Kako dodati vmesne oglase v vsebino v WordPress

Kako dodati vmesne oglase v vsebino v WordPress

Blogerji začetniki in spletni trgovci pogosto delajo napako pri postavljanju oglasov v glave in stranske vrstice. Čeprav lahko te lokacije prinesejo nekaj spodobnih rezultatov, oglaševalske platforme običajno priporočajo, kako se naučiti dodajati vdelane vsebinske oglase v WordPress. V vsebini vaše objave ali strani je prikazan vroči oglas, zato je morda tik pod prvim ali drugim odstavkom ali raztresen po spletni objavi, da izboljšate konverzije.


Videti, da se na vgrajene oglase lahko uporabniki nekoliko motijo, zato je pomembno, da jih uporabljate zmerno in nekje na vrhu in na dnu objave ali strani, da zagotovite dovolj klikov.

Kako v WordPress dodate vdelane oglase z vsebino?

To se sliši kot zapletena naloga, saj bosta obisk v Googlu AdSense in ročno kopiranje kode v vsako posamezno objavo za vedno. Morda se boste lahko izognili temu novejšemu, manjšemu blogu, vendar boste sčasoma potrebovali način, kako oglas umestiti v vsako objavo (na določenem mestu), ne da bi vam bilo treba ročno kopirati in prilepiti kodo.

Na srečo več vtičnikov omogoča to funkcijo, večina pa je izrezala večino kodiranja, ki bi ga morali dokončati drugače. Kopiranje kode je še vedno iz mest, kot je AdSense, vendar to ni več kot pet minutna naloga. Za to vadnico o tem, kako v WordPress dodati vroče vsebinske oglase, bomo demonstrirali z omrežjem Google AdSense. To je predvsem zato, ker je eden najbolj priljubljenih načinov za prikazovanje dinamičnih oglasov na svojem spletnem mestu in znan po tem, da prikazuje ustrezne oglase.

1. Ustvarite račun AdSense (ali kateri koli drug dodaj omrežni račun)

Google Adsense za dodajanje vdelanih oglasov z vsebino v WordPress

Pojdite na spletno mesto AdSense in ustvarite račun ali se prijavite z enim od predhodno ustvarjenih Google računov. Tu ne bomo šli skozi celoten postopek Google AdSense, vendar imamo odličen članek za pravilno konfiguracijo AdSense za vaš blog. Kljub temu postopek vključuje predvsem aktiviranje in preverjanje računa, hkrati pa ustvarjanje posameznih oglasnih enot ali odhod v razdelek Samodejni oglasi za najučinkovitejši način.

Oblike Google Adsense

Ko ustvarite svoje samodejne oglase, ponuja kodo, potrebno za dinamične oglase, na podlagi tega, kar so vaši uporabniki iskali v preteklosti.

2. Namestite in aktivirajte vtičnik Ad Inserter WordPress

Ad Inserter - vtičnik za upravljanje oglasov WordPress

Na voljo je kar nekaj vtičnikov za dodajanje vdelanih oglasov z vsebino v WordPress, vendar je ena izmed najbolj napolnjenih funkcij in enostavna za uporabo imenovana Ad Inserter. Zato namestite Vtičnik za oglaševalski vložek, nato pojdite naprej in ga aktivirajte. Večina privzetih nastavitev je povsem v redu, vendar morate vnesti in določiti, kako in kje želite, da se oglasi prikazujejo.

3. Nastavite oglas, ki se bo prikazal pod prvim odstavkom v vsaki objavi spletnega dnevnika

Če želite najti nastavitve vtičnika Ad Adserter, pojdite na meni nadzorne plošče WordPress in kliknite na Nastavitve> Oglasni program.

Umestitev oglasnih vsebin v WordPressu

Ta modul je na začetku nekoliko zmeden, vendar je v resnici precej preprost, ko ga obesite. Ne samo to, ampak izvedeli boste, da je daleč najboljši vtičnik glede na prilagodljivost ali umestitve oglasov.

Ustvari bloke za vstavljanje oglasov

Številke na vrhu modula predstavljajo različne bloke, ki jih lahko ustvarite, da dodate vdelane oglase z vsebino v WordPress. Če bi se en oglas prikazal po prvem odstavku objave in še en oglas pred zadnjim odstavkom, bi bila to dva ločena oglasna bloka. Za ta primer bomo naredili le enega.

