Enostaven digitalni prenos Vodnik za začetnike in priporočeni dodatki

Torej želite izdelek prodati po spletu. Menimo, da je to super! Zdaj je vse, kar preostane, samo odločiti, kako. Srečno za vas WordPress olajša zagon lastne spletne trgovine, in če prodajate digitalno dobro, ne morete narediti bolje kot Preprosti digitalni prenosi – brezplačni vtičnik WordPress za e-poslovanje, ki olajša prodajo digitalnega blaga.


Funkcije za enostavno digitalno prenašanje

Prepričan sem, da želite vedeti, zakaj so Easy Digital Downloads (na kratko EDD) tako odlična izbira za WordPress in zakaj bi ga morali izbrati med drugimi možnostmi e-trgovine. Obstaja veliko razlogov, zakaj bo vaša posamezna trgovina želela uporabljati EDD, vendar obstaja nekaj razlogov, ki veljajo za vse.

prost

V prvi vrsti je brezplačen, kar pomeni, da se osrednji vtičnik zagotovo prilega v proračun vsakogar. Ne dovolite, da vas neobstoječa cenovna cena odstrani, EDD je dobro vzdrževan vtičnik z rednimi posodobitvami in varnostnimi popravki, da zagotovite varno nakupovalno izkušnjo. Poleg tega je na WordPress.org na voljo veliko brezplačnih dodatkov in razširitev neposredno s strani EDD in tretjih oseb..

Hitro in enostavno

Vtičnik je tudi enostaven za uporabo. Tudi če preskočite dokumentacijo (čeprav priporočamo, da jo uporabite za pomoč, če / ko jo potrebujete), lahko shranite in zaženete hitro shranjeno spletno mesto Easy Digital Downloads. Vmesnik in možnosti so zelo intuitivne, nastavitve vtičnika pa so vse jasno označene.

Enostavno in razširljivo

Nazadnje, EDD poenostavlja stvari. Vgrajenih ni več možnosti izdelkov kot drugi vtičniki za e-trgovino. Zaradi tega je EDD bistveno manj premočna možnost, ko najprej začnete s trgovino, hkrati pa pomeni, da obstaja veliko možnosti za razvijalce, ki želijo razširiti vtičnik. Z manj možnostmi razvijalci sloga lahko svojo pozornost usmerijo na funkcije, ki jih želijo dodati ali poudariti, da ustvarijo resnično prilagojene trgovine.

Preprost digitalni priročnik za namestitev

Preprost digitalni priročnik za namestitev

Ste pripravljeni na nastavitev z Easy Digital Downloads in začnete prodajati svoje digitalno blago? Postopek je preprost in ne bo trajal dlje kot eno popoldne. Potrebnih je le nekaj virov, tako da ne zavzemamo več časa, da začnemo.

Pred: Zahteve za ustvarjanje spletne trgovine z enostavnimi digitalnimi prenosi

Počakajte le eno sekundo! Preden začnete, morate imeti samostojno nameščeno WordPress namestitev. WordPress s samo gostovanjem upravlja na lastni domeni in gostuje z vašim lastnim načrtom spletnega gostovanja (ne zamenjujte ga z brezplačnimi blogi, ki jih ponuja WordPress.com. Več o razlikah med WordPress.org in WordPress.com lahko izveste na naši blog).

Za samostojno namestitev WordPress-a boste potrebovali naslednje (seveda so omenjene blagovne znamke in podjetja preprosto naša priporočila, vendar jih še vedno potrebujete, ne glede na to, kje ste se odločili za nakup):

