Enostavne WordPress Twitter kartice z vtičnikom TCWP

Zdravo družba! Danes vas bom predstavil, kako lahko s pomočjo vtičnika TCWP hitro in enostavno izkoristite celoten obseg Twitterjevega ‘kartice’ sistema.


TCWP je vrhunski WordPress vtičnik, namenjen učinkovitemu ustvarjanju in upravljanju Twitter kartic na objavah in straneh vašega spletnega mesta. TCWP je zasnovan tako, da deluje popolnoma neodvisno od uporabnikovega vnosa (popolnoma avtomatizirano) in / ali da ponudi celotno množico Twitterjevih funkcij za razvijalce, odvisno od tega, kako jih želite prilagoditi. TCWP daje uporabnikom možnost ustvarjanja VSE trenutne vrste kartic, ki jih ponuja Twitter (glejte spodnjo infografiko) in imajo številne funkcije za varčevanje s časom, na primer uporabo naslova / vsebine / predstavljene slike za samodejno poselitev polj kartice – po želji lahko določite tudi svoje vrednosti!

Vsebina

 • Twitter kartice – kaj so in zakaj jih potrebujete.
 • Kako uporabljati TCWP – Pojasnjene so funkcije in potek dela.
 • Izpolnjevanje možnosti – Potrebujete pomoč pri nastavitvi nadzorne plošče z možnostmi? Pokukaj.

Twitter kartice

Za tiste od vas, ki še niste bili navdušeni nad Twitter Cards, naj vas razsvetlim. Kot lahko vidite na spodnji sliki, je twitter kartica način dodajanja obogatene vsebine na tviteje. Če jih ne uporabljate sami, jih boste nedvomno videli nekje na Twitterju.

PhotoCard

Trenutno obstaja 7 vrst Twitter kartice (in upajmo, da jih bo v bližnji prihodnosti še več!). To so;

 • Povzetek kartice
 • Povzetek kartice z veliko sliko
 • Fotografska kartica
 • Galerija kartic
 • Kartica za aplikacije
 • Kartica igralca
 • Kartica izdelka

Oglejte si spodnjo infografiko in si oglejte, kako izgleda vsaka kartica.

TypesofTwitterCard900 @ 50

Če želite izvedeti več o tem, kaj so Twitter kartice, si lahko preberete uradno dokumentacijo tukaj spletna stran za razvijalce Twitter. Zdaj pa si poglejmo, kako VAS lahko s TCWP oborožite svoj WordPress blog s temi kosi zlata za socialni marketing.

Kako uporabljati TCWP

Za to predstavitev bomo uporabili novo namestitev programa WordPress 3.9. Če bi se radi igrali s predstavitvijo TCWP v živo, lahko to storite tukaj na njegovem demo mestu.

TCWPDEMO

Hitri predstavitveni video

Spodaj si lahko ogledate hitri (2-minutni) video, ki prikazuje funkcijo kartice za samodejno ustvarjanje kartice TCWP. Uživajte!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xxaKQodZhuU&w=853&h=480]

Roke naprej

Takoj ko boste na svojem blogu za WordPress aktivirali TCWP, boste videli, da je pod nastavitvami nova točka menija; ta povezava na ploščo z možnostmi TCWP. Tu nastavite globalne nastavitve, ki so ključne za splošno ustvarjanje kartic, in kartico za naslovno stran vašega spletnega mesta.

TCWP1

Ko prvič nastavite TCWP, je treba izpolniti nekaj možnosti (o tem podrobneje govorim kasneje). Na nadzorni plošči z možnostmi boste videli 3 ločene jezičke;

 1. Splošno – Na tem zavihku so 4 nastavitve (plus eno glavno stikalo), ki bodo urejale ustvarjanje kartice na vseh objavah / straneh, razen na domači strani / sprednji strani.
 2. Domov – Na tem zavihku so nastavitve, ki nadzorujejo kartico za vašo domačo stran / naslovnico.
 3. Aktivirajte – Tu je samo ena možnost; tu vnesete licenčni ključ Envato, da omogočite samodejne posodobitve, tako kot, če bi TCWP gostoval v WordPress repozitoriju (več o tem kasneje).

Odlična stvar pri TCWP je, da če želite, morate na tej možnosti na nadzorni plošči vnesti le nekaj vrednosti, TCWP pa bo poskrbel za vse ostalo!


Avtomatizacija kartic

Kaj torej mislim, ko rečem “Avtomatizacija”?

TCWP je bil zasnovan tako, da deluje v ozadju in zahteva čim manj vnosa. Da bi to uresničili, smo si prizadevali za celovito in celovito integracijo TCWP z izvornim WordPressom.

Vstaviti morate samo štiri privzete vrednosti, nato pa bo TCWP uporabil že objavljene podatke o objavi WordPress-a za samodejno polnjenje ustreznih metaoznak v glavo vaših objav; super, če imate veliko število objav – to bo skoraj a namestitev z enim klikom!

Na primer, če ste v nastavitvah TCWP vnesli štiri privzete vrednosti, vam ni treba dotikati meta-polja TCWP na strani urejevalnika objav, če želite ustvariti veljavno Twitter kartico. Dokler bo objava v celoti izpolnjena (ima naslov, vsebino in predstavljeno sliko), bo TCWP ustvaril kartico te objave iz samih podatkov objave in globalnih nastavitev TCWP.

