WordPress za umetnike: preprosti načini za ustvarjanje spletnega portfelja

Gradnja spletnega portfelja nikoli ni bila lažja. Z orodji, ki so na voljo, je zdaj postal nekaj, kar lahko stori vsak.


V preteklosti ste morali najeti razvijalca, da ustvarite nekaj, kar bi bilo videti odlično in vam je omogočilo, da umetniško prikažete umetniško delo na eleganten način. Najem nekoga, ki vam bo sestavil spletno mesto po meri, je lahko zelo drag in morda ni na voljo vsem.

Na srečo za tiste izvajalce na proračun je WordPress v zadnjih desetih letih narastel. To ni več nekaj, kar se uporablja za preprosto ustvarjanje blogov za pisce, da bi prikazali svoje delo. WordPress lahko z nekaj vtičniki ali posebej zasnovano temo zlahka spremeni v osupljiv spletni portfelj za vsakega vizualnega umetnika.

Upravljanje medijev je postalo velika sestavina novejših različic WordPress-a. Razvijalci in oblikovalci izkoristijo te napredke, da ustvarijo nekaj spektakularnih tem in vtičnikov, ki jih umetniki lahko uporabljajo.

Oglejmo si nekaj tistih stvaritev, ki jih lahko uporabite za izdelavo svojega čudovitega spletnega mesta o portfelju.

Teme

Za brskanje po brskalnikih WordPress tem smo že pripravili celoten izbor. Uspelo nam je najti ogromno število, zato si oglejmo nekaj mojih najljubših tem od tistih, ki smo jih že našli.

Fotokrati

Fotokrati

Photocrati je bil ustvarjen posebej za fotografe, da predstavijo svoje delo.

Fotocrati je namesto preproste teme okvir, ki vam omogoča, da uporabite 60 vgrajenih stilov, da ustvarite spletno mesto, ki je videti točno tako, kot želite. Okvir ne vključuje samo močnega upravljanja galerije, ampak ima vgrajen tudi sistem e-trgovine, tako da lahko svoje delo prodajate neposredno s svojega spletnega mesta.

Z dostopom do skupnosti več kot 17.000 fotografov je ta premijska tema ugodna 89 USD.

Skupaj WordPress tema

Skupaj predstavitev teme WordPress za povleci in spusti

Če imate na voljo številne demonstracije in vgrajene možnosti, se s temo Total WordPress ne morete zmotiti. Gre za večnamensko temo z vgrajeno podporo za ustvarjanje strani s povleci in spustom, integracijo WooCommerce za ustvarjanje trgovine, podporo priljubljenemu vtičniku za koledar dogodkov za prikaz dogodkov in številne uporabne nastavitve za prilagajanje, da bo tema izgledala najbolje za vaše potrebe.

Ilustrirajte

Ilustrirajte

Illustrate je odlična tematika premium portfelja, ki jo je tukaj ustvarila ekipa na WPExplorer z oblikovalsko pomočjo pri Blazu na Blazrobar.com.

Tema je čista, preprosta in zgrajena z namenom, da vam omogočite enostavno deljenje svojega dela v spletu. Tema omogoča ustvarjanje neomejenih kategorij in oznak za organiziranje vašega portfelja. Na voljo je z edinstveno funkcijo prekrivanja barv portfelja in barvno paleto slik, da dodate malo več sloga in informacij v svoje portfeljske koščke.

Vtičniki

Če že imate spletno mesto WordPress s temo, ki vam je všeč, potem sprememba morda ni najboljša možnost. Namesto da preuredite celotno spletno mesto okoli nove teme, uporabite enega od številnih vtičnikov za portfelj.

S temi vtičniki lahko del svojega spletnega mesta spremenite v fantastičen portfelj, ki se zlahka združi z vašim trenutnim oblikovanjem spletnega mesta. Poglejmo si nekaj vtičnikov, ki so na voljo za uporabo.

Super filtrable portfelj

Super filtrable portfelj

Ta vtičnik ne samo, da ima odlično ime, temveč ponuja natanko to, kar piše. Ta vtičnik omogoča ustvarjanje čistega in zmogljivega portfelja na vašem spletnem mestu.

