Ultimate Visual Composer Vodnik za ustvarjanje povlečevanja in spuščanja strani za WordPress

Vrhunski priročnik za vizualni skladatelj za WordPress

Visual Composer je postal eden najbolj prodajanih vtičnikov za gradnjo strani za WordPress. Od izdaje maja 2011 je vtičnik eksplodiral z več kot 150.000+ strankami (in to ne šteje sto tisoč uporabnikov, ki so prejeli kopijo, povezano s temo), 200+ dodatkov in razširitev ter stotine pozitivnih pregledov splet.


Če še nimate lastne kopije vtičnika, ste jo morda že videli v preteklosti s prvovrstno temo WordPress ali pa ste morda naleteli na stari vodič Visual Composer nekje na spletu. Od prvega izdajanja Visual Composerja se je marsikaj spremenilo, zato smo vas želeli voditi skozi vse super funkcije, ki sestavljajo ta močan vtičnik.

Spoznajte vizualnega skladatelja

Visual Composer Page Builder

Če niste seznanjeni, je Visual Composer vtičnik za oblikovanje strani povleci in spusti za WordPress. Ta priročen dandy vtičnik je zelo težko pri ustvarjanju objav in strani po WordPressu po meri. Znanja o kodiranju ni potrebno. Preprosto namestite vtičnik in lahko začnete ustvarjati svoje objave in strani. Prav tako je združljiv z večino brezplačnih tem in številnimi vrhunskimi temami, poleg tega pa je popolnoma združljiv s priljubljenimi vtičniki, kot so kontaktni obrazec 7, Slider Revolution in številni drugi (ki se jih bomo dotaknili pozneje).

Namestitev Visual Composerja

Preden lahko sestavite svoje strani, morate prenesti in namestiti Visual Composer. Obstajata dva načina za zaščito kopije vtičnika: ali nakup svojo kopijo ali nakup a premium tema z vključenim vtičem. The vtičnik deluje popolnoma enako ne glede na to, katero pot ste izbrali, je edina razlika pri teh dveh metodah, kako jo namestite.

Možnost 1: Nakup lastne kopije za uporabo na spletnem mestu WordPress

Prvi način, kako si priskrbeti kopijo Visual Composerja, je nakup vtičnika zase. Preprosto pojdite na CodeCanyon, dodajte kopijo Visual Composerja v svojo košarico (priporočamo, da dodate dodatno podporo, da boste imeli na voljo celo leto pomoči avtorja vtičnikov) in dokončajte nakup.

Nakup vizualnega skladatelja

Nato pojdite na stran za prenos. Kliknite zeleni gumb za prenos poleg vstavljenega vtičnika Visual Composer in izberite samo namestljivo datoteko WordPress.

Prenesite Visual Composer

Zdaj se prijavite na nadzorno ploščo WordPress in se pomaknite do Vtičniki> Dodaj novo. Kliknite na Prenesite vtičnik gumb na vrhu zaslona.

Naložite vtičnik Visual Composer

Izberite ZIP datoteko Visual Composer, ki ste jo prenesli s CodeCanyon-a. Nato samo kliknite za namestitev in aktiviranje vtičnika.

Ker ste kupili vtičnik, boste morali za dokončanje postopka aktivacije dodati tudi licenčno kodo. Samo kliknite povezavo na vrhu zaslona in nato velikanski modri gumb do aktivirajte svojo kopijo vizualnega skladatelja.

Kliknite Za aktiviranje vizualnega skladatelja

To bo odprlo portal za vas, ki bo WPBakery omogočil preverjanje vašega nakupa. Kliknite na veliko zeleno Odobri gumb. Brez skrbi – WPBakery dajete samo dovoljenje, da potrdi, da je vaše uporabniško ime / e-pošta res kupila kopijo Visual Composerja.

Aktivirajte Via Envato

Samo sledite pozivom, da dokončate aktivacijo in se vrnete na nadzorno ploščo WordPress. Zdaj ste pripravljeni na začetek gradnje!

Možnost 2: Visual Composer je bil vključen v vašo WordPress temo

Če ste kupili temo z vključenim Visual Composer, je namestitev različna in se lahko razlikuje tudi glede na avtorja. Pokazali vam bomo, kako namestiti vtičnik, če uporabljate temo WPExplorer, kot je Total (in bi moral biti precej podoben večini drugih premijskih tem).

