Topp 10 skäl till varför du bör starta en blogg med WordPress

Topp 10 skäl till varför du bör starta en blogg med WordPress

Jag skulle ligga genom tänderna om jag sa att blogga inte är något av det bästa jag någonsin har gjort i mitt liv. Jag menar, jag får jobba med fantastiska människor från hela världen direkt från mitt hem, vilken typ av stenar men det här inlägget handlar inte om mig.


Idag pratar vi om varför att starta en blogg är ett av de bästa besluten du någonsin kommer att fatta. I själva verket kommer vi att skicka dig av med 10 främsta skäl till varför du måste dyka in för att blogga just nu, eller om du hade tagit en avbrott, dyka tillbaka direkt i.

Förresten, oroa dig inte om du inte är mycket författare, att blogga är enkla grejer. Du väntar bara och se! Gör din dator redo att gå med den kaffekoppen. Är du redo? Bra.

1. Blogging är enkelt

Du bör starta en blogg helt enkelt för att den är extremt lätt. Betrakta det som ett nytt års gåva till dig själv. Finns det något bättre beslut än ett som är extremt lätt att genomföra?

Observera att jag inte säger att blogga är enkelt arbete utan snarare att det finns väldigt få inträdeshinder. Du behöver bokstavligen en dator med internetåtkomst och en idé för att komma igång.

Själva arbetet kan vara mycket krävande precis som alla självföretag, men belöningarna (och inte bara monetära) är värda det. Bäst av allt behöver du inte en examen, en webbdesigner eller någon fin utbildning för att starta en blogg. Du kan leva på en minutdelning med hela världen. Allt du behöver för att lyckas med att blogga är ett klick bort.

2. Eftersom det är prisvärd

Du kan börja blogga gratis med en WordPress.com blogg. Detta ger dig en helt gratis plats att dela dina tankar, ladda upp bild eller videor eller skriva guider. Många människor börjar på detta sätt varje dag.

Men här på WPExplorer föredrar vi verkligen WordPress.org som är värd för egen värd, vilket ger dig mer kraft än WordPress.com för den genomsnittliga bloggaren (se din guide på WordPress.org vs WordPress.com för att lära dig mer). Och det är superlätt att flytta din blogg från WordPress.com till WordPress.org om du redan har startat en.

För att starta en självhostad blogg behöver du verkligen värd, eftersom du kan hitta några ganska fantastiska gratis WordPress-teman och plugins som du kan använda på din webbplats för styling och extra funktioner. Du kan få bra, delad värd för $ 2,95 per månad (för det första året) från Bluehost som inkluderar en gratis domän (för det första året) och mer än tillräckligt med resurser för en ny blogg. Så för ungefär $ 35 i år kan du ha en helt egen WordPress-blogg! Det är ett löjligt lågt pris att ha din egen plats på webben – så varför inte starta en blogg?

3. Förbättra dina skrivkotletter

Alla och alla drar nytta av att skriva. Det är en konst och skicklighet som är värd att ha. Och eftersom du behöver 10.000 timmars övning för att bli expert på någonting, hur är det med att blogga för att förbättra dina skrivfärdigheter? Precis som en muskel stärks när du tränar, förbättrar bloggningen regelbundet dina skrivfärdigheter. Du kommer att lära dig att överföra dina tankar till ord snabbare och med din egen stil.

Medan jag älskar att utarbeta mina inlägg på papper först för att känna skriver faktiskt på papper, det sparar inte mycket tid, och naturligtvis är WordPress det bästa verktyget att skriva med.

WordPress Distraktion Gratis Skrivning

Ganska mycket varje WordPress-tema kommer att innehålla en blogg så klicka bara på inlägg> Lägg till nytt för att komma igång med att skriva. Glöm inte att aktivera distraktion gratis skrivning – klicka på fliken “Skärmalternativ” längst upp till höger på skärmen och markera rutan. Nu bör du se en expandera-ikon högst upp i din textredigerare. Klicka på den för att dölja dina WordPress-instrumentpaneler och postinställningsrutor (taggar, kategorier, visad bild osv.) Så att bara textredigeraren är synlig.

