SiteGround Domain Privacy Cost (gjennomgang 2020): Er det verdt det? Trenger jeg det?

�� Hva er SiteGround Domain Privacy Protection?

Ubeskyttet WHOIS-informasjon uten beskyttelse mot tillegg til SiteGround-personvernbeskyttelse

Når du registrerer et domenenavn med SiteGround, inkluderer prosessen at du avslører ditt privat informasjon som for eksempel Navnet ditt, Adresse, e-post, Telefonnummer, osv. til din Domeneregistrator (SiteGround i dette tilfellet). Men du bør også vite at når du er ferdig med domenenavnsregistreringsprosessen din med SiteGround, blir din personlige kontaktinformasjon nærmest umiddelbart tilgjengelig for allmennheten. (via Whois-database).


Du kan imidlertid fortsatt forhindre at dette skjer (hvis nødvendig) ved å bruke SiteGround’s Domain Privacy Protection-funksjon, kjent som Domenenavn-beskyttelse. Denne valgfrie betalte domenetilleggstjenesten som tilbys av SiteGround sikrer at all din kontaktinformasjon oppbevares Privat og ikke avslørt Allmennheten.

Privacy Personvernpris for SiteGround-domene: Er det verdt å kjøpe de ekstra tjenestene fra SiteGround?

SiteGround-personvernbeskyttelse vs uten personvern

Med en pris på rundt $ 1 per måned ($ 12 årlig) For tilleggsfunksjonen til SiteGrounds domenesikkerhetsbeskyttelse får du trygghet over SiteGrounds domeneregistrering. Fornyelsesprisen for personvernstjeneste for domenet er imidlertid litt høyere, da det vil koste deg $ 2 per måned ($ 24 per år).

�� Trenger jeg SiteGround Domain Privacy Protection?

Det avhenger helt av om du vil at din personlige informasjon skal gjøres tilgjengelig på et nettsted der andre kan se opp for dem når som helst eller ikke? Mange mennesker gidder ikke egentlig å velge det Domenes personvern (Domenenavn-beskyttelse) alternativet som tilbys av SiteGround ganske enkelt fordi de kanskje ikke har tenkt det til en dato. Faktisk har de kanskje ikke engang vært klar over at dette er et alvorlig spørsmål. Vi har imidlertid allerede informert deg om dette problemet på forhånd, så det er nå opp til deg å gjøre det beste valget!

KORT SVAR
Det er et JA hvis …
Du er bekymret for personvernet ditt!
Det er et NEI hvis …
Du har et stramt budsjett og har også en mulighet til å kjøpe denne ekstra tjenesten fra SiteGround når som helst i fremtiden også.

�� Hvordan skjuler jeg min personlige informasjon om mitt domenenavn registrert på Siteground fra WHOIS-databasen?

SiteGround-brukere kan beskytte sine personlige detaljer med deres ekstra tilleggstjeneste for Domain Domain Protection Domenenavn-beskyttelse brukes til å beskytte personvernet til domenenavnet ditt som er registrert hos dem.

Du kan enten kjøpe denne funksjonen mens du registrerer deg hos SiteGround i løpet av den tiden du kjøper både ditt domenenavn og hosting, eller du kan også bestille denne funksjonen senere. Gå til SiteGround’s Brukerområde »Legg til tjenester» Personvern for domener

Hvis domenet ditt som er registrert på SiteGround eies av en person, vil alle personopplysningene knyttet til eieren skjules. Derfor er det bare informasjonen angående domenenavnsregistrering / utløpsdato vil være synlig.

Og hvis det SiteGround-registrerte domenet ikke eies av en person, men et Selskap, og så Organisasjon felt vil få offentlig synlig i WHOIS-informasjonen mens e-post, telefonnummer, adresse osv. fremdeles vil være skjult.

�� Hvordan administrere (redigere og beskytte) WHOIS-informasjonen til ditt SiteGround-domene?