Najprej boste morali prenesti in namestiti svojo WordPress temo. Če ste svojo temo kupili pri Themeforest, gre za enak postopek kot prenos Visual Composerja. Prijavite se v svoj račun Themeforest in pojdite na stran za prenos. Nato poiščite svojo temo, kliknite gumb za prenos in izberite samo namestljivo datoteko WordPress.

Prenesite WordPress Tema

Nato se prijavite v WordPress namestitev in kliknite na Videz> Teme> Dodaj novo. Nato kliknite na Naloži temo možnost na vrhu strani. Za iskanje namestljive datoteke WordPress boste morali odpreti preneseno zip datoteko. To je zato, ker je tema Total skupaj z dodatnimi funkcijami, kot so premium vtičniki, vzorčni podatki in datoteke PSD.

Namestite skupno WordPress temo

Ko najdete datoteko, lahko temo naložite, namestite in aktivirate. Po aktivaciji vas Total pozove namestite priporočene vtičnike – vključno z Visual Composer.

Skupaj priporočeni vtičniki

Samo kliknite povezavo do Začnite nameščati vtičnike. Izberite Namestite v spustnem meniju za množična dejanja preverite vse vtičnike, ki jih želite namestiti, in kliknite Prijavite se.

Namestite priporočene vtičnike

To je vse, kar morate storiti! Visual Composer ni treba aktivirati prek Envato. Ker ste kupili temo namesto lastne kopije vtičnika nimate licenčne kode za preverjanje in ne boste imeli dostopa do posodobitev vtičnikov, dokler vam jih ne zagotovi avtor teme.

Neobvezna vizualna aktivacija skladateljev

Če želite kupiti lastno kopijo, da boste hitreje prejemali posodobitve, zagotovo morda, vendar Visual Composer ne potrebujete za svojo temo. S tem lahko nadaljujete na dejansko uporabo vtičnika.

Uvod v program Visual Composer Page Builder

Zdaj, ko imate nameščen Visual Composer, je čas, da začnete z nastavitvami vtičnikov. Na nadzorni plošči WordPress bi zdaj morali videti možnost Visual Composer. Kliknite na to, da odprete stran z nastavitvami.

Splošne nastavitve vizualnega skladatelja

The Splošne nastavitve zavihek vsebuje preproste možnosti za omogočanje / onemogočanje zlaganja odzivnih elementov na majhnih zaslonih (tako da lahko standardna vrstica s tremi stolpci postane tri vrstice stolpcev v primerjavi s krčenjem vrstice treh stolpcev na mobilnem telefonu), izbira Googlove podmnožice pisav in gumba za počitek za ponovno vključitev vodenih ogledov Visual Composerja.

Vodja vizualnih skladateljev

Če na spletnem mestu uporabljate več uporabniških vlog, potem Visual Composer Vodja vlog vam bo gotovo prišel prav. Ta stran z nastavitvami omogoča, da uporabniku omejite dostop do različnih funkcij Visual Composer glede na vlogo. Tako lahko dovolite skrbnikom dostop do vseh funkcij, medtem ko urejevalnike omejite samo na strani spletnega dnevnika in na prispevke..

To smo omenili že med namestitvijo, vendar Licenca izdelka na zavihku lahko preverite svojo licenčno kodo, če ste kupili svojo kopijo vtičnika. Če je vaša kopija programa Visual Composer priložena temi, lahko ta razdelek prezrete.

Elementi oblikovalca strani

Elementi ustvarjalca strani vizualnega skladatelja

Visual Composer ima 34 standardnih elementov za pripravo strani za številne funkcije, ki jih želite dodati na svoje strani (zgornji posnetek prikazuje vse, skupaj z elementom Contact Form 7, o katerem bomo govorili kasneje). Številni elementi vključujejo dodane možnosti za barve, obrobe, oblazinjenje, robove, CSS po meri, animacije in drugo. Tukaj je kratek prenos tega, kar je vključeno:

 • Vrstice so stran vaših strani. Element vrstice boste uporabili za ustvarjanje stolpcev in vstavljanje vseh drugih elementov strani.
 • Besedilni bloki so natanko takšni, kot se slišijo – bloki besedila. S standardnim urejevalnikom WordPress WYSIWYG lahko s tem modulom dodate in formatirate besedilo.
 • Ikone vključujejo ikone pisave iz naslednjih knjižnic ikon: FontAwesome, Open Iconic, Typicons, Entypo, Linecons in Mono Social.
 • Ločilo in ločilo z besedilom so načini za ustvarjanje prelomov vrstic (ali besedila) med razdelki, ki jih ustvarite na svojih straneh.
 • Polja za sporočila so odlične za dodajanje opomb, opozoril ali drugih masaž v škatlah.
 • Facebook, Tweet, Google+ in Pinterest so vsi preprosti gumbi za skupno rabo v družabnih omrežjih, ki jih lahko dodate uporabnikom, da delijo stran, ki jo ustvarite.
 • Pogosta vprašanja so stikala, ki jih lahko uporabite za dodajanje skritih vsebin, ki jih uporabniki lahko razkrijejo, ko berejo po vaši strani.
 • The Ena sama slika je samo to – preprosta slika z dodanimi možnostmi za velikost, animacijo, povezavo in drugo.
 • Zavihki, turneje in harmonike so podobna pogosto zastavljenim vprašanjem, saj vsebujejo skrito ali zložljivo vsebino, vendar z odprtim prvim razdelkom.
 • A Posodljiv vsebnik je drsnik za osnovno vsebino (vendar lahko v vsak vsebnik »stran« vstavite skoraj kateri koli element ustvarjalca strani).
 • Postavke po meri olajšajte dodajanje lastnih naslovov v razdelke z uporabo pisav, velikosti, barv in drugega.
 • Gumbi omogočajo dodajanje povezav do drugih strani ali zunanjih spletnih mest.
 • A Poziv k dejanju je polje z opombo z dodatnim gumbom, ki pritegne pozornost uporabnikov in vam omogoča, da dodate malo prepričljive vsebine.
 • The Widgetised Sidebar omogoča, da svojo stransko vrstico po meri vstavite kamor koli na strani.
 • The Video predvajalnik olajša vstavljanje različnih video formatov, ki jih podpira WordPress.
 • Google zemljevidi je še ena preprosta možnost – preprosto prilepite kodo Google Map, da na svojo stran vstavite zemljevid.
 • Progress palice, pie karte, okrogle karte in vrstice so vsi načini za graficiranje ali prikaz podatkov ali veščin.
 • Prazen prostor olajša dodajanje navpičnega preloma med elementi.
 • Mreže pošt, medijev, zidarstva in zidarstva so vsa omrežja po meri, ki jih lahko dodate na strani (z možnostjo mešanja in ujemanja vrst objav ali predstavnosti).

Elementi vidnega skladatelja

Vtičnik vključuje tudi 8 elementi gradnikov ki jih lahko uporabite za izdelavo lastne stranske vrstice, če se za to odločite. Te postanejo koristne pri ustvarjanju ciljnih strani po meri, kjer vaša stranska vrstica morda ni na običajni lokaciji ali če je vaše celotno spletno mesto veliko omrežje ciljnih strani, kjer dve isti strani ne uporabljata.

Vizualne razširitve skladateljev

Osnovni elementi Visual Compose so odlični za začetek, sčasoma pa boste želeli ali potrebovali več, če želite ustvariti svoje postavitve strani po meri. To je mogoče prek razširitev. Za razširitve Visual Composer obstaja nekaj različnih virov.

Skupni elementi oblikovalca strani za vizualni skladatelj

Prva pot do razširite svoj Visual Composer prek vaše teme. Odličen primer je naša tema WordPress Total, ki vključuje 39 dodanih elementov ustvarjalca strani. Te so vključene izključno s funkcijo Total, da lahko delate s funkcijami, zato morate imeti temo nameščeno in aktivno, če jih želite uporabljati. Skupaj vključuje razširitve za vrste objav po meri (pričevanja, osebje, portfelje), galerije po meri, preproste drsnike, družabne in še veliko več. Tako boste lažje dodali želeno vsebino tam, kjer jo želite.

