Poglej Optimizirano gostovanje WordPress-a v Bluehostu

Pregledano z optimiziranim gostovanjem Wordhostovega gostovanja

Ste se že odločili za samostojno gostovanje spletnega dnevnika ali spletnega mesta WordPress, vendar niste prepričani, katero gostiteljsko podjetje boste uporabili? Zdi se, da je na voljo nešteto možnosti gostovanja WordPress za lastnike spletnih strani.


Vendar gostiteljska podjetja razumejo moč WordPressa in številna so začela optimizirati svoje storitve gostovanja posebej za uporabnike WordPressa. Bluehost je eno teh podjetij. Olajšajo vam gostovanje in izdelavo spletnega mesta WordPress v kratkem času, poleg tega pa ponujajo možnosti gostovanja, prilagojene posebej za WordPress uporabnike.

V tej objavi bomo spoznali, kaj v resnici pomeni optimizirano gostovanje v WordPressu s pregledom funkcij Bluehost, s katerimi je optimizirano gostovanje za WordPress edinstveno.

Bluehost: Ni tujca gostovanja za WordPress

10-letna potrditev Bluehosta s strani WordPress.org

Blogerji po spletu se sklicujejo na hitrost, znane zastopnike za storitve strank in Bluehostovo hitrost. Ponujajo številne izdelke za gostovanje. Skupno gostovanje je pogosto najboljša možnost za majhna spletna mesta, ki se šele začenjajo. Novi računi so 12 mesecev z brezplačno domeno, izboljšano nadzorno ploščo in cenami, ki se začnejo od 3,49 USD na mesec za prvo leto (če uporabite zgornjo povezavo). Z osnovnim načrtom lahko gostite eno domeno in z enim klikom namestite WordPress ali se odločite za uporabo spletnega mesta Bluehost Builder.

Če želite gostovati na več spletnih mestih, načrt Plus gosti deset spletnih mest za 10,99 USD na mesec (ali 5,95 USD na mesec v prodaji), poleg tega pa lahko gostite neomejeno število spletnih mest z načrtom Bluehost Business Pro za 23,99 USD na mesec (13,95 USD na mesec mesec v prodaji).

Vsak načrt gostovanja vključuje določeno število e-poštnih računov, razen pro načrta, ki ponuja neomejeno število e-poštnih računov. Končno lahko z nekoliko drugačno strukturo pristojbin in funkcij preverite novo rešitev Bluehostovega gostovanja v oblaku.

Poleg svoje standardne ponudbe Bluehost poveča svoj servis in tehnologijo s svojim specializiranim izdelkom: Optimizirano gostovanje za WordPress.

Poglejmo podrobneje …

Optimizirano gostovanje Bluehosta za raziskano WordPress

Gostovanje, optimizirano za Bluehost za WordPress

Ob skeniranju Bluehost-ove strani izdelkov za optimizirano gostovanje je ena prvih stvari, ki jih lahko opazite, da navaja višje cene. Na primer, najmanj poceni načrt je 24,99 USD na mesec (prvi mesec je na prodaj za 12,49 USD). Toda s tem načrtom lahko gostite do pet spletnih mest. Ta načrt vključuje tudi 30 GB prostora za shranjevanje, 2 GB RAM-a, 24/7 podporo strankam, izboljšan cPanel, SiteLock varnost in lahko sprejme do milijon obiskovalcev spletnega mesta na mesec.

Veliko dodatnih funkcij je vključenih na njihovi ciljni strani, vendar mi ni bilo jasno, kako te funkcije upravičujejo višje stroške. Zato sem poklical službo za pomoč strankam in vprašal: “Kako natančno je gostovanje Bluehosta optimizirano za WordPress? Po čem se razlikuje? “

Na moje presenečenje je eden od prodajnih sodelavcev Bluehosta (Matt) imel koristne odgovore.

Optimizacija ravni strežnika

Gostovanje, namenjeno strežnikom Bluehost, WordPress Optimizirano gostovanje

Primarni način, kako Bluehost optimizira načrte gostovanja WordPressa, je tako, da vsak račun dodeli zasebnemu strežniku – spletni viri so samo ti. Eden od razlogov, zakaj so druge možnosti gostovanja cenejše, je tisoče spletnih mest, ki jih upravlja WordPress, in imajo isti strežnik. Toda struktura strežniške platforme Bluehosta pomeni, da ima vaše spletno mesto lastne RAM, CPU in upravitelje procesov (PHP-FPM). Zaradi tega Bluehost predlaga, da bo vaše spletno mesto doživelo le malo do nedejavnosti in da bo z večjo hitrostjo za obiskovalce vaše spletne strani.

