Off-site-aktiviteter för att växa din WordPress-webbplats

Off-site-aktiviteter för att växa din WordPress-webbplats

Det finns många sätt att växa din WordPress-webbplats och öka ditt besökstal. Även om du väljer de bästa WordPress-teman och optimerar på webbplatsen omfattas det ofta, men diskuteras inte alternativet utanför webbplatsen så ofta.


Det är synd eftersom dina aktiviteter utanför webbplatsen kan spela en stor roll för att hjälpa till att växa din WordPress-webbplats och dess publik. Detta kan vara särskilt sant om du har en tegel- och murbrukverksamhet, eller en webbplats som är inriktad på service på lokalsamhället. Kort sagt kan dina aktiviteter utanför webbplatsen driva trafik till din WordPress-webbplats, generera leads och öka försäljningen.

I den här artikeln ska vi titta på hur du odlar din WordPress-webbplats med aktiviteter utanför webbplatsen. Vi kommer att diskutera vad du kan göra offline, liksom vad du kan göra online, men fortfarande utanför webbplatsen.

Gå till Meetups i ditt lokala område

Utveckla din WordPress-webbplats med Meetups

Beroende på din nisch, bransch eller syftet med din webbplats kan det vara fördelaktigt att vara synlig offline och i verkligheten såväl som online. Börja litet genom att delta i möten i ditt lokala område. Ett bra ställe att börja är möte. Meetup är en webbplats som gör det möjligt för människor som har samma hobby, intresse eller är involverade i samma bransch, att hitta varandra och träffas. Detta hjälper dig att träffa likasinnade människor, generera diskussioner kring ditt intresseområde och få dig själv och din webbplats känd.

Om det inte finns några grupper i ditt område som serverar din nisch, börja en. Chansen är stor att det finns människor i närheten som vill gå med i en sådan grupp. Om du reser kan du försöka integrera Meetup-evenemang på olika platser i din resplan. Detta hjälper verkligen att höja din profil och växa din WordPress-webbplats.

Delta i konferenser och nätverksevenemang

nätverkshändelse

Konferenser om din nisch och nätverksevenemang är bra möjligheter att träffa andra i din bransch och få ditt namn där ute. Du kan också få lite inblick i vad dina konkurrenter gör, och upptäck nya möjligheter för dig själv.

När du blir vanlig på evenemang och vet vad de innebär, fråga om du kan driva en workshop eller lägga dig fram som talare. Om du gör det kommer du att hjälpa dig att etablera dig som en myndighet inom ditt kompetensområde och hjälpa dig att öka medvetenheten om ditt företag och webbplatsen i processen.

Annonsera lokalt

Reklam

Om du vill marknadsföra din webbplats specifikt för de i området, undersöka vilka alternativ det finns för att marknadsföra lokalt. Några potentiella alternativ för att växa din WordPress-webbplats via lokal reklam inkluderar:

Lokalradio

Radio är ett bra sätt att marknadsföra din WordPress-webbplats och öka din profil i allmänhet. En radioannons hjälper till att sprida ordet om din webbplats och skapa intresse kring den. Detta kan emellertid vara dyrt och det är värt att övervaka trafiken till din webbplats före och efter reklam för att se om de är kostnadseffektiva.

Lokala tidningar eller tidskrifter

Lokala tidningar och tidskrifter är fortfarande mycket populära bland många demografier och branscher. Hitta ett medium som tilltalar din målgrupp och annonsera där. Ju större annonsen är desto bättre, så om din budget kommer att sträcka sig till den väljer du en hemsidaannons. Det är också värt att spendera pengarna för att få en iögonfallande annons utformad, vilket hjälper den att sticker ut från mängden och imponerar din publik.

Sponsra en lokal sportklubb, evenemang eller orsak

Att sponsra en lokal idrottsklubb, orsak eller evenemang kan hjälpa till att höja profilen på din WordPress-webbplats. Genom att engagera dig i lokala orsaker blir du en värderad medlem i samhället. Du kommer också att hålla ditt företag ständigt i människors sinne. Ju fler människor hör om dig, desto mer troligt är det att de kommer ihåg dig och därmed besöker din webbplats istället för dina konkurrenter.

Broschyrer och flygblad

Att skapa broschyrer för att marknadsföra ditt företag kan vara ett framgångsrikt off-site sätt att öka trafiken till din WordPress-webbplats. Få din broschyr producerad av en designer så att den ser professionell ut. Personer som är imponerade av din broschyr kommer mer troligt att besöka din webbplats.

