Najboljša programska oprema za generiranje programske opreme za WordPress – OptinMonster Pregled in vodnik

Vodič za pregled in nastavitev OptinMonster

Če vodite uspešen spletni dnevnik ali spletno podjetje s programom WordPress (ali s katero koli spletno platformo za to zadevo), potrebujete redno bazo bralcev in enakomeren pretok novih bralcev. SEO močno napreduje pri iskanju vašega spletnega mesta v spletnih iskalnikih, vendar ko enkrat na svojem spletnem mestu najdete novega obiskovalca, se želite ohraniti, da se vrnejo nazaj. Eden izmed najbolj priljubljenih in najučinkovitejših načinov, kako priti do novih bralcev, je z uvedbo programske opreme za generiranje svinec za WordPress. Danes pokrivamo namen programske opreme za generiranje svinca in pogled na našo najljubšo – OptinMonster.


Kaj je programska oprema Lead Generation?

A svinca je potencialni novi naročnik ali stranka. Vodilna generacija je proces pridobitve, ki ga kupci zanimajo, kaj lahko ponudite. In programska oprema za generiranje svinca je program ali vtičnik, ki vam pomaga gojiti in zajemati te vodi.

Programska oprema za generiranje WordPress-a se običajno uporablja za ustvarjanje pojavnih oken, plavajočih palic in linijskih optin za gojenje naročniških seznamov. Te sezname lahko nato uporabite za povečanje bralstva svojega spletnega dnevnika ali za promocijo katerega koli blaga ali storitev, ki jih ponujate na svojem spletnem mestu. To pa vam pomaga, da enkrat obiščete obiskovalce vaše WordPress spletne strani v povratne obiskovalce.

Kar zadeva možnosti za generiranje svinca, je precej jasno, kaj uporabniki mislijo – ali jih imate radi ali jih sovražite. Toda ne glede na to, kako se počutite pri optinah, ne morete prezreti dejstva, da so zelo učinkoviti in so dokumentirali, da podvojijo in potrojijo število naročnin (in v nekaterih primerih celo več – kot kako Nikki, V šivih uporabili možnost za povečanje naročnikov za 1375%).

Najboljša programska oprema za generiranje programske opreme za WordPress: OptinMonster

OptinMonster Software Generation Programska oprema za WordPress

Preizkusili smo številne vtičnike in rešitve za WordPress in zelo smo navdušili OptinMonster in verjamemo, da je to najboljša programska oprema za generiranje svinca, ki je danes na voljo. Z možnostmi prilagajanja, vgrajenim poročanjem in naprednimi tehnologijami za sledenje namenom izstopov in deljenjem testiranja boste težko pritiskali, da bi našli enakovredno ujemajočega ustvarjalca. Dajemo mu 5 zvezdic za enostavnost, učinkovitost in jasnost.

Najprej je OptinMonster neverjetno enostaven za uporabo. Razvijalci so očitno vložili veliko misli in truda v ustvarjanje intuitivnega vmesnika za ustvarjanje optinov. Ustvarjalnik za vključitev v živo odlikuje enostaven izbirnik barv, oblike besedila, spustne meje za izbiro akcij in še več. Tako tudi če niste razvijalci, lahko kljub temu ustvarite prilagojene in opremljene obogatene obrazce, ne da bi vtipkali eno vrstico kode.

OptinMonster je tudi super učinkovit. Namen obrazcev za prijavo je ustvarjanje seznamov, z različnimi stili, oblikami in možnostmi za prijavo pa lahko ustvarite obrazec, ki pretvori s svojim bralcem. Dodane so funkcije za sprožitev pomika, namen izhoda, zaklenjena vsebina, opustitev vozička in še več. S toliko razpoložljivimi nastavitvami lahko ustvarite možnost za vsak scenarij in zajamete največje možno število potencialnih strank.

Jasno poročanje je še ena ključna lastnost, zaradi katere je OptinMonster tako močan. Na nadzorni plošči OptinMonster si lahko ogledate in primerjate, kako delujejo vaše prijavnice (število obiskovalcev, konverzije in stopnja klikov). Poleg tega lahko svoje vključitve vključite v sledenje storitve Google Analytics in tako pridobite še boljši vpogled v to, kdo, kaj, kdaj in kje ljudje kliknejo.