WordPress Writing Frågor

Är du inte säker på vad du ska skriva? De Daily Post publicerar skrivmeddelanden för att komma igång. Till exempel är dagens fråga “konversation” och vi får konversationen igång om dig till sist starta din egen blogg. Om du fortfarande inte är säker på hur eller var du ska börja, kolla vår guide om hur du slår förhalning och kommer på jobbet!

4. Lär dig ny information och färdigheter varje dag

För att skriva innehåll som är värt sitt salt måste du investera tid och resurser i forskning. Även om du inte planerar att skriva ett enda inlägg behöver du inte bara något du brinner för, utan också massor av forskning.

Dessutom innebär jobbet att skriva om alla typer av saker inom / ut din nisch (jag skulle råda mot att dubbla i flera nischer / ämnen men vem ska stoppa dig?). Att skriva om olika saker varje dag lämnar dig en smartare person, och du kan ta det till banken. När du först börjar vårt erbjuds du jobb om ämnen som du inte känner till ännu – men låt det inte hindra dig.

Treehouse-kurser online

Ta dig tid att lära dig om kodningsspråk, resmål, exotiska rätter, superbilar, historiska evenemang och kulturer från hela världen. Utbilda dig själv och fortsätt lära dig mer. Vi rekommenderar starkt webbplatser som Treehouse, Lynda och Udemy för att komma igång med nya ämnen (eller WP101 om du är intresserad av WordPress specifikt) men det finns också massor av fantastiska gratiskurser på YouTube (även om de visserligen tar lite mer tid att hitta).

5. Bli en myndighet

Förklarar inte hur detta händer, men när du bloggar om ett ämne under en period börjar läsarna kontakta dig som expert på det ämnet. Vem vet vilken typ av stora människor och saker som denna myndighetsstatus ger dig?

Det finns många självlärda experter på nästan alla ämnen som erbjuder olika produkter och tjänster, allt tack vare att man etablerar sig som myndigheter inom sina respektive områden. Creme de la creme-bloggaren i vilken nisch som helst är en välbetald och vördad position. Myndighet inom alla ämnesområden öppnar dörrar till en hel värld av möjligheter. En blogg är det enklaste sättet att etablera dig som en pålitlig myndighet inom vilket område som helst.

Så hur etablerar du dig som en myndighet? Hitta först din blogg nisch och sedan skriva. Skriv på din egen blogg, skicka in gästposter och engagera dig på sociala medier med andra experter inom det område du riktar dig in. Bonus – all denna onlineaktivitet kommer säkert att hjälpa dig att bygga en publik, och att ha följande är alltid bra för biz.

6. Möt nya fantastiska människor

WordCamp-händelser

Vi är sociala djur. Vi vill alltid bilda stammar och gå med dem som delar våra ambitioner och ambitioner. Bloggning kommer att förbinda dig med fantastiska människor som är lika passionerade för ämnet som du är.

Du kommer att träffa påverkare som öppnar ögonen, motivatorer som håller dig igång, arbetsgivare som anställer dig och till och med investerare som vill samarbeta med dig. Du kommer att träffa så många människor, människor du inte skulle ha träffat utan en blogg.

Människor som kan bli vänner i verkligheten. Människor från alla samhällsskikt. De kommer att inspirera dig, kritisera dig och dela på otänkbara sätt. De kommer att bli en del av ditt liv, och du deras. Du kommer att älska bloggosfären och med WordPress kan du överföra dessa vänskap till den verkliga världen.

Det finns stora WordPress-händelser varje år, och ofta finns det minst en eller två som inträffar nära dig. Här är några av våra favoriter:

7. Var din egen chef

Om du har en 9 till 5 och älskar den som är fantastisk – håll dig fast vid den! Men om du vill undkomma den dagliga slipningen och ringa bilderna är blogg definitivt för dig. Säg adjö till att sitta i trafiken, inaktuella kaffe och se samma väggar!

