SiteGround VPS Hosting Review 2020 (70% rabattkupong)


PROS AV SITEGROUND VPS HOSTING
1. USD 11,95 / måned (Rimelig VPS-plan)
2. Anbefalt VPS-vert av Topp 3 CMS-er
3. Rangerte VPS- og WordPress-vert nr. 1 på tvers av flere FB-avstemninger
4. 99.99% server oppetidsgaranti
5. Hosting-servere med svært lav tetthet
6. Mye høyere grenser for utførelse av skript og CPU-sekunder
7. VPS-servere lokalisert på 3 kontinenter
8. Full tilgang til alle avanserte SiteGround-verktøy som SuperCacher, Staging, Git osv
9. Gratis SSL & On-demand sikkerhetskopier med og klikk Gjenoppretting med ett klikk
10. Fullt administrert VPS med cPanel, programvareovervåking, sikkerhet og oppdateringer
11. 24/7 Advanced Priority Support
12. 30 dager VPS Hosting Plan (GoGeek) pengene tilbake Garanti
CONS OF SITEGROUND VPS HOSTING
1. Begrensninger for hvilken programvare og applikasjoner du kan installere
2. Fungerer som en VPS, men ikke en ekte VPS Hosting Plan, da du ikke får Root Access
3. Til tross for at hostingkontoen din er isolert for sikkerhet, fortsatt delte serverressurser tross alt
SITEGROUND VPS HOSTING RATING
SiteGround VPS Hosting
Oppetid og pålitelighet
5.0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Hastighet og ytelse
5.0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Serverressurser
4.5/5.0
SiteGround VPS Hosting
Sikkerhet og Anti-Hack-beskyttelse
5.0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Priser og verdi
4.5/5.0
SiteGround VPS Hosting
WordPress-kompatibilitet
5.0/5.0
SiteGround VPS Hosting
Kunde Brukerstøtte
5.0/5.0
HELE RETNING4.9/5.0
SITEGROUND VPS HOSTING REVIEW Sammendrag
SiteGrounds VPS Hosting-plan (GoGeek) er god nok til å være vert for din Nettsted / blogg / eCommerce Store på en VPS-lignende plattform. Fra denne planen kan du når som helst oppgradere til deres kraftigere + skalerbare nettskyvertsservere. Imidlertid inntil da SiteGround VPS Hosting Plan (GoGeek) bør gi deg alt du forventer fra en typisk VPS Hosting Server (Hastighet, VPS-orienterte funksjoner, ytelse, oppetid, prioritert støtte og mye mer).

GoGeek er SiteGrounds helt egen start-VPS-hostingplan, da SiteGround spesifikt markedsfører denne tjenesten som deres Semi-dedikert vertsplan. Dermed den eneste reelle begrensningen for SiteGround VPS-hosting (GoGeek) er at det ikke er en ekte VPS-hostingpakke, men ennå en kraftig nok VPS-lignende løsning som har blitt rimelig.

Mens andre VPS-hostingleverandører tilbyr deg en VPS-plan med Full Root Access Control, hevder SiteGround at den komfortabelt kan tilfredsstille alle behovene til deres VPS-baserte kunder med sin spesielle GoGeek-plan. De har stor tro på at deres Super Friendly + Skilled Support Team er mer enn i stand til å gi deg utmerket kundeservice ved å løse noen av problemene nettstedet ditt har opp til! SiteGround blir også ofte vurdert som # 1 vert og regnes som DEN BESTE selv når det gjelder VPS Hosting Service.

Dessuten isolerer SiteGround din VPS Hosting-konto strengt med resten på serverne sine ved å sikre at de bruker en unik teknologi (det de kaller som HIVE). Dette gjør at hver av disse semi-dedikerte hosting-kontoene egentlig er en egen beholder der ingen enkelt konto på serveren har frihet til å oppføre seg feil eller forstyrre de andre. I motsetning til de fleste av de andre VPS-hostingleverandørene, har SiteGround ingen strenge regler for deres serverressursbruk. Derfor vil du være i stand til å være vertskap for nettstedet / bloggen din i et Fullt administrert VPS-miljø med en brukervennlig spesialstil cPanel (kalt Forbedret cPanel).

