Kako narediti Amazonovo spletno stran s programom WordPress

Kako narediti Amazonovo spletno stran s programom WordPress

Če iščete način za zaslužek v spletu, ste verjetno seznanjeni s podružničnim trženjem. Vendar pa je tam veliko partnerskih programov in virov, da je začetek lahko velika prednost.


Na srečo Podružnični program Amazon Associates je preprost način za uvedbo partnerskega trženja v vašo rutino bloganja. Prav tako je izhodišče z nizkim stresom, če ste šele začeli ustvarjati nov tok prihodkov v spletu.

V tej objavi bomo pojasnili Amazonov sistem pridruženega trženja in njegove prednosti. Nato bomo razpravljali o vtičnikih, s katerimi boste lažje vključili ta program v svoj WordPress blog. Začnimo!

Kaj je trženje podružničnega marketinga Amazon (in kako vam koristi)

Stran Amazon Associates.

Affiliate marketing je referenčni program, ki temelji na proviziji. Sodelujete s podjetjem in zaslužite majhen odstotek njegovega dobička tako, da obiskovalce napotite na njegove izdelke ali storitve. Če niste novi v pridruženem marketingu, priporočamo, da začnete z zaupanja vrednim programom, kot je Amazon.

Postati Amazonova podružnica je brezplačna in ponuja več kot milijon izdelkov, ki jih lahko izberete za predstavitev na svojem spletnem mestu. Tu je nekaj prednosti, da postanete Amazon Associate:

 • Program se gladko integrira z WordPressom. Povezane povezave lahko delate v svoji vsebini, kjer koli so najbolj smiselne.
 • Ponuja več orodja za povezovanje za vaše spletno mesto. Za izboljšanje svojih tržnih prizadevanj imate dostop do pasic, gumbov, slik in povezav.
 • Ti lahko sledite svojemu zaslužku kadarkoli želite. Poleg sledenja trendom, naročil in napotitev lahko svoj dobiček spremljate z dnevnimi spletnimi poročili.

Amazonov program je kot nalašč za začetek s partnerskim trženjem, predvsem v partnerstvu z WordPressom. Ker je WordPress enostaven za uporabo in se nalaga s funkcijami SEO, je to odlično orodje za izdelavo partnerskega spletnega mesta in vaše trženjske napore. Na voljo je tudi veliko vtičnikov, ki vam pomagajo integrirati partnerske povezave s svojim WordPress spletnim mestom.

Če želite začeti s partnerskim programom Amazon, se morate najprej pridružiti in ustvarite svoj račun Amazon. Od tam se boste morali prijaviti in izbrati predmete, ki jih želite predstaviti na svojem spletnem mestu. Vsak element ima edinstveno povezavo, ki vsebuje vaš ID partnerja. Po tem boste preprosto dodali povezave do svojega spletnega mesta!

WordPress je zaradi svoje uporabe vtičnikov neskončno prilagodljiv. Ko zaženete pridruženo spletno mesto s programom Amazon, boste želeli raziskati možnosti vtičnikov, da bi našli najboljše mesto za vaše spletno mesto. V pomoč vam je nekaj vtičnikov Amazon Associates, ki so idealni za integracijo spletnega mesta WordPress s podružničnim računom Amazon.

1. AzonPress

AzonPress WordPress Plugin za podružnice Amazon

Info & DownloadView Demo

S programom AzonPress by WPManageNinja lahko nastavite lastno spletno mesto podružnice in ga v 2 minutah povežete s svojim računom Amazon Associates. Po namestitvi lahko s klikom dodate nove izdelke. Nato ustvarite lastne tabele izdelkov ali omrežja, primerjalne tabele in sezname najboljših prodajalcev, da svojim strankam pomagate pri uporabi interaktivnega ustvarjalca tabel za povleci in spusti. Ustvarite lahko tudi svoj pripomoček za predstavljene izdelke. Prilagodite svojo vitrino s knjižnicami za oblikovanje, barvnimi barvami, slogom mize (obrobljenimi, črtastimi vrsticami, majhnimi itd.) In še več. Ko končate, preprosto kopirajte in prilepite kratko kodo v katero koli WordPress objavo ali stran. Enostavno, kajne?

Ampak to še ni vse. AzonPress ponuja močne funkcije, ki jih ne boste našli v primerljivih vtičnikih. Na primer, lahko omogočite in konfigurirate geografsko ciljanje tako, da obiskovalce iz določenih držav usmerite na povezane ciljne strani ali poddomene. To je odličen kramp za lokalizacijo, ki vam pomaga povečati promet. Ali izkoristite vgrajen sistem upravljanja partnerstev AzonPress za upravljanje povezav, referenc in zaslužkov.

