Kako namestiti več vtičnikov WordPress s programom Multi Plugin Installer

Nadgradnja: Kaže, da različica z več vtičniki z namestitvijo »Brezplačne« trenutno ni na voljo za prenos. Še vedno pa je premijska različica na voljo za prodajo.


Ne glede na to, ali ste razvijalec spletnega mesta ali oblikovalec ali se samo redno srečujete z novimi spletnimi mesti WordPress, vam bo ta vodič pokazal, kako prihranite nekaj svojega dragocenega časa ko dodate svoj osnovni seznam vtičnikov v novo namestitev WordPressa.

Če imate na voljo vse najljubše ali najpomembnejše vtičnike, ki jih uporabljate na skoraj vseh WordPress spletnih mestih, ki jih nastavite, potem z ustvarjanjem seznama vtičnikov v brezplačnem programu Multi Plugin Installer lahko ustvarite seznam vtičnikov za večkratno uporabo ki so v veliki meri nameščeni in aktivirani v samo nekaj klikih.

Če se vam to zdi privlačno, preberite našo vodnik za uporabo orodja Multi Plugin Installer prihranite čas in trud pri postavljanju novega spletnega mesta WordPress.

Pregled namestitve več vtičnikov

Kot že omenjeno, vam lahko ta brezplačni vtičnik prihrani veliko časa in vam tako omogoči namestite več vtičnikov v samo nekaj klikih. Za boljšo predstavo o tem, kaj lahko ta vtičnik naredi, tukaj je seznam njegovih glavnih značilnosti:

 • Ustvari seznam vtičnikov, ki jih želite namestiti in aktivirati v velikem obsegu
 • Vključite vtičnike iz imenika WordPress.org
 • Vključite vtičnike, gostovane v strežniku ali storitve v oblaku, kot je Dropbox
 • Nalaganje, namestitev in aktiviranje vtičnikov v velikem obsegu iz vašega računalnika
 • Seznam shranite in ga izvozite za uporabo na drugih spletnih mestih
 • Ustvarite več seznamov za različne skupine vtičnikov

Kot lahko vidite, je ta brezplačni vtičnik precej prilagodljiv in zajema večino možnosti, kje se lahko nahajajo vtičniki, ki jih želite dodati. Zdaj, da vam bomo lažje začeli, tukaj je naš vodič za uporabo orodja Multi Plugin Installer.

Namestite namestitev več vtičnikov

Kot Multi Plugin Installer je brezplačni vtičnik ga lahko namestite na vašo spletno stran znotraj nadzorne plošče skrbnika WordPress. Preprosto se prijavite na svoje WordPress spletno mesto (yourdomain.com/login/) in nato pojdite na Vtičniki> Dodaj novo in nato v iskalno polje vnesite „več vtičnikov za namestitev“ (ali preprosto kliknite zgornjo povezavo).

Več vtičnikov

Ko kliknete na Namestite zdaj in na povezave Aktiviraj vtičnik, lahko do vtičnika dostopate do menija Multi Plugin Installer..

Ustvarjanje seznama bistvenih vtičnikov WordPress

Na nadzorni plošči Multi Plugin Installer lahko ustvarite seznam bistvenih vtičnikov WordPress, ki jih je treba namestiti v velikem obsegu na vašem spletnem mestu. Lahko tudi ponovno uporabite seznam na drugih spletnih mestih prihranite čas pri nastavitvi nove namestitve WordPress.

Nadzorna plošča z več vtičniki

Prvi korak je ime vašega seznama. Tako boste lahko izvozili datoteko, ki jo vtičnik uporablja za ustvarjanje seznama, in ga nato s tem vtičnikom uvozite na drugo mesto. S tem boste prihranili naslednji korak na vsakem spletnem mestu v prihodnosti.

Ime več vtičnikov

Svojemu seznamu lahko daste katero koli ime, vendar kot lahko ustvarite več seznamov za različne vrste spletnih mest, se prepričajte, da ste mu dali opisno ime. Na primer, če se lahko vaš seznam vtičnikov za stranko odjemalcev razlikuje od seznama vtičnikov za vaša spletna mesta, zato potrebujete dva različna seznama.

Naslednji korak je seznam vtičnikov, ki jih želite namestiti iz imenika vtičnikov WordPress.org. S programom Multi Plugin Installer lahko preprosto vnesite ime vtičnika, ali natančneje, lahko vnesete tudi URL ali naslov strani ali datoteke vtičnika.