 • Načrt gostovanja
  Ker boste vzpostavljali spletno trgovino, vas močno spodbujamo, da kupite dober, upravljan načrt gostovanja, ki lahko podpira promet, ki ga bo vaše spletno mesto prejemalo. Upravljano gostovanje prihaja z že nameščenim WordPressom, tako da je, ko izberete svoj načrt, WordPress že na vašem strežniku pripravljen. Toplo priporočamo WP Engine – to je tisto, kar uporabljamo, in nikoli nismo imeli težav. Za vas poskrbijo za vaše strežnike in če brskate po našem spletnem mestu ali kateri koli predstavitvi naše teme WordPress, boste videli, da hitro utripa. Načrti se začnejo pri 29 USD / mesečno in ponujajo veliko virov za novo spletno trgovino.
 • Domena
  To je vaš dejanski URL in če ni vključen v vaš načrt gostovanja, ga boste morali kupiti v registru domen (priporočamo tudi dodajanje zasebnosti, še posebej, da se izognete vsemu moteči neželeni pošti, če je vaš e-poštni naslov javen). GoDaddy uporabljamo za naša imena domen (kjer lahko svojo domeno prvo leto dobite za samo 4,99 USD), drugi priljubljeni registri pa vključujejo Domain.com in NameCheap. Ko dobite ime domene, ga boste morali usmeriti na strežnik. Za navodila o tem, kako to storiti, navzkrižno navedite dokumente za pomoč registra domene z navodili vašega ponudnika gostovanja.
 • SSL potrdilo
  Če prodajate nekaj, kar boste morali, da boste kupcem zaračunali osebne podatke. To pomeni, da mora vaše spletno mesto absolutno imeti SSL certifikat. Brezplačen SSL lahko dobite pri Šifrirajmo, vendar jih je treba obnavljati vsakih nekaj mesecev in ne nudijo enake zaščite kot njihovi premijski kolegi. Prihranite si stresa in preprosto kupite potrdilo hkrati, ko dobite svojo domeno. GoDaddy ponujajo SSL certifikate po razumni ceni (in s tem kuponom GoDaddy SSL lahko prihranite do 28%, kar vas stane slabih 49,99 USD na leto) in če sledite njihovim vodnik nastavitev je dokaj enostavna Uporabite lahko tudi naš brezplačni vodič SSL, če uporabljate gostitelja, ki še ne podpira Let’s Šifriraj.

Ko dobite ime domene, SSL in gostovanje vseh pripravljenih, lahko začnete graditi spletno mesto in trgovino z EDD.

Video priročnik za enostavne digitalne prenose za WPCrafter

Adam od WPCrafter.com je sestavil to čudovito video vadnico, da vas bo prvič sprehodil skozi postopek nastavitve prenosov Easy Digital. Zajema vse korake, o katerih govorimo v nadaljevanju. Priporočamo, da si ogledate video in uporabite naš vodič, da sledite skupaj s ključnimi točkami. Do takrat boste postali strokovnjak za EDD! Preverite tudi vse Adamove druge WordPress video posnetki tudi – vsak teden zajema na tone koristnih nasvetov, trikov in utrinkov z novimi videoposnetki (zato se naročite, da ne boste nikoli zamudili!).

1. korak: Prenesite in namestite enostavne digitalne prenose

WordPress resnično olajša vse, namestitev EDD pa je prav tako preprosta kot namestitev katerega koli drugega vtičnika. Najprej se prijavite v namestitev WordPress. Z glavne nadzorne plošče se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo.

Preprosti digitalni prenosi WordPress Vtičnik

Od tod poiščite »enostavno digitalno prenašanje«. Prvi rezultat naj bi bil Easy Digital Downloads Pippin Williamson. Kliknite na Namestiti zdaj gumb in nato Aktivirajte.

Enostaven digitalni prenos WordPress vtičnik je nameščen

Videti bi morali potrditveno stran, podobno zgornji. To doda novo možnost, imenovano nadzorna plošča Prenosi. Tu boste lahko upravljali svojo spletno trgovino in vse digitalno blago, ki ga dodate v prodajo.

2. korak: Nastavitve trgovine Store Easy Digital Downloads

Preden dodate izdelke, menimo, da je pomembno imeti osnovne možnosti vaše trgovine. Seveda je vgrajenih na stotine odličnih možnosti, da lahko optimizirate svojo trgovino, kakorkoli želite. Dotaknili se bomo samo tistih možnosti, za katere menimo, da so najpomembnejše, vendar vas to ne bi smelo preprečiti, da bi pregledovali vse nastavitve in se prepričali, da ustrezajo vašim potrebam..