Dodatek vizualnih skladateljev tretjih oseb

Če vaša tema ne vsebuje razširitev, ki jih lahko namestite Razširitve vizualnih skladateljev tretjih oseb. Ti se lahko gibljejo od brezplačnih do 55 dolarjev in so na voljo od različnih avtorjev v CodeCanyonu in po spletu. Če želite dodati nekaj dodatnih funkcij, kot so tabele s cenami in družabne, potem je brezplačen vtičnik za kratke kode Symple (navsezadnje smo ga ustvarili tukaj na WPExplorerju). Če želite dodati nabor čolna več možnosti, potem bo morda najbolj primeren premium vtičnik, kot je Ultimate Add-on. Obstaja dobesedno na stotine možnosti – vidite lahko celoten seznam združljivih dodatkov na WPBakery.

Vendar se odločite za razširitev svojega Visual Composer, priporočamo vam ne uporabljajte hkrati vseh razširitv teme in vtičnikov. Več ni vedno bolje – še posebej v tem primeru. Ne samo, da bo to ustvarilo veliko prekrivanja in podvojenih možnosti, ampak bo tudi znatno upočasnilo vaše spletno mesto (tona kode gre v vsak element ustvarjalca strani). Zato izberite podaljšek, ki vam najbolj ustreza, in se ga držite.

Urejanje izhoda in sočelje

Z Visual Composerjem niste omejeni na to, kako lahko oblikujete in urejate svoje strani. S tem močnim vtičnikom lahko spremenite modularni ozadje ali vizualno sočelje.

Vizualni urejevalnik zaledja skladateljev

Vizualni urejevalnik zaledja skladateljev

Če se odločite za uporabo zalednik urejevalnika vsak element je prikazan kot modularni element, ki ga lahko vstavite, povlečete in spustite na svoje mesto. Ta metoda je odlična, če želite hitro postaviti okvir, na kar želite, da je videti vaša stran in je lahko tudi hitrejši od sprednje strani, če imate počasnejšo povezavo s strežnikom ali internetom..

Backkend urejevalnik je dokaj enostaven za uporabo. Preprosto kliknite modri gumb za Urejevalnik izhoda da omogočite Visual Composerju za stran ali objavo, ki jo urejate.

Omogoči urejevalnik podpora

Nato kliknite na turkizno tipko, da +Dodaj elemente.

Dodajte elemente prek urejevalnika programa Backend

Od tu lahko začnete vstavljati poljubne in vse elemente strani, ki jih želite!

Visual Composer Frontend Editor

Visual Composer Frontend Editor

The frontend editor ponuja veliko boljši pogled na to, kako bo videti vaša končna stran, saj je v bistvu vizualni urejevalnik v realnem času. Omogoča vam, da vstavite vse iste elemente ustvarjalca strani kot urejevalnik zaledja z dodatno prednostjo, da jih lahko dejansko vidite namesto modula. Lahko vidite, kako velika je slika v 300 slikovnih pikah ali če se vijolični gumb s šestnajsto vrednostjo # 6e2f93 resnično pojavi.

Če želite omogočiti urejanje frontend, kliknite katero koli od obeh Frontend urejevalnik možnosti za vašo stran ali objavo.

Omogoči urejevalnik meja

To bo osvežilo vaš zaslon in vas popeljalo v predogled svoje objave ali strani v živo in z enakimi možnostmi za gradnjo strani kot urejevalnik zaledja.

Dodajte elemente prek urejevalnika Frontend

Samo kliknite za začetek dodajanja elementov. Glavna razlika tukaj je, da lahko elemente zdaj vidite, ko jih vstavljate in lahko uporabite možnosti predogleda v zgornji vrstici, da dobite predstavo o tem, kako bo videti vaša stran na namizjih, prenosnikih, tablicah in telefonih.

Dodajanje in urejanje elementov strani

Ne glede na to, ali uporabljate zadnji ali sprednji urejevalnik, boste imeli enake možnosti za prilagajanje različnih elementov ustvarjalca strani. Medtem ko se možnosti razlikujejo med elementi, je nekaj elementov, ki jih morate upoštevati po vstavljanju elementa.

Vizualni skladatelj: urejanje vrstice

Možnosti vizualnega skladatelja

Ne glede na to, kaj želite dodati na svojo stran najprej morate vstaviti vrstico. Ko ga vstavite, lahko s kazalcem miške zadržite element sprednjega dela in razkrijete modro barvo možnosti vrstice (v zaledju so te vedno vidne na vrhu vsake vrstice).

