Omdesign av din WordPress-webbplats för att lägga till en personlig touch (Sequel)

Du vet vad de säger, du har bara en chans att göra ett (varaktigt) första intryck. Du har också cirka fyra (4) sekunder att fånga och behålla din potentiella kunds uppmärksamhet. Det betyder att du har mindre än fyra (4) sekunder för att skapa ett minne som kommer att stanna hos din kund långt efter att de lämnat din webbplats.


Med totalt antal webbplatser på internet som närmar sig snabbt en (1) miljard (Åh, tävlingen), att fånga uppmärksamheten hos dina kunder inom fyra sekunder kan verka som en omöjlig prestation. Oroa dig dock inte. Den här uppföljaren till omdesign av din WordPress-webbplats (för att lägga till en personlig touch) visar hur du skapar en fängslande och personlig WordPress-webbplats som kommer att dra in ett stort antal av dina potentiella kunder. Vi har delat inlägget i två huvuddelar:

 1. WordPress Theme (eller teknisk) omdesign – Vi visar hur du lägger till en personlig touch på din webbplats med målsidor, anpassade rubriker, logotyper, bakgrunder, teman, frihand grafik osv..
 2. WordPress webbinnehåll omdesign – Vi visar dig hur du lägger till en personlig touch på ditt webbinnehåll för att konvertera fler av dina läsare till kunder.

Så utan vidare, låt oss börja med de enkla sakerna och plocka upp det därifrån.

WordPress Theme (eller teknisk) omdesign

I det här avsnittet kommer vi att visa dig hur du använder olika tekniska element tillgängliga för WordPress för att lägga till personlighet och identitet på din WordPress-webbplats.

Anpassade rubriker

Din masthead (rubrikavsnitt) spelar en enorm roll i din webbplats första intryck. Det är rubrikavsnittet på din WordPress-webbplats som introducerar människor till ditt företag, så att du inte har råd att göra det fel. Din masthead borde vara riktigt imponerande – ännu mer imponerande än resten av din webbplats. Det är bara så mycket du kan göra med ditt rubrikavsnitt:

 • Lämna inte din rubrik snygg eller tom. Använd en tilltalande bild för att stödja din sak
 • Du kan välja att inkludera en call to action (CTA) i ditt rubrikavsnitt för att öka konverteringarna
 • Du kan använda reglagen och videor i rubrikavsnittet beroende på ditt WordPress-tema för att uppmuntra användarnas interaktion

Många premium WordPress-teman gör att du kan redigera ditt rubrikavsnitt via en lättanvänd administratörspanel. Om ditt nuvarande tema inte innehåller alternativ för att redigera din rubrik kan du ändra teman eller hyra en WordPress-utvecklare för att hjälpa dig. Se bara till att rubriken du nöjer dig med komplimanger resten av din webbplats.

Lägga till din logotyp

Din logotyp är ett bra sätt att visa personlighet och äkthet. Dessutom är en logotyp din identitet på internet. Människor relaterar till logotyper. Folk glömmer knappast logotyper. Du måste skapa en logotyp som kommer att hålla fast i dina webbsökares sinne länge. Om du till exempel ser någon av följande logotyper där ute, slocknar en glödlampa i huvudet omedelbart:

funktions logo-wordpress-webbplats-redesign-wpexplorer

Om du saknar färdigheter, tid eller behöver lite inspiration för att skapa din egen personliga logotyp kan du kolla in dessa WordPress Webbplatslogotypdesignalternativ.

Frihand grafik

Till skillnad från digital grafik har frihandbilder karaktär.

Genom beröring av mänsklig ofullkomlighet får de en viss spänning som är svårt att återskapa digitalt. Denna speciella beröring väcker uppmärksamhet och gör att människor kan pausa för att uppskatta och bearbeta det handritade innehållet, mer än de kanske uppskattar någon gammal perfekt illustrerad bild. – Sabina Idler

Jag kunde inte säga det bättre. Tack Sabina.

