Tweak vaš WordPress tema tema z rumenim svinčnikom

Kako prilagoditi oblikovanje teme WordPress

Če želite prilagoditi oblikovanje teme WordPress na enostaven način, potem Rumeni vtičnik WordPress vtičnik je morda le dodatek, ki ga potrebujete za svoje spletno mesto. Ta urejevalnik vizualnega sloga vam bo omogočil spreminjanje videza spletnega mesta, ne da bi se morali dotikati vrstice kode.


Uporaba rumenega svinčnika vas bo naučila veselja spletnega oblikovanja, hkrati pa ustvarila čudovito spletno stran, s katerim boste navdušili svoje obiskovalce. Uredite poljuben element svojega spletnega mesta, vse na sprednji strani in v realnem času. Edina omejitev pri oblikovanju vašega spletnega mesta bo vaša domišljija.

Ta poglobljeni vodnik o uporabi premijske različice Rumenega svinčnika bo zajemal njegove glavne značilnosti, vključno z njegovimi možnostmi urejanja CSS-jev in klika v živo ter združljivost s katero koli temo WordPressa. Nato si bomo ogledali uporabniško izkušnjo v ponudbi, ki vam bo omogočila, da se takoj nastavite in oblikujete.

Za koga je rumeni svinčnik?

Rumeni svinčnik Kdo

Ne glede na to, ali iščete hitrejši način prilagajanja spletnega mesta ali ne poznate CSS, vam lahko pomaga Rumeni svinčnik. Ta vtičnik vključuje napredna orodja in možnosti prilagajanja, kot nalašč za strokovnjake, ki želijo ustvariti nova spletna mesta za stranke.

Vendar pa pomanjkanje kodiranja, enostavna uporaba, intuitivni vmesnik in podrobna podporna dokumentacija pomenijo, da lahko tudi tisti z omejenimi izkušnjami oblikovanja dostopajo do tega vtičnika. Skratka, če želite prilagoditi videz spletnega mesta WordPress, je Yellow Pencil urejevalnik vizualnega sloga za vas.

Skratka, če želite prilagoditi videz spletnega mesta WordPress, je Yellow Pencil urejevalnik vizualnega sloga za vas.

Ključne značilnosti rumenega svinčnika

Značilnosti rumenega svinčnika

Rumeni svinčnik je resnično impresivno orodje za oblikovanje. Na voljo funkcije in orodja omogočajo popoln nadzor nad videzom vašega spletnega mesta. Uporabite ga lahko na kateri koli WordPress temi ali vtičniku in vam bo omogočil ustvarjanje elegantnih in odzivnih spletnih strani.

Inšpektor elementov vam omogoča, da izberete in prilagodite vsak vizualni element na svojem spletnem mestu WordPress. Uredite barve, ozadja, obrobe in še veliko več. Vse to se izvede v realnem času, na sprednjem koncu vašega spletnega mesta, tako da si lahko spremembe ogledate, ko jih naredite. Rumeni svinčnik bo ustvaril kodo v ozadju, tako da, če tega ne želite, vam nobene kode ni treba pogledati sami. Druge funkcije vključujejo:

 • Povlecite in spustite na elemente repozicioniranja
 • Velikost elementov z dotikom miške
 • Izbirate lahko med 600+ pisavami, 300+ vzorci ozadja, 50+ animacij in še veliko več
 • Na voljo je neomejeno barv ali izberite med modernimi barvnimi paletami rumenega svinčnika
 • Uporabite urejevalnik CSS v živo

Na voljo je tudi obsežna dokumentacija in podpora, ki vam bodo pomagale kar najbolje izkoristiti ta urejevalnik vizualnih slogov WordPress.

Torej, zdaj vemo, kaj lahko ponudi Rumeni svinčnik. Kako pa začnemo in ali je uporabniška izkušnja tako impresivna kot funkcije, ki jih ponuja?

Kako namestiti rumeni svinčnik

Rumeni svinčnik je izjemno hiter in enostaven za namestitev. Ko kupite vtičnik od CodeCanyon (ali kupite premijsko temo, kot je New York, ki vključuje vtičnik brezplačno), s strani za nalaganje programa Envato (ali lahko uporabite brezplačno različico, ki je na voljo na WordPress.org).

Nato odprite nadzorno ploščo WordPress. Izberite »Vtičniki«> »Dodaj novo«.

Rumeni svinčnik Dodaj novo

Na strani Dodaj vtičnike kliknite »Naloži vtičnik«> »Izberi datoteko«.