Tänk noga över var du distribuerar dina broschyrer, eftersom de behöver för att nå dina potentiella kunder. Dörr till dörr kan flyga effektivt men är tidskrävande. Detsamma kan sägas för flygning i stan. Att lämna broschyrer i viktiga områden där din målgrupp umgås, som kaféer, kan också vara framgångsrikt.

Publicera en e-bok på Amazon

publicera en ebok

Att publicera en e-bok på Amazon will är en stor aktivitet utanför webbplatsen för att växa din WordPress-webbplats. Tänk inte på att du måste skriva en e-bok. Det behöver inte vara för länge och du kan integrera innehåll från din webbplats. Att anställa en ghostwriter är ett annat alternativ.

Se till att din e-bok är relevant för ditt företag för att se till att du riktar dig till rätt publik. Det är också värt att betala en redaktör för att kontrollera det, eftersom du vill ha något som är tillräckligt hög kvalitet för att imponera läsarna och uppmuntra dem att besöka din webbplats.

När du publicerar din bok på Amazon ska du inte prissätta den för mer än några få dollar. Anledningen till att notera e-boken på Amazon är inte att tjäna pengar på försäljningen. Det är att marknadsföra ditt personliga varumärke och din webbplats, vilket hjälper till att driva trafik. Om du prisar din bok för högt kommer du att missa potentiella nya kunder.

Podcasting

podcasting

Podcast är ett relativt enkelt och effektivt sätt att locka nya besökare till din WordPress-webbplats. Många tycker inte om att läsa online utan älskar att lyssna. Genom att tillhandahålla innehåll i en dynamisk podcast kommer du att utnyttja en ny pool av potentiella följare.

Ett bra sätt att dela dina podcast med nya lyssnare är att lägga till ditt innehåll till iTunes. Förbi registrera dig för ett konto och skicka in dina podcasts, de har möjlighet att bli hörda av miljoner människor. Emellertid är iTunes ganska speciellt angående de podcast som de accepterar så det är värt att läsa upp podcasting bästa praxis innan du börjar.

Förutom att köra egna podcast, bör du också pröva på andra människors podcast. Hitta personer i din bransch som har sina egna podcast. Dessa människor kommer att ha samma målgrupp som du, som väl kan kolla in din webbplats efter att de har hört att du talar.

Andra online-aktiviteter utanför webbplatsen

Det finns många aktiviteter men utanför webbplatsen som kan växa din WordPress-webbplats. Att marknadsföra din webbplats på sociala medier är ett av de mest effektiva sätten att öka trafiken till din webbplats. Här är några andra alternativ;

Youtube

YouTube är värt ett extra omnämnande, eftersom det är en social mediekanal som ofta förbises när marknadsföring av sociala medier täcks. Om det är lämpligt för din webbplats kan skapa en egen YouTube-kanal och videor vara ett effektivt sätt att nå en ny publik.

Gästbokning

Guest Posing är ett annat bra sätt att få exponering för din webbplats. Välj webbplatser som är i samma bransch som ditt företag, till och med konkurrenterens webbplatser, eftersom dessa kommer att ha läsare som är din målgrupp. Gör alltid högkvalitativa gästposter som kommer att intressera och locka läsarna att klicka igenom till din webbplats.

Reklam

Reklam på Google eller sociala medier kan växa din WordPress-webbplats snabbt och dramatiskt. Google-annonser, Facebook-annonser och Twitter-annonser är alla populära och lättanvända alternativ som kan hjälpa till att marknadsföra din webbplats. Se alltid till att du spårar din webbplatsanalys för att ta reda på om dina annonser är kostnadseffektiva.

Slutgiltiga tankar

Alla ovanstående är effektiva off-site-alternativ som hjälper till att växa din WordPress-webbplats. De aktiviteter du deltar i beror på vilken typ av verksamhet du har.

Tänk alltid på din målgrupp. Var hänger de och vilka former av marknadsföring kommer de att svara på. Övervaka också din webbplats noggrant så att du vet att du får en avkastning för din tid och pengar.

Vilka aktiviteter utanför webbplatsen har du försökt att växa din WordPress-webbplats? Vänligen dela dina framgångar eller misslyckanden i kommentarerna nedan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map