Na svoje spletno mesto dodajte razpravo za vprašanja in vprašanja z vtičnikom CM Answers

Vključevanje v družbeno razpravo je danes tako pomemben del spletnega razpravljanja. To je praktično obvezno. S tem v mislih, če si res želite spodbuditi razpravo o svoji panogi ali blagovni znamki, zakaj ne bi na svojem spletnem mestu vključili forum za razprave? Zahvaljujoč vtičniku CM Answers, ki ga izvaja CM Plugins, lahko storite prav to.


Ta vtičnik za WordPress obiskovalcem omogoča, da postavljajo vprašanja in odgovore v Preobremenitev slog in se prijavite s svojimi računi v družbenih medijih (Facebook, Google+ ali LinkedIn) za brezhibno izkušnjo.

Kaj naredi CM-jev vtičnik?

Ta vtičnik WordPress ponuja lahek način za dodajanje diskusijskega foruma na vaše spletno mesto. Za razliko od tradicionalnega sistema komentiranja, CM Answers resnično spodbuja krepitev skupnosti okoli katere koli teme po vaši izbiri. Lahko postavite določena vprašanja, da lahko poiščete povratne informacije od svojih obiskovalcev ali pa lahko dovolite obiskovalcem, da sami postavljajo svoja vprašanja in začnejo svoje razprave. Odvisno je od tebe.

Forum za razprave lahko služi najrazličnejšim namenom, od tradicionalne razprave, do vprašanj in odgovorov, do uporabnikov ali podpore strankam. To je res vsestransko in ne bo pokvaril vaše spletne strani za razliko od drugih diskusijskih vtičnikov.

Na voljo sta brezplačna in Pro različica tega vtičnika. Vzemimo nekaj časa za pregled funkcij, ki so na voljo v vsaki.

prost

The Brezplačna različica tega vtičnika vam omogoča dodajanje osnovnega razpravnega foruma. Vprašanja in odgovore lahko moderirate in prejemate e-poštna obvestila, ko so objavljena nova. Uporabniki se lahko prijavijo in odjavijo tudi za prejemanje obvestil. Ogledate si lahko tudi število ogledov in število odgovorov. Obstaja tudi kar nekaj možnosti prilagoditve za spreminjanje predloge glede na potrebe vašega uporabnika. Vprašanja se lahko glasujejo, da se tudi na seznamu spremeni njihov položaj. Vtičnik je dostopen v meniju na nadzorni plošči:

CM odgovarja na nadzorni plošči

Zmerno je enostavno. Dodajte vprašanja in odgovore in / ali moderirajte tiste, ki jih dodajo uporabniki. Opomba: Spodnja slika prikazuje različico Pro.

CM odgovarja na vprašanja

Pro

Pro licenčna različica odgovorov na CM je različica, s katero sem imel nekaj časa, tako da bom danes največ govoril. Pro različica stane 29 dolarjev in vključuje vse, kar je na voljo v brezplačni različici, pa tudi številne dodatne funkcije. First up je povsem nova funkcija nadzora dostopa, ki administratorjem omogoča, da določijo, kdo lahko postavlja in odgovarja na vprašanja. Možnosti vključujejo Vsi, Prijavljeni uporabniki, in Po vlogi:

CM odgovori na nadzor dostopa

Vključuje tudi funkcijo kratkih kod, ki omogoča vstavljanje seznama vprašanj s kratko kodo cma-vprašanja. Vanj lahko celo dodate parametre, tako da seznam prikazuje določen nabor vprašanj določenega avtorja, ki so najbolj priljubljena itd..

Različica Pro omogoča integracijo družbenih medijev z več priljubljenih spletnih mest, vključno s Twitterjem, Facebookom, Google+, LinkedInom in Microsoft Live. Vsakemu obiskovalcu je na voljo tudi dostop do posamezne nadzorne plošče, na kateri sta navedena “Moja vprašanja” in “Moji odgovori.” Te lahko dodate na strani uporabniških profilov s pomočjo kratkih kod.

Vključevanje pripomočkov vam omogoča, da na poljubnem območju znotraj izbrane teme, ki podpira pripomočke, kot je stranska vrstica, prikažete samo vprašanja in odgovore. V meniju vtičnikov so na voljo nastavitve za stransko vrstico:

CM odgovarja stranski vrstici

V različici Pro lahko nastavite tudi določene nastavitve moderiranja. Te nastavitve omogočajo, da določite seznam ljudi, ki lahko postavljajo vprašanja in / ali odgovore, ne da bi morali iti skozi postopek moderiranja. To lahko znatno pospeši razpravo na vašem spletnem mestu. Seveda poskrbite, da boste te izjeme zagotovili samo tistim, ki so se izkazali za zaupanja vredne in sposobne:

CM odgovori zmernost

Tu je še nekaj podrobnosti o licenci Pro, o katerih bi morali vedeti:

 • Večstranska podpora
 • Možnost prikazovanja ali skrivanja pogledov na posebna vprašanja
 • Vsak uporabnik dobi samodejno ustvarjeno javno javno stran z možnostjo dodajanja povezave do profila družbenih medijev.
 • Gravatar integracija
 • Omogoča priloge
 • Sposobnost spreminjanja vrstnega reda predstavitve odgovorov.
 • Podpora Ajaxu
 • Podpora za oznake
 • Možnost dodajanja “lepljivih” vprašanj, ki se pojavijo na vrhu vseh vprašanj in / ali odgovorov in so poudarjena z barvo ozadja, ki jo določite.
 • Podpora za odrezke kode.
 • Permalink customization
 • Možnost, da odgovori CM postanejo kot domačo stran za vaše spletno mesto.
 • Pripomoček za deljenje v družabnih omrežjih za strani z vprašanji.
 • Sporočilo hvaležnosti CM Answers se odstrani iz spodnje noge
 • Možnost urejanja vprašanj in odgovorov po objavi na spletnem mestu.

Dodate lahko tudi izjavo o omejitvi odgovornosti, ki jo bodo prvič videli uporabniki vašega spletnega mesta. Vsakega uporabnika lahko pozove, da sprejme določila in pogoje vašega spletnega mesta:

CM odgovori Izjava o omejitvi odgovornosti

Nastavitev diskusijskega odbora

Po seznanitvi s funkcijami odgovorov CM je bil postopek nastavitve izjemno preprost. Nastavitve armaturne plošče so intuitivne in jih je enostavno slediti. Preprosto kliknite vsak zavihek, da nadaljujete na naslednji zaslon možnosti prilagajanja:

Nastavitve odgovorov CM

Lahko preprosto prilagodite, kako vprašanja in odgovori izgledajo za končnega uporabnika. Preprosto kliknite kartico »Videz«:

CM odgovarja videz

Prikazale se vam bodo številne možnosti od spreminjanja prepoznavanja vprašanj do števila vprašanj, ki se pojavijo na vsaki strani, do prikaza števila ogledov in še več.

Če se uporabniki prijavijo za prejemanje obvestil, ko so na vaše spletno mesto objavljena nova vprašanja ali odgovori, se lahko prepričate, da obvestilo pravilno odraža vašo blagovno znamko:

CM odgovori na obvestila

Najbolj se mi zdi to, da kliknem vsak zavihek in vidim, katere možnosti so na voljo. Zgodni pristop vam bo omogočil boljšo predstavo o tem, kaj lahko dosežete s tem vtičnikom in kako ga lahko prilagodite tako, da ustreza vašim potrebam spletnega mesta.

Kar zadeva dodajanje vsebine, to ne bi moglo biti bolj preprosto. Povezava Vprašanja za vtičnik, ki je viden na levi strani nadzorne plošče WordPress, vas bo preusmeril na naslednji zaslon:

CM odgovarja na vprašanja

Tukaj morate le klikniti »Dodaj vprašanje« in lahko vnesete svoje vprašanje, ga kategorizirate in dodate oznake. Končni rezultat bo izgledal nekako takole. Pri “lepljivem” vprašanju na vrhu upoštevajte drugačno barvo ozadja:

Vprašanje_lika

Meni Answers ponuja podoben vmesnik. Stran z odgovori bo za končne uporabnike podobna tej, kjer bodo pozvani k prispevanju:

firstQ_image

Nazaj v Nastavitve, na zavihku “Niti” lahko spremenite, kako so prikazana vprašanja in odgovori:

CM odgovori nit

Kot lahko vidite, lahko omogočite ali onemogočite priloge, nastavite največjo velikost datoteke, omogočite ocene in tako naprej.

Prilagoditev tega, kako izgledajo vaše funkcije za vprašanja, vprašanja, forum za podporo ali forum za podporo, je s tem vtičnikom preprosta in enostavna.


Čeprav obstajajo številni vtičniki za razprave, se vtičnik CM Answers dobro vključuje v WordPress in tako skrbnikom kot uporabnikom omogoča preprost način interakcije. Administratorji bodo našli prilagajanje foruma preprost postopek, ki ga je mogoče spremeniti na muhavost. Za uporabnike se bo končna izkušnja zdela prijetna in si jo bodo lahko preprosto ogledali. Ker danes velik del spletnega udejstvovanja spodbuja udeležbo vaših obiskovalcev, se zdi ta vtičnik priročen način za spodbujanje razprav, tudi če niste blizu, da neposredno zmerite.

Ta vtičnik se dobro ujema z vtičnikom slovarja CM Tooltips, o katerem smo govorili nekaj časa nazaj. Oba sta preprosta za uporabo in zaradi tega postaneta mesta WordPress bolj funkcionalna, ne da bi dodali utrip.

Ste že preizkusili CM odgovore? Kaj si mislil? V komentarjih nam sporočite, kako vam uspeva.

Prenesite odgovore CM prost ali pro zdaj!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me