Članstvo v OptinMonsterju

Tudi če ne želite takoj porabiti denarja, lahko vseeno začnete z OptinMonsterjem za 0 USD. Tu je kratek uvodni video, če še vedno niste prodani:

OptinMonster trenutno ponuja 14-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja, tako da lahko poskusite, ne da bi bili popolnoma zavezani. Če želite to storiti, nadaljujte z branjem in upoštevajte naš preprost navodila po korakih za začetek.

Kako prvič nastaviti OptinMonster

OptinMonster je zelo enostaven za uporabo in ga presenetljivo hitro nastavi. Obstaja le nekaj korakov in ne bi vam smelo trajati dlje od odmora za kosilo, da bi ustvarili svoj prvi prijavo in bili pripravljeni na začetek.

Ustvarite račun OptinMonster

Najprej: najprej se morate prijaviti za načrt. Ta del naj traja le nekaj minut. Torej pojdite na spletno stran OptinMonster, preverite njihove tri možnosti načrta in izberite tisto, ki je prava za vas (čeprav priporočamo, da izberete letno ceno, saj boste takoj prihranili ogromnih 40%).

Cene OptinMonster 2016

Če ste bloger, potem Osnovni načrt verjetno zadostuje za vaše potrebe. Morda celo Plus načrt bi deloval tudi, če želite še nekaj možnosti. Če pa želite uporabiti vse odlične funkcije OptinMonsterja ali če ga želite uporabiti na številnih spletnih mestih, toplo priporočamo Pro načrt. To je najdražje, toda v resnici je 29 ameriških dolarjev mesečno za dostop do močnih funkcij, kot so optimizacija za optimizacijo mobilnih telefonov, pojavna okna po e-trgovini, dodani učinki CSS, tehnologija namere izstopa, avtomatizacija vedenja v realnem času in še veliko več.

Z izbiro načrta preprosto upoštevajte preostali postopek prijave (e-poštno ime, ime, geslo, plačilo itd.).

Ustvari in prilagodi svojo prijavo

Prijava na račun OptinMonster

Ko ustvarite račun, se lahko prijavite v svoj račun. Morali bi videti podoben zaslon kot zgoraj. Kliknite na velik zeleni gumb “Create New Optin”.

Ime kampanje za OptinMonster

Naslednji korak je, da poimenujete svojo oglaševalsko akcijo in nato dodate URL spletnega mesta, kjer boste uporabljali obrazec za prijavo.

Dodaj spletno mesto OptinMonster

Kliknite modro povezavo »Dodaj novo spletno mesto«, da odprete modalno okno, dodate vzdevek in domeno spletnega mesta in shranite.

Izbira obrazca OptinMonster Optin

Zdaj lahko začnete ustvarjati svoj dejanski obrazec za prijavo. Osnovni načrti bodo imeli dostop le do svetlobnih okenc, Plus načrti pa vključujejo svetlobne omarice, plavajoče palice, stranske vrstice in možnosti po objavi / v vrstici. Če pa želite možnosti, kot je posnetek zgoraj, boste morali iti z Pro načrt. To doda dodatne možnosti za sloge za vklop s pomočjo diapozitivov, mobilnih telefonov in celozaslonskega sistema, pa tudi za e-trgovino po meri, socialne medije in inteligentne pojavne pojavne platne. Preprosto izberite postavitev in predlogo, ki jo želite uporabiti (opomba: za možnosti animacije CSS morate izbrati predlogo Canvas). Za ta vodnik smo izbrali celoten zaslon za vhod.

Prilagoditve možnosti OptinMonster

Ko izberete slog, boste preusmerjeni v urejevalnik v živo, kjer lahko začnete prilagoditi svoj optin. Osnovni in Plus načrti ponujajo podobne oblikovne lastnosti, ki vključujejo enostavno uporabo OptinMonster point & click predvajalnik predloge, po meri možnosti pisave, podpora za CSS po meri in možnost dodajanja lastnega sporočila o uspehu in potrditvene strani. S Pro načrtom boste imeli tudi dostop Da / Brez predlog kot tudi MonsterEffects ki jih lahko uporabite za dodajanje privlačnih animacij CSS v različne elemente vaše možnosti.

