Kako objaviti objave v WordPressu po e-pošti

Bloganje je lahko veliko bolj zabavno, če veste, da imate na voljo nekaj kul WordPress možnosti. Ali ste na primer vedeli, da lahko objavljate, formatirate in objavljate objave v dnevniku WordPress neposredno iz nabiralnika? O ja, lahko, in to so lahko stvari :).


Samo predstavljajte, koliko dela lahko opravite na ta način? Pomislite na prilagodljivost in koristnost, ki vam jo prinaša ta možnost. Mislim, lahko objavljate od koder koli, ki uporablja internetno napravo, ne glede na to, ali jo imate WordPress mobilna aplikacija. Če ste navdušeni, si oglejmo tri glavne načine, kako lahko objavljate objave v blogih WordPress po e-pošti:

 1. Objavi po e-pošti v Jetpacku
 2. Napredna objava po nastavitvah e-pošte (za srednje do napredne uporabnike WordPressa)
 3. WordPress objava po e-poštnih vtičnikih

Te metode bomo pokrivali eno za drugo in vam dali vse podrobnosti, ki jih potrebujete, da v celoti izkoristite možnost WordPress po pošti po e-pošti. Vse te metode bodo zahtevale ustvarjanje e-poštnih računov in konfiguriranje nekaj možnosti, zato bi se morali imeti odlično. Začnimo z modulom Objavi po e-pošti v Jetpacku.

Objavi po e-pošti v Jetpacku

JetPack Objavi po e-pošti

Jetpack vam omogoča, da vam samoplačniško spletno mesto WordPress napolni s ponudbo nekaj lepih funkcij, vključno s Objavi po e-pošti. Kako torej objavljate po e-pošti z Jetpackom? Očitno morate Jetpack najprej namestiti na svoje WordPress spletno mesto (Opomba: te funkcije ne morete uporabljati v lokalni namestitvi WordPress-a od JetPack-a, le fyi, če ste to upali preizkusiti na svojem localhostu). Z Jetpackom, nameščenim na vaši WordPress platformi, je čas za naslednji korak: ustvarjanje posebnega e-poštnega naslova. Na ta e-poštni naslov boste poslali vse objave, ki jih želite objaviti, zato je pomembno, da ostanejo skrivnost. Ljudje (beri hekerji) z dostopom do tega e-poštnega naslova lahko objavljajo objave na vašem blogu, česar vsekakor ne želimo.

JetPack Objavi po e-pošti: Aktiviraj funkcijo

Kako ustvarite ta poseben e-poštni naslov v Jetpacku? To je najlažji del. Povežite Jetpack s svojim računom za WordPress.com in nato v nastavitvah aktivirajte modul Objavi po e-pošti. Po tem se pomaknite do Uporabniki -> Vaš profil v skrbniškem meniju in kliknite Omogoči objavo po e-pošti. Spremembe shranite s klikom Posodobite profil na dnu zaslona.

JetPack Objavi po e-pošti: Omogoči na uporabnika

Ta preprost postopek vas opremi s posebnim e-poštnim naslovom, ki mora ostati znan le vam in / ali vašim zaupnim avtorjem, če ste pozabili..

JetPack Post po e-pošti: e-poštni naslov po meri

S posebnim vašim e-poštnim naslovom je čas, da sestavite, oblikujete in pošljete / objavite prvo e-poštno sporočilo. Steklenic še ne prelivajte, pred nami je dolga pot;).

ustvarjanje po pošti po e-pošti

Zaženite svojega najljubšega odjemalca e-pošte (zelo rad imam Gmail za podjetja. Hvala Google Apps) in začnite sestavljati svojo objavo na spletnem dnevniku. Naslov vaše objave na spletnem dnevniku je v predmetno polje vašega e-poštnega naslova in vsebine objave se nahaja v telesu e-poštnega sporočila – tako kot običajna e-pošta. Seveda ko bomo končali in oblikovali objavo, jo bomo poslali na tisti posebni e-poštni naslov, ki smo ga ustvarili prej, zato ga kopirajte v do polje.

Oblikovanje objave iz e-poštnega odjemalca

Po sestavljanju lahko svoje objave pred objavo formatirate, vendar le, če vaš e-poštni odjemalec podpira oblikovanje HTML ali obogatenega besedila. Če vaš e-poštni odjemalec ne podpira obogatenega besedila / HTML, boste morali svoje objave poslati na osnutki mape in jih pozneje formatirajte, kar, če vprašate mene, premaga celoten namen objavljanja objav v blogih po e-pošti. Še dobro, da večina spletnih e-poštnih odjemalcev podpira HTML in bogato oblikovanje besedila, zato bi morali biti v zvezi s tem zajeti. Spodbujal vas bom, da ustvarite e-poštni račun pri spletnem ponudniku e-pošte (npr. Gmail, Hotmail itd.), Ki bo poskrbel za oblikovanje.

