Kako upravljati z WordPress vsebino z Admin Column Pro

Če želite ustvariti jasno in organizirano urejevalno okolje za delo, potem Admin Stolpci Pro je zate. Če imate spletno mesto WordPress, se nenehno ukvarjate z veliko količino vsebine, ne glede na to, ali gre za objave na spletnem dnevniku, strani ali druge vrste objav. To lahko postane enostavno upravljati in urejati.


Admin Column Pro bo prikazal močne stolpce, ki vam omogočajo hitro razvrščanje, filtriranje in urejanje vsebine. Tako boste prihranili čas, dobro organizirali svojo vsebino in omogočili lažji dostop do pomembnih informacij.

V tem pregledu Admin Column Pro bomo razpravljali o značilnostih in funkcionalnostih, ki jih ponuja ta vtičnik WordPress. Nato bomo pogledali, kako vstaviti in zagnati vtičnik ter kako uporabiti nekaj njegovih najpomembnejših orodij.

Funkcije Admin Column Pro

Dodaj stolpce

Admin Column Pro je vtičnik, bogat s funkcijami, ki ga je mogoče hitro in enostavno nastaviti in bo na koncu izboljšal vašo izkušnjo s WordPress skrbnikom. Za izdelavo popolnega pregleda lahko izbirate med več kot 160 stolpci, ki poskrbijo za vse vrste vsebine. Program za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja vam bo omogočil tudi organiziranje postavitev stolpcev, ki ustrezajo vašim potrebam, ne da bi se vam bilo treba dotikati vrstice kode.

Ko je vsebina ustvarjena, lahko razvrstite in filtrirate po izbranih kriterijih. Vgrajeno urejanje vam omogoča urejanje podatkov neposredno s pregledne strani, ne da bi vam bilo treba odpreti posamezne dele vsebine. To je idealna rešitev za tiste od nas, ki želijo poenostaviti postopek spreminjanja vsebin.

Zdaj vemo nekaj o tem, kaj ponuja Admin Column Pro, poglejmo podrobneje o funkcionalnosti tega vtičnika WordPress …

Dodajte stolpce, da ustrezajo vašim potrebam

Stolpci

Admin Stolpci vam omogočajo enostavno in hitro dodajanje stolpcev na svoje pregledne strani. To pomeni, da si lahko ogledate določene podatke, ki jih vsebuje objava ali stran. In vse, ne da bi jih dejansko morali odpreti. Več kot 160 vrst stolpcev so na voljo, kar se ponaša z Admin Column Pro zajema vse vrste vsebine. Dodajte stolpec s predstavljenimi slikami, med vsemi drugimi prikažite vse oznake objav v stolpcu ali stolpec z imenom avtorja.

Gradnik povleci in spusti

Povleci in spusti

Enostavnost uporabe tega vtičnika je vsekakor ena od njegovih vrhunskih lastnosti. Admin Column Pro vsebuje vmesnik povleci in spusti, kar omogoča enostavno urejanje stolpcev. Ustvarite lahko postavitve stolpcev, ki so za vas organizacijski smiselne, tako da preprosto kliknete in povlečete stolpce okoli. Brez kodiranja se bo s to programsko opremo v nekaj minutah lahko spopadel celo skromni začetnik.

Hitro razvrstite in filtrirajte, da najdete pravo vsebino

Razvrsti

Admin Column Pro omogoča hitro razvrščanje podatkov, kar vam omogoča enostavno organiziranje vsebine na način, ki ustreza vašim potrebam. Med številnimi drugimi možnostmi razvrstite po dolžini objave, predstavnosti, komentarjih ali uporabniku. Ko razvrstite stolpce, se ti rezultati samodejno shranijo kot vaše nastavitve, dokler jih ne razvrstite.

Filter

Filtriranje podatkov stolpcev je prav tako preprosto kot razvrščanje. Spustni meni vam omogoča iskanje in filtriranje vsebine. To je lahko še posebej koristno, če si želite ogledati skupino izdelkov, objav iz določenega meseca ali članke, ki jih je napisal določen avtor.

Preprosto za urejanje neposredno na strani s pregledom

Uredi

Preprosto urejanje podatkov stolpcev je sestavni del Admin Column Pro. Kot smo že omenili, funkcija vdelanega urejanja vtičnika omogoča urejanje objav, ne da bi jih sploh odprli. Preglejte stolpce in tako poiščite neskladja v svoji vsebini ter uredite katero koli polje v pregledu. To vam ne bo le prihranilo časa, ampak vam bo pomagalo zagotoviti visoko kakovost in dosledno vsebino na vašem spletnem mestu WordPress.

