Kako zgraditi spletno mesto z množičnim financiranjem z WordPressom

Spletna mesta, kot so množično financiranje, kot so Kickstarter, RocketHub in Indiegogo, so pripomogla k odličnim projektom, vključno s uro Pebble, konzolo za video igre Ouya in potrošniškim 3D-tiskalnikom.


Če pa imate projekt, za katerega želite poiskati finančne podpornike, ali želite ustvariti svojo skupnost za zbiranje sredstev, zdaj ni razloga, da ne bi mogli ustvariti svojega spletnega mesta za množično financiranje. Vse, kar potrebujete, je WordPress, vtičnik za množično financiranje in primerna tema in lahko se boste v nobenem trenutku postavili in izvajali..

V tem članku si bomo ogledali najboljše možnosti, ki so na voljo za izdelavo lastnega spletnega mesta za množično financiranje, ali gre za zagotovitev financiranja za lastne projekte ali za pomoč pri vzpostavljanju stikov z izumitelji in oblikovalci.

WordPress vtičnik IgnitionDeck Crowdfunding

Vtičnik za množično financiranje IgnitionDeck

Ko gre za ustvarjanje spletnega mesta za množično financiranje z WordPressom, so možnosti vtičnikov na terenu precej tanke. V našem prejšnjem priročniku za to temo je bil izbirno orodje AppThemer Crowdfunding vtičnik iz Astoundifyja. Od takrat pa ima IgnitionDeck, ki ima svojo rešitev za množično financiranje WordPress pridobil vtičnik Astoundify in njihova priljubljena tema Fundify.

Danes si bomo ogledali rešitve množičnega financiranja družbe IgnitionDeck. Obstaja a brezplačna različica vtičnika IgnitionDeck na voljo, kar naj vam omogoča dober pregled nad vmesnikom, ki ga lahko uporabite za ustvarjanje neomejenega števila projektov za množično financiranje, na naročilo ali zbiranje sredstev na vašem spletnem mestu WordPress. Toda naprednejše funkcije najdemo v premium različica, in vključujejo:

 • Integracija PayPal in Stripe
 • 500 okvirne teme o množičnem financiranju
 • Ena ali več razširitev IgnitionDeck
 • Vtičnik za uvoznik Kickstarter
 • Vtičnik za e-trgovino IgnitionDeck
 • Registracija članstva in nadzorne plošče
 • Ponavljajoče se obljube ali donacije
 • Prijave na sprednji strani

Kot je razvidno iz možnosti, vam bo nadgradnja na eno od treh premijskih različic programa IgnitionDeck omogočila izdelavo popolnoma delujočega spletnega mesta za množično financiranje, katerega osnova je WordPress. Glede na izbrano licenco imate lahko vse pripravljeno in omogočite obiskovalcem, da se registrirajo in začnejo dodajati svoje izdelke v upanju, da bodo našli finančne podpornike, z več možnostmi za obdelavo in pobiranje plačil.

Ko gre za vzpostavitev spletnega mesta za množično financiranje, skupina IgnitionDeck ponuja vrhunsko storitev, v kateri skrbijo za vse, od namestitve WordPress-a do ustvarjanja vašega prvega projekta, končni rezultat pa je, da boste imeli delujočo namestitev IgnitionDeck. Če je čas denar, vam lahko ta storitev prihrani veliko obeh.

Ne glede na to, ali želite pri iskanju podpornikov gostiti lastne projekte množičnega financiranja ali pustite drugim, da gostujejo svoje projekte, je IgnitionDeck trenutno najmočnejši kandidat za WordPress uporabnike. Čeprav IgnitionDeck ni brezplačna možnost, je enkratna pristojbina ugodno primerljiva za odstotek zneska, ki ga zaračunajo gostovane storitve množičnega financiranja, kot so Kickstarter, Indiegogo in RocketHub.