Preprosti digitalni prenosi Splošne nastavitve

Za začetek kliknite na Prenosi> Nastavitve. Odprlo se bo vaša stran s splošnimi nastavitvami. Ko namestite EDD, se vaše strani za izplačilo, uspehe, neuspešne transakcije in zgodovine nakupov samodejno ustvarijo in dodelijo vam (enostavno kajne?) Na tej strani morate dodati le svoje Lokacija trgovine: država in država. Nato kliknite za shranjevanje.

Enostavne nastavitve valut za digitalne prenose

Nato kliknite na modro Nastavitve valut povezavo na zavihku Splošno. EDD bo privzeto za svojo valuto uporabil standardne nastavitve ameriškega dolarja. Če uporabljate to, potem sprememb ne boste potrebovali, za katero koli drugo valuto pa uredite nastavitve za svojo valuto, položaj valutnega znaka, tisoč in decimalne ločilnike. Spet ne pozabite shraniti.

Preprosti digitalni prenosi Prenosi plačil

Zdaj izberite Prehodi za plačila zavihek. V tem razdelku lahko omogočite načine plačila, ki jih želite sprejeti. EDD privzeto vključuje Paypal in Amazon, vendar podpira številne druge prehode, vključno z Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net in še več. Ti prehodi so na voljo kot dodatni prehodi za EDD za 49 USD na leto.

OPOMBA: Tu lahko tudi omogočite testni način. Pri prvi nastavitvi trgovine priporočamo, da uporabite testni način, da se prepričate, da ste pravilno konfigurirali svoja vrata.

Enostavna digitalna prenosa Standardne nastavitve Paypal

Če uporabljate PayPal, kliknite na PayPal Standard možnost na kartici Gateways za plačila. V mnogih trgovinah je PayPal enostaven in učinkovit način sprejemanja plačil. Namestitev je dokaj enostavna. Dodati boste morali e-poštno sporočilo PayPal, Poverilnice za podpis API-ja in nato shranite.

Če ste dodali dodatne dodatke za prehod, je zdaj čas, da jih tudi nastavite. Vsak prehod bo imel različne nastavitve, zato za pomoč poiščite dokumentacijo vsakega dodatka.

Enostavne digitalne nastavitve prenosov

Naslednji razdelek je pregled Nastavitve e-pošte. EDD vključuje privzeto predlogo za e-poštno sporočilo, tako da, če ste zadovoljni s tem, preprosto dodajte logotip po meri in shranite. Seveda lahko dodate svojo predlogo po meri ali pa namesto tega uporabite dodatek Predloge e-pošte (ki vključuje 12 e-poštnih predlog za samo 15 USD).

Enostavni digitalni prenosi Primer e-pošte

Lahko tudi kliknete na Predogled potrdila o nakupu za ogled e-poštnega sporočila, poslanega vašim strankam. Če želite spremeniti, uporabite možnosti pod modro povezavo Naročila za nakup na zavihku E-pošta.

Preprosti digitalni slogi za prenos

Ko so e-poštna sporočila pripravljena, kliknite na Slogi Izberite privzeti slog in barvo gumba. Če uporabljate temo WordPress brez možnosti oblikovanja, je to hiter in enostaven način, da vaša trgovina vsaj ustreza barvni shemi za vaše podjetje.

Če želite resnično spremeniti videz vaše trgovine z EDD, priporočamo uporabo teme WordPress, ki je posebej zasnovana za in integrirana z EDD. Tako veste, da ne bo nobenih težav z združljivostjo in boste lahko svojo trgovino oblikovali brez večjega truda..

Če se raje lotevate nekaterih CSS-jev po meri, preverite na tem zavihku gumbe Disable Styles in onemogoči. Nato uporabite navodila v dokumentu za pomoč za EDD prilagoditev vtičnika da začnete s svojim CSS-jem po meri.