Vi svarer på dette spørsmålet ved å dele det inn i to forskjellige emner for å tydelig forklare redigerings- og administrasjonsprosessen for personvern for domenerettigheter på SiteGround:

1. Redigering av domeneadministrativ informasjon

Hvis domenenavnet ditt er registrert av SiteGround, kan du enkelt redigere all administrativ informasjon fra SiteGround’s Brukerområde »Mine kontoer» Administrer (alternativet som ligger ved siden av foretrukket domenenavn).

Du kan nå redigere din domenenavn kontaktinformasjon.

Hvis domenenavnet ditt ikke er registrert av SiteGround, kan du kontakte domeneregistratoren din og be om WHOIS-informasjonsendringer (hvis noen).

2. Behandle personverninformasjonen til domenet ditt

Når det gjelder .com, .nett eller noe annet generiske utvidelser på toppnivå, tjenesten for personvern for domenet må bestilles i tillegg. Ved å aktivere denne tilleggstjenesten, vil dine personlige opplysninger erstattes fullstendig med informasjonen fra SiteGrounds registrar. Dette er en kraftig funksjon som reduserer spam, forhindrer identitetstyveri og høst av e-post.

Hvis denne funksjonen er tilgjengelig for ditt domenenavnsutvidelse, vil du kunne se en knapp som heter Add ID Protect i SiteGround’s Brukerområde »Mine kontoer» Domener

Hvilke TLDer tillater funksjonen SiteGround Domain ID Protect?

SiteGrounds Domain ID Protect-funksjon kan kjøpes for populære generelle formål TLDer som for eksempel .com, .nett, .org, .info, .biz, .Navn, .cc, .TV, .meg og så videre. Imidlertid er denne valgfrie funksjonen i SiteGround-domeneregistrering ikke relevant for alle domenenavnsutvidelsene, spesielt ikke landsbaserte TLDer (ccTLDs) som for eksempel .oss, .uk, co.au, .ca, .nl og så videre.

Hvorfor noen domenenavnsutvidelser ikke tillater registrering av privat domene?

Mesteparten av Landsbaserte domeneforlengelser (ccTLDs) tillater ikke bruk av SiteGround’s Domain Privacy Protection eller Domain ID Protect-funksjonen. Hver ccTLD har sin egen Registerpolitikk og de tillater det ikke proxy domenenavn registrering som forhindrer registeret i å vise nøyaktige data. For å overholde slike typer begrensninger gir derfor SiteGround ikke Domain ID Protect-tjenesten alle tilgjengelige domenenavnsutvidelser.

Kan jeg bruke SiteGround Domain ID Protection med .uk-domener?

Nei, Domain ID Protection-funksjonen til SiteGround er ikke tilgjengelig for .uk-domenenavn.

Hvorfor kan jeg ikke se whois-informasjonen for .ca-domenet mitt registrert på SiteGround?

I følge det siste CIRA-policy, enhver endring av whois-informasjonen for .ca-domenet ditt er bare synlig i spesifikke WHOIS-registrar-registratorer. WHOIS-detaljendringen kan ikke utføres oftere enn 60 dager og det er derfor noe av kontaktinformasjonen din ikke blir synlig (på de globale WHOIS-søkemotorene).

Er funksjonen Domain Privacy Protection tilgjengelig gratis for SiteGround-kunder som eier et .it-domene?

De Den europeiske databeskyttelsesforordningen som er aktuelt fra 25. mai 2018) har håndhevet at tjenesten Domain Privacy Protection (Domain ID Protect) er tilgjengelig GRATIS for alle SiteGround-kunder som registrerte / overførte et .it domene med / til dem.

Jeg håper vår guide videre SiteGround Domain Privacy Review Review (2020): Trenger du det og er det verdt kostnaden? var nyttig for deg med å finne ut om du skulle gå til denne ekstra betalte domenetilleggsfunksjonen fra SiteGround webhotell, eller bare gi den et hopp over og kjøpe det et sted senere. For ytterligere hjelp om SiteGrounds domenerelaterte spørsmål, kan du kontakte supporttelefonen 24 × 7.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map