Viktiga tips för att bygga en företagswebbplats med WordPress

Tips för att bygga en företagswebbplats med WordPress

En företagswebbplats är en nödvändighet för alla som vill skapa ett namn för sig själva eller sitt företag i denna moderna värld. Som sådan är det definitivt inte något som bör tas lätt. Medan en bra webbplats kan hjälpa till att locka nya kunder, kan en dålig vända dem bort. Därför har jag sammanställt en lista med fyra oumbärliga tips som du behöver veta innan du bygger din företagswebbplats med WordPress. Det är lättare än du kanske tror!


1. Definiera syftet med din webbplats

Att ta reda på vad syftet med din nya webbplats är kan vara en uppenbar plats att börja, men många människor går in på webbplatsens byggprocess utan att veta exakt vad de vill förmedla på sin webbplats eller hur de vill förmedla den. Detta kan omedelbart bli uppenbart för alla besökare du får och är ett definitivt dåligt sätt att börja.

Istället bör du spendera lite tid på att överväga varje aspekt av din webbplats och ställa dig själv frågor som “vem vill jag hitta min webbplats?”Och“vad vill jag att mina besökare ska göra när de är här?”Det här är en bra övning som hjälper dig att upptäcka inte bara hur du initierar processen, utan hur du manövrerar och gör ändringar senare.

Andra saker att tänka på inkluderar hur ofta du publicerar uppdateringar och Nyheter, om du vill ha möjlighet att lägga till en affär till din webbplats, hur du bäst samlar in information från dina användare och om du behöver det premiumfunktioner som schemaläggning för möten eller ett forum.

Det kan låta som mycket att tänka på, men så länge du tar saker ett steg åt gången kommer du att ha en god förståelse för dina behov, utöver dina kunders behov, på nolltid. Naturligtvis olika lösningar till exempel webbplatsbyggare och olika CMS-plattformar möjliggör olika möjligheter och funktioner. Här hos WPExplorer tycker vi att WordPress är perfekt för småföretag,

2. Välj ett professionellt WordPress-tema

Totalt, ett mångsidigt WordPress-tema för infoprenuers

Oavsett var du befinner dig i livet bör du alltid sträva efter att sätta ditt bästa ansikte framåt. Detsamma gäller för din företagswebbplats. Även om utseende inte är allt så spelar de mer roll än du kanske tror.

Om du bygger din egen webbplats är det troligt att du kommer att implementera en design från en förlagd mall eller tema. Det finns bokstavligen tusentals att välja mellan och de varierar i stil från elegant och modern till ljust och högt. Det är viktigt att du gillar det tema du väljer, men det är förmodligen ännu viktigare att det har ett universellt tilltal. Detta beror på att din webbplats är utformad för att konvertera dina användare och inte tillgodose dina egna preferenser.

Som ett resultat rekommenderar jag att du spelar det säkert, särskilt när det gäller att uppnå en aura av professionalism. Välj en mall som är utformad för att användas av företag och företag. Dessa teman skapar en look and feel som inspirerar förtroende och i allmänhet innehåller ytterligare funktioner och freebies som du kan hitta användbara.

Eftersom det finns så många alternativ rekommenderar jag att jämföra några toppteman. För att hjälpa till, kolla in WPExplorer’s sammanställning av de bästa affärs WordPress-teman. Det är ett utmärkt ställe att börja med och inkluderar 20 av de absolut bästa gratis- och premiumtema för varje prispunkt. Du kan också skjuta upp åsikter från arbetskollegor, vänner och till och med familj. Det är inget fel med att få en andra åsikt.

3. Använd relevanta plugins

De bästa webbplatsplattformarna förser användare med tusentals gratis och betalda plugins som kan hjälpa till att förvandla din webbplats från en statisk sida till en konverteringsmaskin. Tricket är att hitta de bästa plugins för din företagswebbplats och implementera dem på rätt sätt.

Det finns några plugins som alla webbplatser bör ha. Dessa inkluderar säkerhetsverktyg för att säkerställa att din webbplats är säker att besöka, säkerhetskopieringsverktyg för att förhindra dataförlust om något någonsin går fel, och SEO-verktyg för att uppmuntra marknadsföring av din webbplats inom ramen för populära sökmotorer. Det finns också många plugins som är mer affärsspecifika.

MonsterInsights Analytics för WordPress

Det första verktyget som jag rekommenderar att du installerar är ett som kan ge dig analys. Analytics-verktyg som MonsterInsights är ett viktigt sätt att spåra vem som besöker din webbplats och de kan ge dig viktiga detaljer om hur och varför du lockar dessa användare.

MailChimp för WordPress

Överväg sedan att registrera dig för en e-postmarknadsföringstjänst som MailChimp. En webbplats är ett bra sätt att hjälpa till att bygga en databas med potentiella klientnamn, men om du inte får ut det mesta är det ganska värdelöst. Du kan integrera tjänsten direkt på din webbplats med någon av dessa gratis MailChimp-tilläggsformulär-plugins för att samla in information för att skapa en e-postlista utan att du behöver göra några åtgärder från din sida.

Boka Ultra Pro för WordPress

Slutligen, om det är relevant för ditt företag, kan du implementera en schemaläggningslösning för möten. Istället för att kräva att dina kunder ställer in möten via telefon kan din webbplats passivt göra det åt dig och uppdatera dina poster i realtid för att säkerställa att du aldrig missar en takt. Verktyg som Boka Ultra Pro-möten eller ett annat bokningsformulär för WordPress kan integreras fullt ut i den programvara du för närvarande använder och dina kunder kommer att uppskatta dess bekvämlighet.

4. Skriv bra innehåll och underhålla en blogg

Skapa innehåll

Betydelsen av bra innehåll kan inte överskattas. Webbplatser lever och dör av det arbete de producerar och det bästa innehållet ofta belönas genom social delning, sökmotor ranking och extern länk.

Det är därför jag rekommenderar att varje webbplats innehåller en blogg. Oavsett vilket fält eller syftet med din webbplats är en blogg ett bra sätt att locka användare som du kanske inte har hittat annat. Det beror på att varje innehåll som du skapar förstärker effektiviteten och vikten av din webbplats.

Naturligtvis är inte allt innehåll bra innehåll. Du kan använda våra probloggtips för att skapa kvalitetsinnehåll, eller hyra en frilansare för att säkerställa att du har någon som du kan lita på för att skapa det åt dig. Eller använd din blogg för att dela innehåll från andra relevanta webbplatser. Du kommer att upptäcka att din webbplats blogg är den mest ovärderliga resursen du skapar.

Slutsats

Missade vi något? Har en fråga? Eller kanske har du andra tips för nya företag som bygger sin första webbplats? Dela dina tankar i kommentarerna!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map