Integracija z drugimi vtičniki WordPress

Integracije vtičnikov Pro Stolpci Admin

Admin Column Pro se med drugim integrira z nekaterimi drugimi priljubljenimi vtičniki, vključno z WooCommerce, bbPress in Yoast SEO. To pomeni, da lahko organizirate in upravljate podatke iz teh podprtih vtičnikov.

Na primer, če imate trgovino WooCommerce, lahko prikažete stolpce, ki prikazujejo cene izdelkov, dimenzije vsakega izdelka, ali so na zalogi in drugo. Ne samo, da boste lahko na enem mestu hitro videli ključne informacije o vseh svojih izdelkih, temveč boste lahko uredili tudi te podatke, s čimer boste lažje upravljali in posodabljali svoje podatke WooCommerce..

Poleg tega Vrste nabora orodij integracijski dodatek pomeni, da lahko preprosto dodate stolpce za polja po meri in taksonomije, ustvarjene s Tipi. Admin Stolpci samodejno prepoznajo vašo nastavitev iz vrst, tako da lahko polja po meri dodate z le nekaj kliki. Podobno je s Pods lahko ustvarite in uredite vrste objav po meri, nato pa uporabite Admin Column Pro za spreminjanje vrst objav in prikazovanje poljubnega polja objave kot stolpca (na primer barve, lokacije, cene itd.).

Druge značilnosti Admins Column Pro

Kot vidite, Admins Column Pro ponuja veliko. Čeprav smo obravnavali večino poudarkov, je tu nekaj pomembnejših, čeprav morda manj razburljivih funkcij …

 • Nabor več stolpcev – ustvarite poglede zaslona po meri in obdelajte sklope stolpcev po meri na podlagi vloge uporabnika za učinkovito upravljanje objav, strani itd..
 • Vodoravno drsenje – ne skrbite za majhne zaslone, preprosto omogočite vodoravno drsenje v meniju »Možnosti zaslona«, da boste navigacijo olajšali.
 • Stolpci taksonomije – dodajte stolpec v pregled taksonomije, če si želite ogledati več vsebine, ne da bi ga morali odpreti drug za drugim.
 • Uvoz in izvoz – nastavitve stolpcev preprosto preselite na drugo spletno mesto ali jih uporabite kot varnostne kopije.
 • Stolpci z več spletnimi mesti – Če imate večstransko spletno mesto, lahko vse uporabniške stolpce uporabite za omrežne uporabnike.
 • Podpora – prihaja Admin Column Pro obsežna dokumentacija posebna ekipa razvijalcev pa nudi neposredno podporo po e-pošti.

Kot vidite, Admin Column Pro deluje z impresivnimi in močnimi funkcijami. Torej, poglejmo si, kako naj vtičnik zaženete in zaženete na svojem mestu WordPress …

Začnite z Admin Column Pro

Admin Column Pro je izredno enostaven za nastavitev in uporabo. Hranite branje za hiter začetek in začetek uporabe najbolj priljubljenih funkcij tega vtičnika.

Namestite vtičnik

Dodajte nov vtičnik

Najprej, nakup vtičnika iz Admin Column Pro in ga naložite s svojega Stran z računi. Nato se prijavite na svoje spletno mesto WordPress in izberite »Vtičniki> Dodaj novo«.

Kliknite »Naloži vtičnik> Izberi datoteko«. Izberite ZIP datoteko za skrbniške stolpce Pro in izberite »Namesti zdaj«.

Meni za stolpce Admin

Ko aktivirate vtičnik, boste v razdelku »Nastavitve« našli meni stolpcev Administratorja..

Aktivirajte licenco

Kartica z nastavitvami

Če želite preveriti, ali vtičnik samodejno prejema posodobitve, morate aktivirati licenco Admin Column Pro. Izberite »Nastavitve> Stolpci skrbnika«. Zdaj se bo prikazal zaslon z nastavitvami skrbniških stolpcev. Izberite zavihek »Nastavitve«.

Aktivirajte licenco

Pod “Posodobitve” vnesite licenčno kodo in kliknite “Posodobi licenco”. Če niste prepričani, je dovoljenje mogoče najti na strani vašega računa.

Dodaj, odstrani in upravljaj stolpce

Ko je vaš vtičnik nameščen in licenca aktivirana, ste pripravljeni začeti ustvarjati stolpce. Admin Column Pro ima zelo intuitiven vmesnik, ki omogoča izjemno enostavno dodajanje, odstranjevanje in upravljanje stolpcev. Na zaslonu Nastavitve skrbnikov stolpcev izberite zavihek »Administratorski stolpci«.

