Återvinna gamla blogginlägg för att driva trafik

Kör mer trafik till din WordPress-blogg genom att återvinna gamla inlägg

Ta en titt på dina webbplatser och tänk på hur många blogginlägg som finns tillgängliga för enkel åtkomst på hemsidan. Jag är säker på att du kan se kanske fyra eller fem, eller kanske till och med upp till tio eller några till, men när dina blogginlägg lämnar hemsidan blir de liknande en länk som flyttar till den andra resultatsidan på Google: värdelös.


Nu, med blogginlägg kan du fortfarande få trafik med organiska sökresultat och från de människor som skannar genom din webbplats för att kassa dina arkiv, så att inte allt går förlorat. Men en gång om året eller två går förbi har du ett enormt arkiv av WordPress-blogginlägg som sällan ser dagens ljus. Detta är ett problem eftersom du redan har lagt in arbetet eller betalat andra författare för att skapa innehållet. Varför kan du inte återanvända inlägg för att engagera dina läsare eller tjäna pengar? Låt oss titta på hur du kan återanvända dina gamla WordPress-inlägg.

1. Återcirkulera dem genom sociala medier

Om du driver en webbplats har du antagligen några sociala mediekonton, eller hur? Saken med sociala medier är att det är en fullständig smärta att hantera. Det är därför så många företag anställer en helt separat person eller ett team för att driva hela saken.

Varför inte använda ditt gamla blogginnehåll genom att placera det på dina sociala mediekonton? Chansen är stor att du har olika människor som följer varje plattform, och folk uppskattar att se något som de kanske missat för två eller tre år sedan.

MIssinglettr

Info & nedladdning

Vårt bästa val för att automatisera din sociala delning är Missinglettr. Denna kraftfulla tjänst är ett enkelt sätt att skapa och hantera din sociala marknadsföringsplan. Missinglettr genererar automatiskt inlägg på sociala medier för att dela ditt innehåll under hela året. Allt du behöver göra är att godkänna kampanjen. Dessutom skapar det en innehållskalender som du kan använda för att hålla reda på vad som har planerats.

Återuppliva gamla inlägg - Auto-post till sociala medier

Ett annat fantastiskt alternativ är Revive Old Post-plugin, som tar tag i alla dina äldre inlägg och tweeterar dem automatiskt. Plugin låter dig ta bort några sidor och inlägg från cykeln, men det är ett underbart sätt att hålla din Twitter aktiv medan du får exponering för dina gamla blogginlägg..

Titta igenom de gamla inläggen och ta bilderna som du kan dela på Pinterest. Se hur många som är villiga att knyta dina artiklar och testa om du kan skapa engagerande foton som övertygar fler att dela. Du kan också dela dina gamla länkar på nästan alla sociala mediekonton för att bygga din plattform och återanvända innehåll. Till exempel kanske du funderar på att ta en bild av dina tidigare kontor och dela den på Facebook för en rolig blick i det förflutna.

2. Få ditt nyhetsbrev via e-post

När du startar ett nyhetsbrev har du massor av verktyg som hjälper dig, till exempel MailChimp och AWeber. Om du för närvarande inte bygger en e-postlista på din webbplats börjar du nu. Det är den beprövade metoden för att hålla människor runt din webbplats och ta dem tillbaka för att läsa och köpa mer.

MailChimp

Tyvärr är det inte alltid lätt att tänka på originalt nyhetsbrevinnehåll, så varför inte använda de saker du har skapat tidigare? Dina gamla inlägg är perfekta för att bygga nyhetsbrev eftersom du redan har lagt in något kvalitetsarbete och du vet att det hänger ihop med din läsare.

3. Samla allt i en e-bok

Ett annat trevligt sätt att återanvända dina gamla blogginlägg är att sammanställa allt och skapa en e-bok. Detta är ett intressant sätt att tjäna lite pengar på din blogg och nå ut till outnyttjade samhällen som på Amazon.

När någon besöker din webbplats har de inte alltid en tydlig väg för vart man ska börja och vart man ska gå efter att de börjar. Eftersom du utvecklade det mesta av innehållet på din webbplats bör du kunna sammanställa alla artiklarna till en sammanhängande sekvens, med övergångar och kompletterande information för att göra det till en solid bok.

Publicera Xpress

När du har sammanställt din bok kan du skapa ett omslag, hyra en redaktör och sedan sälja den på din egen webbplats med MyBookTable-plugin. På det här sättet är dina läsare medvetna om böckerna och de kan dela dem med andra människor. Du kan till och med hålla erligt med dina läsare och helt enkelt säga dem att det är en sammanställning av hela webbplatsen, med ytterligare lurar som gör det lättare att läsa igenom.

