resurser är dedikerade till din WordPress-plattform, och det vet vi alla koncentrerade ansträngningar = bättre resultat. Följande är de ledande WordPress-värdbolagen på marknaden just nu.

WP-motor

WP Engine Managed WordPress hosting

Jag börjar med WP Engine eftersom vi använda och älska det! Vi har använt WP Engine ett tag nu, och upplevelsen är helt enkelt ur denna värld. Jag rekommenderar inte bara WP Engine, jag håller på att avslöja varför det är den bästa hanterade WordPress-värdlösningen där ute.

Först först, WP Motors supportteam är “… 100% fokuserat och dedikerat till WordPress.” Förutom det, skryter företaget med den bästa kunden för att stödja personalprocenten i branschen, vilket innebär att du får uber-snabb och personlig support hela tiden.

Det är inte slutet på det. Ända sedan vi började använda WP Engine har vi aldrig behövt oroa oss för att säkerhetskopiera WPExplorer.com eftersom det tas om hand automatiskt dagligen. Och det finns inga extra (eller dolda) kostnader, plus du kan återställa din webbplats när som helst med några klick. Hur suave? Varje WP-motorplan har ovanstående och följande funktioner:

 • Brandväggar och skanning av skadlig programvara för att stärka säkerheten
 • Generösa SLA och inga långsiktiga kontrakt (betala varje månad och lämna när du vill – även om du aldrig vill)
 • Internationella datacenter för att garantera supersnabba belastningshastigheter (säg adjö till cache-plugins)
 • Så mycket utrymme som du vill
 • Obegränsad dataöverföring
 • Skalbara planer
 • Överst i sortimentets hårdvara
 • Support för innehållsleveransnätverk (CDN)
 • Utvecklings verktyg
 • Och så mycket mer…

Detta är den bästa hanterade WordPress-värdlösningen för dig, oavsett om du driver en personlig blogg, en professionell WordPress-webbplats eller en e-handelsportal. De har också ett premiumpaket med anpassade alternativ för dina unika behov.

Några av WP Engine-kunderna inkluderar Foursquare, ConstantContact, Soundcloud, Buffert och Geekwire bland andra. Automattic också investerat i WP Engine, vilket ger den senare ännu mer trovärdighet.

Besök WP Engine →

Traditionella webbhotellföretag

De flesta webbhotellföretag stöder WordPress-programvaran. Köp bara ditt värdpaket, installera WordPress med några klick så gör ditt arbete gjort. Hittills är detta alternativ mer populärt än hanterad WordPress-värd för många en bloggare. Det är mycket budget (med paket som börjar runt $ 4- $ 5 per månad), men har inte alltid alla extra godsaker som kommer med hanterad WordPress-värd. Följande webbhotell har ett gott rykte för kundsupport och prestanda på marknaden.

Bluehost

Bluehost-wpexplorer-promo

Med omedelbar installation, när som helst pengar-tillbaka-garanti, obegränsad domänhosting, obegränsad bandbredd, obegränsat diskutrymme, obegränsad e-postkonton, en gratis domän, verktyg för webbplatsbyggnad, FTP, SSL, support 24/7, Google $ 100-annonseringskredit och ett par andra söta funktioner, Bluehost är ett stort namn i webbhotellbranschen. Dessutom hade Bluehost erbjudit en Specialerbjudande till alla WPExplorer-läsare, så att du kan bli värd från bara $ 3,95 per månad. Se bara till att använda en av våra länkar till Bluehost på denna sida eller på vår kupongsida för att säkerställa att du får rabatten.

Faktum är att WordPress garanterar Bluehost som WordPress-värd. Förutom delad webbhotell tillhandahåller de också VPS och dedikerad webbhotell, så att skala upp inte kommer att vara ett problem. Om du vill starta din egen webbhotelldräkt har de dessutom en attraktiv återförsäljarplan. Som återförsäljare kanske du är intresserad av att kolla in dessa WordPress-teman för värdföretag.

Besök Bluehost →

Hostgator

Hostgator-wordpress-värd-wpexplorer

Med över åtta (8) miljoner webbplatser på sina servrar är HostGator ett populärt webbhotell. De erbjuder support dygnet runt, e-post, chat, skype och telefon. Du kan installera WordPress med några klick via kontrollpanelen.

De ger också 99,9% drifttidsgaranti, vilket innebär att även med de låga priserna behöver du inte oroa dig för driftstopp. Deras värdplaner börjar på $ 3,96 per månad på grund av 20 procent (20%) rabatt. VPS-värd börjar på $ 9,97 per månad och dedikerade servrar börjar på $ 139 per månad. Återförsäljarhosting börjar på $ 19,95 per månad. Det är en bra WordPress-värdlösning för att komma igång.

Slutsats

Att välja rätt WordPress-värd är det första steget mot online-framgång. Du vill undvika webbhotell-relaterade problem från get-go för att koncentrera dig på att skapa produkter, marknadsföra din WordPress-webbplats och generellt tjäna pengar. Innan du åker, vänligen ta en stund för att dela dina tankar i kommentaravsnittet nedan. Jag önskar er ett lyckligt och välmående 2014!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map