I denne SiteGround VPS-hostinggjennomgangen vil jeg forklare GoGeek-planen deres (i detalj) og hvorfor akkurat denne spesielle Semi-dedikerte hostingplanen fra SiteGround er en god erstatning for den tradisjonelle VPS Hosting Servers.

SiteGround VPS Hosting Priser og funksjoner (Sammendrag av gjennomgang av 2020)

Er SiteGround VPS Hosting Account funksjonspakket? La oss finne ut i detalj med denne oppsummerte gjennomgangen på SiteGround VPS-vertsplanfunksjoner og spesifikasjoner …

SiteGround VPS Hosting Features Review (GoGeek Plan) 2020
SiteGround-funksjonerSiteGround VPS Hosting
VPS Startpris
$ 11.95 / måned
Angrerett30 dager SiteGround VPS Hosting Plan (GoGeek) pengene-tilbake-garanti
FÅ SITEGROUND VPS RABATT
Estimerte månedlige besøkendeRundt 100.000
båndbreddeUovervåket dataoverføring
Nettplass30 GB
Nettsteder tillattubegrenset
Nettsteder tillattubegrenset
SuperCacherAlle 3 nivåer
• Statisk hurtigbuffer
• Dynamisk hurtigbuffer
• Memcached
Avanserte sikkerhetskopieringer etter behov Ja
Profesjonell nettstedoverføring Ja
Avansert prioritetsstøtte Ja
PCI-kompatible servere Ja
Git (forhåndsinstallert) Ja
Avansert nettstedstaging Ja

SiteGround VPS Hosting Data Center Locations (2020)

SiteGround er en av de sjeldne leverandørene av VPS-hosting som har datasentre over hele kloden og ikke bare i USA og Europa.

SiteGround VPS Hosting Prøve på månedlig plan gjennomgang

SiteGround tilbyr også en månedlig VPS-hostingplan der du ikke trenger å betale hele beløpet for deres årlige plan for GoGeek. Men da vil dette koste deg ekstra Engangsserveraktiveringsgebyr (Første måned SiteGround VPS Hosting Plan Gebyr + $ 24.95 Aktiveringsgebyr) som vises i detalj nedenfor:

Denne prøveperioden på VPS Hosting av SiteGround inkluderer en installasjonsavgift og den nedsatte prisen for deres VPS-server, som bare gjelder for den første måneden. Derfor er dette definitivt ikke en ideell eller en billig måte å teste ut SiteGrounds VPS Hosting-plan (tross alt etter slutten av denne prøveperioden blir vanlige priser gjeldende automatisk).

MERK: Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å kjøpe 1-års VPS Hosting Plan for SiteGround (GoGeek = Semi-dedikert vertstjeneste) noe som vil være en flott VPS Server Hosting Deal!

SiteGround VPS Hosting-funksjoner (detaljert gjennomgang 2020)

SiteGround tilbyr en rekke funksjoner med sin VPS-hosting-tjeneste, hvor noen av dem allerede er dekket over i gjennomgangsoversikten. Her er noen flere spesielle VPS-hosting funksjoner du trenger å vite om:

1. Unik hastighetsoptimalisert VPS-plattform

Hosting Server Architecture of SiteGround’s VPS (GoGeek plan) er hovedsakelig fokusert på Speed. Deres VPS Hosting-planer er lastet med mange avanserte funksjoner som SSD Storage, NGINX Server, HTTP / 2 Enabled Server Support, SuperCacher (for WordPress og Joomla), Gratis CDN og mye mer

2. Ubegrenset besøk med 30 GB diskplass

SiteGrounds VPS-vertsplan (GoGeek) tilbyr uovervåket båndbredde sammen med en estimert besøkstelling på rundt hundre tusen. Det er imidlertid ikke noen streng grense for dette besøkstallet som sådan (i motsetning til de fleste av VPS-vertene der ute). Du får også 30 GB SSD-diskplass som mer enn nok bør være for et nettsted størrelse.

