Kako brezplačno vzeti rezervacije na svojem spletnem mestu WordPress

Upravljajte rezervacije in sestanke z WordPressom

Ne glede na to, ali vodite restavracijo, imate najem počitnic ali upravljate prizorišče, so rezervacije vaše življenje v življenju. Kupci vse pogosteje pričakujejo, da bodo lahko rezervacije in rezervacije hitro in učinkovito opravili kadar koli in s katere koli lokacije. Nenehno vzdrževanje telefonov in takojšnje odzivanje na e-pošto je za marsikatero podjetje nepraktično in preprosto neobvladljivo..


Spletni sistem rezervacij omogoča strankam, da si ogledajo vašo razpoložljivost in rezervirajo kadarkoli in kjer koli – in WordPress ima na voljo veliko odličnih vtičnikov, ki ustrezajo vašim potrebam. Prava izbira bo vašemu spletnemu mestu omogočila prikazovanje posodobljenih urnikov in razpoložljivosti ter tudi rezervacije in rezervacije.

V tem članku vam bomo pokazali, kako izbrati pravi vtičnik za rezervacijo za vaše spletno mesto WordPress, nato pa vam bomo ponudili nekaj predlogov glede na vašo dejavnost. Začnimo!

Rezervacije v restavracijah

S tako veliko miz in časovnih razmikov, ki so na voljo v vaši restavraciji, lahko upravljanje z rezervacijami postane precej zapleteno. Dober WordPress vtičnik za rezervacijo ne samo da vam omogoča lažje povezovanje s strankami, ampak tudi ponuja učinkovit sistem upravljanja rezervacij..

Oglejmo si nekaj najboljših vtičnikov, posebej prilagojenih rezervacijam v restavraciji.

1. Odprite pripomoček Tabela

Odprite pripomoček za mizo

The Odprite pripomoček za mizo plugin vam omogoča, da na svoje spletno mesto dodate obrazce za rezervacijo OpenTable. Medtem ko je tam je Uradni vtičnik ponuja ta možnost poenostavljeno zasnovo in več možnosti.

Osnovni vtičnik je brezplačen, na voljo pa je tudi premium možnost, ki se začne že pri 37 USD. To ponuja podporo mednarodnim restavracijam, možnost prilagajanja vsebin pripomočkov pred in po objavi za optimizacijo iskalnikov (SEO) in še veliko več.

2. Rezervacije v restavracijah

Rezervacije v restavracijah

Priljubljeno Rezervacije v restavracijah Vtičnik ne samo da omogoča spletno rezervacijo, ampak vam pomaga tudi pri upravljanju vašega rezervacijskega sistema. Z natančno funkcijo lahko potrdite ali zavrnete rezervacije s pošiljanjem prilagojenih obvestil po e-pošti neposredno z nadzorne plošče vtičnika..

Obrazec za rezervacijo lahko dodate na katero koli stran, objavo ali gradnik. Ima čist in preprost videz in je enostaven za uporabo. Na voljo je tudi vrsta plačljivih dodatkov, vključno s polji po meri in integracijo MailChimp.

3. Rezervacija restavracije ReDi

Rezervacija restavracije ReDi

The Rezervacija restavracije RedDi plugin ponuja tudi spletne rezervacije skupaj s sistemom upravljanja rezervacij. Ena lepa dodatna funkcija vam omogoča, da si med servisom ogledate stran s rezervacijo v realnem času s tabličnega računalnika ali mobilne naprave.

Čeprav je ta vtičnik brezplačen za prenos, mesečna pristojbina znaša približno 7 USD. Njeni poceni stroški pomenijo, da ga lahko poskusite mesec ali dva, da preverite, ali ustreza vašim potrebam.

Imenovanja in rezervacije ponudnika storitev

Ne glede na storitev, ki jo zagotavljate, upravljanje spletnih rezervacij ponuja hitro in enostavno rešitev za povezovanje strank z vašimi storitvami. Včasih je stranki preprosto neprijetno, da vzame telefon ali počaka na odgovor po e-pošti. Če zagotovite, da je enostavno rezervirati v spletu, pomeni, da je manj možnosti, da potencialne stranke odjavijo vaše tekmece.

Spodaj smo ponudili tri naše najljubše brezplačne vtičnike – poglejmo!

1. BirchPress Scheduler

Koledar rezervacij za termin - BirchPress Scheduler

The BirchPress Scheduler plugin ponuja odlično rešitev za podjetja, ki temeljijo na storitvah. Obrazci za rezervacijo so lahko vstavljeni na stran ali objavo, optimizirani pa so lahko tudi za odzivne teme.

Ta vtičnik lahko uporablja več lokacij, pa tudi več osebja in storitev. Omogoča tudi nastavitev dolžine storitev, časa oblazinjenja in cen. Cene premium se začnejo pri 75 USD.