Freehand-ritningar strömmar personlighet och hjälper dina webbbesökare att ansluta till din WordPress-webbplats. En majoritet av webbutvecklare kör för lagerbilder när de vill lägga till bilder till något av deras projekt. Avvika och ta vägen mindre reste – skapa frihand bilder för din webbplats. Här är några människor som har gjort ett bra jobb med frihandsteckningar:

Använd landningssidor

brukswordpress-landnings-pages

Bra design säljer, och om du noggrant designar din målsida (s) kan du lägga till personlig touch på din webbplats och öka konverteringar på nolltid. Många WordPress-webbplatsägare riktar all sin trafik till en sida full av blogginlägg. Medan detta tillvägagångssätt kommer att få människor att läsa ditt innehåll, är den största delen av din trafik spridd på ett obegränsat sätt. Nu vill du inte ha det.

En smart utformad målsida kanaliserar dina kunder genom din försäljningstratt. Det finns många sätt att uppmärksamma dina blogginlägg när du läser läsaren på din webbplats, men om de (inläggen) inte är dina huvudprodukter, skicka inte all din trafik på det sättet.

Fantastisk målsidesdesign passar bra med en fantastisk historia (något vi kommer att diskutera i del två av detta inlägg). Du kan enkelt skapa en personlig anslutning genom berättelse, speciellt om du berättar om dina egna personliga berättelser. När du berättar historier, möter du som en personlig person i motsats till en marknadsföringsmaskin som återupptar meddelanden fulla av hyperbole. Här är några exempel på välgjorda målsidor:

Om du vill skapa målsidor för din WordPress-webbplats kan du kolla in den här fantastiska artikeln om hur du bygger en målsida.

Dynamiska bakgrunder och rullning av parallax

add-parallax-rullning

Bakgrunder kan hjälpa dig att lägga till en hel del personlighet, identitet och stil på din WordPress-webbplats. WordPress-utvecklingen har blivit ålder, vilket innebär att du kan skapa en mängd bakgrunder utan att svettas. Det här är vad jag menar:

 • Du kan lägga till statiska bakgrundsbilder via Utseende -> Bakgrund
 • Du kan enkelt ställa in slumpmässiga (eller dynamiska) bakgrundsbilder med hjälp av ett enkelt plugin som t.ex. Bättre bakgrunder av Dave T. Coleman
 • Du kan lägga till olika bakgrunder till olika WordPress-sidor och inlägg
 • Du kan enkelt skapa parallaxbakgrunder
 • Eller bara köpa ett WordPress-tema med inbyggt parallax

Kassa på dessa andra resurser:

Parallax-rullning är en imponerande webbdesignteknik som du kan använda för att skapa en illusion av 3D. Tänk bara vad du kan uppnå med 3D-design när det gäller att lägga till personlig touch. Med några få trick kommer du definitivt att sticker ut från mängden.

Innan vi fortsätter med att ändra teman uppmanar jag dig att utforska alla tillgängliga alternativ i ditt nuvarande tema för att upptäcka det mycket du kan åstadkomma utan att behöva ändra temat. Men om det inte hjälper att lägga till bakgrunder och använda tips som vi diskuterade ovan, är det kanske dags för en total översyn, vilket innebär att du ändrar hela temat.

Ändra ditt WordPress-tema

get-total-wordpress-tema

Att ändra teman är enkelt peasy arbete. Naviger bara till Utseende -> Teman och välj ditt nya tema. Enkelt som ABC. Den utmanande delen är dock att välja rätt (eller bäst) tema för din WordPress-webbplats. Ett tema som kommer att komplettera ditt märke och hjälpa dig att lägga till en personlig touch till din online-verksamhet. Problem numero uno är det tusentals tusentals gratis och premium WordPress-teman där ute att välja det bästa är en uppåtgående uppgift. Problem nummer två, när du har valt ditt tema vet du inte hur du förvandlar det till något unikt. Här är några lösningar:

 • Köp ett premiumtema i motsats till att ladda ner ett gratis tema. Chansen är mycket hög att en miljon andra människor använder det gratis temat som du just såg. Det är annorlunda med premiumtema (plus att du får VIP-behandling och premiumstöd)
 • Om du inte kan koda för att rädda ditt liv, hyra en WordPress-utvecklare för att bygga den design du vill ha
 • Skapa ditt eget föräldertema om du har färdigheter och tid
 • Skapa barntema

Temat du valt kommer att spela en stor roll i framgången för din WordPress-webbplats. Möt förväntningarna på dina framtidsutsikter. Om du har en designwebbplats måste den känns som en designwebbplats. En tutorialwebbplats måste känns som en tutorialsida och så vidare. Förväntningar, förväntningar. Du måste uppfylla förväntningarna.