Om du vill vara din egen chef, driva ett fruktbart företag och göra det mest på dina villkor är bloggning det perfekta jobbet. Du kan till och med starta en blogg som en sido stress och behålla ditt nuvarande jobb.

Att vara din egen chef har förmåner och nackdelar. Ändå är det något du bör försöka minst en gång i din livstid. Det är en spänning som driver ditt eget företag var som helst i världen. Särskilt om du bara använder dina naturliga talanger. Förvärvad kunskap fungerar också, så skym inte.

8. Flexibelt schema och fokus

Bloggkarriären är en kameleont på grund av brist på ett bättre ord. Det kan förändras till allt du önskar, och du kan ta det vart som helst. Den här typen av flexibilitet är något du inte hittar med något annat jobb eller ens med de flesta hobbyer.

Du kan också växla växlar och förvandla din blogg till ett företag ganska enkelt. Till exempel kan du använda en blogg för att erbjuda tjänster, skicka mer trafik till din huvudsida, marknadsföra en offline butik, dela dina tankar och göra praktiskt taget allt annat du kan tänka på. En blogg är ett värdefullt verktyg att ha online eftersom den är så mångsidig.

Dessutom behöver du inte skriva hela tiden eller ens alls. Du kan välja ett annat medium som video, bild, ljud, spel eller anställa andra för att skriva för att växa din webbplats och publik. Dina alternativ är verkligen oändliga när det gäller att bygga din blogg.

9. Tjäna pengar (så mycket du vill)

Tjäna pengar med WordPress

Jag är bloggare att hyra och jag är inte den enda. Detta betyder att jag bloggar för en levande, precis som en miljon och en annan bloggare där ute. Fördelen (precis som att vara din egen chef) är ansvarig för din egen inkomst. Du styr dina priser och ditt schema, så din inkomst är 100% under din kontroll.

Vissa människor har perfekterat bloggformeln och tjänar miljoner. För att nämna några välkända bloggare finns det Scott DeLong (han som förde oss ViralNova), Pat Flynn (Smart Passive Income), bland andra.

När du startar en blogg, skapar bra innehåll och genererar trafik kan du tjäna pengar på din webbplats och ditt varumärke. Det finns massor av sätt att tjäna pengar med WordPress via affiliate-länkar, sponsrade artiklar, annonser, Adsense och mer. Bli kreativ, gör din forskning och glöm inte att följa reglerna (FTC, skatter osv.).

När du gör det rätt är bloggning ett av de mest lukrativa arbeten i världen. Dessutom tjänar du pengar på att göra det du redan älskar.

10. Att ge tillbaka

Du behöver inte vara Nelson Mandela eller Wangari Mathaai till mästare för en sak du bryr dig om. Det är extremt lätt att förändra genom din blogg. Ta itu med ett problem och en blogg gör att du kan interagera med likasinnade människor.

Måste du vara Bill Gates eller Big Sean för att starta eller stödja en välgörenhetsorganisation? Svaret är nej. Din blogg är ett kraftfullt verktyg som du kan använda för att stödja alla orsaker. Skriv en hjärtlig artikel om något du verkligen bryr dig om, starta en crowdfunding-webbplats för att skaffa donationer på nolltid eller till och med donera din tid och använda kunskapen du har skaffat dig om att blogga för att skapa en webbplats för en sak du bryr dig om.

Du kan också ge tillbaka till samhället med din blogg. Ge nya bloggare en plattform för att få sitt namn ut via gästpost, marknadsföra kommande WordPress-evenemang, dela dina egna bloggtips och mer. Det finns massor av sätt att lägga till värde till WordPress-gemenskapen på icke-ekonomiska sätt.

Nu du …

Vad i helvete väntar du på? Varför bloggar du inte? Vad håller dig tillbaka? Och att tro att vår lista här inte är uttömmande; det finns otaliga andra saker du kan göra med bloggning.

Om du har en fråga eller förslag angående det här inlägget eller bloggar i allmänhet, tveka inte att kommentera nedan. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map