Izboljšajte upravljanje spletnega mesta WordPress tako, da postanete šibki (er)

Izboljšajte upravljanje spletnega mesta WordPress s Slackom

WordPress je zelo prilagodljiva in enostavna platforma, zato ne bo presenetljivo, da se vse več razvijalcev obrača nanjo za delo s strankami. Zaradi enostavnosti uporabe tudi mnogi podjetniki sami naredijo WordPress.


Čas je denar, ne glede na to, ali ste del velikega oblikovalskega podjetja ali člana majhne ekipe, ki je začela svoj prvi spletni posel. Kadar koli lahko optimizirate postopek, ki bi ga morali, in eno orodje za učinkovitost je upoštevati Ohlapnost.

Kaj je ohlapno

Slack je način za združevanje vseh spletnih skupnosti, organizacij, skupin in medijskih računov, tako da lahko s svojo ekipo sodelujete iz enega samega vira (čeprav ga lahko uporabite za usmerjanje sporočil drugim članom vaše ekipe). Tako lahko povečate produktivnost, ne da bi pri tem žrtvovali komunikacijska orodja, ki jih že uporabljate. Če želite racionalizirati vire podatkov, jih preprosto dodajte v račun svoje ekipe Slack prek aplikacij. Nato si lahko vsi člani vaše ekipe ogledajo vse različne objave in medije prek vira kanala.

Na voljo je ogromno število aplikacij za integracijo vaših najljubših orodij s programom Slack. Samo poglejte si Slack App Directory. Našli boste integracije za priljubljene socialni mediji platforme, kot sta Twitter in Dribbble, da vam pošljejo najnovejše tvite v določen ročaj ali iz njega ali si ogledajo Dribbble posnetke za določen iskalni izraz. Obstaja tudi veliko aplikacij za analitika orodja za spremljanje uspešnosti spletnega mesta Google Analytics ali opozorila o času delovanja vašega spletnega mesta Uptrend. In na tone več. Poleg tega lahko dodate tudi integracije po meri (na primer WordPress).

Ohlapnost za WordPress

WordPress & Slack

Slack in WordPress sta kot arašidovo maslo in žele. Oba sama po sebi odlično, a vsekakor gresta tudi odlično skupaj. Ne verjamete nam? Tudi tisti Naredite WordPress ekipa uporablja Slack, da izboljša komunikacijo. Ne morem škodovati, če poskusite – in brezplačni vtičniki Slack za WordPress omogočajo hitro in enostavno izvajanje.

Slack omogoča enostavno nastavitev obvestil po meri za določene dogodke v programu WordPress. Ko bo integrirana, boste lahko natančno videli, kdaj vaša skupina avtorjev objavi novo objavo na spletnem dnevniku ali kdaj vas ekipa za vzdrževanje in varovanje potisne skozi posodobitev teme ali vtičnikov. Tako prihranite čas kot upravitelj ali lastnik malih podjetij (ne pregledujte več vidikov vašega spletnega mesta WordPress), tako da se lahko osredotočite na preostali del vašega podjetja.

S Slackom lahko določite tudi posebne vire za obveščanje za različne člane skupine. Na primer, svojo integracijo lahko nastavite tudi tako, da pokličete svojo marketinško skupino, ko bo objavljena objava, s katero se bodo znali ukvarjati s socialno promocijo. Medtem ko boste povečali svojo lastno produktivnost, lahko racionalizirate komunikacijo tudi s svojo celotno ekipo. In dodatne aplikacije za skupno rabo datotek, klepet v živo, bele table in še več olajšajo skupno delo vaše ekipe brez motenj.

Poglejte, zakaj boste morda želeli preizkusiti Slack za svojo ekipo? Ker še ni aplikacije WordPress (zaenkrat še ne vsaj toliko, kot smo lahko videli), boste morali uporabiti Dohodna aplikacija Webhooks da dodate svoja WordPress obvestila. Pokazali vam bomo, kako vse to narediti malo. Preden se lotimo tega, boste najprej potrebovali račun Slack!

1. korak: Prijavite se za brezplačni račun

Prijava je hitra, enostavna in začne se pri 0 USD. Brezplačni račun vam omogoča integracijo 10 storitev s svojo ekipo Slack, pregled zadnjih 10 k sporočil, priročno dodajanje Slack v vaše naprave prek aplikacij (iOS, Android, Mac in Windows namizje) in klicanje ena na ena ( čeprav je ta zadnji še vedno v beta testiranju).

