Izboljšajte uspešnost spletnega mesta WordPress s pomočjo Hummingbird-a

Izboljšajte uspešnost spletnega mesta WordPress s pomočjo Hummingbird-a

Ne glede na spletno mesto, ki ga upravljate, je ključnega pomena, da se njegove strani hitro prikazujejo. Študije kažejo, da lahko obiskovalci spletno mesto zapustijo, če traja dlje kot tri sekunde za nalaganje. Vendar pa obstajajo določene naloge, potrebne za vzdrževanje visokih hitrosti spletnega mesta, in lahko traja veliko časa, da ostanete nad vsem.


Na srečo je Hummingbird (a brezplačni vtičnik za optimizacijo hitrosti za WordPress) ponuja celoten nabor orodij, usmerjenih v uspešnost, v enem priročnem paketu. Z njim lahko na primer omogočite funkcije, kot sta predpomnjenje in stiskanje GZIP, ki lahko znatno izboljšajo delovanje mesta WordPress.

V tem članku bomo na kratko pojasnili pomen hitrosti spletnega mesta. Nato bomo šli na štiri načine, ko bo Hummingbird izboljšal uspešnost vašega WordPress spletnega mesta. Pojdimo!

Pomen hitrega spletnega mesta

Nalaganje strani preizkus uspešnosti

Časi nalaganja strani vplivajo na skoraj vse vidike uspešnosti vašega spletnega mesta, vključno z zadovoljstvom obiskovalcev in optimizacijo iskalnikov (SEO). Če strani na primer zaostajajo, bodo obiskovalci bolj verjetno zapustili vaše spletno mesto. To še posebej velja za mobilne uporabnike, ki ponavadi pričakujejo vrhunske hitrosti.

Še več, iskalniki upoštevajte hitrost spletnega mesta pri odločanju, kako razvrščati spletne strani. SEO optimizacija je ključnega pomena, saj raziskave kažejo, da so najboljši trije rezultati iskanja prejmejo skoraj dve tretjini organskega prometa iskanja. Z drugimi besedami, višje kot se vaše spletno mesto prikaže v rezultatih iskanja, večje je število ljudi, ki si ga bodo ogledali in ga kliknili.

Dejavniki, ki ohranjajo hitro delovanje vašega spletnega mesta

Brez dvoma je, da morate spremljati uspešnost svojega spletnega mesta WordPress. Hitrost strani lahko preprosto preverite s pomočjo spletne rešitve, kot je Orodja Pingdom. Če pa ni tako hitro, kot bi se lahko, se boste morda vprašali, zakaj.

Na hitrost vašega spletnega mesta WordPress lahko vpliva veliko dejavnikov. Nekaj ​​najpomembnejših elementov je:

 • Vaš spletni gostitelj. Ni vsak spletni gostitelj zgrajen enako. Ključno je izbrati previdno in uporabnika, ki varnost in optimizacijo hitrosti jemlje resno.
 • Spomin. Pomnilnik spletnega mesta igra pomembno vlogo pri doseganju hitrosti. Več spomina in drugih virov, ki so na voljo, manjša je verjetnost, da se bo vaše spletno mesto preobremenilo (še posebej, če se srečujete z visoko stopnjo prometa).
 • Tema vašega spletnega mesta. Hitrost vašega spletnega mesta je lahko omejena tudi s temo. “Težja” tema je ali bolj nepotrebna je koda, počasneje se bo začela izvajati. Pri ustvarjanju ali posodabljanju spletnega mesta boste želeli najti temo, ki je optimizirana za delovanje.
 • Vtičniki. Obstaja pogost mit, da preprosto, če na svojem spletnem mestu najdete veliko vtičnikov, lahko teče počasi. To ni nujno res. Vendar lahko slabo kodirani vtičniki ali tisti, ki preprosto vsebujejo veliko funkcionalnosti, škodijo vašim časom nalaganja.

Pregled vaših tem, vtičnikov in načrta gostovanja lahko veliko prispeva k temu, da je uspešnost spletnega mesta WordPress v vrhunski obliki. Čeprav so vsi ti dejavniki upoštevani, pa vaše spletno mesto morda še vedno ne bo delovalo tako gladko, kot bi želeli. Na srečo obstaja veliko drugih načinov, kako lahko izboljšate hitrost na katerem koli spletnem mestu WordPress.

4 načini za izboljšanje vašega spletnega mesta s pluginom Hummingbird

Obstaja veliko orodij, s katerimi lahko pospešite spletno mesto. Večina rešitev je usmerjena v določeno strategijo optimizacije, ki je lahko koristna, vendar vodi tudi do namestitve veliko dodatnih vtičnikov na vašo spletno stran, če želite doseči najboljše možne hitrosti.

Namesto tega se lahko odločite za rešitev, ki ponuja nabor orodij za optimizacijo učinkovitosti, kot je Hummingbird – vtičnik za hitro optimizacijo hitrosti.