Izboljšana nadzorna plošča

Mnoga podjetja, ki gostujejo, uporabljajo cPanel kot nadzorno ploščo nadzorne plošče. CPanel je tako rekoč sedež vašega spletnega mesta. Bluehost je šel še korak dlje, tako da je prilagodil cPanel in tako ponudil bolj učinkovito in uporabniku prijazno izkušnjo.

Na primer, WordPress lahko namestite z enim klikom in lahko preprosto kupite in namestite premium teme prek vključenega MOJO Marketplacea, ki je integriran v prilagojen cPanel Bluehost. Njihov cPanel je bil zasnovan tudi za dobro navigacijo po tabličnem ali namiznem računalniku. In čeprav je za nekatere morda priročno, priporočamo onemogoči vtičnik Mojo Market kot prvi korak pri postavljanju spletnega mesta s programom Bluehost. Številne stranke, ki uporabljajo naše vrhunske teme, so poročale o težavah, napakah in počasnosti, ko jih uporabljate, in na spletu je toliko drugih odličnih tem, ki jih lahko izbirate (vključno z lastnimi brezplačnimi WordPress temami) zunaj trga.

WordPress usposobljena strokovna podpora

WordPress usposobljena strokovna podpora

Vsi strokovnjaki na liniji za pomoč Bluehostu so usposobljeni za krmarjenje po WordPressu in pomoč pri izdelavi spletnega mesta. Ali se odločite, da se prijavite za njihovo optimizirano gostovanje v WordPressu ali ne, vam je ta pomoč na voljo. Pravzaprav so njihovi strokovnjaki usposobljeni tako dobro, da WordPress to gostovanje priporoča zadnjih deset let.

Razlika v podpori pri tej optimizirani možnosti gostovanja je, da se serviserji za stranke podvrgajo vrhunskemu usposabljanju z več glavnimi razvijalci WordPressa.

To daje različno raven podpore, ki je prilagojena vašim potrebam v okviru kakršne koli dileme, s katero se lahko srečate pri klicanju. Optimizirani WordPress gostiteljski kupci pogosto doživijo krajši čas čakanja, ko pokličejo za tehnično podporo. Včasih sploh ni čakalnega časa. (Kot stran sem poklical tudi tehnično službo in moj klic je bil sprejet v nekaj sekundah.)

Varnost SiteLock

bluehost-partnerji-s-sitelock-spletna varnost

Človeški in virtualni hekerji imajo radi WordPress, še posebej manjša spletna mesta; zdi se, da je zanje končni hekerski izziv. Na mojih spletnih mestih WordPress so bili pokvarjeni, dokler se nisem naučil, kako jih pravilno zaščititi. Torej veste, da boste imeli Varnost SiteLock ob namestitvi je velika stvar. SiteLock postavi požarni zid in vsakodnevno pregleda vaše spletno mesto zlonamerno programsko opremo, ne da bi ga upočasnil.

Zaključek

Obstaja veliko možnosti gostovanja v WordPressu in Bluehost je vredno razmisliti. Poleg izboljšanega izgleda in videza, Bluehost zaposluje jedro razvijalcev WordPress in sponzorira dogodke v WordCampu, da pomagajo nadaljnje znanje WordPressa. To kaže, da se Bluehost poleg ponudbe izdelkov, povezanih z WordPressom, zavezuje k širjenju lastnega znanja o tej temi.

Preglejte ta seznam funkcij in ga primerjajte s potrebami spletnega gostovanja WordPress, da ugotovite, ali je Wordhostovo optimizirano gostovanje Bluehost za vas koristna možnost. Zdi se, kot da so že od enega svojih pregledov iz leta 2013 naredili nekaj vizualnih, besedilnih in storitvenih izboljšav, vendar se mnenja razlikujejo. Najbolje je, da preberete informacije, ki jih najdete tukaj in na Bluehost.com, in jih pokličete, če imate dodatna vprašanja.

Prodajalec, s katerim sem govoril, je dobro vedel in razlagal razlike med njihovo optimizirano WordPress storitvijo in drugo upravljano možnostjo gostovanja WordPress (po mojem povpraševanju), ne da bi bil prodajalec. Vsaj, če se člani njihove prodajne skupine do klicev obrnejo podobno, lahko pokličete in postavljate vprašanja, ne da bi se zapletli v mrežo rib. Za podrobnejša vprašanja o RAM-u, zmogljivosti strežnika in drugih tehničnih vidikih, ki vplivajo na potrebe vašega spletnega mesta, se lahko obrnete tudi na tehnično podporo.

Ste Bluehost uporabili za izdelavo svojega spletnega mesta ali bloga WordPress? Kako vam je to uspelo? Ali so na voljo dodatne funkcije prek Bluehosta, ki niso omenjene tukaj? Pomagajte drugim, če jih omenite v spodnjem razdelku s komentarji!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map