3. Prioritert kundeservice (24/7)

Eventuelle problemer rapportert av SiteGround VPS-hostingkunder løses mye raskere med Prioritet (enn StartUp- og GrowBig-planene). Videre får VPS-hostingkontoer prioritet, selv når det gjelder daglige sikkerhetskopier som består av gratis manuelt alternativ for sikkerhetskopiering av ett klikk for gjenoppretting sammen med alternativet for lagring av sikkerhetskopiering (opptil 30 eksemplarer).

Jeg har personlig brukt SiteGrounds VPS hosting-løsning i mange år nå for å være vertskap for flere nettsteder, og deres VPS-orienterte Support Response Time har alltid vært fantastisk. Kundestøtte av god kvalitet for VPS-hosting-tjenester har alltid vært en kostbar affære med nesten ethvert webhotellfirma, men SiteGround VPS-hostingplaner har vært veldig rimelige. Videre har deres 24/7 Prioritetsstøtte for VPS vært førsteklasses, med selv deres First-Tier Support Agents er svært kunnskapsrike og ekstremt gode informert.

4. SiteGround SuperCacher For VPS-plattform

SiteGround’s SuperCacher som leveres med VPS-hostingplanene som standard, implementerer Dynamic Caching på servernivå (i motsetning til oppføringen StartUp plan). Dermed kan du eliminere den manuelle bruken av tredjepartsapplikasjoner for å tjene statiske sider på nettstedet ditt besøkende.

5. Færre brukere på grunn av servere med lav tetthet

Bare et begrenset antall brukere er tillatt på SiteGround VPS Hosting-servere (GoGeek-plan) Derfor vil du få flere serverressurser enn noen delte hosting plan (det er opptil 4 ganger mer ressurser).

6. Scenemiljø for VPS-servere

Den virkelige fordelen med SiteGrounds VPS-hostingtjeneste kommer med de geeky fordelene som heter SiteGround Staging, som gjør det mulig for VPS-kunder å lage en kopi av dupliserte sider. Derfor kan testing utføres med din SiteGround VPS hosting-konto, og også en sidekopi lagres på serveren som et perfekt sikkerhetstiltak! En bruker kan lage så mange kopier på denne solide VPS-en som Server og utføre testing av et nytt tema eller plugin med letthet.

7. Netthandelsklare nettsteder (PCI-kompatible servere + gratis SSL-sertifikater)

SiteGround’s VPS-servere som imøtekommes deres GoGeek-kunder er strengt PCI-kompatible, pluss at de også tilbyr deg gratis la oss kryptere SSL-sertifikater. Dette er grunnen til at SiteGround VPS-hosting er bra for eCommerce-nettsteder, da de også installerer eCommerce handlekurv (fri fra lade).

For å vite mer, les vår SiteGround eCommerce Hosting Review

8. Sikkerhet via SiteGround’s HIVE Account Isolation Technology

SiteGround tar sikkerhet veldig alvorlig for deres VPS Server-hosting eller Shared Server-planer ved hjelp av neste gener LXC (Linux-containere) og gjennom sikker kontoisolering (via HIVE-teknologi). Dette betyr at selv om SiteGround VPS-hosting teknisk sett er en Shared Server Hosting-plattform, fungerer den mer som en VPS-løsning der hostingkontoen din på GoGeek-plan forblir upåvirket fra andre hackede / ondsinnede kontoer til deres kunder. (hvis noen) ligger på samme serveren.

Kan jeg oppgradere eller nedgradere vertsplanen for SiteGround VPS?

Bare fordi SiteGrounds VPS-hosting-tjeneste i utgangspunktet er deres GoGeek-plan, kan du ikke virkelig nedgradere VPS-pakken din, noe som vil få deg til å bytte til SiteGunds delte serverplaner. Du kan imidlertid oppgradere den direkte til deres Cloud-hosting-servere (når som helst).

For å oppgradere SiteGround VPS-hostingplan til Cloud, trenger du bare å logge på brukerpanelet og gjøre endringene. Dessuten vil du ikke møte noen driftsstans under oppgraderingsprosessen for SiteGround VPS.

Får jeg Root Access med SiteGround VPS Hosting Service?

MERK: Du får ikke full rottilgang til installasjonene dine så lenge du ikke kjøper SiteGround Enterprise Hosting Server.

