WordPress Webbplatslogodesign för varje budget

WordPress Webbplatslogodesign för varje budget

När det gäller att skapa en WordPress-webbplats måste du donera många hattar.


Om du väljer allt själv måste du vara en webbplatsdesigner, en innehållsstrateg, en social media media, en författare och till och med en grafisk formgivare. Men låt oss vara ärliga; det är väldigt få av oss som är begåvade inom alla dessa discipliner.

Till exempel skulle jag betrakta mig själv som en bra författare och en anständig marknadsförare. Jag är kapabel när det gäller att göra mindre designjusteringar med HTML, CSS och enkel PHP, men mina kunskaper i grafisk design är verkligen hemskt. Tyvärr har jag inte tid att lära mig hantverket, så jag måste lägga ut det.

Med det i åtanke, i det här inlägget kommer jag att dela mina topptips när det gäller design av webbplatsloggor för WordPress och avslöja de tjänster jag har använt tidigare när jag fick logotyper designade.

Logotypdesign för WordPress: Vad du behöver veta

När det gäller logotypdesign och webbdesign kan du konfronteras med lite av ett kyckling- och äggscenario. Vilket kommer först: logotypen eller designen? Enligt min mening finns det inget tydligt svar på det. Du kan välja att låta designen bestämma logotypens allmänna stil eller skapa en design som baserar dess utseende på logotypen.

Med det sagt är processen att skapa en grov design för din WordPress-webbplats sannolikt mycket lättare än att skapa en logotyp från grunden. Du kommer sannolikt att ta tag i ett premiumtema, och även om du kan anpassa det ytterligare, kommer basdesignen att fungera som bra inspiration för en logotyp. Alternativet är att beställa en designer och få honom eller henne från början utan inspiration att arbeta med. Om du gör det kan det göra det svårt för din designer att producera något som överensstämmer med vad du känner kommer att fungera för din webbplats.

För att vara ärlig, när jag tänker på min favoritwebdesign är mitt intresse mycket mer i själva designen än webblogotypdesign. Men ofta logotypen är praktiskt taget tillfällig för designen.

Nu får jag inte fel – det finns gott om webbplatser där ute med en dominerande och slående logotyp som verkligen definierar deras varumärke – men de är vanligtvis resultatet av mycket kreativa (och kostsamma) designteam. Om du läser detta kommer din budget för en logotyp troligen att vara hundratals dollar (eller mindre) snarare än tusentals, så mitt råd är att hålla det enkelt. Så fort du blir för ambitiös med dina idéer kan du upptäcka att slutresultatet ser lite amatöriskt ut.

Med ovanstående, låt mig presentera dig för de bästa WordPress-logotypdesigntjänsterna på webben. I kombination tjänar de bokstavligen alla budgetar.

1. IconFinder

Letar du efter ett snabbt (i princip en sekund) alternativ för att visa en enkel logotyp på din webbplats? Du kan bara ta en gratis ikon från en webbplats som Iconfinder. Sök bara i en term (som “godis”) och filtrera sedan dina resultat efter prisfritt och licenstyp – ingen länk tillbaka. Här är en snabb titt på vad du kan hitta:

IconFinder Gratis ikoner

För varje ikon har du möjlighet att ladda ner en redigerbar AI-fil, SVG eller olika förinställda PNG-storlekar. Vill du ha fler alternativ? IconFinder har ett premiumavsnitt, med prenumerationer som börjar så lågt som $ 9 per månad för 10 royaltyfria ikonnedladdningar per månad. Det är mindre än 1 per ikon!

2. Hatchful från Shopify

Har ingenting att spendera, men vill ha något som ser anpassat ut? Gå över till Hatchful och skapa din egen logotyp gratis. Hatchful är ett gratis verktyg för skapande av logotyp som stöds av Shopify.

Hatchful från Shopify

Så hur fungerar det? Det är enkelt. Följ bara med Hatchfuls enkla 5-stegsprocess:

 • Välj en bransch (teknik, mode, mat, konst osv.)
 • Välj ditt varumärkes stil (djärv, klassisk, innovativ, naturlig osv)
 • Lägg till ditt namn och slogan
 • Låt dem veta var logotypen kommer att användas (så att de kan visa dig ikoner med korrekt licensiering)
 • Välj sedan din logotyp från de medföljande!

Här är en titt på logotyperna Hatchful skapade för vår innovativa, gåva- och samlarföretag att använda på en webbplats.

