Kako integrirati AWeber z WordPressom za rast vašega glasila

Kako integrirati AWeber z WordPressom (Vodnik za začetnike)

Vsak lastnik spletnega podjetja išče način, kako pritegniti uporabnike in povečati prodajo. Najboljši način, da naredite obe stvari, je pogosto ustvarjanje močnega odnosa s svojim občinstvom. Vendar pa je to težko storiti, ko šele začnete.


Trženje po e-pošti je odlična strategija, čeprav boste potrebovali pravo orodje, ki vam bo pomagalo. AWeber, na primer, je morda le rešitev, ki jo iščete. Ta e-poštna trženjska platforma ponuja več funkcij, s pomočjo katerih lahko svoje kampanje umaknete.

V tej objavi bomo razpravljali o prednostih trženja e-pošte, nato pa si oglejte, kako lahko AWeber olajša nalogo. Nato bomo preučili kako vključiti AWeber v namestitev WordPress-a in zaključili z nekaj nasveti za optimizacijo rezultatov. Potopimo se noter!

Zakaj je trženje e-pošte ključnega pomena za vaše podjetje

Trženje e-pošte za WordPress vključuje uporabo seznama naročnin po e-pošti (običajno ga poganja namestitev WordPress ali tretja oseba) za razvijanje močnejših odnosov s svojimi bralci ali strankami. S svojimi e-poštnimi akcijami lahko delite kakovostno vsebino, oglašujete posebne ponudbe in dogodke ali občasno obveščate svojo publiko s periodičnim biltenom.

Za trženje e-pošte je veliko koristi, kot so:

 • Poceni: V primerjavi s tradicionalnim trženjem je e-poštno trženje relativno poceni.
 • Večja prepoznavnost blagovne znamke: Vaša ciljna publika se bo z vašo blagovno znamko bolj seznanila prek e-poštnih sporočil in lahko preprosto delila vašo vsebino.
 • Možnost ciljanja na kakovostne potencialne stranke: Če vaš e-poštni seznam temelji na naročnini, veste, da so njegovi bralci že zainteresirani.

Morda se sprašujete, kako naj izvajate e-poštno trženjsko kampanjo, še posebej, če imate proračun. Lahko poskusite ročno ustvariti e-poštni seznam, vendar boste z orodjem, namenjenim postopku, dosegli veliko boljše rezultate.

Predstavljamo vam AWeber

AWeber Newsletters

AWeber je platforma, ki vam omogoča ustvarjanje, upravljanje in analiziranje email marketinških kampanj. Je preprost za uporabo in prijazen do začetnikov, zato je dobra izbira za vsakega uporabnika. Izkoristili boste prilagodljive funkcije, ki jih je enostavno izvajati, in zanesljivo podporo, ki vam bo pomagala, ko se boste zataknili.

Ključne funkcije:

 • Preprosto ustvarite e-poštna sporočila z urejevalnikom povleci in spusti.
 • Izdelajte obrazce za prijavo po meri za zbiranje pomembnih informacij o uporabniku.
 • Ciljajte posebne e-poštne naročnike na podlagi njihovih želja.
 • Sledite svojim trženjskim rezultatom z analitiko.

Cena: Možnosti oblikovanja cen AWeber se gibljejo od 19 do 149 USD + na mesec.

Kako integrirati AWeber z WordPressom

Najprej priporočamo nekaj časa za ogled Celotna dokumentacija podjetja Weber, da bi dobili občutek za delovanje platforme. Po tem je nekaj preprostih korakov, s katerimi lahko sodelujete z WordPressom

1. korak: Objavite obrazec za prijavo na svoje spletno mesto

Za začetek se pomaknite do računa AWeber in kliknite na Obrazci za prijavo:

AWeber Izberite obrazci za prijavo

Izberite zeleno Ustvari obrazec za prijavo gumb, ki ga želite odpreti na zaslonu za izbiro predloge. Tu si lahko ogledate predloge in izberete tisto, ki jo želite uporabiti za obrazec:

AWeber Izberite predlogo

Ko izberete predlogo, boste imeli možnost izbire barve. Ko se odločite, kliknite na Naloži predlogo. Tako boste nastavili in omogočili, da začnete prilagajati nastavitve predloge.

Prva stvar, ki vas bo pozvala, je, da dodate nekaj osnovnih informacij, na primer besedilo glave in ime obrazca. Nato se lahko odločite, kam bodo poslani vaši naročniki, ko jo dokončajo. To je lahko preprosta stran, ki jo je ustvaril AWeber, ali lastno spletno mesto:

AWeber Izberite cilj po oddaji obrazcaIzbira, ki jo boste naredili tukaj, je odvisno od vas. Ko ste zadovoljni s svojo odločitvijo, shranite obrazec in kliknite na Pojdite na 3. korak.