Ustvarjanje in prilagajanje oglaševalskih oglasov

Vzemite kodo samodejnega oglasa ali oglasno enoto s strani Google AdSense in jo kopirajte v odložišče. To je ponavadi koda, ki jo ročno prilepite v telo strani, vendar jo morate vstaviti samo enkrat – v oglasnem bloku 1 ali karkoli želite uporabiti.

Območja oglaševalskih oglasov

Privzeto je območje samodejnega vstavljanja onemogočeno, vendar ga želite prilagoditi tako, da oglas postavite po določenem odstavku med komentarje ali kamor koli se vam zdi primerno. Za to vadnico izberemo Za odstavkom možnost.

Ko izberete polje Po odstavku, imate možnost vnesti, koliko odstavkov. Če bi želel, da se ta oglas pojavi po prvem odstavku, bi vtipkal številko 1.

Nastavitve oglaševalskih oglasov

Če želite posamezno omogočiti ali onemogočiti oglase v vsaki objavi, imate to funkcijo v spustnem meniju spodaj. Vendar menimo, da bo večina ljudi želela, da se oglasi samodejno prikazujejo v vsaki posamezni objavi. V tem primeru izberite prazno možnost, da odstranite morebitne izjeme iz objave.

Nastavitve oglaševalskih oglasov

Z umestitvijo lahko postanete resnično specifični, če s tem vtičnikom dodate vdelane oglase z vsebino v WordPress. Obstajajo orodja za izjeme za poravnavo, slog in objavo. Če se želite zadovoljiti s svojimi potrebami, se lahko igrate s tem. Toda zaenkrat je to najpreprostejši način, da vstavite vroči oglas v svojo WordPress objavo.

Tu so moje zadnje nastavitve za razkritje oglasa Google AdSense pod vsakim prvim odstavkom mojih WordPress objav:

Končan blok oglaševalcev oglasov

Prepričajte se, da kliknete na Shrani vse nastavitve gumb pred odmikanjem od strani.

4. Kopirajte AdSense kodo na glavno mesto svojega spletnega mesta

Obstaja tudi del kode AdSense, ki ga je treba vstaviti v območje vašega spletnega mesta. To območje najdemo v header.php mapa. Poiščite označite in postavite zahtevano kodo desno pod to, tudi če že imate nekaj drugih bitov kode pod oznako. To vse potisne navzdol in ne bi smelo vplivati ​​na funkcionalnost vašega spletnega mesta.

Kopirajte kodo Adsense

5. Preizkusite kodo na sprednjem delu svojega spletnega mesta

Predvideval bi, da imate na vašem spletnem mestu že objavljene nekaj objav na spletnem dnevniku, če pa ne, pojdite naprej in naredite testno objavo. Potem je edino, kar morate storiti, zagotoviti, da je v članku dovolj odstavkov, da se oglas prikaže. Za to vadnico potrebujem samo dva odstavka, saj vtičnik prepozna prvi klik tipke Enter kot konec prvega odstavka.

Pripravite objave na spletnem dnevniku

Kot lahko vidite, se v zaledju vaše objave ne prikaže noben oglas, ki smo ga implementirali. Vendar lahko nato kliknete na Predogled ali Objavi gumb, če si želite ogledati, kako se prikazujejo na čelnem delu. Prednji zaslon potrebuje malo oblikovanja, da postane bolj viden in privlačen, vendar je vse to mogoče storiti s pomočjo Nastavitve oglaševalskih oglasov stran.

Ogled oglaševalskih oglasov

Poleg tega je v vsaki objavi nameščen modul, ki vam daje nekaj ročne moči pri ročnih oglasih. Če ste dodatek za dodatek oglasa dodali nekaj izjem, boste morda imeli potrditveno polje, da odstranite ali vključite oglas v to posebno objavo.

Nastavitve oglaševalskih oglasov: izjeme

Ali ste pripravljeni v WordPress dodati vmesne oglase z vsebino?

Cilj vaših oglasov z vsebinami je, da bodo oglasi čim bolj naravni. Tako ljudje lažje kliknejo nanje in jih ne motijo ​​motnje.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kako dodati Word-ove oglase z vsebino v WordPress, nam to sporočite v spodnjem razdelku s komentarji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map