AzonPress ponuja 3 vrste licenc, vendar nam je najbolj všeč licenca za neomejeno uporabo. Ta vtičnik je lahko velika prednost, če gradite mrežo ciljnih strani z mikro nišami.

Ključne funkcije:

 • Hiter in enostaven način za integracijo podružnic Amazon v WordPress.
 • Dodatni vtičnik za e-trgovino ni potreben – samo namestite in sestavite tabele izdelkov!
 • Enostavne vgrajene možnosti stylinga.
 • Ponuja možnost neomejene uporabe licenc.

Cena: AzonPress znaša le 39 dolarjev na leto za licenco za eno spletno stran, 79 dolarjev za poslovno licenco in 199 dolarjev za neomejeno licenco.

2. WooCommerce

WooCommerce brezplačni vtičnik WordPress

Info & DownloadView Demo

WooCommerce je eden najbolj priljubljenih vtičnikov za e-trgovino. Pomaga vam spremeniti spletno mesto v spletno trgovino in je neverjetno prilagodljiv zaradi števila razširitev, ki so na voljo. S pomočjo ene od teh razširitev vam WooCommerce omogoča, da na svojem spletnem mestu navedete svoje partnerske izdelke Amazon.

Za uspešno uporabo WooCommerce z Amazonom boste morali namestiti razširitev, kot je WP-Lister Lite za Amazon. To vam bo omogočilo, da svoj katalog WooCommerce vključite v svoj inventar Amazon (čeprav bo različica pro razširitve dodala sinhronizacijo prodaje in samodejno ponovno določanje cen).

WooCommerce morda bodite pretirani, če ste šele začeli s partnerskimi povezavami. Če pa se načrtujete razširiti v celotno spletno trgovino, je pametna naložba.

Ključne funkcije:

 • Ponuja številne brezplačne in premium razširitve, ki vam pomagajo prilagoditi trgovino.
 • Deluje z izdelki iz katere koli kategorije Amazonije.
 • Ponuja na tone podpore svojih razvijalcev in skupnosti.

Cena: Osnovna različica WooCommerce je brezplačna, prav tako WP-Lister Lite. Razširitev WP-Lister Pro vas bo stala 149 dolarjev na spletno mesto.

3. WooZone

WooZone WooCommerce Amazon Affiliates Plugin

Info & DownloadView Demo

Vključevanje izdelkov Amazon v lastno trgovino za e-trgovino ni nujno težko. Na primer, WooCommerce Amazon Affiliates WordPress Vtičnik vključuje vgrajene module za enostavno uvoz izdelkov z vašimi edinstvenimi povezavami Amazon podružnic v WooCommerce. Še bolje, vtičnik vključuje celo možnost za samodejno iskanje, iskanje in uvoz izdelkov za vas na podlagi določene ključne besede ali fraze.

Druga koristna funkcija je vgrajeno poročanje o WooZone, tako da lahko spremljate uvožene poglede izdelkov, posodobitve in stopnje nakupa. To je odličen način za upravljanje trgovine in posodabljanje povezav do ustreznih izdelkov.

Želijo več? Prav tako lahko nadgradite na paket WooZone – Amazon Associates Bundle, ki vključuje osnovni vtičnik in WooZone Contextual Amazon Advertising Plugin, Amazonov iskalec popustov za WordPress in Kingdom (tema premium WooCommerce Amazon Affiliates). Ta paket vtičnikov je odličen nabor orodij za pripravo in promocijo vaše podružnice.

Ključne funkcije:

 • Čarovnik za hitro in enostavno nastavitev za nastavitev vtičnika s svojim računom Amazon Affiliate.
 • Napredno iskanje izdelkov, priporočeni izdelki in možnosti skupnega uvoza.
 • Sinhronizacija s stranmi izdelkov Amazon za samodejno posodabljanje sprememb cen, posodobitev opisov in novih pregledov.
 • Možnosti za kupone, navzkrižno prodajo in ciljanje na GEO za zagotavljanje vsebine, pomembne za vaše stranke.
 • Kratke kode izdelka za enostavno vstavljanje določenih elementov v objave ali strani.

Cena: Vtičnik WooCommerce Amazon Affiliates trenutno stane 49 dolarjev, paket Bundle pa 70 evrov.

