Ulasan Miss Hosting

Harga, Rancangan & Ciri Hosting Hosting – 2020

Ciri-ciri Utama

 • Dikongsi, pelayan Cloud VPS, Dedicated, Reseller
 • Hosting harga terendah & SSL percuma
 • Pelbagai Lokasi Pusat Data
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari
 • Tawaran Miss Hosting-Penawaran Tawaran 60%

Gambaran Keseluruhan Syarikat

Miss Hosting adalah syarikat hosting web yang agak baru untuk pasaran web hosting. Walaupun telah menarik banyak pelanggan ke arah mereka, ia masih mengambil langkah bayi dalam industri ini. Tetapi yang menjadikan mereka sah adalah perkhidmatan terbaik mereka yang berkualiti tinggi. Ia adalah bahagian dari Miss Group dan beribu pejabat di Sweden dan pejabat di UK, Amerika Syarikat, India, Kanada, Mexico, dll. Miss Hosting dikuasakan oleh pasukan kecil yang terdiri daripada kakitangan yang sangat bersemangat tetapi perkhidmatan yang mereka tawarkan dan apa ciri-ciri yang disertakan dengan perkhidmatan mereka yang boleh menjadikan mereka patut dipertimbangkan? Mari kami memandu anda melalui Miss Hosting’ciri dan perkhidmatan.

Keistimewaan Miss Hosting

Sokongan Pelanggan 24/7

Seperti penyedia hosting web yang lain, Miss Hosting juga memberikan sokongan pelanggan 24/7. Anda boleh mendapatkan Sokongan Telefon Percuma di laman web mereka. Oleh itu, adalah selamat untuk mengatakan bahawa anda juga ditawarkan sokongan melalui telefon. Jika tidak, anda boleh menghubungi pasukan hosting Miss melalui surat atau tiket. Satu perkara yang dapat diperhatikan jika anda melayari laman web mereka ialah mereka telah menyatakan bahawa walaupun Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif mereka menyelesaikan tiket pada waktu malam. Ini cukup terpuji dan menunjukkan berapa banyak dedikasi yang diberikan untuk memberikan sokongan pelanggan dari tahap pakar.

Jaminan Masa Masa 99.9%

Miss Hosting menjanjikan uptime sebanyak 99.9%. Ini bukan sesuatu yang luar biasa atau terlalu menggembirakan. Kerana kami telah melihat penyedia hosting web yang menawarkan jaminan 100% Masa. Oleh kerana Miss Hosting masih dalam tahap awal, kita dapat menganggap bahawa mereka dapat membawa beberapa peningkatan dari masa ke masa. 99.9% waktu operasi sepadan dengan waktu henti 43.49 minit. Seperti yang disebutkan, ini bukan yang terbaik yang anda boleh minta, tetapi tetap saja, ia adalah sesuatu yang boleh anda jalani.

Jaminan wang dikembalikan 45 Hari

Tempoh jaminan pengembalian wang yang lebih lama bermakna anda mendapat lebih banyak masa untuk membuat kesimpulan sama ada mahu meneruskan atau tidak dengan hos web yang telah anda pilih. Walaupun terdapat sedikit penyedia hosting web yang memberikan jaminan wang dikembalikan lebih dari 100 hari, rata-rata tempoh jaminan pengembalian wang adalah 30 hari. Miss Hosting menawarkan anda jaminan wang dikembalikan selama 45 hari, yang melebihi purata. Anda boleh mendapatkan pengalaman langsung mengenai perkhidmatan mereka selama 45 hari dan mengetahui tentang aspek atau faktor mengenai hosting yang telah anda bayar.

