Kako objaviti izjave v WordPressu za izboljšane stopnje konverzije

Odličen način za objavo mnenj strank ali strank na vašem spletnem mestu graditi zaupanje in avtoriteto s svojo ciljno publiko. Prav tako je odličen način, da pokažete svojo izkušnjo in nekatere stranke, s katerimi ste sodelovali.


Nekatere metode objavljanja povratnih informacij strank so učinkovitejše od drugih in s tem, ko to storite na pravi način, lahko drastično povečate število obiskovalcev, ki postanejo stranke oz. Prej sem na določen način prikazoval izjave svojih strank, a po opravljenih raziskavah se je izkazalo, da jih nisem naredil večine.

Če želite izvedeti, kako izberite najboljši WordPress pričevalni vtičnik ali temo in jih na pravi način predstavite za največji učinek, preberite v našem vodniku za objavo pričevanj v WordPressu.

Primeri učinkovite uporabe pričevanj

Tako, da se zavedate, kako lahko izgleda pričevanje, ko je objavljeno na vašem spletnem mestu, in da vam predstavimo nekaj idej, kako jih lahko vključite v svoje spletno mesto, tukaj je nekaj primerov drugih spletnih mest, ki jih učinkovito uporabljajo za pridobivanje novih strank in kupci.

Pričevanja StudioPress

Spletno mesto StudioPress odlično opravi vgradnjo več pričevanj v omejen prostor na svoji domači strani.

Kirsti Hines

Kristi Hines na njej uporablja pričevanja odmevnih strank Domača stran portfelja samostojnega spletnega dnevnika da hitro prikaže svojo verodostojnost novim obiskovalcem.

Kako pridobiti pričevanja

Kadarkoli povprašam povratne informacije strank za mojo stran s priporočili, poskušam čim bolj olajšati zanje. Z vključitvijo primerov drugih pozitivnih povratnih informacij, ki so bili podani v zahtevi, jim dajanje predloge za sledenje olajša njihovo delo.

Lahko bi celo prišli do tega, da na svoje spletno mesto dodate poseben obrazec z ustreznimi vprašanji in polji, ki strankam še olajšajo oddajo ocene. Nekateri pričevalni vtičniki vključujejo to funkcijo.

Vzpostavljanje stika s strankami prek družbenih medijev jim lahko znova olajšajo pošiljanje izjave velikosti, ki jo lahko objavite na svojem spletnem mestu, in jo povežete z njihovim profilom za dodaten socialni dokaz.

Nasveti za prikaz mnenj strank

Zdaj, ko veste, kako zbirati izjave svojih strank in strank, tukaj je nekaj nasvetov, kako jih na svojem spletnem mestu prikazati za največji učinek, z nekaj povezavami do ustreznih študij primerov in poročil:

 • Prednostno podajte pričevanja iz odmevne stranke nad običajnimi
 • Objavite jih po vsem spletnem mestu, ne le na namenski strani
 • Vključite logotip ali po možnosti fotografijo stranke
 • Video pričevanja lahko povzročijo 25-odstotni dvig konverzije
 • Dodajte povezavo do vira, da jo lahko obiskovalci preverijo
 • Za predstavitev vključite povezave do profilov družbenih medijev družbeni dokaz
 • Kjer je primerno, povezavo do strani s primerom, ki podrobneje podrobno opisuje projekt

Medtem ko so nekatera pričevanja boljša kot nobena, jih lahko prilagodite tako, da se zdijo bolj verodostojni, hkrati pa tudi vključitev vsebine, ki pospešuje pretvorbo, kot so fotografije in videoposnetki, lahko naredijo še učinkovitejše.

WordPress pričevalni vtičniki

Na srečo obstaja nekaj odličnih vtičnikov za WordPress, zaradi katerih jih je zelo enostavno objaviti na svojem spletnem mestu na način, ki bo pomagati prepričati obiskovalce, da postanejo stranke in kupci.

Viavi WP Pričevanja

Viavi Testimonials Vtičnik

Od brezplačnih možnosti ima ta vtičnik svoj najbolj privlačno predstavljena pričevanja. Viavi WP Testimonials je na novo izdan, zato je doslej uspel doseči le 30 prenosov. Vendar se zdi, da je med delovanjem med testiranjem popolnoma funkcionalen in deluje brez težav. Ravna zasnova je popolnoma odzivna, pričevanja pa so lahko navedena skupaj ali prikazan z drsnikom. Za predstavitev povratnih informacij lahko izbirate med tremi slogi in osem barvnih kož.