4. EasyAzon

EasyAzon - Affiliate Plugin - Amazon Associates

EasyAzon je še en graditelj povezav Amazon Associates iz uradnega imenika vtičnikov WordPress. Omogoča vam iskanje izdelkov in ustvarjanje povezav znotraj vaših objav do strani izdelkov Amazon v realnem času. Ta vtičnik je zasnovan za delo s partnerskim spletnim mestom poljubne velikosti, njegova razpoložljivost v realnem času pa je odlična za posodabljanje povezav.

Brezplačni vtičnik pomaga samo pri ustvarjanju povezav, vendar ga lahko nadgradite za dodatne funkcije. Pro različica doda več možnosti za povezave do podružničnih slik, bloke izdelkov, pozive k dejanjem, samodejno prikrivanje povezav, pojavna okna, možnost »dodaj v košarico«, ID-je za sledenje in več.

Ključne funkcije:

 • Omogoča preprosto integracijo povezav Amazon.
 • Omogoča ustvarjanje besedilnih povezav za vaše objave.
 • Sodeluje z vsemi lokacijami programa Amazon Associates (ZDA, Kanada, Kitajska, Francija, Nemčija, Indija itd.).

Cena: EasyAzon je brezplačen, čeprav ponujajo različico Pro za 47 dolarjev.

5. Priključki Amazon eStore

Amazon eStore pridružuje WordPress vtičnik

Info & DownloadView Demo

Amazon eStore Affiliates WordPress Vtičnik deluje izključno s samodejnim uvozom. Nastavite ključno besedo in število strani, ki jih želite dodati, nato pa pustite, da se vtičniki uvrstijo v izdelke. Prav tako lahko nastavite ponovitev, da občasno dodate v trgovino na podlagi novih izdelkov, povezanih z vašo nastavljeno ključno besedo.

Ključna koristna funkcija je avtomatizirani modul Amazon Content Spinner. Izberite samo število besed, ki jih želite nadomestiti, in vrtilec vsebine bo uporabil vnose v geslu za posodabljanje uvoženih strani izdelkov. To prepreči podvojeno vsebino in lahko pomaga izboljšati uvrstitev v iskalnikih.

Ključne funkcije:

 • Samodejni uvoz izdelkov na podlagi določene ključne besede (in nastavitev ponavljajočega uvoza).
 • Samodejno predvajanje vsebine za zagotovitev edinstvene vsebine na vašem spletnem mestu.
 • Modul statistike izdelka za sledenje ogledov, dodajanje v vozičke in opustitev vozička.
 • Za izgradnjo vaše trgovine vključuje brezplačno temo WordPress z Visual Composer

Cena: Premijski vtičnik Amazon eStore Affiliates ima 39 evrov.

6. Amazon Link Engine

Amazon LinkEngine Vtičnik

Amazon Link Engine je koristno orodje, saj svojim obiskovalcem na mednarodnih spletnih mestih omogoča dostop do njihovih lokalnih prodajaln Amazon s podružničnih povezav. Ta takoj locira povezave vaših partnerjev vsakič, ko obiskovalec naloži stran.

Ta vtičnik ponuja takojšen način za povečanje potencialnih konverzij z ustvarjanjem boljše uporabniške izkušnje za obiskovalce vašega spletnega mesta. Če nameravate vključiti mednarodno občinstvo v del svojih partnerskih prizadevanj, vam bo ta vtičnik pomagal začeti.

Če vtičnik združite z Račun za Geniuslink (ki se začne pri 5 USD na mesec) lahko celo zaslužite mednarodne provizije. Tega računa za uporabo Amazon Link Engine seveda ne potrebujete. Če pa ste radovedni glede koristi, to naredi ponudite 14-dnevno brezplačno preizkusno različico.

Ključne funkcije:

 • Takoj najde vaše povezave do podružnic Amazon.
 • Povezave pretvori samodejno, brez dodatnega dela.
 • Nenehno išče partnerske povezave.

Cena: Amazon Link Engine je brezplačen vtičnik.

7. Oglasni vložek

WordPress vtičnik za unovčevanje oglaševalskih oglaševalcev

Ad Inserter je vtičnik za upravljanje oglaševanja, ki vam omogoča postavitev Native Shopping oglasi kjerkoli izberete na svojem mestu WordPress. Namesto da naključno prikazujete oglase na svojem spletnem mestu, lahko ta vtičnik uporabite za pripravo obiskovalcev na podlagi vsebine ustreznih priporočil za nakupovanje.

