Var hittar du hjälp med WordPress

Var hittar du hjälp med WordPress

Vanliga användare av WordPress vet att det är superlätt att lära sig och använda. Men oavsett om du är nybörjare eller proffs kommer det att finnas tillfällen då du behöver hjälp med WordPress. Inte att oroa dig, det trevliga med WordPress är att det har ett brett community som är redo att hjälpa. Inte bara det, internet är fyllt med ett antal kvalitetsbloggar, WordPress-handledning och resurser som kan ge svar på de vanligaste WordPress-frågorna. Det här inlägget visar dig några av de bästa platserna där du kan hitta WordPress-hjälp.


Men vänta – även innan du letar efter någon hjälp utanför, här är några första steg:

 • Kontrollera om det är en plugin-konflikt. Ofta uppstår problem på grund av konflikt mellan ett plugin med WordPress-kärnan, eller tema eller med ett annat plugin. Det här är lätt att felsöka. Inaktivera först dina insticksprogram. Om problemet försvinner vet du att det är ett plugin-problem. Så reaktiva dina plugins en åt gången för att hitta bråkmakaren. Hoppa helt enkelt över plugin eller leta efter ett bättre alternativ.
 • Kontrollera om ditt tema är frågan. Aktivera helt enkelt ett av WordPress-standardtemaen (som tjugo nitton) i stället för ditt befintliga WordPress-tema. Om ditt problem försvinner kan du försöka kontakta temautvecklaren för hjälp.
 • Testa om din webbplats är nere på grund av server / hosting. Du kan också utföra några enkla webbplatskontroller för att ta reda på varför din WordPress-webbplats är nere.

Om du för närvarande inte är någonstans i närheten av en lösning kan du fortsätta söka på resurser online efter svar på dina WordPress-problem.

När du söker efter en lösning är det viktigt att använda rätt sökord för att initiera en sökning. Var därför uppmärksam på alla Felmeddelande på din skärm. Det kan indikera problemets natur och du kan använda dessa ord som söktermer på sökmotorer.

Här kan du hitta hjälp med WordPress.

1. Använd hjälpknappen

WordPress Hjälp

Det finns en Hjälp-knapp i det övre högra hörnet på varje WordPress-skärm. Klicka på det – det kommer att leda dig till information som är relevant för skärmen du är på. Det länkar till relevant WordPress-dokumentation och det är mycket troligt att du kan hitta din lösning här direkt.

2. Sök inom WordPress FAQ-sidor

De WordPress FAQ-sidor innehåller frågor som är snyggt kategoriserade. Ditt problem kan förekomma på dessa sidor, annars kan du ställa din fråga på FAQ Arbetssida.

3. Kontrollera plugin- eller temasidan

Om du drar slutsatsen att det är ett plugin eller ett tema som orsakar ett problem, letar du efter en lösning på objektets officiella sida. Om du använder ett gratis plugin från WordPress.org finns flikar för installation och support. Det är möjligt att de redan har en lösning listad för det problem du har. För ett gratis WordPress.org-tema finns det vanligtvis en snabblänk till tematets hemsida (där du vanligtvis kan hitta dokumentation) såväl som en knapp på temasidan för att visa supportforum. Kom bara ihåg att temat och plugins på WordPress Repository är gratis. Så var artig och be om lösningar snyggt. Eller om det finns en premiumversion kan du överväga att uppgradera.

På tal om premium – av dig har köpt ett tema eller plugin använder du samma logik. Sök först efter dokumentation. De flesta utvecklare gör det här superlätt att hitta genom att länka till det på artikelsidan. Till exempel, på Themeforest kan du vanligtvis hitta temadokumentationsinformation på fliken Support för objekt. Om du inte hittar en lösning i dokumentationen, kontakta utvecklaren. Ofta ingår 6 månader till 1 års support i ditt köp. Vem är bättre att hjälpa än personen eller teamet som skapade föremålet?

4. WordPress Support Forum

De Supportforum på WordPress.org är en av de första platserna att be volontärer att hjälpa dig med ditt problem. Det är särskilt bra för nybörjare som kanske hittar en färdigt lösning i de befintliga trådarna. Om inte, kan du som registrerad användare öppna en ny tråd också.

Stödssidor för plugin

Var noga med att tillhandahålla kortfattad och relevant information. Förklara de ansträngningar du har gjort tills nu, ladda upp skärmdumpar av problemet till molnet och ge länkar i tråden. Om du vill, ta reda på mer om hur du skriver en stor begäran om support.

5. Slå upp kvalitet online resurser

Det finns ett antal kvalitetsresurser som WordPress TV tillgängliga på internet som kan hjälpa dig att förstå WordPress bättre. Du kanske vill kolla in dessa självstudier innan du utvidgar din sökning.