Optimizacija hitrosti strani kolibrov

Ta vtičnik vam omogoča, da izboljšate hitrost svojega spletnega mesta na številne enostavne načine, ne da bi potrebovali dodatna orodja ali veliko tehničnega znanja. Oglejmo si štiri optimizacije, ki vam jih lahko pomaga doseči.

1. Caching

Vsakič, ko nekdo obišče vaše spletno mesto, mora njegov brskalnik poslati zahtevo na strežnik vašega spletnega mesta. Nato strežnik pošlje nazaj vse podatke, potrebne za prikaz vaših strani. Če je vključenih veliko podatkov, strežnik prejme preveč zahtev ali je zadevni obiskovalec oddaljen, lahko ta postopek traja dlje, kot bi moral.

WordPress predpomnjenje je način, kako rešiti to težavo, tako da shranite nekaj podatkov vašega spletnega mesta na bolj priročno mesto. Tako je mogoče hitreje dostopati do njega. Na splošno je omogočanje predpomnjenja na vašem spletnem mestu pameten način za izboljšanje učinkovitosti.

Vtičnik Hummingbird vam omogoča, da to izkoristite tako, da zagotovite različne različne predpomnilnike:

Kopiranje vtičnikov za hummingbird

S pomočjo primernega imena lahko omogočite predpomnjenje strani, predpomnjenje brskalnika in drugo Predvajanje na zavihku WordPressa. Več podrobnosti o tem, kakšne so te možnosti in kako delujejo, si oglejte ta koristen vodnik si lahko preberete, kako konfigurirati nastavitve predpomnilnika v vtičniku.

2. Stiskanje GZIP

Verjetno ste seznanjeni s .zadrgo razširitev, ki omogoča stiskanje velikih datotek, tako da jih je lažje shranjevati in prevažati. GZIP je podobna, vendar močnejša metoda stiskanja. S tem se datoteke manjših in hitreje naložijo, ne da bi pri tem izgubili potrebne podatke.

Podrobnosti, kako deluje kompresija GZIP, so nekoliko zapletene. Na srečo, tako kot mnoge tehnike za optimizacijo hitrosti, ni treba razumeti vseh tehničnih podrobnosti, da jo lahko uporabite na svojem spletnem mestu.

S pomočjo vtičnika Hummingbird se lahko odpravite na Kopli> GZIP Stiskanje da omogočite tri različne vrste:

Hummingbird Vtičnik GZIP

Preprosto izberite vrsto strežnika, na katerem gostuje vaše spletno mesto, in pritisnite Uporabi pravila gumb. Vtičnik bo poskrbel za ostalo. Če želite, lahko naredite tudi nekaj ročnih nastavitev.

3. Minifikacija

Minifikacija je na nek način podobna kompresiji GZIP. To je še en način, da svojemu spletnemu mestu pomagate hitreje delovati, tako da iz kode odstranite nepotrebne podatke. Manj informacij, ki jih je treba posredovati med strežnikom in brskalnikom, manj časa traja, da se vaše strani naložijo.

V Hummingbirdu lahko dostopate do motor za minifikacijo skozi Optimizacija sredstev zavihek v programu WordPress:

Optimizacija sredstev hummingbird

Vtičnik bo prebral datoteke vašega spletnega mesta in vam omogočil, da optimizirate, katere koli želite. Tu lahko celo premaknete določene kodne datoteke “zakulisno” na dno svojega spletnega mesta, če poznate CSS. To lahko pomaga, da WordPress strani še bolj pospešite.

4. Pregledi uspešnosti

Ne glede na to, katere tehnike za optimizacijo uspešnosti izvajate, boste želeli ves čas paziti na svoje spletno mesto in ga nadgrajevati. Eden od načinov za to je izvajanje periodičnih pregledov uspešnosti, kar lahko storite na svoji nadzorni plošči Hummingbird:

Pregledovanje zmogljivosti hummingbird-a

Rezultati teh pregledov vam lahko pomagajo prepoznati datoteke, ki morda upočasnjujejo vaše spletno mesto. Še več, lahko kliknete Izboljšati zraven vsakega predmeta razvrščeno rumeno ali rdeče in dobite nekaj nasvetov, kako doseči to oceno.

Končne misli o uspešnosti spletnega mesta WordPress

Kljub temu, da je hitro vzdrževanje vašega spletnega mesta, je težko upravljati vsako od številnih tehnik, potrebnih za to. Uporaba funkcije “vse v enem” brezplačni vtičnik za optimizacijo hitrosti lahko vam pomaga hitro in enostavno izvesti najpomembnejše korake.

Hummingbird vam na primer omogoča, da optimizirate uspešnost svojega spletnega mesta z:

 1. Predvajanje.
 2. GZIP stiskanje.
 3. Zmanjšanje.
 4. Pregledi uspešnosti.

Ali imate kakršna koli vprašanja, kako ohraniti največjo hitrost na svojem mestu WordPress? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map