Stolpci administratorjev

V spustnem oknu izberite, na katero stran z vsebino želite dodati stolpce. Za ta članek sem izbral »Objave«, s čimer sem omogočil dodajanje stolpcev na svojo stran s prekrivanjem objav.

+ Stolpec

Nato na dnu strani kliknite »+ stolpec«. Zdaj lahko izberete vrsto stolpca, ki ga želite prikazati, in spremenite njegove nastavitve, vključno z označevanjem novega stolpca in določitvijo njegove širine. Pomembno je, da morate tukaj vključiti urejanje, razvrščanje in filtriranje. Upoštevajte, da niso vse vrste stolpcev podpirajo vse tri te funkcije, zato morda ne boste imeli možnosti, da bi jih vsi aktivirali.

Odstranite Uredi

Če želite odstraniti ali urediti stolpec, preprosto kliknite kazalec miške nad vrstico stolpca in izberite »odstrani« ali »uredi«.

Povleci in spusti

Če želite spremeniti vrstni red prikaza stolpcev, povlecite in spustite stolpce na želene položaje.

Prikaži zaslon z objavami

Ko dodate in razvrstite vse stolpce, da ustrezajo vašim potrebam, kliknite »Shrani«. Zdaj izberite »Prikaži zaslon objav«, če si želite ogledati nove stolpce v akciji.

Filtriranje in razvrščanje stolpcev

Ko ustvarite stolpce, ki jih potrebujete, jih lahko začnete uporabljati za organizacijo in upravljanje vsebine. Kot smo že omenili, je iskanje vsebine z orodji za razvrščanje ali filtriranje lahko še posebej koristno, če želite najti, pogledati ali urediti določene podatke.

Omogoči razvrščanje

Če želite razvrstiti stolpec, najprej preverite, ali je razvrščanje na voljo za to vrsto stolpcev in ali ste pri nastavitvi stolpca aktivirali ‘Razvrščanje’. Nato odprite stran za pregled s stolpci, ki jih želite razvrstiti. Tukaj sem odprl svojo stran s sporočili.

Razvrščanje števila besed

S kazalcem miške nad naslovom stolpca, ki ga želite razvrstiti, se prikaže puščica možnosti razvrščanja. Preprosto kliknite puščico in stolpec bo samodejno razvrščen. Tu lahko vidite, da sem razvrščal objave na spletnem dnevniku od največjega do najmanjšega števila besed.

Predstavljen filter slike

Možnosti filtriranja za vsako vrsto stolpcev se prikažejo na vrhu strani v spustnih okencih. Če želite filtrirati stolpec, izberite med možnostmi filtriranja, ki so na voljo, in kliknite »Filter«. Tu sem filtriral objave na blogu, da sem prikazal tiste, ki še prikazujejo predstavljeno sliko. Ko filtrirate, znova preverite, ali vrsta stolpcev podpira filtriranje in ali je aktivirana.

Urejanje stolpcev

Inline Edit

Urejanje stolpcev je enako preprosto kot razvrščanje in filtriranje. Na vrhu strani z objavami izberite ‘Inline Edit’ in zdaj boste lahko urejali vsebino, prikazano v stolpcih, ki jih je mogoče urejati..

Dodaj FI

Tu urejam objavo na spletnem dnevniku, ki ji je treba dodati predstavljeno sliko. S klikom na ikono za urejanje v stolpcu s predstavljeno sliko lahko izberem in priložim sliko v objavo, ne da bi bilo treba objavo dejansko sploh odpreti..

FI Uredi

Možnosti cen

Admin Stolpci Pro je na voljo že od 49 dolarjev. Ta osebni načrt omogoča uporabo Admin Column Pro na enem mestu in vključuje eno leto posodobitev in podpore. Načrti za podjetja in razvijalce so na voljo tudi za večja spletna podjetja in strokovnjake. Največje prednosti nadgradnje enega od teh iz osebnega načrta je uporaba na več mestih kot tudi vsi prej omenjeni dodatni dodatki tretjih oseb (Pods, Napredna polja po meri, WooCommerce itd.)

Pomembno je, da Admin Column Pro ponuja 60 denarnih garancij, tako da če niste zadovoljni s vtičnikom, boste prejeli celotno povračilo. To kaže, kako zaupljivi so Admin Column Pro v svojem izdelku.

Končne misli

Kot lahko vidite, je uporaba Admin Column Pro za upravljanje vaše WordPress vsebine izredno enostavna in učinkovita. Ta vtičnik ponuja možnost prihranka vašega časa in vam omogoča, da odpravite napake šolarja in ustvarite profesionalen, organiziran in dosleden blog.

Izvedite več o Admin Stolpci Pro danes. In kot vedno, če imate kakršna koli vprašanja ali kaj dodate, pustite komentar spodaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map