Kako začeti spletno stran novic z WordPressom v 10 preprostih korakih

Kako začeti spletno stran novic z WordPressom v 10 preprostih korakih

Želite z WordPress platformo postaviti novice za portal novic ali spletno stran revij? Želite biti lastni medijski mogotec? Super! Ne veste, kam iti? Ne bodi zmešan. Ta članek vam bo v 10 preprostih korakih pomagal enostavno ustvariti spletno stran revije novic na WordPressu. Videli boste, da vam ni treba kodirati ali najeti spletnega razvijalca, če želite imeti odlično in delujoče spletno mesto. Torej, tukaj gremo.


Če ne začnete dobro novice, zakaj bi se ljudje vrnili? Bodite drugačni in edinstveni, da boste ohranili trdno vlogo v spletnem poslu z novicami. Ko se nešteto spletnih mest z novicami pojavlja vsak dan, ni tako enostavno stati ločeno od ostalih. Če želite postati ugledno spletno mesto z novicami, morate pridobiti privlačno in uporabniku prijazno temo WordPress. Tu je najtežje, saj je na tisoče lepih. Brez skrbi, tukaj smo, da vam pomagamo sprejeti odločitev na podlagi informacij. Med veliko dobrih novice teme WordPress, prosimo vas le, da si jih danes ogledate deset. Teh 10 novic časopisa WordPress je že pomagalo več založnikom, da se pojavijo na svojih novic. Zakaj ne bi?

Začnimo od pomembnosti izbire prave platforme CMS za spletno stran novic. Pravzaprav je veliko graditeljev spletnih mest, ki jih lahko izbirate. Toda zmagovalec je … WordPress! Ni boljšega načina kot uporaba WordPress ploščad. Zakaj? Zakaj več kot 50% vseh lastnikov spletnih strani izbere WordPress za svojo spletno prisotnost? Zakaj zaupajo WordPressu? Resnica je, da je vse preprosto.

WordPress zmaga s številnimi razlogi. Ne glede na to, s čim poslujete, lahko WordPress uporabljate brezplačno. Praviloma vsako majhno podjetje potrebuje profesionalno spletno mesto, ki ne potrebuje velikih vlaganj, da bi ga lahko postavilo in vodilo z lahkoto. Stvari je bilo zelo enostavno. Zato je ta popolnoma brezplačna CMS platforma ravno tisto, kar potrebujete. Daje vam fantastično priložnost, da ustvarite čudovito spletno mesto, ki ga je enostavno vzdrževati. Skratka, preprostost je ključni dejavnik, zakaj se ljudje odločijo za WordPress. Čas je, da danes poskusite.

Torej, da se vrnemo k bistvu, predlagamo, da v preprostih 10 korakih ustvarite čudovito spletno stran revije novic. Zdaj je čas, da vaše spletno mesto z revijo novic izgleda profesionalno in čudovito. Ta košček je tako enostaven, poleg tega pa vas bomo takoj pripravili.

1. Oblikujte akcijsko spletno stran

Tema WordPress King News

Info & DownloadView Demo

Pri tako številnih spletnih straneh revij novic, ki dnevno objavljajo velike količine vsebine, je ključnega pomena, da oblikujete postavitev na bogat, vendar lahko dostopen način. Če boste svojim bralcem dali na izbiro številne informacije, jih bodo zanimali dlje. Ko je obiskovalec zaposlen, ga lahko preprosto preusmerite v bolj zanimive teme, postavljene globlje na vašo spletno stran z revijo novic. Tema portala KingNews revije WordPress Theme je odlična izbira za izvajanje najrazličnejših seznamov novic. Ta čista predloga vam bo pomagala ustvariti privlačen dizajn, zaradi katerega bo vaše spletno mesto novic edinstveno. Združite več pripomočkov, da z lahkoto sestavite različne postavitve.

Še bolje, tema je licenca 100% GPL, ki vam daje popolno pravico do spreminjanja in distribucije kode v več spletnih projektih, ki jih morda potrebujete. Zgrajena z okvirjem Bootstrap 3, tema se gladko prilagaja na vseh napravah zadnje generacije in velikostih zaslona. Tema vsebuje kontaktni obrazec, naročnino na glasilo, SEO-optimizacijo, sistem za komentiranje in drugo. Ljubite izvedeti več? Pritisnite gumb v živo za prikaz teme v akciji.