Za večino ekip bo prosta raven odlično delovala. Če pa potrebujete / želite več (na primer neomejeno povezovanje storitev, arhivi, ki jih lahko iščete, dvofaktorna avtentikacija itd.), Se uporabniški računi začnejo že s samo 6,67 USD / mesec.

Torej, za začetek pojdite na Slabo spletno mesto, izberite raven storitve (znova – brezplačni račun bo verjetno najbolj smiseln za nove ekipe) in kliknite gumb za Ustvari novo ekipo. Samo vnesite svoj e-poštni naslov in kliknite naprej.

Olajšana prijava

Zdaj lahko svoji skupini daste ime. Vse, kar želite – čeprav je smiselno izbrati nekaj, kar je povezano s tistim, za kar je vaša ekipa.

Slack Team

Po izbiri imena ekipe boste imeli možnost nastaviti svoj spletni naslov Slack. Če ime vaše ekipe že uporablja druga ekipa Slack, bodo prikazane nekatere predlagane možnosti. Če želite nadaljevati, izberite eno od možnosti ali vnesite drugo ime.

Ohlapen spletni naslov

Naslednji korak je potrditev vaših podatkov in imena / URL-ja ekipe. Še enkrat preverite, ali je vse videti dobro, nato pritisnite gumb, da končate svojo ekipo.

Potrdilo o ohlapnosti

Zdaj lahko povabite svojo ekipo (ali pa zadržite ta korak, dokler ne dobite vsega, kar želite).

Slabi vabi

Vaša ekipa Slack je zdaj nameščena! Prvi zaslon, ki ga boste videli, bo dobrodošla stran. Če je vaša prva vezava z uporabo Slack, kliknite gumb, da začnete 1-minutno vadnico, ki vam pokaže, kje najdete vse možnosti.

Vodnik o ohlapnosti

Preden nadaljujete na naslednji korak, predlagamo, da ustvarite nekaj ključnih kanalov, ki jih boste uporabljali za komunikacijo s svojo ekipo. Kanali so viri skupine v vaši skupini ki jih lahko uporabite za organiziranje sporočil Slack.

S kanali lahko ustvarite javnosti do virov, do katerih lahko dostopa celotna ekipa (odlična za posodobitve projektov, beležke za sestanke, družabne medije itd.) zasebno kanale za omejevanje razširjanja informacij (na primer obvestila Zendesk za vašo skupino za podporo, poročila MailChimp ali Google Analytics za vašo tržno ekipo ali posodobitve WordPressa za vašo spletno ekipo).

Ohlapni kanali

Za integracijo WordPressa z Slackom boste morali namestiti tudi eno ključno aplikacijo – Dohodni spletni brskalniki. Ta aplikacija je potrebna za črpanje informacij po meri iz zunanjih virov (npr. WordPress). Torej, na nadzorni plošči Slack kliknite ime vaše ekipe v zgornjem levem kotu in nato možnost za Aplikacije in integracije.

Slack Namestite aplikacije

Zdaj samo poiščite “dohodne spletne brskalnike” in kliknite na aplikacijo z roza in sivim logotipom trikotnika (glejte spodaj). Nato kliknite na Namestite gumb.

Ohlapna aplikacija za dohodne spletne brskalnike

Izberite kanal, na katerega želite pritisniti obvestila spletnega mesta WordPress, nato pa kliknite gumb, da dodate svojo integracijo.

Ohlapen dohodni kanal Webhooks

To bo ustvarilo številne možnosti spletnih brskanj, toda tisto, kar boste potrebovali pozneje, je URL spletnega kljuka, kar bi morala biti prva možnost.

Ostanki dohodnega spletnega brskalnika

Zdaj, ko imate vse pripravljeno, lahko začnete uporabljati Slack za boljše upravljanje spletnega mesta WordPress. Najlažji način za integracijo Slack-a v WordPress je seveda s pomočjo vtičnika.

2. korak: Namestite vtičnik Free Rock The Slackbot

Brezplačni Rock The Slackbot vtičnik WordPress

Za večino uporabnikov brezplačni vtičnik Rock the Slackbot je odlična možnost. Slackbot je vaš prijazen mali pomočnik v podjetju Slack, da vam in vaši ekipi pomagajo ostati v stiku. Z njim lahko avtomatizirate sporočila vam in vaši ekipi, kadar koli se na vašem mestu WordPress dogaja karkoli.