Enostavne davčne nastavitve za digitalni prenos

Zavihek Davki je zelo pomemben in kolikor bi radi dali brezplačno svetovanje za to, nismo računovodje. Kako ti nastavite davke na EDD bo odvisno od predpisov in pravil, ki veljajo za vašo posamezno lokacijo. Poskrbite, da opravite raziskavo, omogočite potrebne davčne nastavitve in nato shranite spremembe.

Enostavne digitalne nastavitve prenosa

Premaknete se na zavihek Razno in kliknite na Nastavitve blagajne. Najpomembnejša možnost je uveljaviti SSL na blagajni. Ta šifrira podatke spletnega mesta, poslane med brskalnikom stranke in strežnikom. Kot spletni trgovec, ki sprejema občutljive podatke za obračun, je pomembno uporabiti razumne varnostne ukrepe za zaščito podatkov vaših strank, kar pomeni, da za svojo stran za odjava kupite SSL.

Nastavitve za prenos datotek z enostavnimi digitalnimi prenosi

Če želite določiti omejitve, kolikokrat lahko prenesete svoje izdelke, pojdite na Prenosi datotek za omogočanje možnosti Omejitev nalaganja datotek. Tako lahko določite, ali je mogoče izdelek prenesti samo enkrat, dvakrat, neomejeno itd.

Nastavitve računovodstva za enostavno digitalno prenašanje

Zaradi ljubezni vašega računovodje omogočite možnost Sekvenčne številke naročil pod Nastavitve računovodstva na zavihku Razno. Tako boste lažje spremljali svoje finančne podatke in poročila, povezana z njimi, za vašo osebno številko.

Pogoji sporazuma o enostavnih digitalnih prenosih

Nazadnje pojdite na Pogoji sporazuma v razdelku za ustvarjanje pogojev, s katerimi se morajo stranke strinjati, preden se odjavijo. Če potrebujete pomoč pri ustvarjanju pogojev, lahko hitro poiščete Google. Eden od virov, ki smo ga našli, je TermsFeed, ki ima odličen članek pravni dogovori za digitalne izdelke. Oglejte si, če želite izvedeti več o različnih pravilnikih, pogojih in pogojih, ki bi jih morali ustvariti pri prodaji digitalnega blaga.

Woohoo – vaše nastavitve so pripravljene in zdaj lahko nadaljujete z dodajanjem prenosov izdelkov v svojo trgovino.

3. korak: Dodajanje izdelkov za enostavno digitalno prenašanje

Z nameščenim in nastavljenim EDD-jem lahko pride čas za prenos. Prvi korak je, da kliknete Prenosi> Dodaj novo. Odprlo se vam bo povsem nova stran izdelka, v katero boste dodali vse informacije o prenosu.

Preprost digitalni izdelek za prenos

Oglejte si zgornji posnetek zaslona in si oglejte, kako lahko izgleda vaš izdelek, ko dodate vsebino. Želeli boste izpolniti večino razdelkov.

Od vrha boste morali dodati izdelek Naslov in a Opis, kot tudi izberite vse ustrezne Kategorije ali Oznake če jih boste uporabljali za svojo trgovino.

Če se premikate po strani navzdol, bi morali videti metabox za dodajanje svojega Prenesite cene. Tu vpišete ceno ali omogočite spremenljivo ceno, če želite ponuditi več oblik prenosa (na primer drugačne licence za izdelke, različne velikosti datotek itd.).

Nato izberite svoj tip izdelka (privzeto ali sveženj) in nato datoteke (e) naložite v Prenosi datotek odsek.

Nazadnje imate možnost preglasiti globalne nastavitve prenosov, ki ste jih uporabili prej, na primer omejitve za prenos in možnosti gumbov. Lahko tudi naložite predstavljeno Prenos slike če je smiselno za vaše izdelke.

Ko končate, objavite svoj prenos in ponovite postopek za vse druge izdelke!

4. korak: Ustvarjanje glavne strani trgovine

Skoraj že ste ustvarili svojo trgovino! Zadnji korak je ustvarjanje glavne strani trgovine, na kateri so predstavljeni vsi vaši izdelki. EDD uporablja kratke kode za lažje vstavljanje izdelkov na katero koli stran.