2. Neskončno potovanje uporabnika

Novice o stanju WordPress

Info & DownloadView Demo

Na spletno mesto revije novic pritegnete več naravnega prometa je točno tisto, kar potrebujete pri ustvarjanju spletne prisotnosti. Spletna mesta revij in novic so praviloma zaslužena s prikazovanjem oglasov ali partnerskih povezav. Uspešno spletno mesto motivira bralca, da klikne globlje in globlje v spletno mesto. S temo WordPress Theme, ki je odziven na status, lahko zaženete lepljivo spletno mesto revije novic, da povečate število klikov in ustvarite neskončno potovanje uporabnika. Začnite s statusom takoj, da se bralci nenehno vračajo vsak dan.

Status je čista in večnamenska predloga, ki vam pomaga pritegniti več pozornosti od sveta. Z množico naprednih funkcij je tema videti odlično in deluje pravilno, kot jo potrebujete. S pomočjo Live Customizerja naredite kakršne koli spremembe. S klikom na zelo malo gumbov lahko ustvarite edinstvene postavitve, ne da bi se jih morali znojiti. Poleg tega je tema odzivna, združljiva z Yoast & WPML, podpira izvorne medije, ki jih uporablja WordPress, in dobro dokumentirana. Za bolj napredne funkcije preverite predstavitev v živo.

Poskrbite, da bodo imeli bralci na svojem spletnem mestu z novicami vedno še eno zgodbo ali članek. Ustvarite neskončno potovanje uporabnikov in vodite svoje bralce po svojem spletnem mestu v čim bolj ravni liniji.

3. Previdno izberite svoj medijski logotip in pisavo

Globera News WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Logotip vaše spletne revije novic bo veliko povedal o kakovosti vaše vsebine. Tako logotip kot pisava vaše domače strani močno vplivata na to, kako se bralci počutijo glede naše blagovne znamke. Videz je pomemben. Lahko ima psihološki učinek na vaše možnosti in jim daje kristalno jasno poslanstvo vašega izdelka ali storitve. Globera News Portal in Magazine WordPress Theme vam lahko pomagajo doseči doslednost in čitljivost svojega spletnega mesta z revijo novic. Če želite, da se vaš novičarski portal počuti povezano in enotno, je Globera ravno na vaši uličici. Tudi če ste nov pri spletnem oblikovanju, vam ta prilagodljiva in z bogatimi funkcijami predloge olajša stvari.

Tema ima različne možnosti, kratke kode in orodja za prilagajanje, s katerimi lahko hitro in enostavno začnete na svojem spletnem mestu revije novic. Poleg tega ima 100% GPLv.3 licenco, tako da lahko namestite njeno kodo za več spletnih projektov. S programom WP Live Customizer spreminjajte v realnem času. S tako veliko naprednih funkcij, ki so vključene v predlogo, lahko oblikujete medijski logotip in pisavo, s katero ste zadovoljni od vsega začetka. Pomembno je, da se zavedate, kaj se dogaja v vaši panogi, da ostanete ločeni od ostalih.

4. Ustvarite svoje račune v socialnih medijih

Bazinga - Revija in virusni blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Naj bo vaše spletno mesto z revijo novic SEO-prijazno premalo, če želite resnično uspeti v svoji panogi. Več kot četrtina vseh potrošnikov na svetovni ravni neposredno komunicira s podjetji. Zato potrebujete aktivne račune v družabnih medijih, ki bodo pomagali vašemu spletnemu mestu za revije novic. Vse platforme družbenih medijev so pomembne, saj delujejo z roko v roki, da bi občinstvo pripeljale na vaše novice.

Ta prilagodljiva predloga ima na voljo številne možnosti, kot so vgrajena postavitev, obrazci za prilagajanje tem in še več. Mobilna prijazna postavitev je popolna na vseh napravah zadnje generacije in pritegne obiskovalce že od prvih sekund. Izkoristite to moderno predlogo, da dolgoročno okrepite spletno stran svojih novic. Uživaj.

