Kako posodobiti svojo temo ThemeForest WordPress

Envato Market Plugin WordPress Vodnik za samodejne posodobitve

Posodabljanje tem in vtičnikov za WordPress je prav tako pomembno kot posodabljanje vaše osnovne namestitve WordPress. Če uporabljate brezplačno temo ali vtičnik prek WordPress.org, ste verjetno seznanjeni s samodejnimi posodobitvami na nadzorni plošči.


Običajno, ko v navigaciji skrbnika opazite obvestilo, da imate posodobitev, lahko greste Nadzorna plošča> Posodobitve in vse, kar morate storiti, je potrditi posodobitev teme ali vtičnika WordPress.org ali vaše osnovne namestitve WordPress. Enostavno, kajne? Žal premijskih tem izven WordPress.org neposredno ni mogoče posodobiti na enak način. Vsaka premijska tema mora imeti svoj lastni API za samodejno posodabljanje svojega izdelka, ki ga strega razvijalci, in čeprav imajo mnoge teme ThemeForest vgrajene sisteme, ki jih ni, zato prihaja “Envato Market Plugin”. na svoje mesto.

The Envato Market vtičnik omogoča povezavo s svojim računom ThemeForest, da zagotovite namestitev in posodobitve za vse vrhunske teme in vtičnike, ki ste jih kupili od Themeforest in Codecanyon), nastavitev in uporabo pa je zelo enostavno!

V tem priročniku vas bomo vodili skozi vse korake za prenos brezplačnega vtičnika, pa tudi za namestitev in nastavitev. Preden začnete, morate upoštevati, da morate na svojem mestu WordPress uporabiti skrbniški račun, da namestite vtičnik in omogočite samodejne posodobitve. In ne pozabite – vtičnik Envato Market ponuja samodejne posodobitve za teme Themeforest WordPress in vtičnike Codecanyon WordPress (ne bo zagotovil obvestil o posodobitvah za teme, ki ste jih kupili ali prenesli z drugih tržnic). Ok, zdaj začnimo!

Namestitev vtičnika Envato Market

Prenesite vtičnik za trg Envato

Prvi korak je prenos vtičnika Envato Market. Ta je na voljo na Envato (pa tudi prek Github) in je popolnoma brezplačen. Vse, kar morate storiti, je, da kliknete spodnji gumb, da odprete stran z vtičniki Envato Market in kliknete na Prenesi gumb.

Prenesite vtičnik za trg Envato

To bo preneslo zip datoteko in vtičnik v njej. Razkleniti ga ni treba – nameščali ga bomo tako, kot je. Zdaj, ko imate vtičnik, pojdite naprej in se prijavite v svojo namestitev WordPress, v katero želite dodati samodejne posodobitve.

Dodajte nov vtičnik

Za namestitev vtičnika pojdite na Vtičniki> Dodaj novo in kliknite na Prenesite vtičnik gumb na vrhu strani.

Naložite zadrgo na trgu Envato

Nato brskajte po envato-market.zip datoteko, ki ste jo prenesli iz Github-a.

Namestite vtičnik za trg Envato

Nato kliknite na gumb Namestiti zdaj in ob pozivu kliknite ikono Aktivirajte vtičnik povezava.

Aktivirajte vtičnik za trg Envato

Zdaj, ko je vtičnik nameščen in aktiven, bi morali videti nov Envato Market element menija na nadzorni plošči WordPress.

Envato Market Plugin Setup

Naslednji korak je sinhroniziranje vtičnika Envato Market z računom Envato, da boste imeli dostop do vseh nakupov na svojem trgu in do posodobitev artiklov..

Glavne nastavitve Envato Market Plugin

Za začetek kliknite na Envato Market povezavo v meniju na nadzorni plošči. Morali bi videti zaslon, podoben zgornjemu. Prvi korak je ustvariti žeton API Envato. Če želite to narediti, kliknite na ustvari osebni žeton povezava (poudarjena rdeče zgoraj).

Ustvari žeton API Envato

Če ste že prijavljeni v svoj račun Envato, boste preusmerjeni na zgornji zaslon (sicer boste pozvani, da se najprej prijavite, preden boste preusmerjeni na to stran). Na tem zaslonu si lahko ogledate, kaj vtičnik Envato Market zahteva dovoljenje za dostop prek vašega računa Envato (spletna mesta Envato, možnost prenosa izdelkov, seznam vaših nakupov in preverjanje vaših nakupov).

Če želite nadaljevati z imenom svojega žetona, potrdite polje, ki ste ga prebrali, in se strinjate s pogoji, nato pa kliknite zeleni gumb, da ustvarite svoj žeton.

Kopirajte žeton API Envato

Ko je žeton ustvarjen, boste videli zeleni zaslon za uspeh. Kopirajte svojo žetonsko kodo (to je zelo pomembno, ker Envato ne shrani kopije žetona za vas), preverite, ali ste ga kopirali, in kliknite bel gumb, ki ga razumem.

Prilepite svoj žeton API Envato

Zdaj se vrnite na namestitev WordPressa in prilepite v žeton API Envato in kliknite shrani.

Možna napaka na trgu Envato

Mogoče boste morda videli napako zgoraj, ko prvič vnesete svoj žeton. Brez skrbi, vrnite se na prejšnjo stran in poskusite znova. To bi moralo delovati na drugi poti.