SiteGround prøver å administrere alt på egen hånd for VPS-hostingkunder, og dette hovedsakelig fordi de er sikre på at du ikke ville ha behov for det Rot tilgang så lenge nettstedene dine er vert på deres servere. Og dette gjøres mulig av deres ekstremt kunnskapsrike team som er utstyrt med alle viktige verktøy for å utføre kompliserte oppgaver uten bruk av Root Access.

LØSNING: Du kan få SSH Shell Access med SiteGround VPS Hosting-konto, og det er mye enklere å generere den offentlige og private nøkkelen kombinasjoner.

Tilbyr SiteGround Windows-vertsplaner med VPS-vertskontoen?

Alle hosting-tjenestene til SiteGround kjøres Linux OS inkludert VPS-hosting, og dermed har de ikke egentlig en Windows-hostingplan. Dette betyr å si at hvis du trenger Windows-hosting for en VPS-plattform, så vil SiteGround ikke være en god passform. Dessuten passer ikke Windows-hosting for en kompleks hostingplattform som Virtuelle private servere (VPS)!

Jobber Docker riktig på SiteGround VPS Hosting Service?

Nei, Docker kan ikke kjøre effektivt med SiteGround VPS-hostingplaner, ettersom det er en fullstendig administrert tjeneste, men da kan du fortsatt få SSH Access og prøve å koble eksternt (via en Shell). Dessverre trenger Docker avanserte tillatelser som SiteGrounds VPS-hosting-tjeneste ikke tilbyr, men dette kan ikke være tilfelle med deres spesiallagde Enterprise Hosting Plans.

Hva er SiteGround SLA for deres VPS Hosting-planer?

SiteGround VPS Hosting Uptime Garanti og SLA
VPS oppetidsgaranti99,9% oppetid
Mellom (99% og 99,99%)1-måneders gratis SiteGround VPS-hosting
Ekstra SLA-kompensasjon
(per 1% oppetid tapet)
1-måneders gratis SiteGround VPS-hosting

MERK: SiteGround Server-nedetid inkluderer ikke planlagt servervedlikehold og eventuelle feil via VPS-kundens feil, DDoS Angrep osv.

Kan jeg få refusjon på SiteGround VPS hosting-konto?

SiteGround tilbyr 30 dagers MoneyBack-policy på VPS-vertsplanen deres (GoGeek) og også med deres andre hosting serverpakker for delt server. I tillegg til dette kommer SiteGround’s Cloud hosting-planer med 14 dagers refusjonsgaranti.

Konklusjon: Er SiteGround bra for VPS Hosting?

Siterounds VPS-hosting (GoGeek-plan) som også er merket på nytt som Semi-dedikert hosting løsning er god nok til å være vert for nettstedet ditt på en VPS-lignende plattform. Fra denne planen kan du når som helst oppgradere til deres Cloud-hosting med ditt økende behov, da de vil administrere alt for deg! Så til da, SiteGrounds VPS-vertsplan (GoGeek) skal gi deg alt hva du forventer av en VPS som Server (Hastighet, VPS-orienterte funksjoner, ytelse, oppetid og mye mer).

De fleste av dem krever VPS-hosting for å få den ekstra kraften til nettstedene sine for å håndtere mer tilstrømning av trafikk og egentlig ikke fordi de trenger noen Root Access. I denne forbindelse er SiteGrounds VPS-hostingplan (GoGeek) mer enn god nok, siden jeg selv har kjørt en rekke nettsteder med stor trafikk på en enkelt SiteGround VPS-vertsplan i lang tid nå. Og den beste delen er fremdeles godt under mine serverressursgrenser. Nå, det er flott rett?

Hvis du trenger en rimelig VPS-hosting som strøm?
SiteGrounds GoGeek-plan er det riktige valget for deg!
Hvis du trenger Root Access for VPS Hosting Plan?
Du kan oppgradere til SiteGround Cloud Hosting (deres sanne VPS-vertsplan).

Jeg håper du fant denne anmeldelsen på SiteGround VPS Hosting Plan (2020) hjelpsom. Kontakt SiteGround VPS Priority Support for ytterligere informasjon.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me