5. Uporabnikom prijazne in prožne postavitve

Kustrix Fashion News WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Odzivnost in uporabniku prijazen dizajn je danes pomemben element. Pravzaprav ljudje cel dan brskajo po svojih pametnih telefonih in nakupujejo na njih. Če želite biti prepričani, da imate največ prometa, poskrbite za odzivnost spletnega mesta revije. Ustvarite privlačen in vrhunski portal novic z uporabnikom prijazno in prilagodljivo postavitvijo, da boste zagotovili neverjetno uporabniško izkušnjo. Kustrix Blog o življenjskem slogu WordPress Tema lahko dvigne nogo, kar potrebujete za uspeh.

Ta elegantna, čista in popolnoma odzivna predloga vam bo v nobenem trenutku pomagala ustvariti elegantno in sodobno spletno stran z revijo novic. Tudi če ste novinec v spletnem oblikovanju, lahko Kustrix pomaga, da se vaše spletno mesto izkaže pred konkurenco. Predlogo je enostavno uporabljati, urejati in upravljati, ne da bi pri tem morali poseči po kodiranju. Poskusite danes, da oblikujete svoje spletno mesto z revijo novic, ki je videti profesionalno. Poleg tega je tema prijazna do SEO, večjezičnost, združljiva z več brskalniki, pripravljena na sistem Ecwid in dobro dokumentirana. Pritisnite gumb za prikaz v živo in ga vzljubite.

6. Kategorije in oddelki

Tema mesta WordPress City

Info & DownloadView Demo

Torej, dobili ste svoj logotip, oblikovanje, račune za družbene medije, mobilno prijazno postavitev in zdaj ste pripravljeni, da spletno mesto revije novic napolnite z vsebino. Kjer vam lahko pravilna uporaba kategorij in oznak pomaga, da svojo edinstveno vsebino organizirate na bolj privlačen način za svoje bralce. Smiselno je uporabljati kategorije za glavne teme, podteme za otroke in oznake za pogoste teme. Tema WordPress časopisa BitNews News Portal vam lahko pomaga do najboljšega iz obeh svetov. Uporabljati kategorije in oznake bi bilo v vašem interesu, da bralce usmerjate globlje in globlje na vašo spletno stran.

Pozicioniranje vsebine na kartici zagotavlja prijeten način, ki pritegne vaše obiskovalce. Predloga, izdelana z veljavno pomensko kodo, vam že od začetka olajša življenje. Poleg tega vam bo v pomoč pri iskanju odlične 24/7 podpore strankam. Tudi s pomanjkanjem spretnosti lahko temo prilagodite svojim potrebam in okusom bralcev. Všeč ti bo.

7. Naj bo čisto

Poganja brezplačno blogging WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Zagotovo želite, da je vaše spletno mesto v reviji vizualno privlačno in da obiskovalci postanejo naokoli. Toda zapomnite si, da je včasih manj lahko veliko več na spletni strani. Nered je zmeden. Vaše možnosti bodo v nekaj sekundah zapustile vaše spletno mesto, če bo pretirana količina pripomočkov, pojavnih oken ali gumbov za dejanje, ki jih bodo odvrnili in preplavili. Powered je brezplačna WordPress tema, s pomočjo katere boste lahko domačo stran spletnega časopisa z novicami naredili preprosto in čisto. Zgradite spletno mesto, ki ga je enostavno prebrati, navigacijo pa polepša.

Vsi imamo radi čiste, preproste in lepe vmesnike. Napajanje je ravno tisto, kar morate deliti novice in informacije s svetom. Strah ne uporabljajte belega prostora. Tako določite prednost in razvrstite vsebino, da bralce usmerite globlje in globlje v spletno stran novic.