Uporaba Slack z WordPressom je odličen način, da ostanete na vrhu več avtorjev, posodobitve spletnega mesta in celo 404 napak na SEO. V Rock the Slackbot je vgrajenih več ukrepov za sprožitev obvestil, ki vam pomagajo spremljati, kaj se dogaja, vključno z:

 • Objava objavljena, neobjavljena, posodobljena, izbrisana ali porušena
 • Napaka 404
 • Element menija je izbrisan
 • Mediji so dodani, urejeni ali izbrisani
 • Uporabnik je dodan, mu dodeljena nova vloga ali izbrisan
 • Na voljo je posodobitev za WordPress, teme ali vtičnike ali nameščena posodobitev

Poleg tega avtor vtičnikov trenutno dela na dodajanju obvestil o dodatkih v meniju, novih komentarjih ter novi temi in namestitvi ali aktiviranju vtičnikov. Vsako obvestilo lahko prilagodite tako, da opozori določen kanal Slack ali da ga pošljete kot direktno sporočilo na svoj račun.

Preprosto namestite vtičnik s svoje nadzorne plošče WordPress pod Vtičniki> Dodaj novo. Ko namestite in aktivirate, pojdite na Orodja> Rock the Slackbot in kliknite povezavo »začnite to zabavo«.

Rock namestitev Slackbot

Od tu dodajte svoje ime za spletno kapo, prilepite v URL spletnega koda, ki ste ga ustvarili prej z aplikacijo Dohodni spletni brskalniki, in nato zaključite z izbiro za obvestila o dogodkih.

Rock Slackbot Setup

Ko končate, shranite spletni klic ali ustvarite toliko drugih, kot jih potrebujete. Enostavno prav?

2. korak za razvijalce: Namestite vtičnik Freeck WordPress

Ohlapni brezplačni vtičnik WordPress

Če ste razvijalec, ki nekaj išče prilagodljiv the brezplačni vtičnik Slack za WordPress je odlična možnost. Privzeto je le nekaj vgrajenih obvestil za vašo namestitev WordPressa: ko je objava pripravljena za pregled, ko je objava objavljena in ko je nov komentar. A lepota tega vtičnika ni v tem, kaj lahko dodate – temveč v tisto, kar lahko dodate s filtrom slack_get_events.

S filtrom vtičnika Slack lahko ustvarite obvestila po meri za skoraj vse WordPress akcija. Če želite vedeti, kdaj uporabnik ponastavi geslo, se tema na vašem spletnem mestu spremeni ali če je komentar razstavljen, je preprosto sporočilo, ki doda nov dogodek s pomočjo filtra.

Avtor tega lahkega vtičnika ponuja tudi razširitve za vključitev drugih priljubljenih vtičnikov z nastavitvijo za obveščanje o Slack. Za spletna mesta za e-trgovino obvestila za EDD in WooCommerce olajšajte sledenje naročil ali plačil. Avtor je ustvaril tudi razširitve za Kontaktni obrazec 7 in Teži oblike da vas opozori na nove prispevke.

Namestitev je tako kot kateri koli drug brezplačni vtičnik – pojdite na nadzorno ploščo WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo in poiščite »ohlapno«. Prikazala bi se kot prva možnost. Ko je nameščena in aktivirana, kliknite novo postavko menija za Ostanki> Dodaj novo.

Nastavitev ohlapnega vtičnika

Tu lahko ustvarite svoja obvestila tako, da integraciji navedete ime, prilepite v URL spletnega videza in izberete kanal, v katerem bodo objavljena obvestila. Če ste dodali dogodke po meri, bi se morali prikazati v razdelku »Dogodki za obveščanje« skupaj s tremi privzetimi možnostmi. Ko končate, ne pozabite varčevati in pripravljeni boste, da boste prejemali obvestila po meri neposredno na vaše kanale Slack!