Prvi zavihek urejevalnika za urejevalnik vključuje osnovne možnosti za vašo oglaševalsko akcijo, vključno s standardnimi in uspešnimi piškotki. Uporabljajo se za določitev, kdaj bodo bralci po prijavi ali dokončanju postopka za prijavo spet videli vašo prijavo. Če želite, da se vaše dovoljenje vedno vidi, nastavite piškotke na 0.

OptinMonster Optin Styling Prilagoditve

Naslednji zavihek z oznako Optin je tu, kjer boste našli možnosti prilagajanja barv in pisav, možnost vključitve povezave do pravilnika o zasebnosti in urejevalnika CSS po meri. Če želite spremeniti dejansko prikazano besedilo, samo pokažite in kliknite. Ko začnete urejati besedilo, boste videli tudi mini urejevalnik besedil z osnovnimi možnostmi za dekoracijo besedila in povezavami ter možnostmi za dodajanje čustvenih simbolov in slogov odstavkov po meri.

OptinMonster Da / Ne Optin

Če se odločite za načrt Pro v OptinMonsterju, potem boste videli tudi zavihek za dodajanje gumbov Da / Ne. Vključene so možnosti za oblikovanje vsakega gumba in dodajanje dejanj, ko bralci kliknejo.

Sporočilo o uspehu OptinMonster

Če odprete razdelek Uspeh, lahko prilagodite, kaj se zgodi, ko se bralec uspešno prijavi. Če se odločite za uspešnost, so v načrtu Pro vključene tri.

Pravila za prikaz OptinMonster

Ko je vaš v celoti izdelan in pripravljen za uporabo, morate nastaviti svoja pravila za prikaz. Ti določajo, ali in kdaj se bo vaše dovoljenje prikazalo bralcem. Privzeta pravila za oglaševalske akcije obstajajo veliko, vendar lahko tudi sami dodate svoj nabor pravil, če želite.

Izhod iz namere je učinkovita nastavitev izključno za Pro člane. S tem naborom pravil za oglaševalsko akcijo se bo vaše vključitev sprožila, ko bo OptinMonster zaznal, da bo bralnik zapustil vaše spletno mesto. Ta funkcija je izredno koristna za lovljenje enkratnih obiskovalcev in privabljanje, da se vrnejo.

OptinMonster Dodaj ponudnika e-pošte

Zavihek Integracije je pomemben – od tu povežete prijavnico s svojim e-poštnim seznamom. OptinMonster se trenutno integrira s 24 različnimi ponudniki e-pošte (od ActiveCampaign do Webhook). Preprosto izberite svojega ponudnika in sledite zahtevanim pozivom za registracijo računa. Izbrali smo MailChimp, za katerega je potreben ključ API.

MailChimp Get API Key

Če želite ustvariti nov API API MailChimp, se preprosto prijavite v svoj račun MailChimp in pojdite na svoj profil. Od tod lebdite nad Dodatno in nato kliknite meni Ključi API-ja.

MailChimp Ustvari ključ API-ja

Zdaj samo kliknite gumb “Ustvari ključ”, da takoj ustvarite svoj novi ključ API. Kopirajte ključ API in se vrnite v urejevalnik OptinMonster.

OptinMonster Dodaj ključ API MailChimp

Prilepite ključ API in dodajte nalepko računa (to je samo za vas, zato vam ni treba preveč razmišljati). Ko vaš račun preveri, boste videli dodatno spustno mesto, izberite seznam, možnost za dobrodošlico za nove naročnike in možnost omogočanja dvojnega potrditve.

OptinMonster Google Analytics

Zadnji razdelek v urejevalniku za prijavo je omogočiti storitvi Analytics za obrazec za prijavo. Tukaj lahko dodate sledenje, če želite videti, kako se obrazec pretvori, kot tudi vse druge čudovite informacije, ki jih lahko posreduje Google (na primer vedenje, pridobitev itd.).

Ko končate z vsemi možnostmi za prijavo, shranite obrazec.