8. Vsebina je King

Tedenske novice WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ljudje uporabljajo internet za iskanje sveže ustrezne vsebine, ki pritegne in poseže. Tako bodo počeli tudi vaši bralci. Sveža in zanimiva vsebina je ključni del za vzpostavljanje odnosov z obiskovalci. Redne posodobitve so najboljši način, da vaše spletno revijo novic ne bo videti utrujeno in zastarelo. Revija tedenskih novic WordPress je lahko odlična izbira za vaš spletni projekt. Ustvarite občutek želje, da bralci obiščejo vašo spletno stran z revijo novic. Uporabite ga v svojo korist, da naredite prepričljiv primer.

Na voljo je obrazec za stike, sistem za komentiranje in koledar za upravljanje vaših objav ali prihajajočih dogodkov. Poleg tega ima odzivno postavitev in pripravljenost za mrežo Retina, spustni meni, video integracijo in možnosti socialnih medijev. Ljudje bodo na vašo spletno stran iskali informacije. Zato jim dajte prepričljive vsebine, ki pritegnejo njihovo pozornost in ustvarijo potencialne potenciale. Zagotovite si neverjetno uporabniško izkušnjo. Ljubite izvedeti več? Ne bodi zmešan. Pritisnite gumb in ga vzljubite zdaj.

9. Usmerite sodobne tehnologije in trende

Digezine novice WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Dinozavri še vedno plujejo po Zemlji. Biti drugačen. Sodobne tehnologije in trendi se razvijajo iz dneva v dan. Nič ni konstantno, ampak spreminjanje. Ali ste v koraku s časom? In kaj je čas? Čas je denar. Zato poskrbite, da bo vaše spletno mesto revije novice na tekočem z najnovejšimi razvoji na področju tehnologije. Všeč vam je ali ne, vendar je pomembno skrbno izbrati orodja in storitve, ki vam pomagajo, da vaše podjetje deluje kot dobro naoljen stroj. Z druge strani ne bi smeli preobremeniti spletnega mesta s pretirano animacijo, grafiko ali slikami. Bodite previdni pri uporabi tehnologije za vaše spletne strani novic.

WordPress Tema Digezine News Magazine je odličen način za ustvarjanje čistega, jasnega in učinkovitega spletnega mesta z revijo novic, ki izstopa iz svežnja v tej nenehno razvijajoči se panogi. Predloga je opremljena z naborom pripomočkov po meri in tako obogati funkcionalnost vašega spletnega mesta za krepitev močnejše spletne prisotnosti. Z Digezine boste lahko prižgali ogenj pod svojim spletnim mestom revije novic. Kliknite predstavitev v živo in uživajte.

10. Ustvarite zmagovalni dizajn kupca

Tema WordPress virusnih novic

Info & DownloadView Demo

No, ko je najtežje delo opravljeno, bi morali razmisliti o načinih, kako pritegniti promet na svoje spletno mesto z revijo novic. Lahko nastavite e-poštno glasilo, družabne medije ali se prijavite za posodobitve e-poštnih sporočil, da lahko vaše podjetje doseže čim več prometa. Najlepše spletno mesto novic ni vredno nič, če ste edini, ki klika po straneh. Virusne novice – Magazin WordPress Theme vam lahko pomaga povečati ustno besedo za vaše spletno mesto z revijo novic. Poskusi.

Tema vsebuje obrazec za stike, obrazec za prijavo, naročnino na glasilo, registracijo uporabnikov, obrazec za iskanje in socialne možnosti, s katerimi lahko ustvarite zmagovalno zasnovo za vaše spletno mesto. Kakor koli že, v to temo je vključenih še veliko drugih naprednih funkcij, ki povečajo občutek dobre volje med vašo blagovno znamko in vašimi bralci.

Zaključek

Če menite, da morate za začetek spletnega časopisa novice postati super heroj, se motite. Definitivno narobe. Ko ste resnično navdušeni nad svojim novim projektom, je preprosto biti bolj kreativen in impulziven. Vse je odvisno od tega, kaj potrebujete. Ne pozabite, da WordPress močno vpliva na vaš uspeh. S hitro nalaganje spletno mesto zagotovo pripelje srečnejše obiskovalce. Ne glede na vaš cilj poiščite nekaj, kar bo razžalostilo vaš plamen in vas vodilo naprej do uspeha.

Ali smo kaj pogrešali? Vedno lahko delite svoje misli v spodnjih komentarjih. Srečno!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map