Kako dodati obrazec za stik v WordPress

Kako dodati obrazec za stik v WordPress s kontaktnim obrazcem 7 in skupaj

Ena od prednosti spletnega mesta je, da ste lahko vedno dostopni publiki, s katero se poskušate povezati. In prav nič ni trik, kot je dodajanje kontaktnega obrazca ali strani za stike na vaše spletno mesto. Kontaktni obrazec je ena izmed najbolj učinkovitih možnosti poziva k akciji na spletnem mestu in odličen način, da obiskovalci stopijo k vam. Preprosto povedano, je idealno komunikacijsko orodje, ki vašemu spletnemu mestu doda učinkovitost.


Pogosto se kontaktni obrazec na mnogih spletnih mestih na strani za stike pojavi v splošni obliki. Lahko pa ga prilagodite tudi tako, da ohranite slog v svojem spletnem mestu. Lahko ga postavite tudi pod objavo v spletnem dnevniku ali na dnu posebnih ciljnih strani, da prepričate obiskovalce, da sprejmejo določeno dejanje.

Kontaktnih obrazcev je bilo na spletu vedno ogromno. Ugotovimo, zakaj:

 • Kontaktni obrazci ponujajo dostop 24 × 7: Kontaktni obrazec nudi hiter, priročen in 24-urni dostop vsakemu obiskovalcu.
 • Kontaktni obrazci ponujajo boljšo uporabniško izkušnjo: Splošno uporabniško izkušnjo izboljšuje kontaktni obrazec Stranki lahko omogočite, da se obrne na vas od kjer koli na spletnem mestu. Poleg tega se lahko kontaktni obrazec sinhronizira z brskalnikom obiskovalca. Možnosti samodejnega izpolnjevanja lahko nato odvzamejo dolgčas pri izpolnjevanju obrazca. Če pa namesto kontaktnega obrazca uporabite e-poštno povezavo, se bo kupčeva pozornost preprosto premaknila v drugo okno, da bo nastavila privzeto e-pošto.
 • Kontaktni obrazci vodijo evidenco o vseh vnosih in olajšajo obdelavo podatkov: Kontaktni obrazec je dragocen vir pomembnih podatkov. Z določitvijo posebnih informacij, ki jih želite v poljih v kontaktnem obrazcu, lahko zberete natančne podatke, ki jih potrebujete. Vse informacije prejmete na povsem enak način. To vam omogoča enostavno organiziranje odgovorov na način, ki je smiseln.
 • Kontaktni obrazci vam pomagajo pri razvoju seznama naročnikov: Podatke v kontaktnem obrazcu lahko zbiramo, primerjamo in analiziramo za izboljšanje trženja in ustvarjanje potencialnih strank. Obrazci so lahko zasnovani za samodejno zbiranje podatkov in z njimi integrirani Google Analytics da bi bilo smiselno iz tega. Preprosto potrditveno polje, ki bralca povabi k »Naročanje na naše novice«, lahko poveča vaš e-poštni seznam, ne da bi bil vsiljiv.
 • Kontaktni obrazci lahko pošljejo samodejne odgovore in izboljšajo potek dela: Obrazce nastavite tako, da bodo samodejni odgovori poslani članom skupine ali strankam. Oblikujte preglednice in izvozite podatke, zbrane na te liste, za nadaljnjo uporabo. V koraku z WordPressom se bo izboljšalo celoten potek dela. Poleg tega lahko obrazec integrirate s storitvami, kot so Trello, Prodajno silo izboljšati potek dela.
 • Kontaktni obrazci se lahko uporabijo za spodbuditev uporabnikov k odzivu: Obiskovalcem lahko ponudite spodbude za uporabo kontaktnega obrazca. To je en način za povečanje angažiranosti uporabnikov in izboljšanje zbiranja podatkov.
 • Kontaktni obrazci vam lahko pomagajo pri trženju vaše spletne strani: Kontaktni obrazci ne smejo biti vedno splošni in dolgočasni. Prav tako je možno oblikovati oblike, ki bodo usklajene z vašo blagovno znamko ali slogom vašega spletnega mesta. Lahko služi za dvig ozaveščenosti o vaši blagovni znamki in za povečanje prepoznavnosti vaše spletne strani na spletu.
 • Kontaktni obrazci so na splošno bolj varni: Kontaktni obrazci so bolj varen in zanesljiv način zbiranja informacij o vaših strankah.
 • Kontaktni obrazci ščitijo vašo e-pošto pred preobremenitvijo in neželeno pošto: Število e-poštnih sporočil na vašem spletnem mestu samodejno zmanjša število prejetih sporočil. Hkrati lahko na obrazcih uporabite neželene vsebine, da zmanjšate neželene odgovore v obrazcih. Poleg tega se kontaktni obrazci obravnavajo na koncu strežnika, kjer vaš e-poštni naslov ni na voljo.
 • Kontaktni obrazci pomagajo filtrirati neželene stike: Če zahtevate nekaj informacij (telefonsko številko ali naslov) o osebi na kontaktnem obrazcu, lahko preprečite nezaželene stike in zagotovite, da vas lahko kontaktirajo samo resnično zainteresirani bralci. Vendar lahko to prepreči tudi pristne uporabnike, zato to možnost uporabljajte preudarno.
 • Kontaktni obrazci so uporabni tudi v druge namene: Lahko dobite kontaktni obrazec za dvojno delo, kot je sprejemanje donacij, rezervacij in še več. Uporabite lahko tudi kontaktne obrazce za zbiranje povratnih informacij od obiskovalcev ali jih spodbudite, da zahtevajo podrobnosti ali poizvedujejo o svojih izdelkih.

