Varför bekräftade recensioner och hur man lägger dem till WooCommerce

Varför bekräftade recensioner och hur man lägger dem till WooCommerce

Har du någonsin hört uttrycket “i den blinda land är den enögda mannen kung”? Det finns en liknande idé i e-handel.


I landet med falska recensioner är den verifierade recensionen kung.

I grund och botten betyder det att det finns så många produkter där ute med falska recensioner – tillåtna av skrupelfria granskningsplattformar – att kunder flyter mot produkter med recensioner som de vet är verkliga.

Och hur vet de? Eftersom de letar efter verifierade recensioner.

Vad är en verifierad recension?

En verifierad recension är en recension som samlas in och kontrolleras av en tredje part. Vanligtvis, när en kund gör ett köp, kommer tredjepartswebbplatsen att skicka ett e-postmeddelande till dem med frågan hur deras erfarenhet gick.

För kunder garanterar detta att den granskning de läser kommer från en faktisk kund som gjorde ett faktiskt köp på din webbplats. Det är ett bevis som de flesta kunder behöver innan de shoppar på en webbplats.

Varför bekräftade recensioner??

Varför bekräftade recensioner Matter

Som ni vet finns det massor av e-handelswebbplatser där ute. Heck, det finns massor av WooCommerce-platser där ute!

Och det bästa sättet att skilja dig från tävlingen är att ha fantastiska produkter och bra recensioner för dessa produkter – som dina kunder vet är verkliga.

Varför? Eftersom kunderna vill ha äkthet. Enligt Ljusa lokala, “Giltighet hos recensioner är den viktigaste faktorn för konsumenter att lita på de recensioner som de läser.”

Allt annat är sekundärt. Folk vet idag att granskningsplattformar kan luras av bots och skript. Vad de inte tappade förtroendet för är pålitliga tredjepartsplattformar som säger “den här recensionen är verklig.”

Aktivera recensioner av endast WooCommerce-köpare

WooCommerce innehåller faktiskt ett grundläggande “verifierat ägare” -alternativ inbyggt. Det är inget särskilt, men det kommer att begränsa din recension till endast användare som har genomfört ett köp av objektet. För att aktivera den här funktionen loggar du in på din WordPress-instrumentpanelen och navigerar till WooCommerce> Inställningar> Produkter:

Inställningar för WooCommerce-granskning

Härifrån markerar du bara rutan för “Recensioner kan endast lämnas av verifierade ägare” och spara. När du visar produkter på din webbplats ska återvisningarna visa följande meddelande:

WooCommerce Kundrecensioner

WooCommerce är endast “verifierade ägare”

Men som vi noterade är detta ganska grundläggande.

Hur man får bekräftade recensioner

Liksom allt i WordPress är den enklaste lösningen ofta precis till hands. Installera bara ett plugin!

1. Skaffa en betrodd tredjepartsplattform på din WooCommerce-webbplats

TrustedSite är ett nytt, gratis plugin som låter dig samla in och visa obegränsat verifierade recensioner.

Installera Trustedsite

Gå över till WordPress Plugin Directory och installera TrustedSite Reviews. Det är utvecklat av människorna som förde dig McAfee SECURE, så att du vet att det är en organisation som allmänheten litar på.

När du installerar plugin-programmet klickar du på TrustedSite-startsidan.

TrustedSites startsida

Härifrån klickar du på den blå knappen “Skapa konto”.

Skapa TrustedSite-konto

Detta tar dig till huvudsidan för TrustedSite där du kan slutföra din anmälan. Härifrån kan du hantera alla funktioner i ditt TrustedSite-konto.

2. Skicka granskningsförfrågningar till dina gamla kunder

Med TrustedSite kan du ställa in ett e-postmeddelande om en begäran om recensioner som automatiskt går ut till kunderna när de gör ett köp, men det bästa sättet att få recensioner ASAP är att skicka dina gamla.

Importera bara gamla kunders e-postadresser till ditt TrustedSite-konto:

TrustedSite Importera e-postmeddelanden

… och de får alla ett e-postmeddelande som ber om en granskning av din butik.

Om du är orolig för att detta låter för enkelt, gör det inte: Bright Local fann att “50% av konsumenterna har blivit ombedda att lämna en recension om ett företag och faktiskt lämnat en recension.”

3. Ställ in din e-post om din begäran om recensioner

När du har fått några verifierade recensioner från gamla kunder är det dags att se till att du har en stadig ström av nya.

Som vi nämnde ovan låter TrustedSite dig ställa in en e-post för granskningsbegäran som automatiskt går ut efter att en kund har köpt något från din WooCommerce-webbplats. Det är ett stressfritt sätt att ständigt samla in nya recensioner för din webbplats.

TrustedSite-begäran

Att ställa in förfrågningsmailen handlar om att välja hur länge efter ett köp dina kunder ska få e-postmeddelandet och sedan lägga till din logotyp i e-postmeddelandet Det är allt intuitivt och precis där i din instrumentpanel.

Uppgradera Trustedsite

Vill du ha fler alternativ? Du kan uppgradera din TrustedSite-konto för åtkomst till ett TrustSite-märke, en enorm mängd visningswidgets (knappar, galleri, märke, karusell, sammanfattning och produktstjärnor) och mer.

Slutgiltiga tankar

Verifierade recensioner är grunden för tillväxt för alla nya onlineföretag. De ger skeptiska eller oroliga besökare förtroendet att bli dina kunder och fungerar som ett slags mun till mun som du inte kan köpa med reklam. Och eftersom plugins på WordPress gör dem mycket enkla att samla in och visa, finns det verkligen ingen anledning att inte ha dem på din webbplats.

Vad tror du? Har du aktiverat endast kundrecensioner för din WordPress-butik? Tror du att du kanske? Vi skulle gärna höra dina tankar om verifierade produktrecensioner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map