Vissa kanske inte har något intresse för detta, men andra kommer att tycka att det är bekvämt eftersom de inte behöver bläddra igenom hela webbplatsen. Detta är särskilt bra för nykomlingar som skrämmas av din webbplats. För att inte tala om kan du också bara ge bort boken gratis i utbyte mot e-postadresser. Detta är ett underbart sätt att bygga upp din lista och hålla människor runt för framtiden.

4. Skapa en infographic eller video baserad på resultat

Det finns en god chans att några av dina blogginlägg tidigare har varit tutorials och hur de ska vägleda människor genom en viss teknisk process eller till och med visa dem något som trädgårdsskötsel i en urban miljö. Blogginlägg är bra för att kommunicera nästan vilken idé som helst, men vissa människor gillar tanken på att konsumera sin information genom andra format.

Till exempel brukade jag bara lyssna på radiostationer och podcast på mitt gamla jobb eftersom jag var tvungen att sitta i telefonen för försäljningssamtal hela dagen. Jag kunde inte koncentrera mig på att läsa en artikel och en video skulle vara för motbjudande om min chef skulle gå förbi. Det är också bara lite lättare för andra att absorbera information med olika medier. Om jag till exempel skulle kunna välja mellan en video och ett blogginlägg, skulle jag alltid välja en trevlig visuell video för att vägleda mig på vägen.

wordpress-infographic

Ta dina gamla blogginlägg och förvandla dem till färskt innehåll genom att ändra medietyp. Det finns gott om datavisualisationsplugins för att göra det enkelt. Om du har en blogginlägg om hur du binder dina skor, skapa en video med en barnvärd så att barnen kan förhålla sig. Utveckla en screencast för det “hur man bygger en bloggstudie” och gör en infographic ur den omfattande forskningsartikel du gjorde om sojabönor.

5. Skapa en hel kurs att sälja

Ibland vill människor inte använda din webbplats för att navigera och hitta allt de behöver veta om ett ämne. Webbplatser är fantastiska, men när du börjar skapa en blogg och leverera innehåll regelbundet, börjar allt bli lite rörigt. Kort sagt, det är inte så organiserat som en välpackad klass som folk kan ladda ner och sätta på sin dator eller spara i en fil.

Det finns gott om onlineplattformar för att sälja dina egna klasser (Udemy, LearnDash, etc.), men du kan också använda WordPress. Det finns massor av fantastiska LMS-plugins som du kan använda för att hantera ditt eget klassrumssystem på din webbplats med ditt aktuella tema. Eller så kan du investera i ett av dessa ledande WordPress-teman för lärandehantering.

EDUMA Utbildning WordPress Theme

EDUMA-utbildningshantering WordPress-temat har allt du behöver för att bygga och sälja kurser online. Detta tema integrerade BuddyPress, bbPress och WooCommerce för att ge dig massor av flexibilitet när du bygger din online utbildningsgemenskap. Dessutom är temat kompatibelt med Elementor eller Visual Composer – så att du kan skapa valfri sid- eller postlayout som du vill visa upp dina kurser bättre.

akademi-rätters tema

Akademins lärningshanteringssystem WordPress-tema är ett annat bra alternativ. Med anpassade inläggstyper för kurser och lektioner, plus full WooCommerce-integration, är det enkelt att lägga till ditt innehåll och sälja klasser på egen hand. En unik men användbar funktion är alternativet att utfärda certifikat efter avslutad kurs, så dina användare har bevis för att de har slutfört din kurs.

smart-rätters tema

Ett annat tema för kassan är Clever Course inlärningshantering WordPress-tema. Detta tema har en ren och minimal design som är perfekt för att sälja dina onlinekurser. Oavsett vilket tema, plugin eller plattform du väljer, gör din egen klass (er) en chans att återanvända innehåll och du kan skapa en gemenskap med klassen som kommer av det.


Det är det för att lära dig att återanvända ditt gamla WordPress-inlägg. Alternativen är alltid oändliga och det är ganska coolt eftersom du vet att ditt gamla innehåll uppfyller dina kvalitetsstandarder. Ibland kan du behöva ändra innehållet om du behöver ta bort information i rätt tid eller fixa ett misstag som du missat tidigare. Hur som helst, den största samlingen av information sitter vanligtvis rätt i dina bloggarkiv, så gör lite grävning för att göra din innehållsskapande process lite lättare.

Dela dina tankar i kommentarsavsnittet om du har några frågor om de bästa sätten att återanvända dina WordPress-inlägg. Har du några andra förslag på hur man tar lite gammalt innehåll och gör det till något användbart?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map