Kako dodati obrazec za stik na svoje spletno mesto

Teme iz več razlogov običajno niso vgrajene v obrazce za stike. Običajno združujejo vtičnik, ki obravnava to funkcionalnost. V tej objavi bomo nadaljevali korake namestitve obrazca za stik 7 na spletnem mestu WordPress s temo Skupaj.

Skupaj priporoča dva dodatka za dodajanje obrazca za stik.  Kontaktni obrazec 7, ki je brezplačen in Gravity Forms, če je vaša želja za premium vtičnik. Izberete lahko katero koli od obeh možnosti in obrazce dodate kjer koli na svojem spletnem mestu.

Dodajanje kontaktne strani s kontaktnim obrazcem 7 in skupno temo

Ko namestite temo Total, je priporočljivo namestiti tudi kontaktni obrazec 7. Če pri uvozu vzorčnega predstavitvenega sporočila ne namestite in ne aktivirate obrazca za stik 7, se morate spomniti, da ga aktivirate ločeno, da ga lahko uporabite na svojem spletnem mestu.

Ko aktivirate vtičnik Kontaktni obrazec 7, se prikaže nova postavka menija “Kontakt“Na nadzorni plošči. Za začetek bi moral biti vzorec kontaktnega obrazca. Kliknite, da odprete kontaktni obrazec in uredite vsebino obrazca, da ustreza vašim zahtevam. Ko končate z urejanjem, shranite obrazec in nato kopirajte kratko kodo za uporabo pozneje.

Glej možnost Dodatne nastavitve v uredniku? S to možnostjo lahko v vsak kontaktni obrazec dodate dodatne nastavitve. Odlomeke kode v določeni obliki boste morali dodati v ustrezna polja na zaslonu za urejanje kontaktnega obrazca.

Nato na nadzorni plošči odprite a Nova stran. Stran naslovim po želji, svojo stran sem naslovil kot »Stran za stike«. Svojo stran shranite kot osnutek in nato kliknite možnost Visual Composer, ki vam je bolj všeč. Uporabljali bomo Frontend urejevalnik vendar lahko uporabite iste korake v zaledju, če vam je ljubše.

Ustvari novo stran

To bo odprlo vnaprej urejevalnik povlečevanja in spuščanja v živo. Skupaj temelji. Vstavite kontaktni obrazec preprosto kliknite modri gumb, da + Dodaj element.

Skupna tema: Dodaj element

Nato izberite Kratka koda obrazca modul.

Skupna tema: modul kratkega obrazca obrazca

Nato v prvo okno prilepite kratek obrazec, ki ste ga prej kopirali. Shranite, da na stran vstavite obrazec.

