6 nasvetov za zaščito spletnega mesta WooCommerce

6 nasvetov za zaščito spletnega mesta WooCommerce

Tukaj je nekaj, kar že veste: varovanje e-trgovine je ključni del vodenja vašega spletnega podjetja. Če med transakcijo in po njej ne varite podatkov o strankah, je veliko manj verjetno, da bodo znova poslovali z vami.


Toda tehnologija, zlasti varnostna tehnologija, se nenehno spreminja, kar lahko lastnikom podjetij težko sledi.

Na srečo vam ni treba biti strokovnjak za zaščito svojega spletnega mesta in svojih strank, če uporabljate WooCommerce. Obstajajo preprosti koraki, ki jih je dobro sprejeti za vsakega lastnika spletnega mesta WooCommerce.

Čeprav je zavarovanje spletnega mesta večstopenjski postopek, vam ni treba pretiravati, če sledite našim preprostim korakom.

1. Uporabite gostitelja, ki deluje varnostno

Kot že omenjeno, obstajajo ljudje (ne vi), katerih naloga je poznati vstope in varnost. In mnogi od njih delajo v gostiteljskih podjetjih. Zato je preprost in preprost način za zaščito spletnega mesta izbrati gostitelja, ki daje varnost prednostni nalogi.

Pri izbiri spletnega gostitelja poiščite tiste, ki ponujajo:

 • Dnevne varnostne kopije: ti bodo pomagali, da se v primeru napada hitro vrnete na spletu.
 • Samodejne posodobitve: ti pomagajo prilepiti varnostne luknje takoj, ko jih odkrijejo, in varujejo vaše podatke.
 • Restavratorske storitve: skupaj z varnostnimi kopijami vam pomagajo, da se vrnete prek spleta, če gre kaj narobe.

2. Prepreči napade silovitih napadov

Še vedno je najpogostejši način za preboj na spletna mesta napadi grobe sile na preprost in učinkovit način preprosto ugibanja kombinacij za gesla ali varnostne ključe, dokler se ne zgodi pravilna serija znakov.

Na srečo, ker je metoda relativno enostavna, obstajajo razmeroma preprosti načini, kako jih lahko preprečite.

 • Omejite poskuse prijave: Brute force deluje le, če se slabi fantje (ali resnično njihovi računalniki) lahko poskusijo in se prijavijo v milijone in milijone krat. Na srečo obstaja veliko vtičnikov WP, ki omejujejo te poskuse. Za vaše spletno mesto WooCommerce imamo radi: WP Poskusi za omejitev prijave in Zaklepanje prijave

 • Uporaba upravitelja gesel: Upravitelji gesel radi LastPass pomagajte ustvariti neverjetno težka gesla za vas in jih nato samodejno vnesite, ko ste na ustreznem spletnem mestu – pod pogojem, da poznate glavno geslo. To je odličen način, kako narediti gesla, da bodo tudi prefinjeni napadalci imeli težave s pobegom.
 • Uporabite dvofaktorno preverjanje pristnosti: Dvofaktorna avtentikacija je še en pameten način za varovanje vašega spletnega mesta. Z dvofaktorno avtentikacijo, tudi če so negativci uganili vaše uporabniško ime in geslo, bodo morali še naprej pridobiti dostop do drugega gesla v drugi napravi (navadno v SMS-u, poslanem osebni celici), da pridejo mimo drugega sloja zaščita. Smo osebno ljubitelji miniOrange-ov 2-faktorski vtičnik.

3. Pridobite si SSL potrdilo

Tukaj je nekaj: če sprejemate kreditne kartice, potrebujete potrdilo SSL. Kopirajo vaše podatke o kupcih – najpogosteje podatke o kreditni kartici -, ko vam ljudje pošiljajo podatke po internetu.

Če ste zmedeni glede SSL-ja, smo sestavili priročen dvodelni končni seznam SSL, ki si ga lahko ogledate McAfeejev Ultimate SSL kontrolni seznam 1. del in 2. del.

4. Vedno imejte varnostno kopijo

Glej, vemo, da smo pravkar rekli, da izberite gostitelja, ki zagotavlja dnevne varnostne kopije, in to je vse dobro in dobro. Toda na koncu dneva nimate zagotovila, da bo gostitelj dnevno varnostno kopiral za vas. Samo vi lahko jamčite, da hranite varnostne kopije.

Zato morate tudi sami hraniti varnostno kopijo datotek. Če želite, naredite varnostne kopije!

Obstaja veliko število rezervnih vtičnikov WordPress, ki to ponujajo neprecenljiva storitev (res, ne varčujte s tem!)!

5. A.B.U. (Vedno se posodablja)

Se spomnite zgoraj, ko smo govorili o tem, kako obstajajo pametni ljudje, katerih naloga je vedeti o varnosti? Še en dober kos teh ljudi deluje na mestih, kot je WordPress, in nenehno prihajajo z novimi različicami WordPress-a, ki imajo popravljene predhodno neodkrite varnostne luknje.

In ko se prijavite v WooCommerce in se pozove, da se posodabljate, si lahko mislite: “Uh, spet?” ampak res je to v dobro vas in vašega podjetja.

Če ima vaš spletni strežnik samodejno posodabljanje, vam morda ne bo treba skrbeti zaradi tega. Če pa se to ne zgodi, ga morate posodobiti vsakič, ko boste pozvani.

6. Sporočite svojim strankam, da so varne

Medtem ko je ena stvar zaščititi svoje stranke (in vaše podjetje), je druga stvar v celoti, da jim sporočite, da imate hrbet.

Zakaj bi to radi storili? Ker kupci, ki se počutijo varne, bolj verjetno kupujejo in priporočajo vaše spletno mesto prijateljem, s čimer povečate svojo spodnjo vrstico in povečate svoje podjetje.

Zato radi pokažemo svojo varnost s sistemom McAfee VARNO vključiti. Obiskovalcem omogoča, da vedo, da vaše spletno mesto pregleduje zunanje varnostno preverjanje in se ob nakupu z vašega spletnega mesta počutijo varne.

McAfee SECURE ni le enostaven način za povečanje verodostojnosti vašega spletnega mesta, ampak ponuja tudi številne druge storitve za premium člane, vključno s pregledi spletnega mesta, diagnostiko, sitempasi, označevanjem iskanja, zaščito ID-ja kupca in še več.

Zaključek

Večina teh korakov je enostavna kot namestitev vtičnika na vašo spletno mesto WooCommerce. Za to ne potrebujejo niti tehničnega znanja, poleg tega je več kot čas, da si vzamete eno uro časa, da vse to opravite in nato nadaljujete s tistim, kar najbolje prodajate -.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map