Ustvarite preprost blog s temo Free Zero WordPress

Kako začeti blog

Če že razmišljate zagon bloga tukaj smo, da rečemo, samo naredite. Še bolje, naredite danes. Kaj čakaš? WordPress je odličen način za oblikovanje bloga, in ker vas tako zelo ljubimo, je naša premium Zero WordPress tema zdaj BREZPLAČNA! Torej bo vaš blog videti kot milijon dolarjev, ko boste zares porabili le nekaj dolarjev na mesec. Torej, začnimo!


1. korak: izberite svoj paket gostovanja

Preden lahko ustvarite svoje lepe objave in strani, boste morali nekje gostiti svoj blog. Na voljo je veliko možnosti gostovanja, vendar bomo z vami delili nekaj naših najljubših, da vam pomagajo zožiti polje.

Najboljše gostovanje v WordPressu

Najprej, če ste na proračunu, je ena najboljših cenovno ugodnih možnosti gostovanja skupni načrt Bluehosta. Od skupno 2,95 dolarja na mesec je deljeni načrt popoln za povsem nove bloge, za katere ne bi potrebovali niti ene vire. Najboljše od tega je, da ta načrt vsebuje brezplačno ime domene (zato se vam ni treba ukvarjati z nakupom drugje) in 50 USD za promocijske marketinške ponudbe, s katerimi boste lansirali nov blog.

Več o Bluehostu

Če imate na voljo še nekaj ameriških dolarjev, vam Flywheel ponuja vrhunski upravljan načrt gostovanja za WordPress bloge. Za 14 USD na mesec boste prejeli popolnoma upravljano gostovanje WordPressa (kar pomeni, da upravljajo vaš strežnik in namestitev WordPressa), brezplačna predstavitvena mesta, vgrajeno predpomnjenje za hitrejši čas nalaganja strani, samodejno varnostno kopiranje spletnih strani in še več. Če želite izvedeti več, si oglejte naš celoten pregled gostovalcev gonilnikov WordPress.

Preberite več o vztrajniku

Nazadnje je WPEngine, pri WPExplorerju smo to, kar uporabljamo in imamo zelo radi. WPEngine se začne pri 29 USD na mesec, kar na začetku morda zveni veliko, vendar iz izkušenj lahko govorimo, da gre za dobro porabljen denar. Podpora in gostovanje sta zelo hitra in učinkovita, in ker WPEngine upravlja vašo namestitev WordPressa, lahko brez težav veste, da je vaše spletno mesto posodobljeno. Oglejte si naš pregled gostovanja WPEngine in si oglejte, kaj vse ponuja ta vrhunski gostitelj.

Več o WPEngine

2. korak: Namestite WordPress

Ok, no, to je res le korak, če ste šli s skupnim načrtom gostovanja. Upravljavec WordPress gostovanja predhodno namesti WordPress za vas, zato nadaljujte in nadaljujte na 3. koraku, ko imate srečo. Za tiste, ki imate skupni gostitelj, se boste morali prijaviti in uporabiti namestitev WordPress z enim klikom, ki jo v osnovi uporablja vsak gostitelj v skupni rabi. Preprosto sledite navodilom na zaslonu svojega gostitelja, počakajte nekaj minut, da se strežnik nastavi, in potem ste pripravljeni na začetek! Potrebujete več pomoči? Za začetek priročnika za bloganje je podrobnejša navodila za nastavitev Bluehosta. Zdaj pa za zabaven del!

3. korak: Prenesite brezplačno temo WordPress

Zero The Best Blogging Free WordPress Theme

Predvidevam, da lahko uporabite katero koli brezplačno ali premijsko temo, vendar je naša neverjetna Zero Theme močna tema za bloganje s pripomočki po meri, čudovita navigacija po levi strani, na tone formatov po meri, neomejene možnosti barv prek programa za prilagajanje tem, podpora za RTL, prevajalske datoteke in še več – vse BREZPLAČNO!

Če želite pospešiti temo Zero, jo morate najprej prenesti s njene tematske strani. Zdaj, ko imate zip datoteko, se prijavite na nadzorno ploščo WordPress in se pomaknite do Videz> Teme> Dodaj novo. Izberite datoteko Zero zip in jo nato aktivirajte. O, glej, zdaj je tvoje spletno mesto videti čudovito in te sploh ni stalo niti ne.

Ste med postavljanjem zadeli kamen spotike? Zero enostavno spremlja spletno dokumentacijo, na katero se lahko sklicujete kadar koli potrebujete pomoč.

4. korak: Styling, vtičniki in vsebina

Zero WordPress Prilagojevalnik tem

Prilagoditev ničle je preprosta, saj uporablja WordPress Customizer za vse možnosti. Samo odprite Customizer (ki se nahaja v razdelku Videz na nadzorni plošči WordPress) in uporabite možnosti na kartici Styling, da ustvarite spletno mesto po meri. Po tem ne pozabite nastaviti menijev, dodati nekaj pripomočkov in začeti ustvarjati svojo vsebino!

Preden uradno zaženete svoj blog, boste morda želeli razmisliti tudi o nekaterih vtičnikih. Seveda si boste verjetno želeli znameniti vtičnik Jetpack “vse razen kuhinjskega pomivalnega korita”, ki lahko naredi številne zabavne stvari, kot so sorodne objave, družabna raba, statistika spletnih strani, omejitve poskusov prijave, vrtiljaki slik, dodatni pripomočki in številne druge. Poleg tega je na voljo dobesedno na tisoče vtičnikov (brezplačni in premijski), vendar je tu nekaj prispevkov z našega bloga s priporočili, ki vam bodo pomagali začeti:

 • 10 novih vtičnikov za začetnike Bloggerje
 • Symple Shortcodes 2.0: Premium Shortcodes brezplačno
 • 10+ najboljših vtičnikov za preprečevanje neželene pošte za WordPress 2015
 • Najboljše sorodne objave Vtičniki za WordPress
 • 20 čudovitih vtičnikov za socialne medije za WordPress
 • Kako dodati oglase v WordPress
 • 8 najboljših vtičnikov WordPress Portfolio & Gallery
 • In še več o tem v našem spletnem dnevniku WordPress!

To je to, zato čestitam, do zdaj bi morali imeti čudovit blog! In ali niste veseli, da ste se končno spustili? Oh, in prepričan sem, da vam je všeč vaša freemium WordPress tema, zato se prepričajte, da razširite besedo in kliknete enega (ali vseh) teh gumbov za skupno rabo. Ne želite, da imajo tudi vaši prijatelji odlične bloge?

Čez vas – pokažite nam svoje bloge!

Pokažemo na vas

Če ste nadaljevali in uporabljate temo Zero, delite povezavo do svojega spletnega dnevnika! Z veseljem bi videli, kaj ste ustvarili, in drugim novim blogerjem pokazali, kaj je mogoče z WordPressom in ničlono temo Zero.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map