Skupna tema: vstavite obrazec

Zdaj lahko uporabite vgrajene možnosti obrazca, ki jih je Total je vključil, da prilagodite svoje animacije, slog, širino in velikost pisave. Ko končate, obrazec modul in nato v zgornjem desnem kotu zaslona kliknite modri gumb Objavi svojo stran.

Skupna tema: Možnosti obrazca

V programu za prilagajanje teme v živo so na voljo dodatne možnosti, do katerih lahko dostopate prek svoje WordPress nadzorne plošče. Pomaknite se na Videz> Prilagodi> Splošne možnosti teme> Povezave in gumbi za urejanje stila s tematskim gumbom, ki se uporablja na obrazcu za stike.

Skupna tema: Barva gumba obrazca

Z drugimi temami, ki ne vsebujejo modula obrazca, lahko kratko kodo preprosto prilepite v urejevalnik besedil WordPress ali v modul z besedilnim poljem,

Dodajanje obrazca za stike pripomočkom na stranski vrstici

Namesto celotne strani za stike (ali morda poleg nje) lahko dodate pripomoček obrazca za stik na stransko vrstico vseh ali nekaterih strani ali objav. Dodate jo lahko tudi v nogo ali katero koli območje na spletnem mestu, ki lahko vsebuje gradnik. To bo uporabnikom pomagalo, da se obrnejo na vas od koder koli so na spletnem mestu.

Skupaj uporablja izvorne funkcije WordPress. Če vas seznani z izgledom in delovanjem orodja za prilagajanje, vam daje prednost. Upravitelj prilagajanja je privzeto omogočen. Doda novo skrbniško stran na Tematska plošča> Upravitelj prilagajalcev, kjer lahko v programu WordPress Customizer omogočite / onemogočite odseke. Več o tej funkciji lahko izveste tukaj.

Če želite nadaljevati z našo nalogo dodajanja kontaktnega pripomočka, morate iti do njega Videz> Prilagodi.

Prikaže se niz možnosti, kliknite na Gradniki> Glavna stranska vrstica.

Možnost teme Widget Areas je privzeto omogočena. To vam omogoča ustvarjanje območij pripomočkov po meri na vašem spletnem mestu. Če boste uporabljali samo vgrajena območja stranskih vrstic / gradnikov, lahko to funkcijo onemogočite. Več o dodajanju območij po meri lahko dobite tukaj.

V programu Customizer se odpre druga plošča, ki vsebuje vse možnosti pripomočkov. Izberite Besedilni gradnik, in bo samodejno dodan obstoječim glavnim gradnikom Widgets. Preprosto kliknite in povlecite in spustite, če želite spremeniti gradnike in spremeniti njihov položaj v stranski vrstici.

Odprite pripomoček Text, dodajte naslov in nato prilepite kratko kodo, ki ste jo kopirali med ustvarjanjem svoje strani s stiki..

Zdaj lahko kliknete Končano> Shrani in objavi.

Zdaj boste imeli osnovni in funkcionalen obrazec za stike na svoji stranski vrstici (Total ima tudi odličen pripomoček o poslovnih informacijah, ki ga lahko dodate za svoj naslov, kontaktne številke in e-pošto). Tako se moj obrazec za stik v stranski vrstici zdi mojim bralcem na sprednji strani.

Spreminjanje sloga / oblike obrazca za stike

Skupaj podpira vsa polja kontaktnega obrazca 7, vključno s potrditvenimi polji, izbirnimi gumbi, padajočimi datotekami, reCaptcha, skritimi polji, besedilom rezerviranega mesta in še več. To pomeni, da lahko prilagodite nastavitve obrazcev, pošljete samodejne odgovore, dodate naslov teme in še veliko več. Oglejte si Kontaktni obrazec 7 dokumentov če želite izvedeti več o vtičniku in odličnih funkcijah, ki jih vključuje.

Za zaključek

Dodajanje kontaktnega obrazca na vaše spletno mesto je enostavno, ne stane veliko in izboljša učinkovitost in potek dela. Resnično ni razloga, da ne bi sprejeli tega preprostega načina za povečanje uporabniške izkušnje, hkrati pa pridobili pomembne prednosti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me