Awesome Filterable Portfolio vam omogoča, da ustvarite več kategorij za svoje postavke portfelja in nato filtrirate stran s pomočjo teh kategorij. Postopek filtriranja se zgodi z zelo gladko in profesionalno animacijo in ima odličen učinek lebdenja slike, zaradi katerega vsak element resnično izstopa.

To je fantastičen vtičnik, ki bo natanko tisto, kar išče velika večina umetnikov. Brezplačna je in na voljo v skladišču vtičnikov WordPress.

Mreža medijev

Mreža medijev

Media Grid je vrhunski vtičnik, ki omogoča ustvarjanje neomejenih mrež portfelja. Te mreže samodejno spremenijo velikost zaslona vsakega predmeta, da se prilega kateri koli velikosti mreže, ki jo nastavite. To pomeni, da ko dodate več elementov v vsako mrežo, se zaslon spremeni, da jih prilagodite.

Vtičnik je opremljen z ustvarjalnikom vizualnih mrež, s katerim lahko ročno prilagodite videz vsakega omrežja. Vsako mrežo lahko nato dodate na strani s čarovnikom za kratke kode, vgrajenim v vtičnik. Obstaja več možnosti prilagajanja za vsako mrežo, vključno z dodajanjem elementov v kategorije za filtriranje in dodajanje več barv prekrivanja elementov mreže, ki omogočajo prikaz omrežja točno tako, kot želite.

ZoomFolio

ZoomFolio

ZoomFolio je zelo eleganten vtičnik za portfelj. Kot pri drugih, vam tudi ta omogoča, da posamezne elemente kategorizirate in nato te elemente filtrirate na strani. ZoomFolio ločuje način, kako vam omogoča prilagoditev zasnove strani.

Z ustvarjeno stranjo portfelja je na voljo hitri meni Config, ki vam omogoča, da med letenjem spremenite barvo ozadja, barve besedilnih povezav in barvo miške. Ta meni za konfiguracije vam omogoča tudi spreminjanje sloga mreže in privzete širine postavk v živo na strani.

Vsak element v portfelju je ob kliku prikazan v svetlobnem polju in ga je mogoče nato razširiti v celozaslonsko sliko. To je odličen način za prikaz različic z višjo ločljivostjo vašega dela. V vtičnik je v vsako postavko portfelja vgrajena tudi družabna raba.

OnePage Portfolio

OnePage Portfolio

Vtičnik OnePage Portfolio je zelo preprost vtičnik za ustvarjanje portfeljskih strani. Vtičnik vam omogoča, da vse svoje dele portfelja dodate v eno kategorijo in nato z uporabo oznak filtrirate elemente na strani..

Vtičnik prikazuje vaše postavke portfelja v slogu Pinterest, ki je zelo čist. Vsaka postavka portfelja lahko ob kliku prikaže opis. Elementi se skupini dodajo tako, da ustvarite novo objavo in jo dodelite izbrani kategoriji portfelja.

Je zelo preprost, minimalističen vtičnik, ki bo všeč tistim, ki svojih strani ne želijo videti preveč zapletene. Prenos je brezplačen iz WordPress Repository-a.

Ali imate spletni portfelj?

Kot lahko vidite, obstaja veliko možnosti, ki vam pomagajo sestaviti osupljiv portfelj. Praskal sem le po površini tistega, kar je na voljo za ustvarjanje lastnega spletnega mesta o portfelju.

Razvijalci in oblikovalci vsak dan na trg dodajajo odlične nove teme in vtičnike, v mislih pa so fotografi in drugi vizualni umetniki. Če tisti, o katerih sem govoril, ne ustrezajo vašim potrebam, lahko garantiram, da bo tam nameščena tema ali vtičnik..

Ali imate kakšne predloge za teme ali vtičnike za ustvarjanje osupljivih portfeljev? V tem primeru bi radi slišali o njih v spodnjih komentarjih.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map