Nalaganje rumenega svinčnika

Iz mesta, kjer ste ga prenesli, izberite »waspthemes-yellow-pencil.zip«. Kliknite »Namestite zdaj«.

Namestitev rumenega svinčnika

Ko je vtičnik nameščen, kliknite »Aktiviraj«. Vnesite aktivacijsko kodo, ki ste jo dobili ob nakupu vtičnika. To vam bo omogočilo dostop do posodobitev vtičnikov po izdaji.

Po aktiviranju se na vaši nadzorni plošči prikaže pozdravna stran rumene strani. V razdelku »Viri« boste našli dokumentacijo, vaje in drugo pomoč ter podporo, ki jo boste morda potrebovali, da začnete uporabljati vtičnik..

Rumeni svinčnik Dobrodošli

Ko ste pripravljeni, kliknite »Naj začni«. Tako boste prešli neposredno v način urejanja.

Razumevanje vmesnika Rumeni svinčnik

Vmesnik Rumeni svinčnik je zelo jasen in intuitiven za uporabo. Vrstica, ki poteka navzdol na levi strani strani, prikazuje razpoložljiva orodja.

Rumeni barvni levi trak

Plošča, ki se nahaja na desni strani strani, je urejevalna plošča. Ko na strani ni izbran noben element, bo prikazal tri vrste prilagajanja, v katerih je mogoče urejati.

Rumena plošča urednika svinčnika

Ko kliknete element na strani, se bo urejevalna plošča spremenila tako, da bo vsebovala lastnosti sloga.

Izbran je element Rumeni svinčnik

Okoli izbranega elementa se prikaže modro polje, ki prikazuje dodatne možnosti prilagajanja.

Izbran je element Rumeni svinčnik

Pomembna orodja, ki jih boste potrebovali

Orodna vrstica na levi strani prikazuje številna orodja, nekaj pa jih je takoj pomembnih za lažji začetek …

Orodja za orodno vrstico rumene svinčnike

 • Element Inspector – To vam omogoča, da izberete kateri koli element na strani, ki ga želite prilagoditi.
 • Razveljavi in ​​ponovi – Preizkusite različne zasnove na svoji strani varno, če veste, kako lahko razveljavite ali obnovite svoje spremembe.
 • Celozaslonski način – Delite na celozaslonskem zaslonu in vam jasno prikažite svoje prilagoditve, ko jih izdelujete.

Urejevalna plošča vsebuje tri ključne gumbe …

Gumbi rumene plošče urejevalnika svinčnika

 • Predogled v živo – predogled sprememb brez prikaza vmesnika Yellow Pencil.
 • Ponastavi spremembe – Ali ne marate svojih sprememb? Preprosto ponastavite spremembe.
 • Shrani – Ko ste si ogledali svoje delo in ste zadovoljni z rezultati, samo pritisnite gumb za shranjevanje.

Izbira vrste prilagajanja

Vrsta prilagoditve rumene svinčnike

Preden izberete element na svoji strani in ga začnete urejati, morate najprej izbrati vrsto prilagoditve. Ti so prikazani na plošči urejevalca, ko ni izbran noben element. Izbirate lahko med tremi vrstami; Globalno prilagodite, prilagodite eno stran in prilagodite predloge.

Vsaka od vrst je relativno samoumevna. Če izberete »Global Customize«, pomeni, da bodo spremembe, ki jih vnesete, veljale za vsako stran vašega spletnega mesta. Če izberete »Prilagodi eno stran«, bodo vse spremembe vplivale samo na stran, na kateri delate. »Prilagodi predloge« velja za trenutno vrsto objave, kar je dobra možnost, če želite konfigurirati vse strani izdelkov ali spletnih dnevnikov.

Izbrana vrsta prilagoditve bo prikazana na vrhu plošče urejevalnika. Preden shranite svoje delo, preverite, ali urejate pravilno vrsto.

Kaj lahko storite z rumenim svinčnikom?

Ko se seznanite z vmesnikom, je čas, da začnete. Spodaj je vzorec nekaterih številnih orodij in funkcij za prilagajanje, ki jih ta vtičnik ponuja. Te vam bodo pomagale pri izdelavi lepe in profesionalne spletne strani.

Spremenite tipografijo

Tipografija rumenega svinčnika

Pomembna naloga je izbira pisave, ki ustreza vašemu spletnemu mestu. Rumeni svinčnik ponuja različne možnosti za lažje oblikovanje besedila na način, ki ustreza oblikovanju vašega spletnega mesta in pritegne pozornost bralca.

