Topp 10 WordPress-jobbwebbplatser: Har du vad som krävs?

Topp 10 WordPress-jobbwebbplatser: Har du vad som krävs?

Låt oss prata om pengar, och mer exakt, WordPress-jobb. Om du letar efter ett WordPress-jobb vet vi alla hur utmanande uppgiften kan vara. Till att börja med, var går du till och med för att hitta möjligheter? Hur börjar du tjäna pengar på WordPress? Flyter pengarna in så fort du installerar din WordPress-webbplats eller hur fungerar hela WordPressing-saken?


WordPress är en multinationell arbetsgivare det råder ingen tvekan om. Det finns killar som bokstavligen gör ett dödande med WordPress, som tjänar miljoner dollar regelbundet allt tack vare WordPress. Många bloggare, din verkligen inkluderade, tjänar liv med att använda WordPress så jag skjuter inte bara från blues här.

Andra än pengarfaktorn finns det många andra skäl till varför en WordPress-karriär är det bästa jobbet för hundratusentals om inte miljoner användare där ute. Det finns det enorma samhället till att börja med och mycket karriärflexibilitet för alla som går WordPress-vägen. Och detta är bara glasyren på kakan.

Om du börjar, eller helt enkelt vill växa din portfölj, har vi sammanställt 10 av de bästa webbplatserna för WordPress-jobb där du kan hitta alla slags WordPress-jobb. Vi pratar om WordPress-bloggspel, WordPress-utveckling, konsultation och den typen.

Mot slutet listar vi ett par tips för blivande WordPressers samt länkar till tips och verktyg för alla WordPress-proffs, nybörjare eller på annat sätt. Som sådan uppmanar vi dig att läsa den här guiden till slut, så att du kan landa ditt dröm WordPress jobb som en chef.

Topp 10 WordPress-jobbwebbplatser

Utan att slösa bort en sekund, ta dig en kopp kaffe, en penna och lite papper eftersom vi håller på att få dessa WordPress-jobb som världen var beroende av. Handla? Grymt bra.

ProBlogger Jobs Board

WordPress jobb ProBlogger jobb

Jag har en bekännelse att göra. Jag hittade ProBlogger Jobs Board av nödvändighet. Långt innan jag blev WordPress-bloggare, knäckte jag ner till SEO-skrivande, vilket helt enkelt betyder att jag tjänade jordnötter som fyller nyckelord i inlägg. Lönen sög varför ljög, och det gjorde också spelningen. Sedan torkade det helt av eftersom – Google-algoritmen uppdateras.

I en av hans artiklar på Lämna arbetet bakom, Tom Ewer avslöjade ProBlogger Jobs Board och mitt liv har aldrig varit detsamma. På allvar, om du vill bryta dig in i den komplicerade världen av frilansande WordPress-bloggning, kan jag inte rekommendera Tom tillräckligt. Killen betyder affärer.

Jag hittade mitt allra första WordPress-bloggjobb på ProBlogger Jobs Board, och den spelningen öppnade dörrar till många andra möjligheter. Fortfarande ofta jag ProBlogger Jobs Board, och när jag talar ärligt, misslyckas det aldrig. Låt bara inte moolaen gå till ditt huvud.

Den typ av WordPress-jobb som erbjuds på detta bräde är bra både för nybörjare och erfarna WordPress-bloggare. Är du bloggare eller strävar efter att bli det? Om det är ett åskande ja, finns det alla dessa typer av WordPress-jobb som väntar på dig på ProBlogger Jobs Board. Och lönen suger inte killar.

Denna WordPress jobbplats ägs och underhålls av Darren Rowse, en världsberömd bloggare och entreprenör. Du kommer säkert att hitta fantastiska bloggmöjligheter. För att hålla dig i slingan, skapa gärna jobbvarningar för specifika nyckelord ��

Visa ProBlogger Jobs Board

WP anlitad

WordPress jobb WPhired

Oavsett om du är en WordPress-designer, utvecklare, bloggare eller någon annan WordPress-professional, har WP Hired precis jobbet åt dig. Med WordPress-jobb från respektabla märken som OptinMonster, JigoShop och Vanish bland andra, ser du inte svårt att landa ditt drömjobb på WP Hired.

Med WP Hired kan du söka WordPress-jobb efter region (Storbritannien eller USA), kategori (utveckling, design, skrivning etc.) eller positionstyp (frilans, heltid, praktik etc.). Som sådan har du många möjligheter att välja mellan.