Stran s preprostimi digitalnimi prenosi

Samo ustvarite novo stran in vstavite kratko kodo EDD za “prenos”. Kaj lahko vidimo na zgornji sliki. Obstaja tona različnih parametri kratkega koda lahko uporabite, da spremenite, kako izgledajo prenosi pri vstavljanju teme (možnosti za skrivanje gumba za nakup, število stolpcev, prikaz celotnega opisa izdelka in več). Možnosti smo uporabili za število prenosov na stran, število stolpcev in za dodano stran.

Enostavna digitalna prenosov Shop Front End

In tako izgleda naša trgovina na sprednjem delu. Upoštevajte, da je to privzeto WordPress 2015 tema. Edini poteg je bil nalaganje logotipa po meri za našo Cool Store (ki ga lahko dodate v orodju za prilagoditev WordPressa pod Videz> Prilagodi> Identiteta spletnega mesta) kot tudi spreminjanje privzetega obrezovanja sličic (kar lahko spremenite na nadzorni plošči WordPress pod Nastavitve> Mediji).

Prilagoditev trgovine Easy Digital Downloads

Želite videti čudovito trgovino EDD, ne da bi morali sami kodirati kup CSS-ja po meri? Enostavno – za to so teme in dodatki. Z dobro temo in nekaj koristnimi vtičniki lahko ustvarite super e-trgovino z vsemi funkcijami, ki jih potrebujete za vaše podjetje.

Preprosti digitalni prenosi WordPress teme

Najhitreje spremenite videz vaše trgovine z EDD s temo. Razvijalci tem so si vzeli čas za ciljanje na vse elemente CSS v celotnem vtičniku za e-trgovino, da boste lahko imeli lepo trgovino. Na spletu je na voljo veliko tem, povezanih z EDD, in to je le nekaj naših najljubših.

Prosti enostavno digitalni prenosi WordPress tema

The Vendd WordPress tema Easy Digital Downloads ni samo brezplačen, ampak ga je zasnovala in razvila ista ekipa za EDD. To pomeni, da vam ni treba skrbeti za kakršne koli težave z združljivostjo, saj vsak vidik teme brez težav deluje z EDD. Obstaja veliko vgrajenih možnosti za barve, ozadja, predloge strani za predloge, 3 strani postavitve in še več.

Naročilo Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

Druga odlična možnost je Checkout WordPress Theme by Array, ki vključuje elegantno oblikovane možnosti za ustvarjanje digitalne trgovine ali tržnice. Dodane teme teme za skupinsko stran, tabele s cenami, pričevanja, pisave po meri Typekit, barve po meri in drugo olajšajo ustvarjanje edinstvenega zaslona v trgovini.

Olam Premium Easy Digital Downloads WordPress tema

Če iščete fleksibilno premijsko temo, si oglejte temo Olam WordPress s strani webNesters. Olam je odlična možnost za ustvarjanje spletne trgovine z WordPressom, saj podpira več vtičnikov za e-trgovino, vključno z EDD. Tema vključuje tudi ustvarjalca strani Unyson, s katerim lahko poleg zmogljive trgovine EDD ustvarite strani po meri.

Squarecode Premium Easy Digital Downloads WordPress tema

Nazadnje, če vas zanima začetek lastne tržnice, potem je tema WordPress Squarecode Marketplace WordPress od Cr3ativThemes odlična izbira. Ta tema je popolnoma združljiva z vsemi dodatki na trgu EDD in vključuje enostavne možnosti za barve, ozadja po meri, logotip, favicon, škatle ali celotne strani, osebje, portfelj, kariero in še veliko več.

Enostavni dodatki za digitalni prenos

Odvisno od tega, kaj prodajate, če želite imeti podružnice ali če želite prodati članstvo, je na trgu EDD na voljo nazorno veliko vrhunskih dodatkov, s katerimi boste lahko dodali več funkcij v svojo digitalno trgovino. Trenutno lahko izbirate med več kot 150+ brezplačnimi in vrhunskimi dodatki. Tukaj je le nekaj naših najljubših.