 • Prvi Ikona vrstice tam lahko kliknete, da povlečete in spustite vrstico na nov položaj na vaši strani.
 • The Svinčnik ikona odpre možnosti za nastavitve vrstice. Te se lahko razlikujejo glede na vašo temo. S temo Skupaj boste videli možnosti za lokalni ID drsenja, raztezanje vrstic (za vrstice v polni širini), vrstico s polno višino, minimalno višino, vidljivost v mobilni, osrednjo vsebino, stolpce z enakimi višinami, animacijo, tipografijo, največjo širino, razmik stolpcev , video ozadje ali paralaksa in možnosti oblikovanja (rob, rob, oblazinjenje, barva / slika ozadja).
 • Stolpci so, da določite število stolpcev v vaši vrstici. Obstajajo privzete možnosti za do 6 stolpcev, vendar lahko po želji določite tudi svojo lastno postavitev stolpcev.
 • Plus doda novo vrstico pod tisto, ki jo urejate.
 • The Podvojeno ikona bo klonirala vašo trenutno vrstico in vso njeno vsebino (aka tudi vsi elementi, ki ste jih vstavili v vrstico). To je odlično, če želite na isti strani večkrat uporabiti postavitev vrstice.
 • Smeti je preprosto brisanje celotne vrstice in njene vsebine.
Vizualni skladatelj: stolpec za urejanje

Možnosti stolpca vizualnih skladateljev

Ko se pomaknete na vrstico v urejevalniku frontend, boste videli tudi rumeno možnosti stolpcev (v zaledju boste našli iste možnosti in ikone, prikazane nad vsakim stolpcem).

 • Prvi Ikona stolpca je isto kot vrstice – kliknite ga, da povlečete in spustite in preuredite stolpce v svoji vrstici.
 • The Svinčnik je splošna nastavitev stolpcev. Podobno kot vrstice se tudi možnosti stolpcev lahko razlikujejo glede na temo, ki jo uporabljate. S funkcijo Total so na voljo naslednje možnosti: vidljivost na mobilnem telefonu, animacija, tipografija, minimalna višina, možnosti oblikovanja (rob, rob, oblazinjenje, ozadje) in nastavitve odzivnosti (prilagoditev po meri, širina ali skrite možnosti glede na napravo).
 • Za stolpce je Plus ikona bo dodala element na vrh stolpca, nad katerega koli že vstavljenega elementa.
 • Spet je Smeti ikona je za brisanje celotnega stolpca in njegove vsebine. Po brisanju stolpca preostali stolpci ohranijo svoje dimenzije (če izbrišete 1 od 3 stolpcev, bodo ostala dva stolpca še vedno 1/3 stolpcev), zato ne pozabite urediti širine stolpcev po brisanju.
Visual Composer: Uredi element strani

Možnosti elementov strani vizualnega skladatelja

V vrstico ali stolpce boste z ikono plus vstavili element strani. Na zgornjem posnetku zaslona smo dodali Polje za sporočila. Ko vstavite element, se nastavitve samodejno odprejo. Če želite urediti element, ki ste ga že dodali, preprosto premaknite miško na element v urejevalniku spredaj ali nazaj in tako razkrijete naslednje možnosti:

 • The Svinčnik Ikona bo odprla nastavitve (ki so opisane spodaj).
 • The Podvojeno ikona bo klonirala element strani točno tako, kot ga imate (nastavitve in vse).
 • Nazadnje Smeti bo izbrisal samo element ustvarjalca strani. iz vrstice ali stolpca, kamor ste ga vstavili, vse ostale elemente pa pustite v taki.
Vizualni skladatelj: Element strani Splošno

Splošne možnosti elementa strani

Ko vstavite nov element ali kliknete ikono Svinčnik za element, odprete element ustvarjalca strani nastavitve. Ti so (večinoma) razdeljeni na več zavihkov, da boste lažje videli vse možnosti prilagoditve, ki so vam na voljo. Poleg zavihka z nastavitvami je še en prestave v zgornjem desnem kotu, ki jo lahko uporabite za shranjevanje izbranih nastavitev prednastavljena pozneje ali ponovno uporabljeni privzeto da se samodejno uporablja vsakič, ko vstavite ta določen element.