Priporočljive ohlapne aplikacije za večjo učinkovitost

Slack App Directory

Če ste se odločili za brezplačen račun Slack, kot smo omenili zgoraj, ste za svojo ekipo omejeni na 10 integracij storitev. To morda ne zveni kot ton, vendar je dovolj, da spletno mesto WordPress ali malo podjetje učinkovito deluje. Tu je nekaj aplikacij iz imenika, ki jih priporočamo, da jih upoštevate (poleg zahtevanih) Dohodni spletni brskalniki aplikacija seveda).

Dropbox: V nekem trenutku boste verjetno morali deliti vir s svojo ekipo. Dropbox je odlična možnost za skupno rabo dostopa do datotek s svojo ekipo, s Slack integracijo pa lahko preprosto vstavite datoteke neposredno iz svojega Dropbox-a v Slack sporočila svoji ekipi.

Github: Za upravljanje skupinskih projektov imamo radi Github (uporabljamo ga tukaj na WPExplorerju za številne projekte, pa tudi zahteve po tematskih funkcijah in poročila o napakah) in njegovo vključevanje v Slack pomeni, da lahko natančno vidite, kdaj se vaš gits zaveže, povleče zahteve ali izdaja dejavnost iz svojega ekipa.

Hootsuite ali Twitter: Če imate v Hootsuite zgoščene vse svoje socialne račune ali če se zanašate na eno socialno spletno mesto, kot je Twitter, je integracija s Slackom odlična ideja, da se prepričate, da nihče ne pogreša sporočila. Namestite svojo aplikacijo tako, da bo družabna sporočila usmerjala na določen kanal Slack, da bodo vaši medijski guruji bolje upravljali z dosegom..

MailChimp: Če vaše podjetje uporablja MailChimp za komunikacijo s potrošniki, boste morda želeli, da ga vključite v program Slack, da vidite, kdaj pridobite (ali izgubite) naročnika. Tako lahko vidite, kdaj boste morda morali izboljšati svoje tehnike za prijavo.

Pingdom: Spremljajte čas in čas izklopa spletnega mesta. Z aplikacijo Pingdom za Slack bo vaša ekipa prva izvedela, kdaj se sproži eden od vaših pravil Pingdom.

Skype: Ostanite povezani s svojo ekipo in začnite klepete ali klice v živo prek aplikacije Skype za Slack. To je hiter način, da pokličete improvizirani sestanek ali delite pomembne novice z vso skupino naenkrat.

Statsbot: Spremljajte analitiko svojega spletnega mesta prek Slack s programom Statsbot. Ta koristni mali bot vam lahko pove vse o metrikah vašega spletnega mesta, saj se vključuje v Google Analytics.

Wunderlist ali Trello: Izberite svojo željo med tema dvema (ni potrebe za oba), toda če imate pripravljen seznam opravkov za svojo ekipo, je odlična izbira. Obe integraciji aplikacij bosta pošiljali obvestila na vaš kanal Slack, ko bodo predmeti dodani, posodobljeni ali dokončani, tako da boste lahko videli, kdo kaj počne.

Zendesk ali HelpScout (če jih uporabljate): Če vaša ekipa nudi podporo strankam, bi bilo morda vredno razmisliti o eni od teh aplikacij, da bi vaš sistem vstopnic integrirali s svojim računom Slack. Tako lahko spremljate nove vozovnice in tudi učinkovitost svoje ekipe pri posodabljanju in odgovarjanju na odprte.

Seveda, katere aplikacije boste izbrali, je odvisno od potreb vaše ekipe. Mogoče niste tako zaskrbljeni kot čas oddaje paketov (da – obstaja aplikacija za sledenje za to). Obstajajo aplikacije za skoraj vse, kar se vam zdi – Googlove klepetalnice »Hangouts«, izdajanje računov, sledenje ciljem, aplikacije za delo, časovnike, koledarje, čas dela, borze in še več. Torej poglejte na polno Imenik aplikacij da vidite, katera druga spletna mesta ali procese je smiselno, da se vaša ekipa vključi v Slack.

Gredo naprej

Upajmo, da boste Slacka poskusili. To je odličen način za nemoteno organiziranje in delovanje spletnega mesta ali podjetja WordPress. Poleg tega, ker je brezplačna, res ni dober razlog, da ga ne bi dali. Če imate še kakšna vprašanja o Slack-u za WordPress, se obrnite v spodnjem razdelku s komentarji. Ali če že uporabljate Slack, bi radi slišali, kako vam je všeč to racionalizacijsko orodje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map