Vendar se morate zavedati, da bo funkcija Objavi po e-pošti odstranila nekaj oblikovanja po meri, kar pomeni, da bodo vaše objave videti nekoliko drugačne od tistih, ki jih imate v e-poštnem odjemalcu. Splošno pravilo tukaj je, da naj bo oblikovanje čim manjše ali upoštevajte nekaj naukov, ki sem se jih naučil, ko sem se s to funkcijo igral na testnem blogu.

Lekcije, ki sem se jih naučil

Potem ko sem poslal prvo preskusno objavo in čakal do dvanajst (12) minut (več o tem v sekundi), sem spoznal, da je sistem Post by Email odstranil vroče slike in priloge, vendar jih obdržal krepkopoševna pisava in vse povezave. Počakati sem moral približno dvanajst (12) minut, ker se je WordPress.com moral odločiti, kaj storiti s svojo prilogo, ki pa je bila zavrnjena zaradi neveljavne vrste datoteke.

Priložil sem besedilno datoteko .LOG in WordPress.com se mora težko potruditi. Odločila sem se, da bom preizkusila različne vrste datotek. Izvedem drugo preskusno mesto in priložim dokument MS Word in sliko .png. Tokrat sem sliko dodal iz spleta (z uporabo spletnega URL-ja), namesto da bi jo dodal neposredno v e-pošto.

Druga preizkusna objava se je pokazala v mojem Zaslon za objave skoraj takoj. Tokrat slika ni bila slečena, vendar priloge niso bile tako srečne. Pričakoval sem, da se bodo priloge pojavile na koncu preskusnega mesta, vendar sta namesto njih obstajali dve “kratki kodi”, [attach1] in [attach2]. Aktiviral sem svoje galerije, zato sploh ne hodite tja. Pozneje sem svoje priloge našel v Knjižnica medijev. Pri primerjavi obeh testnih mest je bil to nekaj napredka!

Glavni vzlet:

 • Nekatere vrste datotek, na primer datoteke, ki se končajo z .LOG, bodo samodejno zavrnjene in bodo vašo objavo zavlekle za približno deset (10) do petnajst (15) minut
 • Priloge se pošljejo neposredno na Knjižnica medijev
 • Slike bodo v vaših objavah prikazane samo, če jih vstavite kot spletne naslove. Vse slike, ki jih dodate neposredno v telo svojega e-poštnega sporočila, bodo izločene ali prezrte
 • Ne poznam kriterijev, ki jih fantje uporabljajo na WordPress.com, vendar so bili nekateri moji testni prispevki poslani na osnutki mapo, drugi pa so bili takoj objavljeni (primerjal sem dva in prišel do naše naslednje točke)
 • Objavljene so dobro oblikovane objave takoj (objave z veljavnimi kategorijami, oznakami, prilogami in slikami spletnih URL-jev)

Zdaj, ko smo šele ugotovili, da so vse priloge poslane Knjižnica medijev, in vse vgrajene slike so prezrte, kaj se zgodi z drugimi dodatki, kot je vaš e-poštni podpis? Ali bo objavljen na vašem blogu poleg objave? No, ne. Sistem Objavi po e-pošti bo odstranil vse e-poštne podpise, ki uporabljajo standardni vzorec podpisa pomišljaj pomišljaj (-). Poleg tega se bo sistem Pošta po e-pošti znebil česar koli po tem


oznaka.

Uporaba bližnjic za prilagajanje objav

JetPack Objavi po e-pošti: Kratke kode

Po testiranju kratkih koder sem imel na obrazu širok zadovoljiv nasmeh (bolj kot nasmeh). Čez kratek čas in ne da bi se znojil, sem izvedel, da lahko dodate kategorije, oznake, odlomke, polže, ankete, zakasnite svoje objave na ure ali dneve ter med drugim vključite in izklopite komentarje. Tu je seznam razpoložljivih bližnjic:

 • [naslov Vaš želeni naslov objave] – Nastavi naslov vaše objave, če ne morete dostopati do zadeve s svoje mobilne naprave
 • [kategorija a, b, c] – doda objave a, b in c v svojo objavo. Npr. [kategorija Recepti, navodila za uporabo] bo vaši objavi dodelila kategoriji Recepti in navodila za uporabo
 • [zamuda +1 ura] – Ta kratka koda bo WordPressu naročila, naj objavo objavi po eni (1) uri. [zamuda +2 dni] pomeni, da bo vaša objava objavljena po dveh dneh
 • [konec] – Vse po tem slabem fantu se ne upošteva. Vstavite ga na sam konec objave s prazno vrstico nad njim. To je edina kratka koda, ki je ne morete uporabljati nikjer drugje v telesu e-pošte. V e-poštno sporočilo lahko poleg poljubne kode postavite katero koli drugo kratko kodo predmetno polje seveda ��
 • [oznake a, b, c] – doda objave a, b in c v svojo objavo
 • [odlomek] Vaš odlomek je tu … [/ excerpt] – Ta kratka koda doda izpisek vaši objavi
 • [slug add-your-slug-here] – doda polž v vašo objavo. Polž je brskalnik in SEO prijazen URL vaše objave
 • [komentarji na | izklopljeno] – Vklopi ali izklopi komentarje
 • [nogallery] – Izklopi galerijo in prikaže vse slike v rokah
 • [[diaprojekcija]] – Pretvori galerijo v diaprojekcijo
 • [več] – Deluje tako kot več oznake
 • [anketa] Kviz in odgovori [/ anketa] – Doda anketo Polldaddy
 • [naslednja stran] – Omogoča stran o spletnem dnevniku
 • [javno objaviti | yahoo | twitter | facebook] – omogoča nastavitev možnosti oglaševanja. Na primer, [publicirate off] onemogoči funkcijo oglaševanja za določeno objavo in [publicirate twitter] pošlje obvestila samo na vaš Twitter račun.
 • [status objavi | čaka | osnutek | zasebno] – Kaj mislite, da to počne?

Opomba: Vse kratke kode morate napisati z malimi črkami.

Objavi po e-pošti v Jetpack: Dodatki

Še malo več, kar bi morali vedeti. Uporabniki, ki imajo vloge skrbnika, avtorja in urejevalnika, lahko samodejno objavijo objave v spletnem dnevniku WordPress samo tako, da objavo pošljejo na vaš poseben e-poštni naslov. Uporabniki s pravicami avtorja ne morejo samodejno objavljati na spletnem dnevniku. Vsi njihovi prispevki bodo čaka na pregled.  Poleg tega lahko vsak uporabnik ustvari svoj skrivni e-poštni naslov. Bolj ko je veselje, kajne? Haha.

Nastavitve napredne objave po e-pošti

Radi umažete roke? Ljubezen je videti pod pokrovom? Iščete alternativni način objavljanja svojih sporočil na spletnem dnevniku WordPress po e-pošti? Morda je vaš modul za pošiljanje po e-pošti Jetpack pokvarjen ali pa vam Jetpack preprosto ni všeč, ker upočasni vaše spletno mesto. Ali pa vas preprostost možnosti Jetpack ne zanima. Ta razdelek je točno tisto, kar ste čakali.

Ta druga metoda objavljanja objav po e-pošti se opira na funkcijo objava po e-pošti, ki je del jedra WordPressa. Po WordPress Codexu je ta vgrajena funkcija “… zastarela in bo odstranjena v prihodnji izdaji.” Ne vem, kdaj so objavili to objavo, vendar je to še en razlog, da bi morali sprejeti možnost Jetpack ali uporabiti vtičnike. Kakor koli že, nastavimo poštne strežnike in odpremo nekaj vrat, saj bomo te nastavitve potrebovali pri delu s vtičniki ��

Najprej se prijavite v svoj račun za spletno gostovanje in ustvarite nov e-poštni račun. V večini računov spletnega gostovanja boste to možnost našli z navigacijo do cPanel -> E-poštni računi. Če ustvarite sam e-poštni račun, vam ne bo veliko pomagalo, ga morate dodati (e-poštni naslov) na svoje spletno mesto WordPress. Oboroženi z novim e-poštnim sporočilom pojdite na Nastavitve -> Pisanje in se pomaknite navzdol do Objavite po e-pošti odsek. Čas je, da konfigurirate svoj poštni strežnik.

wordpress-core-post-po e-pošti

Vnesite podrobnosti, kot je prikazano spodaj:

 • Poštni strežnik: Vnesite ime svoje domene
 • Pristanišče: 110
 • Ime za prijavo: Vnesite zgornji e-poštni naslov
 • Geslo: Zgoraj vnesite ustrezno geslo za e-poštni naslov

Ste z menoj? Tu je še en majhen korak. Morate obiskati www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php za razčlenitev objav ob vsaki objavi s tem e-poštnim računom.