Kliknite del besedila, ki ga želite urediti, nato pa v urejevalni plošči izberite »Besedilo«. Tako bodo prikazane možnosti prilagajanja tipografije. Izbirate lahko med 600+ vrstami pisav, spremenite velikost pisave, spremenite višino črte, nadzirate razmik črk in besed ter veliko več. Prav tako lahko spremenite barvo besedila, tako da izberete eno od modernih barvnih palet rumenega svinčnika ali se odločite za svojo barvno izbiro.

Dodajte mejo

Meja rumenega svinčnika

Če dodate obrobo določenim elementom na strani, lahko poudarite pomembne informacije in ustvarite učinkovite vizualne slike. Ko izberete sliko ali besedilo, ki mu želite dodati obrobo, na urejevalni plošči izberite »Obrobka«. Obstajajo štirje slogi

Ko izberete sliko ali besedilo, ki mu želite dodati obrobo, na urejevalni plošči izberite »Obrobka«. Izbirate lahko med štirimi slogi meje; trdna, pikčasta, črtkana ali skrita. Prav tako lahko spremenite širino obrobe, da jo naredite bolj definirano in spremenite barvo.

Impresivna značilnost je, da lahko vsako stran meje prilagodite posebej. To pomeni, da lahko vsaka od štirih strani dobi drugačno barvo, slog in debelino, kar ima za posledico edinstven in privlačen videz.

Spremeni ozadje

Ozadje rumenega svinčnika

Presenetljivo ozadje vam lahko pomaga narediti element. Rumeni svinčnik vam omogoča spreminjanje ozadja vsakega elementa na vašem spletnem mestu.

To storite tako, da kliknete izbrani element in na urejevalni plošči izberete »Ozadje«.

Tu lahko spremenite barvo ozadja, izberete enega od vzorcev Yellow Pencils 300+ ali pa izberete CSS gradient. Na voljo imate tudi možnost nalaganja lastnih slik po meri. Ko se odločite za ozadje, lahko prilagodite velikost ozadja, položaj in če ste dodali sliko, izberite, ali je statična ali se pomikate s preostankom strani.

Uporabite animacije

Animacija rumenega svinčnika

Uporaba animacij je še en odličen način, kako pomagati, da vaša vsebina vpliva. V razdelku »Animacija« v urejevalni plošči lahko izbranemu elementu dodate učinek animacije.

V upravitelju animacij v živo izberite eno od 50+ animacij, od povečave ali pomivanja, do poskakovanja, vrtenja in še veliko več. Če želite, lahko nadzirate trajanje in zamudo ter hkrati izvajate več animacij. To bo vašemu spletnemu mestu prineslo izvirnost in opozorilo na pomembne vidike vaše strani. Ustvarite lahko tudi lastne animacije po meri, tako da v orodni vrstici izberete Generator animacij.

Spremeni velikost in premestitev katerega koli elementa

Spreminjanje velikosti in premestitve katerega koli elementa je z rumenim svinčnikom zelo preprosto.

Če želite spremeniti velikost, kliknite element neposredno, tako da se okoli njega pojavi modro označeno polje. Nato preprosto povlecite vodoravne in navpične črte modrega polja, da spremenite velikost.

Rumeni svinčnik

Če želite element preložiti, kliknite nanj in pridržite gumb miške. Povlecite in spustite na ustrezen položaj na strani.

Rumena kapljica Dragon Drop

Slaba stran te funkcije povleci in spusti je, da lahko povzroči težave pri gledanju na mobilnih napravah. Z odzivnim orodjem, ki ga najdete v orodni vrstici, si ogledate, kako bo videti vaša spletna stran na vseh velikostih zaslona. Morda boste morali ustrezno spremeniti svoj dizajn.

Cenitev

Cene rumenega svinčnika

Vtičnik Rumeni svinčnik WordPress je na voljo pri CodeCanyonu za 26 dolarjev. To vključuje 6-mesečno podporo, vendar imate možnost plačati dodatnih 7,88 USD za podaljšanje podpore do 12 mesecev.

Končne misli

Rumeni svinčnik je odlično orodje za uporabo, če želite prilagoditi videz svojega spletnega mesta WordPress. Funkcije in enostavna uporaba vam zagotavljajo vse, kar potrebujete za izdelavo spletnega mesta po meri WordPress. Za najboljše rezultate poskrbite, da imate jasno vizijo, kako želite videti vaše spletno mesto.

Ali ima Rumeni svinčnik funkcije, ki jih potrebujete za prilagoditev spletnega mesta WordPress? Prosimo, delite svoje misli spodaj …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map