2. Rezervirajte vtičnik Ultra Pro Appointments

Rezervacija Ultra Pro Appointments Vtičnik

Medtem ko Rezervacija Ultra Pro Appointments Vtičnik deluje podobno kot BirchPress Scheduler, vmesnik je veliko bolj estetsko prijeten. Postavitev postopka v štirih korakih je moderna in elegantna, hkrati pa omogoča preprosto uporabo obrazca za vaše stranke.

Druge ključne značilnosti tega vtičnika so integracija PayPal in možnost preložitve sestankov. Premijska različica se začne pri 39,97 USD in ponuja nekaj koristnih dodatnih funkcij, kot so integracija trakov, sinhronizacija Google Koledarja in prilagodljive cene.

3. Enostavni sestanki

Enostavni sestanki

The Enostavni sestanki plugin je še ena odlična rešitev za spletno rezervacijo. Prednja oblika je lepo in kompaktna, zadnji del pa je estetsko prijeten in enostaven za upravljanje.

Vtičnik podpira več lokacij, storitev in osebja in celo omogoča ustvarjanje ločenih koledarjev za vsakega. To je eden najpreprostejših vtičnikov za sestanek in je zelo priporočljiv za neizkušene razvijalce. Odlična je možnost, če oblikujete svoje spletno mesto.

Rezervacije nastanitve

Ne glede na to, ali upravljate hotel, upravljate nočitev z zajtrkom ali imate najem počitnic, lahko spletne rezervacije odstranijo velik del stresa, ki je povezan z rezervacijo. Za stranko, ki je v popolnoma drugem časovnem pasu, je vsestranska razpoložljivost postopka spletnega rezervacije velika prednost.

Oglejmo si nekaj najboljših brezplačnih vtičnikov, ki so na voljo za rezervacije spletnih nastanitev:

1. Koledar enostavnih rezervacij WP

WP Enostavni koledar rezervacij

The WP Enostavni koledar rezervacij vtičnik naredi točno tisto, kar obljubi. Čeprav je nekoliko osnovna, je enostavna za namestitev, še posebej pa je priporočljiva za netehnične uporabnike.

Brezplačna različica ponuja odlično osnovno rešitev za prevzem rezervacij, če pa potrebujete več koledarjev, boste morali nadgraditi na premijsko različico. Ta različica ponuja veliko drugih koristnih funkcij, vključno s sinhronizacijo s spletnimi mesti, kot sta Booking.com in Airbnb.

2. Koledar rezervacij

Koledar rezervacij

Koledar rezervacij je eden tistih vtičnikov, ki je zdržal test časa. Prvotno razvit leta 2009 strankam omogoča preverjanje razpoložljivosti in hitro rezervacijo – in še vedno dovolj, da zadovolji potrebe današnjih WordPress uporabnikov.

Odzivni modeli sprednjega in zadnjega dela skupaj z elegantnim prilagodljivim videzom zagotavljajo skupno rešitev. Čeprav je bil ta vtičnik zasnovan za rezervacijo nastanitve, ga je mogoče prilagoditi tudi drugim storitvam. Medtem ko številne možnosti, povezane z izbiro časovnih rež, niso na voljo v brezplačni različici, lahko to funkcijo dodate z nakupom premium različice, ki se začne pri precej dragih 99 USD.

3. Sistem natančne rezervacije

Sistem natančnih rezervacij

Ta vtičnik sicer ni najlažji za uporabo Sistem natančnih rezervacij plugin ponuja veliko bolj podroben vmesnik kot tradicionalni obrazci za rezervacijo nastanitve. Stranke imajo tudi možnost spreminjanja koledarja na sprednji strani, da se prikaže več ali manj mesecev.

Osnovni paket je v PayPal integriran in združljiv z WooCommerce, na voljo pa so tudi plačljivi dodatki, ki so na voljo za druge ponudnike plačil.

Zaključek

Podjetja že toliko delajo, da zagotavljajo veliko storitev, da bi lahko rezervacija in rezervacije povzročila veliko nevšečnosti. Sistemi spletnega upravljanja rezervacij lahko rešijo toliko težav, toda iskanje rešitve, ki ustreza vašemu delovnemu toku in podjetjem, bi lahko bila težava.

Z nasveti in vtičniki, ki smo jih predlagali, bi zdaj svojim strankam lahko ponudili prilagodljivost spletnih rezervacij. Z vašega vidika boste lahko tudi učinkoviteje upravljali rezervacije. Če želite začeti, preprosto izberite vtičnik, ki ustreza vašemu podjetju, in ga poskusite!

Ali bo kateri koli od teh vtičnikov sestavni del vaših poslovnih potreb? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map