Exempel på hatchful logo

När du har valt logotypen du vill kan du klicka för att justera texten, teckensnitt, färger, ikoner och till och med layout. För att ladda ner din nya logotyp skapar du bara ett gratis konto. Med tanke på att det är gratis är Hatchful ett bra alternativ och lite mer professionellt än att använda en vanlig gratis logotyp.

3. Fiverr

Om du har några pengar att spendera på en logotyp är det näst bästa stället för dig att gå Fiverr. Om du inte känner till webbplatsen är Fiverr en marknad där människor kan sälja tjänster för bara fem dollar och uppåt. Människor erbjuder allt. Från skrivtjänster, till logotypdesign, till sjungande Grattis på födelsedag på walesiska medan jag bara bär en rygg och ylhatt (på allvar, jag tullar inte).

Men låt det vara känt att du verkligen får det du betalar för när det gäller att köpa spelningar på Fiverr. Du kan inte förvänta dig något annat än de mest blygsamma logotypkonstruktionerna för bara fem dollar. Men det i sig är det beroendeframkallande – för bara fem dollar kan du inte riktigt gå fel, kan du?

Här är exempel på logotyper från Fiverr till olika priser:

Fiverr Logo Designs

Detta är givetvis exempel på deras allra bästa arbete. Du är inte garanterad att få något lika bra. Men som jag säger, om du ganska mycket har ingen budget så är Fiverr platsen för dig. Det värsta fallet är att du förlorar alla $ 5 till $ 25 dollar (beroende på vilket alternativ du väljer).

4. Min helt nya logotyp

Om du har lite mer att investera i ditt varumärke, då Min helt nya logotyp kan passa bra. Ange ditt företagsnamn, slogan, en uppsättning nyckelord relaterade till vad du gör (som gift_bag, present, rosett) och en huvudfärg. Baserat på dina val kommer min helt nya logotyp att generera massor av fantastiska logotyper som du kan välja mellan.

Min helt nya logotypdesign

Den här webbplatsen erbjuder logotyper till angivna priser beroende på hur du ska använda den logotyp du skapar. För 20 euro kan du få en liten upplösningskopia av din föredragna logotyp som du kan använda som inspiration (antingen återskapa dig själv eller hyra en designer för att skapa). Att köpa en logotyp som du kan ladda ner, med full upphovsrätt och anpassningsalternativ kostar € 50 (eller ungefär $ 56 från och med juni 2019). Eller för 190 € kommer en helt ny logotypdesigner att skapa en anpassad logotyp baserad på din önskade design.

Sammantaget är denna webbplats ett bra alternativ för snabbt och prisvärt varumärke för din webbplats eller ditt företag.

5. 99 mönster

I förhållande till tidigare alternativ är detta verkligen premiumalternativet på listan. 99 mönster tjänster kostar mellan $ 299 (för deras grundläggande service för bronslogotyp) upp till $ 1 229 (för platinapaketet).

För det får du en massa av val. Du förstår att när du beställer 99 Designs för att hitta en logotyp för dig, samlar de processen till en enorm pool av begåvade grafiska designartister. Ett antal av dessa artister skapar utkastslogotyper för dig. Sedan kan du kortlista dina favoriter för att förfina tills du så småningom väljer din favorit.

WPExplorer använde faktiskt 99 mönster för den nya temalogotypen för WordPress:

Totalt WordPress-tema

Sista negativt utrymme T logotyp designad av BRA.

Det handlar verkligen om att designern kommer med något bättre än du kan föreställa dig själv. Vilket är verkligen vad du vill när du letar efter professionell logotyphjälp.

Inte bara det utan valet är överraskande. Du kan välja mellan i genomsnitt 30+ enskilda poster (för ett bronspaket). Naturligtvis, ju högre plan du väljer, desto fler designers har du intresserat. När vi lämnade in för Total-logotypen fick vi 238 poster i slutet. Lyckligtvis för oss finns det ett bra utbud av begåvade grafiska konstnärer där ute. Och vi hittade en pixel perfekt ny logotyp för vårt WordPress-tema.

Vilket val ska du göra?

För att vara ärlig beror det på din budget och tidslinje. Har du bara en dag? Då är IconFinder eller Hatchful förmodligen det bästa alternativet. Har du en blygsam budget? Prova Fiverr – det finns hundratals begåvade designers med överkomliga priser. Vill du ha en anpassad logotyp? Kanske passar min helt nya logotyp eller 99 mönster.

Nästa steg upp är att anställa en grafisk designartist direkt. Det är verkligen något du bör tänka på om din budget går utöver några hundra dollar. Men för allt mindre verkar 99 mönster verkligen det bästa alternativet enligt min mening.

Vad tror du? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map