The Zavihek Splošno vključuje splošne možnosti za element strani. Te se lahko razlikujejo glede na element, ki ga vstavite (vendar je v vsakem primeru urejanje tako enostavno kot uporaba spustnega menija, izbira barve, potrditveno polje ali besedilno polje). Na primer Polje za sporočila na zgornjem posnetku zaslona vsebuje možnosti za slog, obliko, barvo, ikono, besedilo in animacijo. Če vstavite a Gumb namesto tega bi našli možnosti za besedilo, URL, slog, obliko, barvo, velikost, poravnavo, ikono in animacijo.

Vizualni skladatelj: Oblikovanje elementov strani

Možnosti oblikovanja elementov strani

The Kartica Možnosti oblikovanja je drugi standardni zavihek, ki ga boste videli skoraj pri vsakem elementu ustvarjalca strani. Od tu lahko svojemu elementu dodate ozadje po meri (barvo ali sliko), obrobo, oblazinjenje in rob. Možnosti za poenostavitev nadzora zmanjšajo možnosti polja CSS, tako da lahko za vsako možnost vnesete eno univerzalno vrednost (rob, rob in oblazinjenje). Ena opomba, ki si jo morate zapomniti: ko uporabite ozadje, se nahaja znotraj vaše meje. Torej povečanje oblazinjenja bo povečalo vidno ozadje, ki ste ga dodali okoli svojega elementa, če pa ste povečati svojo maržo povečali boste prazen prostor okoli elementa strani (razkrivanje vrstice / strani za njo)

Seveda ima lahko odvisno od modula, v katerega vstavite element strani, še veliko zavihkov. Na primer Visual Composer Objavi mrežo je dodal zavihke možnosti za nastavitve podatkov in oblikovanje postavk. In če uporabljate elemente strani po meri prek razširitve, kot je Skupna mreža osebja lahko je vgrajenih še več možnosti (na primer poizvedbe, prirezovanje slik po meri, meta, socialne povezave, izvlečki itd.), odvisno od tega, kaj je avtor razširitve vključil.

Opomba: Izčrpen seznam elementov si lahko ogledate v našem Vodnik po modulih za skupno gradnjo. Vendar pa je najboljši način, da se naučite, kaj počne vsak modul, je igranje z Visual Composerjem. Ustvarite testno stran in vadite vstavljanje in urejanje elementov. Hitro se vam bo oglasil in oblikoval strani kot profesionalce!

Priljubljeni združljivi vtičniki

Poleg razširitev Visual Composer so številni priljubljeni vtičniki združljivi z Visual Composer in samodejno dodajo lastni element za izgradnjo strani. Tukaj je nekaj številnih vtičnikov, za katere boste veseli, da bodo brezhibno delovali z vtičnikom Visual Composer za še boljšo izdelavo strani.

Elementi WooCommerce za vizualnega skladatelja

WooCommerce: Če želite zgraditi trgovino z WordPressom, potem je WooCommerce pot. Ta vtičnik ni samo brezplačen in ima odlične funkcije, ampak je popolnoma združljiv z Visual Composer. Ko namestite in aktivirate WooCommerce, ne bo samo dodal lastnih nastavitev in možnosti, ampak tudi dodajal 17 novih elementov za izdelavo strani za vaše igranje.

Revolution Slider WordPress vtičnik

Drsna revolucija: Drsniki so odličen način, da na katero koli stran dodate odsek za zajemanje pozornosti in vsebino, Slider Revolution pa je odličen vtičnik za to. S tem vtičnikom lahko povlečete in spustite elemente, kot so besedilo, gumbi, slike in celo videoposnetke, vse z dodanimi animacijami in učinki, da ustvarite impresivne drsnike. Oglejte si jo v akciji na številnih demonstracijah Total!

LayerSlider WordPress vtičnik

LayerSlider: Druga odlična možnost za drsnike je vtičnik LayerSlider. Prav tako super kot Slider Revolution, vendar z nekoliko drugačnim vmesnikom in možnostmi. Vključuje celo graditelja prehodov po meri, tako da lahko ustvarite enovrstne animacije. To je tudi eden od dveh vrhunskih drsnikov, ki sta skupaj z našo temo Total WordPress, tako da veste, da je precej odličen.