Mnenja izdelkov Dodatek za enostavno digitalno prenašanje

The Dodatek za mnenja za Easy Digital Downloads omogoča, da vaše stranke za prenose zapustijo ocene in ocene. To je odličen način, da pokažete, da izdelujete odlične izdelke, dodatek pa celo vključuje možnost, da recenzentom pošljete kodo kupona kot zahvalo, ker ste zapustili njihovo mnenje.

PayPal Pro / Express Dodatek za enostavno digitalno prenašanje

Za bolj profesionalno izkušnjo na blagajni morate razmisliti PayPal Pro & Express dodatek za EDD. Uporabniki PayPal Pro opravijo nakup kreditne kartice, ne da bi zapustili vaše spletno mesto, PayPal Express pa nudi dodatne plasti varnosti, tako da bodo podatki vaših strank ostali varni.

Družbeni popusti Enostaven digitalni prenos Dodatek

Strankam nagradite nagrado z Dodatek za socialne popuste za enostavno digitalno prenašanje. S tem dodatkom lahko ponudite popuste, ko uporabniki delijo vaše izdelke na različnih družbenih omrežjih. Lahko pa tudi onemogočite funkcijo popustov in uporabite dodatek kot enostaven način za dodajanje gumbov za skupno rabo družabnih vsebin na strani izdelkov.

Dropbox Easy Digital Downloads Add-on

The Dropbox dodatek za Easy Digital Downloads vam omogoča, da svoje datoteke, ki jih lahko naložite, naložite na Dropbox namesto na svojem spletnem mestu. To lahko pospeši procese prenosa in odvzame velik obremenitev vašega strežnika, s čimer prihranite denar za gostovanje ali plačilo za prenos.

Ponavljajoča se plačila Dodatek za enostavno digitalno prenašanje

Želite ponuditi svoje prenose kot del premium članstva? The Dodatek o ponavljajočih se plačilih za EDD omogoča nastavitev ponavljajočih se plačil, ki se strankam zaračunajo na dnevni, tedenski, mesečni, letni itd. Združite to z Dodatek za omejitev vsebine za svoje naročnike ustvarite območja samo za člane.

Sestavite svoj lasten zaganjalnik Preprost digitalni prenos dodatkov

Za številne nove trgovine Easy Digital Downloads Starter Pack paket je popoln. Naenkrat imate možnost izbrati vse dodatke, ki jih želite. Ko kupite 5 ali več dodatkov, boste takoj prihranili 30% pri nakupu. Tega posla ne moreš premagati!

Marketplace Enostavno digitalno prenašanje paketov dodatkov

Če načrtujete graditi svoje tržnico, potem Easy Digital Downloads Marketplace Bundle je nujno. Ta paket z 8 premijskimi razširitvami vključuje vse dodatke, ki jih boste morali članom predložiti v prodajo, upravljati provizije, zbirati ocene strank, ponujati nagrade in še več. Poleg tega boste prihranili 170 USD z nakupom vseh 8 dodatkov v paketu.

Osnovne razširitve Enostavna digitalna prenosov paket dodatkov

Nazadnje, če preprosto želite vse dodatke, potem dobite Easy Digital Downloads Osnovni paket razširitev. To vključuje in neomejeno licenco za uporabo za vsakega od premijskih dodatkov, ki so trenutno na voljo v EDD. Ta sveženj je najdražji, cene znašajo 495 dolarjev, če pa bo vaš spletni razvijalec, ki bo večkrat uporabljal dodatke, zelo velik (prihranili boste skoraj 80%).

Zavijanje

Tam ga imate – naš popoln, poglobljen vodnik o tem, kako lahko prvič nastavite Easy Digital Downloads in zbirko naših najljubših tem WordPress in dodatkov EDD. Upajmo, da smo vam pomagali, da boste spoštovali svoje znanje EDD, da boste lahko začeli prodajati svoje digitalne izdelke v spletu.

Imate vprašanje, ki ga nismo obravnavali v tem članku? Ali več nasvetov za nove uporabnike Easy Digital Downloads? Pustite nam komentar spodaj – radi bi vas slišali!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map