Använda barntema

Enligt WordPress Child Teman: En vad du måste veta Guide, “Barn teman är mycket kraftfulla när det gäller anpassning och utsträckbarhet.” Nu behöver du mycket anpassningskraft och stor utdragbarhet om du vill lägga till personlig touch på din WordPress-webbplats.

WordPress-barntema ger dig kraften att forma webbplatsen för dina drömmar utan att skriva ett tema från grunden. Detta innebär att du kommer att ha alla svårigheter att lägga till din personlighet och identitet på din WordPress-webbplats. Dessutom sparar det tid och pengar. För att få ett bra WordPress-tema och lära dig att skapa och använda WordPress-barntema, kolla in följande resurser:

 • Totalt – lyhörande WordPress-tema med flera ändamål
 • Premium WordPress-teman – WPExplorer
 • 30 måste ha Pinterest-liknande WordPress-teman
 • WordPress-barntema: En vad du måste veta
 • Eleganta WordPress-teman
 • Themify – Dra och släpp WordPress-teman
 • Genesis WordPress Theme Framework
 • Gratis WordPress-teman – WordPress.org

Gå vidare…

Nu när vi har tagit hand om tekniska aspekter av WordPress-webbdesign, hur kan vi gå vidare till den andra delen, WordPress-webbinnehålls redesign.

WordPress webbinnehåll omdesign

Grupp vänner som pratar

En optimerad WordPress-webbdesign kommer att fånga dina potentiella kunders uppmärksamhet under de första fyra (4) sekunderna, men det är ditt webbinnehåll som får dem att vilja hålla sig kvar. Du vill att dina potentiella kunder ska hålla sig kvar (så länge som möjligt) om du ska sälja något. Att lägga till en personlig touch på ditt webbinnehåll är det bästa sättet att behålla dina möjligheter på din WordPress-webbplats längre.

Oavsett vad din WordPress-webbplats handlar om, gillar människor att göra affärer med andra människor. Så oavsett om du är en B2B-, B2C- eller C2C-verksamhet, måste du komma över som en vänlig person (eller team) som vill hjälpa. Ditt webbinnehåll inkluderar allt innehåll på din webbplats från bloggartiklar till sidor och kommentarer bland andra. Så hur lägger du till en personlig touch till ditt WordPress-innehåll? Här är juicen:

 • Försök så mycket som möjligt för att få kontakt med dina läsare. Detta innebär att du först måste förstå din målgrupp. Var sedan redo att svara på sina frågor, svara på kommentarer – i allmänhet vara till hjälp.
 • Etabler dig själv som en expert inom ditt område. Detta kommer att göra att dina läsare litar på dig. Skapa innehåll som kommunicerar förtroende för dina färdigheter och förmågor utan att skryta.
 • Berätta personliga berättelser endast om de främjar din sak. Bind i fallstudier till dina personliga berättelser och avsluta med en stark uppmaning (CTA)
 • Ge dina läsare en anledning att prata om dig. Använd freebies, giveaways, tävlingar, rabatter osv.
 • Gör något annorlunda. Kolla in vad dina konkurrenter gör och slå dem i sitt eget spel genom att spela lite annorlunda.
 • Använd videor. De upprättar snabbt personlig anslutning och kan delas på YouTube, så att du kan utnyttja den massiva trafikkälla som är YouTube
 • När du skriver ditt webbinnehåll fokuserar du först på fördelarna och sedan på funktionerna.
 • Återigen, vara personlig:

Kopiering är inte formellt skrivande i akademisk stil; det säljer genom det skrivna ordet. Lär dig att skriva i en informell, “konversations” stil som läsarna kommer att njuta av .- Fernando Florez

Håll ditt språk personligt, vänligt och (för de flesta marknader) informellt. Låter som en person, inte en pitching-maskin. – Sonia Simone

Slutsats

Att lägga till personlig touch på din WordPress-webbplats handlar om att hälla din personlighet och identitet på din webbplats. Du kan inte lägga till en personlig touch till din tekniska design och glömma att lägga till lite personlig touch till ditt WordPress-webbinnehåll; de två måste gå hand i hand för att ge dig de resultat du önskar.

Med dessa tips har du tillräckligt med juice för att lägga till en personlig touch på din WordPress-webbplats. Gå nu och bygg din identitet online. Skål för din framgång!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map