Razširitve IgnitionDeck

Drugo prodajno mesto IgnitionDeck so razširitve, ki so na voljo zanj. Glede na licenco, ki jo izberete pri nakupu vtičnika, boste imeli dostop do vsaj ene od teh razširitev, ostale pa bodo na voljo za doplačilo. Nekateri pomembni deli knjižnice razširitev za IgnitionDeck vključujejo:

 • Amazonska plačila: uporabite Amazonov močan API za plačila
 • Raztezni cilji: dodajte in vzdržujte dinamične cilje na raztezanje
 • Nenehni stiki: podpornike pošljite na vaš e-poštni seznam

Celoten seznam možnosti si lahko ogledate na strani z njihovimi razširitvami.

Pridobite IgnitionDeck 

Tematsko financiranje WordPress teme

Medtem ko bo zgornji vtičnik IgnitionDeck teoretično deloval s katero koli temo, so razvijalci ustvarili izbor tem, zgrajenih posebej za izdelavo spletnega mesta za množično financiranje z WordPressom.

Okvir 500

Okvir 500

Odziven 500 Framework je brezplačna tema, ki je priložena programu IgnitionDeck in je zdaj vključena s podporo za WooCommerce za ravnanje s postopkom nakupa. Okvir vam daje možnost prilagajanja barv vašega spletnega mesta z vizualnim naborom kontrol, brez potrebe po urejanju katere koli kode. Za ogrodje so številne otroške teme, ki dodajo povsem nov videz osnovnemu naboru funkcij.

Predogled 500 Pridobite 500

Backer

Tema Backer Crowdfunding

Čist in minimalističen dizajn Backerja bo všeč vsem, ki iščejo eleganten in moderen videz svoje spletne strani za množično financiranje. Ko je ta tema tretje osebe nameščena na vašem spletnem mestu, Backer olajša prilagoditev barv, ki se uporabljajo za številne elemente teme, in vam omogoča ustvarjanje personaliziranega videza s temo množičnega trga. Ne glede na to, ali gostujete lastne projekte ali pa upate ustvariti skupnost uporabnikov, ki promovirajo lastne projekte, Backer pokriva oba zornega kota.

Predogled Backer Get Backer

Utemeljite

Temeljna tema množičnega financiranja

Zdaj je lastnik ekipe IgnitionDeck, Fundify je še naprej priljubljena izbira med tistimi, ki ustvarjajo spletna mesta za množično financiranje, ki jih poganja WordPress. Tema Fundify je idealna za izdelavo spletnega mesta za promocijo osebnega projekta ali za izdelavo spletnega mesta za zbiranje sredstev z več avtorji. Tako kot najboljša spletna mesta za množično financiranje tudi posamezne strani projekta na Fundifyju prikazujejo vse pomembne informacije, vključno z zneskom, ki ga iščejo, skupnim prejetim do zdaj in ugodnostmi za podpornike, ki zastavijo določene zneske.

Vlagatelji in podporniki lahko enostavno najdejo svojo pot skozi neomejeno število projektov, ki jih podpira ta tematika in kombinacija vtičnikov. Uporaba kategorij projektov in drugih mehanizmov filtriranja bi morala povečati možnosti, da se pripravljeni podpornik predstavi s projektom, ki ga ne more zavrniti. Cena te premium crowdfunding teme vključuje eno leto podpore in posodobitve, ki jih je mogoče obnoviti po prvem letu uporabe.

Predogled Fundify Get Fundify

Zaključek

WordPress in številni razvijalci, ki delajo v njegovem ekosistemu, so ponovno naredili zelo enostavno izdelavo posebne vrste spletnega mesta, ki bi sicer zahtevalo veliko časa ali finančnih naložb. Čeprav bodo v tem primeru premium možnosti prinesle najboljše rezultate, je znesek denarja, potreben za strokovno iskanje in delovanje spletnega mesta za množično financiranje, zelo razumen.

Ne glede na to, ali želite ustanoviti svojo skupnost za zbiranje sredstev ali preprosto pridobite finančno podporo za svojo najnovejšo odlično idejo, ima WordPress to zajeto. Ali ste uporabljali vtičnik IgnitionDeck in zbirko združljivih tem ali imate izkušnje z uporabo drugih orodij za množično financiranje za WordPress? Prosimo, delite svoje izkušnje v spodnjem komentarju.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map