Najlažji način za ponastavitev spletnega mesta WordPress

Ste si kdaj želeli začeti znova, s čisto skrilavcem? Mogoče preizkušate novo temo na spletnem mestu. Ali pa preizkušate združljivost nekaj vtičnikov v svojem peskovniku. Takrat boste morda želeli ponastaviti bazo podatkov WordPress.


V teh primerih najverjetneje uvažate ali ustvarjate vzorčne podatke, s katerimi se lahko preizkusite, in ko končate testiranje, se jih boste verjetno želeli znebiti. Podatke lahko preprosto ročno izbrišete, vendar to traja večno. Lahko pa uporabite Napredni vtičnik WordPress Reset da spletno mesto vrnete tako, kot je bilo, ko ste začeli v samo nekaj sekundah.

Kako ponastaviti vašo WordPress bazo

Napredni vtičnik za ponastavitev programa WordPress

Najlažji način za hitro ponastavitev baze podatkov WordPress je brezplačen Napredni vtičnik WordPress Reset. Ta vtičnik odstrani uporabnike, objave na spletnem dnevniku, shranjevanje izdelkov, portfeljskih postavk ali česar koli drugega, kar ste morda dodali v WordPress namestitev, skupaj z vsemi priloženimi predstavnostnimi datotekami, komentarji, taksonomijami, ocenami itd. Ne briše nameščenih tem in vtičniki – te bodo preprosto deaktivirali (torej brez skrbi).

Zelo priporočamo uporabo tega vtičnika v testnih okoljih, kjer morate nenehno začeti znova. Sami ga uporabljamo pri preizkušanju naše teme Total WordPress, pa tudi za številne ocene vtičnikov, ki jih vidite na našem blogu. Medtem ko vtičnik trenutno ne podpira večstranskih spletnih mest, na eni sami namestitvi opravi fantastično delo in resnično pospeši postopek testiranja in ponovnega testiranja..

Zdaj, ko veste, kaj počne vtičnik Advanced WordPress Reset, je tu navodila, kako ga lahko namestite in uporabite za ponastavitev spletnega mesta.

1. korak: Namestite vtičnik Advanced Advanced WordPress Reset

Namestite napredni vtičnik za ponastavitev programa WordPress

Najprej se prijavite v namestitev WordPress-a in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo. Poiščite »ponastavitev baze« in poiščite Napredno ponastavitev WordPress-a (to bi moral biti prvi rezultat). Kliknite gumb za Namestite in potem Aktivirajte vtičnik.

2. korak: Ponastavite bazo podatkov WordPress

Ponastavite bazo podatkov WordPress

Ko je aktiven, bo vtičnik dodal Napredna ponastavitev WP možnost pod Orodja. Tu boste lahko ponastavili spletno mesto.

Pomembna opomba: Ne pozabite, da bo ta vtičnik ponastavil celotno vaše spletno mesto, kar pomeni, da bodo izbrisani vsi vaši uporabniki (razen skrbnika), objave, strani, osebje, portfelj in vse ostalo – kar je ostalo za vedno. Zato ga priporočamo, kadar želite nov začetek, kot v testnih okoljih. Če želite očistiti trenutno namestitev WordPress, predlagamo uporabo vtičnika, kot je Napredno čistilo podatkovnih baz (od istega razvijalca vtičnikov).

Preprosto vtipkajte besedo “ponastavi”, da potrdite, da resnično želite ponastaviti spletno mesto, in kliknite veliko modro barvo Ponastavitev baze podatkov gumb.

3. korak: Oglejte si svojo čisto namestitev

Po ponastavitvi baze podatkov WordPress

Po potrditvi ponastavitve bi morali videti obvestilo, da je bilo uspešno (ja!). Če se boste ozrli po svojem spletnem mestu, boste opazili, da je kot povsem nova namestitev.

Rezultat ponastavitve baze podatkov WordPress

Če kliknete Objave videli boste, da se je vaše spletno mesto vrnilo na prvotni WordPress “Hello World!” privzeta objava, skupaj z vzorčnim komentarjem. In če preverite pod Strani privzeta WordPress “Vzorčna stran” se mora tudi vrniti.

Deaktivirani vtičniki po ponastavitvi

Vaše spletno mesto bo preusmerjeno tudi na trenutno privzeto temo WordPress. Brez skrbi – vse teme in vtičniki bi morali biti še vedno nameščeni. Napredna ponastavitev programa WordPress jih preprosto izključi (glejte posnetek zgoraj – vsi naši vtičniki so še vedno tam).

Prej potem

In samo da vas pogledam, tukaj je naš test pred in po slikah.

Pred napredovanjem ponastavite WordPress

To je bilo naše testno mesto prej (skupaj z vzorčnimi objavami, taksonomijami, dogodki, meniji in več).

Po napredni ponastavitvi WordPress-a

In to je tisto po rezultat. Videli boste, da je tema Mesa, ki smo jo uporabljali, zdaj deaktivirana, naše spletno mesto pa namesto tega uporablja privzeto temo za WordPress 2017.

Zavijanje

Tam ga imate! Popoln vodnik za ponastavitev WordPress namestitve s pomočjo vtičnika Advanced WordPress Reset. Resnično pospešite testiranje, če je vaš spletni oblikovalec ali razvijalec. Prepričajte se, da ga uporabljate v eni sami namestitvi WordPress-a in ne pozabite, da bo izbrisala vso vašo vsebino (kot smo že omenili – to je najbolje za testna okolja, za spletna mesta v živo, kjer želite obdržati svojo vsebino Napredno čistilo podatkovnih baz vtičnik je veliko boljša izbira) .

Ali imate še en način ponastavitve WordPress-a? Ali kakršna koli vprašanja o uporabi ponastavitve baze podatkov WordPress? Ali pa o uporabi vtičnika Advanced WordPress Reset? Sporočite nam v spodnjih komentarjih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map