Kontaktni obrazec 7 Prosti WordPress vtičnik

Kontaktni obrazec 7: Obrazci za stike so pomemben del vsakega spletnega mesta – ne glede na to, ali ste bloger z obrazcem za poslovne poizvedbe ali zobozdravnik z obrazcem za sestanke. Kontaktni obrazec 7 je popolnoma brezplačen, prilagodljiv in z elementom obrazca po meri lahko vstavite kontaktne obrazce v Visual Composer.

WPML WordPress Vtičnik za prevajanje

WPML: Če želite ustvariti večjezično spletno mesto, je WPML ena od najboljših možnosti za prevajanje vaših objav in strani. Plus WPML je popolnoma združljiv z Visual Composer, tako da je mogoče prevesti vsako stran, ki jo ustvarite po meri.

Pollang Free WordPress Vtičnik

Polylang: Če ne želite vlagati v WPML, je Polylang odlična brezplačna možnost, ki je popolnoma združljiva z Visual Composer (to je eden od brezplačnih vtičnikov, za katerega priporočamo, da vaše WordPress spletno mesto postane večjezično).

Yoast SEO Vtičnik

Yoast SEO: Yoast vsem uporabnikom olajša izboljšanje SEO na kraju samem. Obstaja veliko pomembnih SEO funkcij, vključno s spletnimi mesti, meta opisi, drobtinami in še več. Najboljše od vsega – Yoast SEO se lepo igra z Visual Composerjem, tako da lahko skrbite za ustvarjanje boljših strani, namesto da raziskujete SEO.

Templatera Template Manager za Visual Composer

Templatera: Ta vtičnik ni samo združljiv – ustvaril ga je WPBakery (avtorji Visual Composerja), da bi razširil funkcionalnost svojega ustvarjalca strani. Templatera omogoča shranjevanje in ponovno uporabo predlog, tako da je enostavno oblikovanje ponovljenih strani enostavno. Ko je nameščen vtičnik, doda svoje možnosti v nastavitvah Visual Composer na nadzorni plošči WordPress, tako da je preprost uvoz, izvoz in ponovna uporaba vaših predlog (kar se nam je zdelo tako super funkcija, da smo ta vtičnik povezali tudi s Totalom).

In prepričani smo, da obstaja še veliko odličnih združljivih vtičnikov! Če dvomite o združljivosti novega vtičnika z Visual Composer, se obrnite na avtorja novega vtičnika in vprašajte.

Napredne možnosti za Visual Composer

Za naprednejše uporabnike je v programu Visual Composer na voljo še nekaj dodatnih možnosti, ki jih lahko uporabite za dodajanje kratkih kod po meri ustvarjalcu strani in za ustvarjanje medijskih mrež po meri.

Visual Composer Mapcode Mapper

Prvo je Mapper Mapcode. Ta možnost je na voljo v nastavitvah Visual Composer in jo lahko uporabite za preslikavo lastnih kratkih kod na Visual Composer. To je odlično, če imate kratko kodo, ki vam je všeč (na primer, morda tisto za tabelo s cenami), ki ni privzeto vključena v Visual Composer.

Druga napredna možnost je vključena Grid Builder. S temi funkcijami lahko ustvarite omrežja po meri (podobno kot omrežja za medije in objave) z lastnimi postavitvami za svojo vsebino. Na primer, lahko ustvarite mrežno objavo spletnega dnevnika z okroglimi slikami, ime avtorja objave s krepko pisavo po meri, dolžino izvlečka po meri, gumb za več preberite in drugi gumb, ki povezuje priporočeni izdelek. Imate idejo? Sestavite lahko katero koli želeno postavitev mreže s številnimi možnostmi za elemente, barve, robove, obrobe in drugo.

Zavijanje

Z WordPressom in Visual Composerjem lahko na tone. Če si želite ustvarjalca strani ogledati v službi, si oglejte kateri koli od skupnih predstavitev tematskih vsebin, kjer smo poskušali prikazati različne sloge in postavitve, ki jih lahko ustvarite z uporabo Visual Composer.

In če smo kaj zamudili samo vprašajte nas. Z veseljem vam bomo povedali vse, kar želite vedeti o Visual Composerju in kako deluje – pustite komentar spodaj. Hvala za branje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map