Pridobite Viavi WP Testimonials

Pričevanja WooThemes

WooThemes Testimonials Vtičnik

Ta brezplačni testni vtičnik je iz WooThemes, vendar bo z veseljem deloval na kateri koli temi. Ko vnesete ocene prejšnjih strank kot vrste objav po meri, jih lahko nato prikažete na svojem spletnem mestu prek bližnjic, gradnikov ali neposredno v datotekah predloge teme. To je dobra možnost za tiste, ki želijo a čist in neurejen dizajn ki bo prevzel videz njihove teme, ne pa tiste, ki ima svoje oblikovanje.

Pridobite izjave WooThemes

Predstavitvena predstavitev

Showcase vtičnik

Ta možnost nizke cene premije je opremljena s funkcijami za prikazovanje pričevanj, študij primerov in pregledov na vašem spletnem mestu WordPress. Ta vtičnik olajša prikazovanje več pričevanj v omejeni količini prostora, zahvaljujoč vgrajenemu drsniku, lahko pa jih prikažete tudi s postavitvijo mreže. Obstaja tudi več kot 15 možnosti postavitve in prilagoditve med katerimi lahko izbirate in se prepričate, da se vaša vsebina ujema s slogom vašega spletnega mesta. Vtičnik omogoča prikazovanje pričevanj v fiksni mreži ali znotraj drsnika.

Pričevanja sama po sebi izgledajo odlično, na voljo je pet kož. Vsaka koža vam omogoča, da dodate sličico podeljevalca (dokazano, da še izboljša njegovo verodostojnost) in oceno zvezdic od petih. Vključujejo izjave narekovajev, pričevanja z govornimi znamkami in moja osebna najljubša potrdila.

Showimonials Showcase vam omogoča, da nastavite ciljni URL svojih pričevanj, tako da uporabnik, ko klikne na enega od njih, ga lahko odpelje na želeno lokacijo – odličen za povezavo do bolj poglobljenih študij primerov za določene stranke. Izjave lahko na katero koli stran vstavite s pomočjo kratke kode ali jih namestite na katero koli področje pripomočkov s pomočjo namenskega pripomočka. Kot končno korist so metapodatki sheme samodejno dodani testimonials – koda, ki omogoča bogate odrezke – tako bi lahko ocene zvezd z vaših pričevanj prikazali tudi v SERP-jih, kar je super za povečanje vašega CTR.

Pridobite predstavitveno predstavitev

Izjave strank WP

Vtičnik za stranke WP Testimonials

Ta vtičnik je na voljo kot brezplačen bonus z zmogljivim vtičnikom Rich Snippets (samo uporabite kodo “BREZPLAČNO” na zavihku za dodajanje / obnavljanje naročnin, da ga dobite), ki je bil ustvarjen, da vam omogoča objavite strokovno pregledna mnenja na vašem spletnem mestu WordPress.

Vtičnik WP Customer Testimonials vključuje kratko kodo za vstavljanje obrazca v eno od vaših objav ali strani, ki strankam in strankam omogoča, da predložijo izjavo. S tem vtičnikom dobite nekaj možnosti za prikazovanje svojih pričevanj na različne načine, vključno z objavo v obliki pripomočkov.

To je precej prilagodljiva možnost in če vas zanima vtičnik, ki omogoča objavo preglednih objav na vašem spletnem mestu, potem lahko dobite vtičnik WP Customer Testimonials brezplačno.

Pridobite izjave strank WP

Teme s podporo pri pričevanju

Ko delate, kako boste predstavili svoja pričevanja, ne pozabite preveriti trenutne teme WordPress ali tiste, ki ste jo pogledali, in preverite, ali vsebuje podporo za njih.

Skupna tema

Nekatere sodobne teme WordPress vključujejo podporo za shranjevanje pričevanj strank in kupcev ter njihovo predstavitev na najbolj učinkovit način svojim obiskovalcem. Eden takšnih primerov je lastna večnamenska tema WordPress, ki je odziven v celoti. Ta tema vključuje vrsto objave po meri, ki je narejena posebej za objavo pregledov in ocen strank in strank. Ta pristop odpravlja potrebo po iskanju ustreznega vtičnika in omogoča, da na svoje spletno mesto dodate izjave takoj, ko je zagnana in zagnana.

Več o skupnem znesku


Objavljanje pričevanj na vašem spletnem mestu je močan način zvišajo stopnjo konverzije, ali je vaš cilj prodati več izdelkov, se prijaviti več strank ali rezervirati več dela. Če jih predstavite na profesionalen način in jih nato prikažete na celotnem spletnem mestu, zlasti na svojih ciljnih straneh in straneh izdelkov, lahko povečate stopnjo konverzije tako, da zaslužite za svoje delo. V spodnjem razdelku s komentarji nam sporočite, če ste kdaj uporabljali katerega koli od zgornjih vtičnikov ali imate še kakšna priporočila, ki bi jih morda pogrešali.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map