Pembina Laman Percuma

Miss Hosting telah memasukkan Pembina Laman sebagai perkhidmatan percuma dengan semua rancangan hosting bersama. Sekiranya anda seorang pemula yang kurang atau tidak mempunyai pengetahuan tentang pengekodan, pembina laman web ini sangat berguna. Terdapat sebilangan pembangun laman web yang menuntut jumlah yang sangat besar untuk membantu anda membuat laman web anda. Mendapatkan pembangun laman percuma adalah keuntungan kerana pembangun laman web ini dilengkapi dengan templat yang dapat disesuaikan, susun atur responsif, dan antara muka penyuntingan dengan metodologi seret dan lepas.

Penyimpanan E-mel Tanpa Had

Pada masa ini, akaun e-mel memainkan peranan penting dalam meningkatkan pengalaman pengguna dan menyediakan kaedah komunikasi yang mudah. Tetapi bergantung pada jenis dan lalu lintas laman web anda, ada kemungkinan anda kehabisan storan e-mel jika anda diberi simpanan e-mel yang sangat terhad. Tetapi jika anda memilih Miss Hosting, anda bebas dari kebimbangan itu kerana anda mendapat simpanan e-mel tanpa had.

Lebar Jalur Tidak terhad

Sama seperti halnya dengan semua penyimpanan e-mel, lebar jalur tanpa had juga ditawarkan dengan semua rancangan hosting yang dikongsi langsung dari rancangan yang sangat asas. Oleh kerana anda mendapat lebar jalur yang tidak terhad, anda tidak perlu risau untuk melepasi had sumber anda setiap kali terdapat lonjakan lalu lintas laman web anda secara tiba-tiba. Dan menjadikan laman web anda di luar talian apabila terdapat peningkatan lalu lintas secara tiba-tiba adalah salah satu perkara terburuk yang dialami kerana anda cenderung kehilangan sejumlah besar pelanggan / pelawat yang ada dan berpotensi.

Sandaran Harian

Oleh kerana kita sudah mengetahui betapa pentingnya mengambil sandaran, anda mungkin juga kehilangan data kerana tidak mengambil sandaran. Sungguh menyedihkan apabila semua kerja keras anda sia-sia. Memahami kepentingan sandaran, Miss Hosting menawarkan sandaran automatik harian percuma. Dan anda dijanjikan bahawa sandaran ini dipulihkan sekiranya terdapat masalah.

Pemantauan pelayan 24/7/365

Selalu baik untuk mempunyai laman web anda di pelayan yang sentiasa dipantau. Miss Hosting’pelayan dipantau sepanjang masa, setiap hari, sepanjang tahun. Ini memastikan bahawa laman web anda lebih selamat dan mudah diakses sepanjang masa. Pemantauan pelayan juga dapat mengelakkan kerosakan serius yang boleh disebabkan oleh kegagalan perkakasan atau seperti itu.

Sijil SSL percuma

Anda juga mendapat sijil SSL Percuma sebagai standard dengan setiap rancangan hosting web. Pelan asas dan rancangan pertengahan ditawarkan dengan Let’s Encrypt SSL, sedangkan rancangan mewah ditawarkan dengan Comodo Standard SSL.

Perkhidmatan Miss Hosting

Hosting Berkongsi

Seperti disebutkan sebelumnya, Miss Hosting adalah syarikat yang agak baru dalam industri web hosting. Dan bukannya melompat ke semua perkhidmatan dengan segera, mereka telah berusaha untuk unggul dalam satu perkhidmatan pada satu masa. Oleh itu, mereka mencapai tanda dan berdiri bersama dengan penyedia hosting web terkemuka lain ketika datang ke Shared Hosting. Terdapat tiga pakej hosting bersama yang boleh anda pilih, dan mereka diberi nama Basic, Professional dan Ultimate. Harga berharga $ 0.99, $ 1.99, $ 2.99 / bln. Perhatikan bahawa harga ini termasuk tawaran istimewa, pada masa penulisan. Anda boleh menghoskan satu laman web di bawah pelan Asas dan 10 laman web di bawah rancangan Profesional. Sekiranya anda mahu mengehoskan laman web dalam jumlah yang tidak terhad di bawah akaun hosting yang sama, anda perlu membayar lebih banyak dan mendapatkan Pakej Ultimate.