Omogočite in vstavite vašo prijavo

Z vašim obrazcem za prijavo je vse, kar vam preostane, omogočiti oglaševalsko akcijo in vdelati vašo prijavo na svoje spletno mesto.

OptinMonster Nadaljujejo z akcijo

Če želite aktivirati oglaševalsko akcijo, se pomaknite na elementu menija »Kampanja (Začasno)« na vrhu strani. Kliknite za nadaljevanje oglaševalske akcije.

OptinMonster vdela kampanjo

Za HTML in druga spletna mesta OptinMonster ponuja vdelane kode, ki jih je mogoče kopirati in prilepiti, za WordPress pa vdelana koda ni potrebna. Namesto tega boste morali namestiti vtičnik OptinMonster WordPress.

Namestite vtičnik OptinMonster WordPress

Če želite dodati prijavo s pomočjo vtičnika, se najprej prijavite v skrbniško ploščo WordPress za spletno mesto, v katerega želite dodati prijavo (to bi moral biti isti URL spletnega mesta, ki ste ga prvotno dodali pri ustvarjanju prijav). Nato pojdite na Vtičnike> Dodaj novo in poiščite »OptinMonster«.

Namestite vtičnik OptinMonster

Že prvi rezultat bi moral imeti majhna zelena pošast. Kliknite gumb »Namestite zdaj« in kliknite »Aktiviraj«.

Račun OptinMonster Connect

Po aktiviranju vtičnika bi se moral videti zaslon dobrodošlice. Naslednji korak je »Poveži se« z računom OptinMonster. Ko kliknete, se morate odpreti na zaslonu in vnesti podatke o API-ju OptinMonster. Če želite to pridobiti, se morate vrniti na račun OptinMonster.

OptinMonster Ustvari ključ API-ja

Pojdite na nadzorno ploščo v OptinMonster in kliknite na možnost »API«. Preprosto kliknite zeleni gumb in ustvarite uporabniško ime in ključ za API. Kopirajte in se vrnite na zaslon s povezavo vtičnika.

OptinMonster Save API

Prilepite podatke API-ja in jih shranite. Ko ste shranjeni, morate videti možnost za svoje Optins.

OptinMonster View Optins

Kliknite na zavihek Optins za ogled obrazcev za prijavo, ki ste jih ustvarili na spletnem mestu OptinMonster. Videli boste, da je vaše dovoljenje privzeto onemogočeno. Če ga želite omogočiti, kliknite na možnost za prijavo in kliknite možnost »Uredi nastavitve izhoda«.

Nastavitve izhoda OptinMonster

Potrdite polje za prvo možnost »Omogoči izbiro na mestu«. Prav tako lahko izberete druge nastavitve za nalaganje vpisa na določene strani, kategorije ali oznake. Ko končate, kliknite shrani in vaš dostop mora biti omogočen in lahko viden na sprednjem delu vašega spletnega mesta – to je to!

Zdaj se lahko vrnete nazaj in ustvarite več možnosti za razdeljeno testiranje, ustvarite različne sloge, ki jih želite uporabiti na različnih objavah ali na ciljnih straneh, in poskusite ustvariti vključitve z različnimi spodbudami (brezplačne e-knjige, ekskluzivne ponudbe itd.). Torej, bodite kreativni in začnite rasti svoje sezname!

Zavijanje

Kot lahko vidite, OptinMonster ni samo preprost pojavni vtičnik – je popolna programska oprema za generiranje svinca, ki jo lahko uporabite za rast svojega spletnega dnevnika in podjetja. Pokazali vam bomo, kako enostavno je začeti, tako da ostane vse, kar lahko izkoristite in poskusite. Zelo dvomimo, da boste razočarani in OptinMonster je v svojem izdelku dovolj samozavesten, da ponujajo 14 garancij za vračilo denarja brez tveganja.

Pridobite OptinMonster

Če imate kakršna koli vprašanja o naših izkušnjah z OptinMonster ali če imate kakšne nasvete ali priporočila, nam lahko pošljete komentar. Še posebej radi bi vas slišali, če ste uspešno uporabili OptinMonster za povečanje števila strank!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me