Det finns också ett antal underbara bloggar och webbplatser för självstudier relaterade till WordPress (som WPExplorer). De täcker hur man hanterar vanliga WordPress-misstag eller problem som 404-fel, problem med minne som är uttömda, problem med databaskorruption, WordPress som visar en tom skärm och mer. Om du behöver ytterligare resurser kan du prova någon av dessa bästa bloggar på WordPress.

6. WP-kompendium

WP-kompendium är en annan bra sammanställning av steg för steg-tutorials för nästan alla WordPress-relaterade ämnen. Dessutom är det tillgängligt som en cool tillägg till din Chrome-webbläsare, så att WordPress-hjälp bara är ett klick bort. Dessutom hjälper ett antal utbildningsmoduler en nybörjare att komma överens och bli bekant med WordPress och dess sätt.

7. Prova IRC Chat Room

De IRC Chat Room är mest för livehjälp för WordPress-utvecklare. Mycket av samtalet här kan vara alldeles för tekniskt för genomsnittliga WordPress-användare som du och jag. Trots det, om du lämnar en fråga, finns det en chans att någon volontär kan svara här.

8. WordPress Stack Exchange

De WordPress Stack Exchange är en annan plats som främst är avsedd för utvecklare. Det är gratis och du kan ställa och svara på frågor utan att registrera dig på webbplatsen. När de högst rankade svaren flyttas till toppen kan du hitta det bästa svaret snabbt. Diskussionen här hittar du mestadels om WordPress-kod.

En annan plats att diskutera WordPress-frågor är Rise Forums. Det är en plats där du kan träffa webbplatsägare, bloggare och WordPress-användare för att diskutera vanliga frågor. För en engångsregistreringsavgift på $ 10 kan du delta i samhällsdiskussionen.

9. Fråga din webbhotell

Vissa hanterade värdtjänster som WPEngine, Flywheel eller Kinsta har ett eget team av WordPress-experter till hands. Öppna bara en biljett eller livechatt för att söka hjälp från deras supportteam.

10. Hyrhjälp

Vid tveksamhet, vänd dig till en professionell. Ta ditt val från små frilansare på sajter som Fiverr och Upwork. Eller investera i en premium WordPress-supporttjänst. Dessa återställer ofta underhåll och hantering av hela WordPress-tjänsten och löser alla problem du kan komma att möta. Här är några vi skulle rekommendera:

WP Tech Support

WP Tech Support erbjuder omfattande WordPress-underhålls- och serviceplaner. Oavsett om du behöver en snabb nödfix (en engångsavgift på 65 USD), standardunderhåll (45 $ per månad, som inkluderar säkerhetskopior, uppdateringar och säkerhet) eller om du vill ha komforten med obegränsad hjälp finns det månatliga planer för det (börjar på bara $ 60 / mo).

WP Hjälp

WP Hjälp kommer att ta hand om alla aspekter av WordPress mot en avgift som sträcker sig från $ 129 till $ 299. Från säkerhet till säkerhetskopior och övervakning till uppdateringar, de tar hand om hela utbudet av WordPress-tjänster.

WP Buffs

WP Buffs, en tjänst som tar hand om hastighet, säkerhet, säkerhetskopiering och uppdateringar av valfritt antal på din WordPress-webbplats. De finns tillgängliga dygnet runt för att övervaka och redigera din webbplats. Planerna börjar på $ 50 per månad och för detta kommer WP Buffs att övervaka, säkerhetskopiera och återställa din webbplats. Din webbplats hanteras fullt ut hela dagen, varje dag.

WPSite Care

WP Site Care syftar till att tillhandahålla kompletta WordPress-supporttjänster till småföretag och professionella bloggare. De kommer att optimera din webbplats för snabbhet och hjälpa dig att öka din trafik. Säkerhetsrevisioner, säkerhetskopior och snabbt lösa supportproblem ingår i paketen. Planerna börjar på $ 79 per månad och det finns en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti kastas in.

Valet.io

Valet.io tillhandahåller underhåll och hanteringstjänster för WordPress-webbplatser. De kan lita på att din webbplats ska fungera smidigt och hjälpa till med utvecklingsprojekt. De är stolta över att förstå dina mål och samarbeta med dig för att få dem att hända hållbart. Du måste fylla i ett formulär med dina detaljer för att veta om deras planer och prissättning.

Sista ord om att hitta hjälp med WordPress

WordPress är öppen källkodsprogramvara som har en stark gemenskap som stöder det. Dessutom finns det en hel del resurser tillgängliga online. Så nästa gång du står upp mot en WordPress-skärm förstår du inte, får inte panik. Håll dig lugn och ta reda på hur du använder de resurser som föreslås i det här inlägget.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map