Čas je, da svoj obrazec dodate na spletno mesto WordPress. Če ga želite objaviti sami, izberite Nameščal bom obrazec:

AWeber namestite samiNa voljo vam bo delček Javascript – kopirajte ga zdaj. Nato pojdite na Strani na nadzorni plošči WordPress in odprite stran, na katero želite postaviti obrazec. V urejevalnik besedila prilepite delček Javascripta kamor koli želite, da se obrazec prikaže na vaši strani:

Na stran vstavite JavaScript AWeber

Na koncu shranite ali posodobite stran. Če si ga ogledate s sprednjega dela, bi morali zdaj videti svoj obrazec!

2. korak: Nastavite funkcijo oddaje spletnega dnevnika AWeber

Zdaj, ko obrazec deluje, se vrnite na račun AWeber. Spodaj Sporočila, izberi Blog oddaje in kliknite na Ustvarite Blog oddajo:

Ustvarite blog oddajo z AWeberV ustrezno polje dodajte URL vira svojega spletnega dnevnika WordPress in nato na spustnem seznamu na desni strani območja sporočil izberite predlogo vira:

Izberite predlogo za oddajanje AWeberPo tem boste lahko določili nekaj osnovnih nastavitev za svoje oddaje. Nastavite lahko razpored, kdaj bodo poslani, in izberite sprožilec. Oddaje lahko na primer pošiljate oddaj po objavi določenega števila novih objav ali ob določenih dnevih v mesecu:

Kako pogosto je treba oddajati oddajo?

Če želite oddaje poslati samodejno na podlagi izbranega sprožilca, potrdite Pošlji samodejno. Nato shranite nastavitve in pripravljeni ste! Ne pozabite preizkusiti oddaje in se prepričajte, da vse deluje, kot je bilo pričakovano.

Nasveti za optimizacijo rezultatov trženja e-pošte

OptinMonster čep za generiranje svinca

Integracija AWeberja z OptinMonster vam omogoča, da izkoristite funkcije obeh orodij.

Zdaj, ko veste, kako integrirati AWeber z WordPressom, pogovorimo se o nekaj stvareh, ki jih lahko naredite za optimizacijo rezultatov. Najprej je treba upoštevati nekaj osnovnih strategij:

 • Bodite aktiven pristop k sledenju rezultatov. AWeber-ove analitične funkcije zagotavljajo številne koristne informacije, kot so število odpiranj, število klikov in odjava. S temi podrobnostmi lahko ugotovite, katera vsebina je najučinkovitejša.
 • Segmentirajte sezname. S pomočjo informacij iz rezultatov analitike lahko ustvarite segmentirane sezname za ciljanje na različne vrste naročnikov z vsebino, ki jih najbolj zanima.
 • Povežite AWeber s ponudnikom vaše ciljne strani. Če trenutno uporabljate ponudnika ciljne strani, ga lahko brez težav povežete z AWeber.
 • Oglejte si integracijo aplikacij AWeber. Ti lahko povežite AWeber s številnimi programi ki jo že uporabljate, na primer MailOptin ali aplikacije za socialne medije.

Končno boste morda želeli razbrati tudi eno ali več orodij, ki bodo izboljšala vašo namestitev AWeber:

 • OptinMonster je vtičnik WordPress, bogat s funkcijami, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje zelo pretvorljivih prijavnih obrazcev za svoje spletno mesto. Če želite povečati ustvarjanje svinca, lahko preprosto vključite seznam naročnikov AWeber z obrazci OptinMonster.
 • Hejo je orodje, ki vam omogoča izdelavo strani kampanje, ki so optimizirane za socialne medije in mobilne naprave. Če ga povežete z AWeber, lahko povečate število potencialnih strank in spodbudite boljše sodelovanje.
 • Digioh omogoča pošiljanje varnih prenosov datotek osebam na vaših poštnih seznamih. Če imate nagradne igre ali oddajo in morate na primer poslati datoteke zmagovalcem, Digioh ponuja zaseben način, kako to storiti.

Vsaka od teh strategij in orodij lahko koristi vaši novi integraciji AWeber, zato priporočamo, da jih preverite!


Eden najodmevnejših vidikov e-poštnega trženja je način, kako vam omogoča, da ohranite odnos s svojo publiko, potem ko zapustijo vaše spletno mesto. Vaši naročniki so se prijavili na vaš poštni seznam, kar pomeni, da želijo informacije, ki jih posredujete.

Zdaj morate to ciljno publiko usmeriti samo z dragoceno vsebino. S pomočjo naših nasvetov razvijte seznam e-poštnih sporočil, nato pa izčrpajte koristne vsebine in objave, ki jih pošljete občinstvu.

Imate kakršna koli vprašanja, kako optimizirati strategijo e-poštnega trženja z AWeber? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map