Envato WordPress Toolkit Guide za samodejne posodobitve tem

OPAZITI: Envato Toolkit je nadomestil vtičnik Envato Market. Oglejte si naš popolnoma nov vodnik za samodejne posodobitve sistema Envato Market za podrobnosti o namestitvi in ​​nastavitvi novega vtičnika.


Milijoni ljudi uporabljajo teme WordPress, mnogi uporabniki in razvijalci pa se odločijo za nakup vrhunskih tem v Themeforest. To je ugledna trgovina s temami, ki ji lahko zaupajo, ki je znana za kakovostne teme WordPress, in osupljivi avtorji tem (kot je WPExplorer, seveda). Druga velika značilnost Themeforest je njihov vtičnik Envato WordPress Toolkit za samodejne posodobitve teme WordPress. Envato je ustvaril ta vtičnik, tako da lahko avtorji Themeforest kupcem zagotovijo hitre in učinkovite posodobitve, da ohranijo svoje teme brez napak in so združljive z najnovejšo različico WordPress-a. Ta hitri vodnik vam bo pokazal, kako naložite, namestite in nastavite vtičnik Envato WordPress Toolkit (izdelali smo tudi video priročnik Envato WordPress Toolkit, če bi radi raje gledali kot pa brali).

Pridobite ključ API Envato

Preden namestite vtičnik, prosite ključ za Envato API, saj lahko prepozna ključ od nekaj minut do nekaj ur. Vse, kar morate storiti, je, da se prijavite v Themeforest in obiščete svojo stran uporabniških profilov. Kliknite na Nastavitve. Morali bi videti an Ključi API-ja spodaj. Samo kliknite gumb, da ustvarite ključ API-ja.

ustvari-envato-api-ključ

Envato bo ustvaril naključni 32-mestni ključ API za uporabo. Če želite, lahko ustvarite več tipk (nekateri uporabniki raje to storijo, če nameščajo vsak nakup teme v drugo domeno).

envato-api-ključ

Prenesite, namestite in aktivirajte vtičnik Envato WordPress ToolKit

Zdaj, ko imate ključ API-ja, boste morali dobiti vtičnik. Obiščite Envato WordPress Toolkit Github stran za prenos zip datoteke vtičnika.

prenos-orodje-zip

Envato WordPress Toolkit namestite tako kot kateri koli drug vtičnik. Prijavite se na nadzorno ploščo WordPress in se pomaknite do razdelka o vtičnikih. Kliknite Dodaj novo, nato izberite Naloži metoda. Poiščite datoteko vtičnikov, ki ste jo prenesli iz Github-a (poimenovati bi jo morala biti “envato-wordpress-toolkit-master.zip” ali kaj podobnega). Kliknite Namestiti zdaj, torej Aktivirajte vtičnik.

install-envato-toolkit-plugin

Ko je nameščena in aktivna, boste na nadzorni plošči videli element menija Envato Toolkit.

Nastavitev zbirke orodij Envato WordPress

Nastavitev vtičnika je zelo enostavna, saj že imate ključ za Envato API. Preprosto kliknite na Envato Toolkit element na meniju na nadzorni plošči in vnesite svoje uporabniško ime in ključ za API Envato. Potem Shrani vaše nastavitve.

dodaj-svoj-api-ključ

Ko je shranjen, bi moral orodje prepoznati vaš ključ API in prikazati vse vaše nakupe v programu Themeforest. Če vtičnik ne prepozna vašega ključa API, je morda vaš ključ še vedno nov. Se spomnite, da sem omenil, da lahko traja nekaj minut ali nekaj ur? Poskusite počistiti predpomnilnik ali osvežiti brskalnik, in če to ne deluje, počakajte eno uro, tako da eno uro preberete naš WordPress blog in poskusite znova čez eno uro..

ogled vseh nakupov

Ko se vam prikaže seznam nakupov, lahko namestite in posodobite teme Themeforest neposredno z nadzorne plošče. To pomeni, da vam ni treba prijaviti v Themeforest, da preverite, ali obstajajo posodobitve tem – namesto tega lahko hitro, enostavno in samodejno posodobite teme.

Samodejno posodobite svoje teme

Vse, kar morate storiti za posodobitev teme, je klik na Posodobi samodejno povezava do te teme v vašem orodju. Vtičnik vas bo pozval, da potrdite posodobitev. To vas opomni, da če uredite tabelo slogi ali druge osnovne datoteke brez uporabe otroške teme, boste izgubili spremembe. Ne skrbite za možnosti oblikovanja, ki ste jih nastavili v orodju za prilagoditev teme WordPress ali na plošči z možnostmi teme – teh možnosti ne bo mogoče popraviti s posodobitvijo teme.

potrdi-posodobi

Ker vedno upoštevate najboljše prakse in ste za kakršne koli spremembe kode teme uporabili nadrejeno temo, kliknite v redu za posodobitev teme. Nato boste videli zaslon za posodobitve, ki ste ga uporabljali prej.

posodobitev-tema

Ko je posodobitev končana, se vrnete na zavihek Envato Toolkit in vidite, da je vaša tema posodobljena..

posodobitev orodij

To je to. Enostavno, kajne? Samo preverite Envato WordPress Toolkit Github stran občasno preverite, ali se posodablja posodabljanje. Trenutno na njem ni samodejnega posodabljalnika, zato na nadzorni nadzorni plošči WordPress ne boste videli obvestila o posodobitvah..

Vedno je dobro posodobiti teme, saj avtorji pogosto odpravljajo napake, posodabljajo najnovejšo različico WordPress-a in dodajajo nove funkcije. Upajmo, da bo ta hitra vadba pripomogla k še enostavnejši posodobitvi tem iz teme Themeforest!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map