När du har registrerat dig kan du lägga upp ditt CV för att förbättra dina chanser. Att registrera dig betyder också att du får WordPress-jobb direkt i din inkorg, vilket sparar besväret med att titta runt. Dessutom kan du följa dessa killar på Twitter eller Facebook för regelbundna jobbuppdateringar bland annat.

Denna WordPress-jobbsida är hjärnskölden till Jerome Degl’innocenti (ja, det efternamnet är något annat), en WordPress-fanatiker. På webbplatsen kan du registrera dig som arbetssökande, kandidat eller arbetsgivare. Att ansöka om WordPress-möjligheter på WP Hired är superduper enkelt.

Visa WP-anställda jobb

WordPress Jobs Board

WordPress jobb

Du vet förmodligen en sak eller två om WordPress.com och WordPress.org, men chansen är stor att du aldrig har hört något om en liten webbplats som finns på jobs.wordpress.net. Tja, den här systerwebbplatsen har fantastiska WordPress-jobb i flera kategorier.

Om du letar efter ditt nästa spelprogram för WordPress-tema, har denna jobbwebbplats mer än tillräckligt med möjligheter. Ändå är temadesign inte det enda tillgängliga jobbet, andra kategorier inkluderar migrerande webbplatser till WordPress, full-stack WordPress-utveckling, skrivning, WordPress-prestanda och plugin-utveckling bland andra.

Så oavsett om du är en projektkonsult, WordPress-lärare eller älskar att visa upp dina supportchops, är detta WordPress jobbbräde precis där du behöver vara. Styrelsen publicerar bara WordPress-relaterade jobb och alla är spelningar av hög kvalitet. Jobbannonser tas bort automatiskt efter 21 dagar för att skapa utrymme för nya möjligheter.

Visa jobs.wordpress.net

Automattic

WordPress Jobb Automattic

Från maj 2017 hade Jetpack, Polldaddy, Akismet och WordPress.com totalt 121 miljoner användare, vilket innebär att Automattic – företaget bakom dessa lyckosamma varumärken – växer. Och kom inte igång med den populära WooCommerce-plattformen, deras senaste förvärv.

Vet du vad det här betyder för dig som jobbjägare? Det stämmer, det innebär att det finns gott om WordPress-jobb för dig. Oavsett om du är marknadsförare, lycktekniker, anknytningsguru eller kodbryter, skulle Automattic gärna höra från dig.

Företaget erbjuder många andra WordPress-jobb som du verkligen är bortskämd med, oavsett dina kvalifikationer. Och med en mängd fantastiska fördelar, finns det ingen anledning till att du inte ska se på Automattic som en möjlig framtida arbetsgivare. Ja, det inkluderar fullt betald föräldraledighet, företagsresor och livförsäkring.

Plus, skulle du inte döda bara för att arbeta tillsammans med crème de la crème i WordPress community? Automattic anställer det bästa av det bästa, vilket innebär att det finns en gazillion möjligheter för samarbete och tillväxt. Det och Matt Mullenweg kommer att vara din chef. Så trevligt att arbeta med killen som förde oss WordPress i första hand?

Visa Automattic Jobb

Hyr helt enkelt

WordPress jobb helt enkelt anlitade

Position fem på vår lista går till Simply Hired, ett populärt val för många WordPress-arbetssökande där ute. I skrivande stund har Simply Hired över 6K WordPress-jobb för ditt nöje. Den bästa delen? De flesta av dessa möjligheter är nya och betalar bra – några över $ 60 000 per år, vilket är bra.

De flesta företag på Simply Hired letar efter alla typer av WordPress-utvecklare, så snälla slösa inte tid, din möjlighet är helt enkelt ett klick bort. Håll dig inte borta från Simply Hired är du inte en WordPress-utvecklare; det finns många andra WordPress-jobb inklusive support och blogg bara för att få din aptit.

Den stora volymen av WordPress-relaterat arbete om Simply Hired kommer att imponera dig noggrant, så rensa upp att darn återupptas redan. Borsta upp dina kunskaper också och få ditt drömjobb. Vad annars? Åh ja, Simply Hired samlar helt enkelt en lista över tillgängliga WordPress-jobb, vilket betyder att du har omdirigerats till 3rd fest webbplatser.

Men det spelar inte ens någon roll, eller hur? Du vill ha ett jobb och vi hittade dig över 6K möjligheter, så tyst redan och gå betalt.

Visa helt enkelt anställda jobb

WPMU Dev Jobs Board

WordPress Jobb WPMU DEV

I åratal har WPMU Dev publicerat fantastiskt innehåll som kretsar kring WordPress. Under den tiden har de vuxit i stora språng när det gäller medlemskap. Denna gemenskap är hem för alla slags WordPress-proffs som vill hjälpa varandra.