Lahko, kajne?


Samodejne posodobitve

Udobnost je ključna.

TCWP6

TCWP je opremljen z lastnim sistemom za posodabljanje! Ko aktivirate svojo kopijo TCWP s kodo za nakup Envato, lahko TCWP komunicira s svojim namenskim strežnikom za posodobitve in posodablja posodobitve neposredno na vašem spletnem dnevniku, tako kot bi ga gostili v WordPress repozitoriju! Kul!


Posamezna konfiguracija objave

Kako uporabljati metapozorno polje TCWP za “vsakodnevne” nastavitve kartic.

Ok, tako kot smo zdaj postavili splošne možnosti TCWP, se bodo podatki na kartici začeli ustvarjati. Kaj pa, če želim urediti kartico? Ali uporabite druge vrste kartic? Za to bomo naredili spremembe v metaboksu posameznih objav.

S tem metaboksom lahko v celoti izkoristite vso moč TCWP in Twitterjevih kartic.

Primer TCWPMetaboxExample

Na vsaki posamezni objavi in ​​strani (podprte tudi vrste objav so podprte!) Boste videli novo modro metabox, ki ga lahko vidite na zgornjem posnetku zaslona. S tem vmesnikom lahko konfigurirate vse vidike kartice vaše objave.

Z metaboksom se lahko igrate na demonstracijskem mestu: odpeljite me tja!

Opaziti da s spremembo vrste objave spremenite tudi možnosti, ki so na voljo – to je le ena od vključenih funkcij, da je uporaba TCWP čim hitrejša in enostavnejša.

Za več podrobnosti o tem, kaj se dogaja v metaboxu TCWP, poglejte dokumentacijo TCWP ali pustite komentar!

TCWPCC

Izpolnite možnosti

Potrebujete pomoč pri nastavitvi stvari? Če ste rahlo zmedeni, vam lahko pomaga naslednje.

Oglejmo si, kaj gre na nadzorni plošči TCWP.


Splošno

Ta zavihek je namenjen splošnim nastavitvam, ki se kot privzete vrednosti uporabljajo pri ustvarjanju Twitter kartic za vse objave / stran, razen za domačo stran.

TCWP2

 1. Onemogoči Twitter kartice po vsem svetu: To je glavno stikalo za nadzor ustvarjanja kartic v vseh objavah in straneh. Preprosto označite to možnost, da zaustavite ustvarjanje metapodatkov na kartici.
 2. Twitter račun, povezan z blogom: Na kartici se običajno pripišeta dva uporabniška imena twitter. Eno je račun samega spletnega mesta (ta možnost), drugo pa uporabniško ime avtorja. Uporabniška imena avtorjev je mogoče določiti v posameznih objavah, uporabniško ime spletnega mesta pa lahko nastavite samo tukaj.
 3. Privzeto avtorje Twitter uporabniško ime: To je privzeta vrednost, ki bo uporabljena za avtorjev račun ČE to ni bilo določeno v možnostih objave.
 4. Privzeti opis kartice Twitter: To počne točno tako, kot pravi. Uporablja se kot opis kartice če in samo, če, objava / stran nima vsebine in niste navedli opisa po meri v metapogledu TCWP.
 5. Privzeta vrsta kartice: Kot privzete lahko izberete kartico Povzetek, Povzetek z veliko sliko ali Fotografsko (tisto, ki je uporabljeno, ko v objavi niste določili vrste). Tu so samo 3 možnosti, saj so edine, ki jih je mogoče samodejno ustvariti brez uporabnikovega vnosa.

Domov

Iz tega menija lahko ustvarite svojo prednjo / domačo stran Twitter Card. Za sprednjo stran bodo te nastavitve preglasile vse, ki so določene v metabonskem polju TCWP.

TCWP3

 1. Omogoči splošno kartico Twitter?: Ta možnost preprosto vklopi in izklopi kartico domače strani. To bi moralo biti privzeto vključeno (preverjeno).
 2. Vrsta kartice: Izberite katero koli vrsto kartice za svojo domačo stran. Ko spremenite to vrednost, se bodo nastavitve, ki se spuščajo navzdol, spremenile (prikazale / izginile), da bodo ustrezale potrebnim možnostim za vašo kartico. Pameten, kaj??
 3. Generic Card Creator: Račun, ki ga je treba odobriti kot avtorja. Upoštevajte, da bo račun spletnega mesta še vedno vzet iz možnosti na kartici Splošno.
 4. Opis splošne kartice: Precej naravnost – upoštevajte, da nekatere kartice ne bodo uporabljale te vrednosti.
 5. Privzeta slika kartice: Tu lahko naložite sliko neposredno s strani z možnostmi. Ta bo uporabljena kot slika kartice (razen za galerijo in kartice aplikacij).
 6. Druge možnosti: Na voljo imate še 23 možnosti, ki so značilne za kartico. Če želite več informacij o njih, si oglejte dokumentacijo TCWP.

Aktivirajte

Aktivirajte TCWP s kodo za nakup Envato.
TCWP4

 1. Envato koda nakupa: Ko kupite TCWP od CodeCanyon-a, boste dobili kodo za nakup. Z aktiviranjem kopije TCWP na svojem blogu omogočite samodejne posodobitve zanj! (vrnite se nazaj na »Samodejne posodobitve«)

TCWPCC

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map