Envato tržni nakupi

Ko je žeton shranjen in potrjen, se bo vaša stran osvežila, da bo prikazala vašo ciljno stran Envato Market z dodatnimi zavihki za vaše predmete. Dodani jezički prikazujejo vse vaše teme in nakupe vtičnikov ter njihove številke različic in hitre povezave do teme in strani avtorja.

Opomba za spletne oblikovalce in oblikovalske agencije

Če ste samostojni ponudnik spletnega oblikovanja ali oblikovalska agencija, ki kupuje teme za stranke, lahko s pomočjo vtičnika Envato Market obdržite tudi spletna mesta svojih strank. Strankam ne bi smeli dajati dostopa do vseh svojih nakupov, zato namesto tega uporabite Žetoni z enim elementom odsek.

Envato odobritev žetona Envato

Najprej morate namestiti vtičnik Envato Market na spletno mesto svoje stranke in nato ustvariti žeton s klikom na ustvari osebni žeton povezava. Naredite kopijo žetona tako, kot bi ustvarjali svoj žeton.

Envato ID stranke

Nato boste morali najti tudi ID predmeta za teme in / ali vtičnike vaše stranke. Če želite najti ID, preprosto pojdite na stran z naslovom Themeforest ali Codecanyon in na koncu URL-ja kopirajte številčno številko..

Pooblastite Envato element s tokenom

Zdaj se vrnite na stran Envato Market na strani stranke, namesto da pripnete žeton v globalno polje, ki je na voljo, kliknite na Dodaj element gumb. Odprlo se bo pojavno okno za vnos žetona Envato in ID predmeta.

Potrdi odobritev izdelka

Ko shranite izdelek, lahko postopek ponovite tako, da dodate vse druge nakupe za to posebno stranko.

Pooblaščeni izdelki Envato

Zdaj bo WordPress namestitev, ki ste jo delali, prikazala samo elemente (in z njimi povezane posodobitve), ki ste jih dodali. Tudi ne-razvijalci bodo morda želeli razmisliti o tem vtičniku, če ste v preteklih letih že opravili številne nakupe Envato in si želite ogledati samo posodobitve za izdelke, ki jih trenutno uporabljate.

Envato Market Auto-posodobitve za teme in vtičnike

Zdaj, ko imate vtičnik Envato Market nameščen in sinhroniziran z računom, boste imeli vse svoje nakupe in posodobitve artiklov na dosegu roke..

Posodobitve izdelkov Envato Market

Če je na voljo posodobitev za kupljeni izdelek, boste videli oranžno obvestilo, kot je zgornja slika.

Stran s posodobitvami programa WordPress

Poleg tega, če je na voljo tema ali posodobitev vtičnikov, jo boste lahko videli tudi na osnovni strani za posodobitve programa WordPress s klikom na simbol za osvežitev v navidezni vrstici skrbnika ali s klikom na Nadzorna plošča> Posodobitve. Tukaj lahko posodobitev obdelujete običajno tako, da izberete in posodobite svoj izdelek.

Opomba: Vtičnikov, ki so v paketu s temo, ne morete posodobiti s pomočjo vtičnika Envato Market. Posodobite lahko samo vtičnike, za katere ste kupili svojo individualno licenco. Ko razvijalci povežejo vtičnike s temo, morajo v tej temi zagotoviti posodobitve vtičnikov ali v svoji dokumentaciji teme navesti podrobnosti o posodobitvah.

Če želite posodobiti svoj izdelek prek vtičnika Envato Market, preprosto kliknite na Posodobitev je na voljo povezava v oranžnem obvestilu za začetek namestitve posodobitve.

Posodabljanje izdelkov Envato

Če je na vašem izdelku prikazano Posodobitev… sporočilo dlje kot nekaj minut, osvežite stran in poskusite znova.

Posodobljeni izdelki Envato

Ko je posodobitev končana, boste videli hitro zeleno obvestilo, da je bil vaš izdelek Posodobljeno! In to je to. Ko so na voljo posodobitve, jih boste lahko videli neposredno z nadzorne plošče (veliko bolj priročno kot sam prenos posodobitev, ko od Envata prejmete obvestila po e-pošti).

Nameščanje novih nakupov z vtičnikom Envato Market

Namestitev nove teme ali nakupov vtičnikov je lažja tudi, če uporabljate vtičnik Envato Market. Ko boste opravili nov nakup, ga boste videli na zavihku Envato Market (pod “teme” ali “vtičniki”).

Namestite novo temo z Envato Market

Samo kliknite na modro Namestite gumb za namestitev nove teme ali vtičnika (ni treba prenesti zip datoteke izdelka).

Potrditev namestitve teme Envato

Počakajte nekaj trenutkov in videli boste zaslon za potrditev, kot je zgornji. Naprej lahko Predogled (če je tema) ali preprosto Aktivirajte za začetek oblikovanja vašega spletnega mesta (opomba: če spreminjate temo na svojem trenutnem spletnem mestu v živo, priporočamo, da si ga najprej ogledate in uporabite ta priročnik za varno spremembo teme WordPress).

Zavijanje

Upajmo, da vam bo ta vodnik lahko pomagal posodobiti posodobitve izdelkov Themeforest in Codecanyon veliko lažje. Če imate kakršna koli vprašanja o vtičniku Envato Market ali drugih nasvetih, ki jih želite dodati v naš vodič, pustite komentar spodaj. Hvala za branje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map