Hosting Penjual Semula

Sekiranya anda ingin menubuhkan syarikat web hosting kecil anda sendiri tetapi anda ingin merehatkan pelayan, anda boleh membeli Reseller Hosting dari Miss Host. Mereka menawarkan beberapa ciri tanpa had seperti akaun tanpa had, akaun e-mel tanpa had, domain dihoskan tanpa had, pangkalan data MySQL tanpa had dan banyak lagi. Tawaran istimewa mereka dapat memberi anda akaun penjual semula dengan harga hanya $ 25 sebulan. Anda boleh memilih dari 3 pakej berbeza yang disebut Basic, Professional dan Ultimate. Anda mendapat 50GB, 100GB, dan 200GB ruang simpanan masing-masing untuk ketiga-tiga pakej ini.

Pelayan Cloud VPS

Sekiranya anda ingin membeli VPS cloud berprestasi tinggi, Miss Hosting mempunyai tiga pakej berbeza yang boleh anda pilih. Anda boleh membeli Cloud VPS dengan harga serendah $ 16 sebulan dengan yang paling maju dari ketiga berharga $ 64 sebulan.

Miss Hosting juga menawarkan pakej VPS Premium dan harganya berkisar antara $ 80 hingga $ 250 sebulan. Harga istimewa ini hanya jika anda memilih untuk membuat pembayaran selama 24 bulan. Anda mendapat RAM antara 12GB, 16GB, dan 32GB. Anda mendapat sokongan khusus dan hubungan peribadi untuk kemudahan anda.

Pelayan Dedicated

Walaupun Miss Hosting sangat baik dalam hosting bersama, kami tidak dapat menghilangkan kenyataan bahawa mereka telah menjadikan diri mereka sebagai penyedia pelayan khusus yang boleh dipercayai. Anda boleh membeli pelayan khusus dalam tiga konfigurasi yang berbeza. Dan ketiga-tiga pakej tersebut diberi nama Professional, Premium, dan Ultimate. Harganya berkisar antara $ 145 per dan $ 250 sebulan. Walaupun pakej Professional menawarkan RAM 4GB, anda mendapat RAM 8GB dan 16GB dengan pakej Premium dan Ultimate.

Hosting Magento

Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah laman web Magento, anda boleh menjadi hos di pelayan awan tersuai Miss Hosting. Sekiranya anda memilih untuk menghoskan laman web anda dengan Miss Hosting, anda akan ditawarkan pemantauan 24/7 terhadap laman web anda. Ini adalah ciri penting kerana laman web membeli-belah dalam talian lebih kerap menjadi sasaran perisian hasad dan spam lain. Dengan cara ini, anda yakin bahawa laman web eCommerce anda selamat dari ancaman yang ditimbulkan kepadanya. Oleh kerana Miss Hosting menawarkan hosting Magento pada pelayan tersuai, ia akan sangat diskalakan. Anda boleh memenuhi keperluan anda dan mendapatkan hosting dari Miss Hosting untuk laman web anda.

Kesimpulannya

Jangan lupa, Miss Hosting adalah salah satu pilihan terbaik untuk pemula yang baru sahaja memulakan laman web mereka atau orang yang menjalankan laman web yang sangat asas. Walaupun mereka belum membuktikan diri sebagai kekuatan yang harus diperhitungkan, mereka telah menyebabkan gelombang yang cukup dengan layanan yang cekap untuk menjadikan mereka pesaing teratas untuk dipertimbangkan ketika datang ke keperluan hosting web peringkat awal. Mereka masih mempunyai jalan panjang ketika kita mempertimbangkan pelayan VPS dan Dedicated yang lebih maju. Tetapi mereka sudah terkenal kerana menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai, oleh itu anda boleh terus menggunakan perkhidmatan Miss Hosting tanpa memikirkan apa-apa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map