Du kan själv utnyttja gemenskapen som WordPress-professional. De har en jobbtavla som innehåller WordPress-relaterade jobb som kommer att slå av dina strumpor. Du kan skapa ett proffkonto och posta ditt CV samt lista dina färdigheter.

Vidare kan du söka och ansöka om något av de jobb som annonseras på WPMU Dev. Rachel McCollin påpekar i en artikel att WordPress-jobb vanligtvis är kortsiktiga engagemang i motsats till långsiktiga (eller permanenta) kontrakt. Du kan emellertid motverka detta genom att publicera ditt CV för att locka potentiella arbetsgivare till autopilot.

Men det finns en fångst. Du måste anmäla dig till WPMU Dev-medlemskap för att svara på ett jobberbjudande. De erbjuder en 14-dagars rättegång (även om det finns ett 30-dagars testerbjudande i skrivande stund) som låter dig testa vattnet. Medlemskapet kostar bara 49 dollar per månad.

Det är här saker och ting blir bättre. Pro-medlemskapet ger dig tillgång till WPMU Devs teman, 100+ plugins, backup-lösning, WP Academy och expertsupport bland annat. De erbjuder värd också, men det kommer in på $ 1 000 dollar per månad. Oj!

Med över 550 000 medlemmar är det säkert att du är i gott sällskap. Tillbaka till WordPress-jobb. Deras jobbbräde har projekt med fantastiska budgetar som hjälper dig att återta dina medlemsavgifter på nolltid. Heck, värdet du får på WPMU Dev uppväger priset tio gånger över.

Visa WPMU Dev Job

Flexjobs

WordPress Jobb Flexjobs

Flexjobs är helt enkelt en webbplats med platslista som publicerar alla möjliga möjligheter, inte bara WordPress-jobb. Det spricker i sömmarna med alla typer av fantastiska jobbmöjligheter för WordPress-utvecklare, innehållsskapare, supportpersonal och mycket mer.

Att helt enkelt söka efter “WordPress” på webbplatsen ger fler WordPress-jobb än du kan ta på en gång. I skrivande stund hittade vi över 280 möjligheter för WordPress-proffs. Eftersom det finns 55 jobbkategorier att välja mellan, kan du alltid förfina din jobbjakt med nyckelord och lämpliga filter.

Webbplatsen är dessutom full av de bästa jobbsökningsverktygen så att du hittar den perfekta möjligheten. Det finns en “relaterade jobb” -avsnitt och jobbsökningstips som gör jakten bättre. På toppen av det kan du visa presenterade jobb eller bara söka jobb efter plats.

Du kommer dock att behöva ett Flexjobs-medlemskap för att ansöka. Medlemskap kostar mellan $ 14,95 per månad och $ 49,95 per år.

Visa Flexjobs jobb

Autentiska jobb

WordPress Jobb Autentiska jobb

Grundades av Cameron Moll (du kanske har hört talas om honom eller sett ett av hans många inlägg) redan 2005 och har Authentic Jobs gjort ett riktigt namn för sig själv som en jobbnoteringsportal. Den här jobbsajten har anslutit tusentals kreativa proffs med fantastiska företag som Apple, Mercedes Benz och The New York Times.

Som du ser kommer du att vara i säkra händer på Autentiska jobb – det är en trovärdig källa till lukrativa WordPress-jobb. Så vad krävs för att framgångsrikt kunna tillämpa ditt drömjobb? Bläddra bara i de många WordPress-möjligheterna och när du hittar en som markerar alla dina rutor trycker du på knappen “Använd på detta jobb”. Fyll i dina uppgifter och visa upp dina färdigheter och tryck på skicka-knappen. Det är verkligen så enkelt.

I fråga om användbarhet är Autentiska jobb ren lycka. Att hitta ett jobb är en sökfråga bort. Om du behöver fler alternativ kan du alltid räkna med sidopanelen som hjälper dig att hitta jobb efter typ, färdigheter, plats, nivåer (grundare, chefschef etc.), företagstyp och kompensation.

Dessutom kan du skapa jobbvarningar för att få nya möjligheter via e-post.

Visa autentiska jobb

Stack Overflow

WordPress Jobs Stack Overflow

Som en WordPress designer eller utvecklare (btw, vad är skillnaden?) besöker du förmodligen Stack Overflow då och då. Och det är bara för att Stack Overflow är hem för över 7 miljoner kodare precis som du. En fjäderfågel någon?