Vtičniki z več vtičniki

Ko iz seznama WordPress.org ustvarite seznam vtičnikov, lahko pritisnete gumb Namestite vtičnike ali gumb Namestite in aktiviraj vtičnike.

Gumbi z več vtičniki

Če ste prepričani, da želite, da vtičniki na seznamu na vašem spletnem mestu delujejo takoj, kliknite drugi gumb, v nasprotnem primeru kliknite prvi gumb, da jih preprosto dodate na svoje spletno mesto v neaktivnem stanju. Po kliku na enega od obeh gumbov boste dobili posodobitev napredka, ko potekajo namestitve.

Napredek več vtičnikov

Nameščanje vtičnikov, ki niso v domeni Non-WordPress.org

Druga značilnost vtičnika Multi Plugin Installer je, da vam omogoča namestite in aktivirajte več vtičnikov iz računalnika, na primer premium ali vtičniki po meri, vse naenkrat, namesto da jih nalagate in namestite drug za drugim.

Če želite dodati več vtičnikov iz računalnika na spletno mesto WordPress, preprosto kliknite gumb Izberi datoteke in nato iz računalnika izberite enega ali več vtičnikov, ki jih boste naložili in aktivirali na svojem spletnem mestu..

Lokalni vtičniki z več vtičniki

S programom Multi Plugin Installer ne morete shraniti seznama lokalnih vtičnikov, ki jih lahko namestite na enak način kot tisti, ki jih gostite v skladišču WordPress.org. Ker pa lahko hkrati izberete več vtičnikov, lahko še vedno prihranite veliko časa z uporabo te funkcije.

Če imate na svojem seznamu elementov osnovnih vtičnikov, ki jih želite namestiti, ki jih ne gosti WordPress.org, jih lahko še vedno dodate v svojo uvozno datoteko MPI vtičnikov, ki jih je treba namestiti naenkrat..

Če želite to narediti, preprosto naložite zip datoteke za vtičnike, ki jih želite vključiti na seznam, na strežnik in nato na seznam dodajte celoten URL teh datotek, skupaj s tistimi iz imenika vtičnikov WordPress.org..

URL-ji vtičnikov za več vtičnikov

Če vtičnikov ne morete ali ne želite naložiti na strežnik, lahko uporabite storitev za shranjevanje v oblaku na primer Dropbox za shranjevanje vtičnikov. Potem je samo javni javni naslov datoteke in dodajanje na seznam vtičnikov kot prej.

Dropbox Multi Plugin

Potem, ko dodate URL datoteke v svojo Dropbox mapo in kliknete gumb Install & Activate plugin, bo vtičnik nameščen. URL Dropbox lahko spremljajo URL-ji vtičnikov, ki jih gostijo drugje, in imena tistih v shrambi WordPress.org.

Uspeh več vtičnikov Dropbox

Izvoz in uvoz seznamov vtičnikov

Vsakič, ko ustvarite nov seznam vtičnikov, se ustvari nova datoteka MPI. Te datoteke lahko naložite v računalnik in nato naloženo na druga spletna mesta WordPress ki imajo nameščen ta vtičnik.

MPI datoteke z več vtičniki

To je super, kot kadar koli zaženete novo spletno mesto WordPress, lahko preprosto namestite vtičnik Multi Plugin Installer in nato uvozite svojo MPI datoteko, ki vsebuje imena in lokacije vaših osnovnih vtičnikov.

Datoteke MPI so lahko odprl v urejevalniku besedil na primer Beležnica in urejena, da odstranite ali dodate vtičnike, ko se spreminjajo vaše zahteve in nastavitve. To vam preprečuje, da bi morali ustvariti nov seznam iz nič.

Povzetek

Upajmo, da zdaj dobro razumete, kako deluje ta vtičnik in kako vam lahko prihrani veliko časa in truda, ko nastavite novo spletno mesto WordPress. Če vas zanima več funkcij, preverite vtičnik Multi Plugin Installer Premium WordPress v CodeCanyonu. Ta različica vtičnika doda dodatne funkcije za varnostne kopije e-poštnih sporočil, vrhunski in bolj profesionalni skrbniški vmesnik..

Pridobite Multi Plugin Installer Premium

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map