Så här lägger du till en författarbox på din WordPress-webbplats

Så här lägger du till en författarbox på din WordPress-webbplats

Som du förmodligen vet ökar en författares biolåda äktheten för din blogg. Även om publicering anonymt har sina användningar jämförs den inte med värdet på äkthet. En författarbio bygger förtroende hos dina läsare. Människor vill inte bara läsa den information du publicerar på din blogg, de vill också veta vem du är. Det är lättare för människor att lita på dig när de kan koppla innehållet de läser till en verklig person.


Så om du har gömt dig bakom pseudonymer, är det dags att du överväger att lägga till en bio-box för författare. I ett tidigare inlägg visade jag dig hur du hanterar flera författare på en blogg och jag har också delat vad du behöver veta om hur du skriver en bloggbio. Men i det här inlägget kommer jag att dela sex sätt du kan lägga till en biobox för författare på din webbplats så att alla dessa författare får sitt förfall. Det finns i princip tre tillvägagångssätt för detta:

 1. Välj ett tema som redan har en författarbox
 2. Använda WordPress-plugins
 3. Redigera ditt temas kod direkt

Sex av metoderna som jag kommer att diskutera är faktiskt plugins. Innan du gör något annat måste du dock lägga till författare eller användare via instrumentpanelen på användareLägg till ny. Då måste du eller dina författare lägga till biografer (korta beskrivningar) såväl som allt annat innehåll som ska användas i dina författarlådor (Gravatar, bild, länkar, sociala profiler osv.).

Lägg till nya författare till din blogg

Det enklaste och mest rekommenderade (men inte nödvändigtvis det bästa) sättet att lägga till en bio-box för författare på din blogg är genom att använda ett plugin. Ladda bara ner ditt valda plugin, installera det och ställa in det som du vill. Det är allt. Här är några plugins att överväga:

1. Välj ett tema med inbyggda författarlådor

Totalt inbyggda författarlådor

Det enklaste svaret är att välja ett tema som redan har de alternativ för författare som du behöver. Till exempel inkluderar vårt helt egna Total-tema stöd för författarbio, bilder och länkar. Så som mest behöver du bara lägga till lite styling. Ta dig bara tid att titta på tematets live-demo först, leta efter bloggen och kolla inläggen för att se om det finns en författarbox. Om du inte är säker, kontakta bara utvecklaren. De borde kunna berätta direkt om detta är en temafunktion de erbjuder.

2. Starbox: Authorbox For Humans

Starbox: Authorbox For Humans

Starbox ger ett enkelt sätt för dig att lägga till en vacker biobox författare utan att röra med kod. Det kommer med flera teman som du kan använda, till exempel affärsteman, Drop-down-tema, Fancy-tema och mer. Denna plugin gör det också enkelt att integrera författarens sociala profiler. Du kan också konfigurera din Google- och Facebook-författarverifiering med ett klick på en knapp.

Starbox är byggd för användarengagemang. Det fokuserar på visuals och är verkligen ett mycket användarvänligt plugin. Du kan anpassa pluginprogrammet ytterligare om du vill, men standardinställningarna erbjuder mer än tillräckligt för att göra jobbet rätt.

3. Enkel författarbox

Enkel författarbox

Simple Author Box gör exakt vad namnet antyder: lägger till en enkel författarbox i dina inlägg på din WordPress-blogg. Även om plugin-programmet kan vara enkelt, är det inte tråkigt på något sätt. Med Simple Author Box kan du visa ditt namn, beskrivning, gravatar, webbplats och sociala medieikoner. Det stöder faktiskt upp till 30 ikoner om du är en riktig social media media.

Du kan också anpassa den så att den matchar dina temafärger och layout också. Dessutom är författarlådan fullt lyhörd så det ser lika skarpt ut på mobila enheter som på bärbara datorer och större skärmar. Med Simple Author Box kan du också infoga författarens biolåda manuellt i kodens kod single.php eller author.php mallfiler, om du så önskar.

4. Medförfattare Plus

Co-författare Plus

Co-Authors Plus är byggt för bloggar med flera författare. WordPress stöder inte flera författarkrediter som standard så ett plugin som det här kan vara riktigt praktiskt om du har flera författare som samarbetar.

Med Co-Authors Plus kan du tilldela flera bylines till ett inlägg som flera medförfattare har bidragit med. Du kan också lägga till biografer som författare genom att använda deras författargästprofil också.

Uppenbarligen är detta plugin inte så enkelt som de andra som hittills täckts här. Du måste göra några ändringar av dina temafiler innan du använder plugin-mallens mallar för att visa författarlinjer. Det är fortfarande värt att kolla om du har samarbetsinslag ofta.

5. Sexig författare Bio

Sexig författare Bio

Den sexiga författaren Bio plugin gör det enkelt att lägga till en helt anpassad bio bio box i dina inlägg. Det stöder både enskilda och flera författare och kommer med två uppsättningar ikoner för sociala medier – runda och fyrkantiga.

Du kan anpassa allt inklusive färger, avatarstorlek, länkfärger och bakgrund via insticksadministratörspanelen. Standarddisplayen har en mörk bakgrund med författarnamnet i all-caps medan bioinfo visas som vit text.

6. Manuell temainformation

De tidigare metoderna använder plugins eller förlitar sig på ditt temas inbyggda funktioner för att visa författarens biolådor på inlägg. Vi har tittat på bara några få du kan använda för att sömlöst lägga till bioinformation om författare till ett inlägg, men det finns verkligen många fler du kan titta på om du behöver. Naturligtvis om du är en webbutvecklare och arbetar med att skapa ett tema kommer du att lägga till det manuellt i ditt tema.

Nedan är en exempelkod som du kan lägga till. I detta fall kommer det att visa en rubrik, gravatar, författarbeskrivning och en länk till författarsidan. Den här koden togs direkt från vårt Zero WordPress-tema och du kan se en live-demo på denna sida.

Några punkter att notera:

 • Bioinformation om författare läggs till i WordPress kl Användare> Din profil.
 • I koden kommer du att märka att författarens bio är inställd på att endast visas om en användare har en beskrivning, det beror på att det annars skulle se konstigt ut med bara ett namn och en avatar
 • Avatarer i WordPress konfigureras via Gravatar så dina användare kommer att behöva skapa ett konto och ladda upp deras gravatar.
 • Du vill style din författars bioruta genom att lägga till din anpassade styling direkt i temat style.css fil.

Att lägga till en biobox för författare i dina inlägg är absolut ett måste om du vill skapa äkthet. Läsare är mer benägna att bygga en stark förbindelse med dig om de kan fästa ett ansikte till innehållet de läser. Lyckligtvis finns det många plugins som du kan använda för att lägga till en författarlåda med minimal besvär.

Nu över till dig. Hur har det att lägga till en författarlåda till dina inlägg påverkat läsarna på din blogg? Jag skulle gärna höra dina tankar om ämnet nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map