Stack Overflow har ett Q & A-kort som innehåller intressanta frågor, hacks och allt annat som kretsar kring programmering. Det är verkligen en bra resurs för utvecklare, något som liknar Quora. Du kan få svar på alla kodningsfrågor du kan ha och det är bra.

Lika bra är jobbtavlan med alla slags programmeringsarbete. För att hitta WordPress-jobb kan du bara dra nytta av de framträdande sökrutorna så är ditt arbete gjort. Åh vänta, självklart måste du ansöka, vilket är så enkelt som A, B, C. Stack Overflow-omdirigeringar till arbetsgivarens webbplats.

Om du skapar en utvecklarhistoria (genom att registrera dig), lovar Stack Overflow att påskynda dina matcher och sätta dig framför arbetsgivarna så snart som möjligt. Dessutom kan du skapa jobbvarningar för att hålla dig uppdaterad.

Slutligen, även om du inte landar ditt dröm WP-jobb, finns det många kodjobb tillgängliga. De tänkte att om du kan skriva ett WordPress-tema kan du arbeta med alla andra projekt som kräver kunskap om programmeringsspråk som PHP.

Visa Stack Overflow-jobb

WordPress produktbutiker

WordPress Jobb WP Engine

På senare tid har WordPress-produkter vuxit i popularitet och så har leverantörerna också. Oavsett var du letar du kommer du hitta någon som säljer WordPress-teman, plugins, hosting eller annan tjänst. Vissa utvecklare bygger ut fantastiska företag kring en enda WordPress-produkt, medan andra rullar mer än en enda produkt.

När du säljer ett par WordPress-produkter eller tjänster behöver du uppenbarligen ett team av supportrepresentanter för att hjälpa till med kundfrågor och grejer. Du kommer definitivt att behöva killar för att driva dina marknadsföringsinsatser framåt. Och för att hålla kunderna intresserade måste du ta fram nya godsaker och uppdatera dina befintliga produkter.

Som en WordPress-produktleverantör kan du inte dra detta utan någon hjälp. Du måste anställa människor eller bränna. Som arbetssökande kan du tydligt se hur du kan dra nytta av denna situation. Du kan kontakta WordPress-leverantörer och skicka in din ansökan. De flesta av dessa företag meddelar jobböppningar på sina webbplatser, vilket innebär att de är lätta att hitta.

Det finns en miljon och en möjlighet där ute, du behöver bara titta. Till exempel WordPress-temabutiker som Eleganta teman kommer att ha möjligheter för utvecklare, innehållsskapare, marknadsförare och supportrepresentanter. Hanterade WordPress-värdföretag som WP-motor eller Svänghjul behöver WordPress-prestationsexperter, migrationsgururus, supportrepresentanter och så vidare. Återigen måste du helt enkelt titta.

Hämta vår drift? Hoppas det �� Plus att du alltid kan Google ditt önskade WordPress-jobb ex: “Full stack WordPress-utvecklare behövs”, “skriva för oss $ 100” osv.

Tips & verktyg för WordPress-proffs

Om du är en erfaren WordPress-professional eller vill dyka in, pekar vi dig till dessa inlägg för ditt tittande nöje:

 • 25+ tips för WordPress-bloggproffs
 • 8 bevisade sätt att tjäna pengar med WordPress
 • Hur man tjänar pengar på WordPress-produkter och tjänster
 • Hur man tjänar pengar med en WordPress-blogg
 • Hur man blir en framgångsrik blogggenerator och tjänar pengar med WordPress
 • De 7 bästa WordPress-pluginprogrammen
 • Hur man skapar en framgångsrik onlinebutik med WordPress, ställer in WooCommerce från början till slut
 • Hur man bygger en online-portfölj med WordPress (och det totala temat)
 • Och många fler från vår blogg!

Överväg att arbeta på din egen blogg, återuppta och prover eftersom dessa ofta krävs när du ansöker om WordPress-jobb.

Slutliga kommentarer

Det finns otaliga WordPress-jobb online, du behöver bara titta på rätt platser. Detta inlägg fungerar bara som en illustration av vad som finns tillgängligt där ute. Det finns många WordPress-jobbtavlor på nätet som vi omöjligt kan täcka alla i ett enda inlägg. Om vi ​​lämnade din favorit, vänligen dela i kommentarerna och låt oss få dessa pengar.

Jag kommer att avsluta detta inlägg med orden från den enda T.I., “Inte är något bättre än moolah!”  Lycka till med jakt på jobbet och kanske den bästa mannen vinner ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map