Ta vtičnik vam omogoča, da ustrezne oglase postavite pred, po ali celo v vsebino vaše objave. Lahko uporabite tudi njegovo dokumentacijo če želite izvedeti več o optimalni namestitvi za priporočila za nakupovanje.

Če iščete način, kako vključiti Amazonove oglase za Native Nakupovanje s svojim povezanim trženjskim mestom, Ad Adserter ponuja številne funkcije. Zasnovan je za prilagajanje in se integrira z drugimi orodji, kot je Google Analytics. Ta vtičnik je popoln, če želite na svojem spletnem mestu predstaviti več oglasov, povezanih z Amazonko.

Ključne funkcije:

 • Omogoča predogled oglasov pred objavo.
 • Omogoča popoln nadzor nad umeščanjem oglasov.
 • Integracija z Google Analytics

Cena: Oglas za oglaševanje je brezplačen.

8. AAPro

AAPro - Amazon Affiliate Pro WordPress Vtičnik

AAPro je lahka možnost za vključitev izdelkov Amazon na vaše WordPress spletno mesto. Uporabite vtičnik za neposredni uvoz iz Amazona (enojni ali večkratni), pa tudi samodejni uvoz, saj so na voljo novi predmeti. Prikažite izdelke z ocenami, več načini iskanja, oznakami in značkami in še več. Prikažite izdelke v mreži svoje trgovine – ali uporabite kratko kodo, da dodate en izdelek v katero koli objavo ali stran. Vtičnik vključuje tudi analitiko, tako da lahko vidite, kako delujejo vaše povezave.

Ključne funkcije:

 • Združljivo z WooCommerce in katero koli temo, ki je združljiva z WooCommerce.
 • Uvozite izdelke neposredno iz Amazona v nekaj sekundah.
 • Možnosti naprednega iskanja s filtri in parametri razvrščanja.

Cena: Amazon Affiliate Pro (AAPro) za vtičnik WordPress znaša 39 USD.

9. Amazon Auto Links

Avto povezave Amazon

V objave dodajte izdelke z brezplačnim vtičnikom za samodejne povezave Amazon. Dodajte svoj ID Amazon Associate in začnite! Na voljo so nastavitve za vrstni red razvrščanja, število elementov, velikost slike, dolžino naslova, kreditno povezavo in drugo. In kot dodaten bonus – Amazon Auto Links ima vgrajeno možnost za tiste, ki so prej uporabljali program za gradnjo povezav Amazon Associates Link Builder (zdaj je ukinjen). Samo potrdite polje in ne bo vam treba vrniti nazaj niti zamenjati starih kratkih kod.

Ključne funkcije:

 • Dodajte izdelke prek pripomočka, kode ali PHP.
 • Preselite se z amortiziranega vtičnika Amazon Associates Link Builder.

Cena: Vtičnik Amazon Auto Links je brezplačen.

10. Azonberg

Vdelati Azonberg - Gutenberg Amazon Podružnice

Z Azonbergom lahko izdelke Amazon Affiliates dodate v svoje objave, ustvarjene z Gutenbergom. Za podružnice je to morda eden najboljših Gutenbergovih vtičnikov, saj toliko bolj olajšajo unovčevanje vašega spletnega dnevnika. Z nameščenim vtičnikom boste imeli nov blok »Vključi Amazon Affiliates«, ki ga lahko uporabite za vstavljanje izdelkov. Za dodajanje izdelkov Amazon skupaj s sliko, ceno, oceno in gumbom Kupi zdaj, preprosto dodajte Amazonovo kodo ASIN (ali celoten seznam le-teh!).

Ključne funkcije:

 • Doda enostaven blok Gutenberg “Amazon Affiliates Embed”.
 • Možnost neposredne blagajne ali dodajanje v košarico.
 • Združljivo z WooCommerce.

Cena: Azonberg Amazon Affiliate Gutenberg vdelati vtičnik je le 15 $.

Zaključek

Affiliate marketing zahteva raziskave in potrpljenje, lahko pa je tudi donosen in zabaven način za zaslužek. Začenši s preizkušenim in resničnim programom, kot je Amazon, lahko dobite solidno vstopno točko in vas postavi na pot do uspeha.

V tej objavi smo predstavili nekaj vtičnikov, s pomočjo katerih boste lahko uspešno integrirali sistem Amazon s svojim WordPress spletnim mestom. Če imate kakršna koli vprašanja, kako združiti Amazonov partnerski program s svojim WordPress spletnim mestom ali drugimi vtičniki, ki jih priporočate, nam to sporočite? Samo pustite nam opombo v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map