Kje:

 • yourdomain.com – vaše ime domene
 • installdir – pot do vaše namestitve WordPress. To preskočite (odpravite), če je WordPress nameščen v public_html mapo

Opomba: Klicanje wp-mail.php ročno je okorno, ni priporočljivo in bo kmalu opuščeno. Tu je alternativa. V datoteko function.php dodajte to kodo, da vsakih petnajst (15) minut preverite e-pošto:

funkcija retrieve_post_via_mail () {
flush (); // Prikažite stran, preden se začne prejemanje pošte
if (get_transient ('retrieve_post_via_mail')) {
vrnitev; // pošta je bila pred kratkim preverjena; ne preverite več
} else {// Pošta ni bila preverjena več kot 15 minut
dogery ('wp-mail.php');
set_transient ('retrieve_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // preverite ponovno čez 15 minut.
}
}
dodajanje ('shutdown', 'retrieve_post_via_mail');

Vse objave, ki jih objavite s to metodo, bodo poslane naravnost v mapo Osnutki. Vendar lahko v svojih nastavitvah WordPress-a izberete samodejno objavljanje objav brez odobritve skrbnika. Vse je odvisno od vas;).

WordPress Objavi vtičnike za e-pošto

In tu prihajajo vtičniki! Vsi imamo radi vtičnike, kajne? Veste, so zelo uporabni, enostavni za namestitev in zabavni za uporabo, še posebej, ko vam ni treba konfigurirati na milijon in eno možnosti. V objavi po e-poštnih vtičnikih sem ugotovil, da ima vse skupaj eno stvar: poskušajo nadomestiti funkcijo WordPress ‘Post by Email, ki bo slej ko prej zagrizla prah. Glavna razlika je v tem, da vam vsak od teh vtičnikov ponuja več funkcionalnosti, kar zadeva objavljanje objav prek e-pošte. Objavljanje po e-pošti ne bi smelo biti izziv, če katerega koli od naslednjih vtičnikov dobro uporabite.

Postie Free WordPress Vtičnik

Postie Free WordPress Vtičnik

Po besedah ​​Wayna Allena, avtorja vtičnikov, Postie daje moč objavljanja objav v spletnem dnevniku po e-pošti z dodanimi naprednimi funkcijami, ki jih ne boste našli v jedru WordPress po e-pošti. Z impresivno oceno 4,3 / 5,0 in več kot 225K prenosi lahko zagotovo trdimo, da Postie nabira dober zagon. Lahko pa ljudje ta vtičnik preprosto obožujejo, ker vam ponuja možnost dodajanja slik in videoposnetkov po e-pošti, samodejno odstranjuje e-poštne podpise, dodelitev kategorij in veliko drugih kul stvari. Postie podpira POP3, IMAP in SSL.

Pošlji po e-pošti brezplačni WordPress vtičnik

Objave po e-pošti Brezplačni WordPress vtičnik

Razvil Kat Hagan, Poštno sporočilo po e-pošti ima rahlo oceno 4,4 / 5,0, ko je še vedno v fazi beta. Vtičnik ponuja nekaj lepih funkcij, kot so podpora za POP3 in IMAP strežnike, SSL, tako da so vaša e-poštna sporočila varna, varnost na podlagi PIN-a za odvračanje od ponarejanja po e-pošti, dostop do vgrajenih vlog WordPressa, dodelitev oznak, kategorij in taksonomij po meri, ahortcode funkcionalnost itd. Samo namestite vtičnik, konfigurirajte nekaj možnosti (tako kot v prejšnjem razdelku) in vaše delo je končano!

Po nekaj urah trdega iskanja sem pri iskanju našel samo ta dva vtičnika in spletno storitev Posterous, ki ni več na voljo. Nezadovoljni veliko? Ne bodi, potrebuješ samo enega od vtičnikov in vse bo v redu.

Ta žoga je zdaj na vašem dvoru …

Ste že kdaj objavljali objave spletnega dnevnika WordPress po e-pošti? Kakšnih je lekcij, ki ste se jih naučili? Ali ste seznanjeni z drugo objavo po e-pošti WordPress vtičniki? Prosimo, delite svoje misli z nami v spodnjem razdelku za komentarje. Veselo objavljanje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map