Trenger jeg SiteGrounds SG Site Scanner (gjennomgang 2020): Er det verdt det? Hvor mye koster det?

SiteGround SG anmeldelse av e-postvarsler om e-postvarsler (2020)

SiteGround er et høyt sikker administrert webhotellfirma enn å kontinuerlig bli rangert og anbefalt som den beste webhotellet av et antall mennesker.


Det er imidlertid visse ting du trenger å vite før du registrerer deg med noen av SiteGround’s webhotellplaner og -pakker. Du må spørre deg selv – Trenger du virkelig SiteGrounds SG Site Scanner? Er det til og med verdt det? (Jeg mener verdt kostnaden) Ellers vil du bare ende opp med å unødvendig bruke pengene dine på noe som egentlig ikke var nødvendig!

Raske merknader om sikkerhetsfunksjonene til SiteGround

La oss snakke litt om nettstedssikkerhet som SiteGround tilbyr med webhotellkontoer til kundene sine. I motsetning til mange usikrede webhotellfirmaer av lav kvalitet der ute, har SiteGround en overlegen serverkvalitet som er svært sikker med at selskapet stadig gir ut programvareoppdateringer og jobber også hardt med å lage sikkerhetsoppdateringer for all nylig skadelig programvare eller sårbarhet som er funnet.

Nettstedet ditt som er vert med SiteGround, er allerede veldig trygt, og derfor trenger du ikke egentlig en sikkerhetsoppgradering (i form av SG SiteScanner).

Så hva er SiteGrounds SG Site Scanner Malware Monitoring Service?

SG Site Scanner viser til SiteGrounds deteksjons- og overvåkningstjeneste for skadelig programvare eller et tidlig varslingssystem som drives av deres sikkerhetspartner Sucuri (en av de største leverandørene av Malware Monitoring & Blacklist Scan Scan). SG Site Scanner skanner alle lenker på en daglig basis som er tilgjengelige fra nettstedets hjemmeside (en gang aktivert).

SiteGround SG Site Scanner Hack Monitoring Service Report Review

Den vil også sjekke nettstedet ditt på populære autoritative sikkerhetsbaserte nettsteder for å avgjøre om domenet ditt er svartelistet av noen av dem eller ikke. Hvis SG Site Scanner oppdager et slikt problem, vil det umiddelbart sende deg et varsel via e-post. Dermed hjelper dette deg til å iverksette tiltak nærmest umiddelbart og få et raskt middel til å beskytte bedriftens omdømme, kunder og inntekter.

�� Hva er bra med SG Site Scanner?

1. Effektivt skannings- og rapporteringssystem for skadelig programvare
2. God partner for overvåkning av skadelig programvare som Sucuri
3. Enklere og vennligere grensesnitt for trusselskanning
4. Umiddelbare e-postvarsler og oppdateringer
5. Rapporter som er lett å håndtere ukentlig

�� Hva er dårlig med SG Site Scanner?

Akkurat som alle andre webhotellleverandører, samarbeider SiteGround med andre tredjeparts tjenester for å videreselge planene sine og samtidig hjelpe kundene sine med å beskytte nettstedene sine. Etter min mening burde SG Site Scanner være gratis, og du burde ikke betale for det! Men så er det en betalt tjeneste når det kommer til SiteGround eller noen annen webhotellleverandør som tilbyr slik sikkerhet og nettstedovervåkningstjeneste som et ekstra betalt tillegg.

Så skal jeg skaffe SG-nettstedsskanner? Er det enda nødvendig å kjøpe det?

KORT SVAR: NEI, IKKE NØDVENDIG!

Gå isteden for gratis Wordfence-sikkerhetsplugin som kan skanne serverne dine 24/7 og kan også rense eventuelle trusler på nettstedet i stedet for å bestille SiteGrounds dyre SG Site Scanner-overvåkningstjeneste. SiteGrounds SG Site Scanner tilbyr lignende overvåkningstjenester for skadelig programvare som Bluehost’s SiteLock Security eller iPages Security Suite, som mer eller mindre fungerer på samme måte. Nybegynnere synes at disse ekstra tilleggstjenestene er nyttige og kjøper dem mens de registrerer seg. Mens de fleste av de andre neglisjerer dem fullstendig og velger en gratis WordPress-plugin som Wordfence.

Hvor mye koster SiteGrounds SG Site Scanner? [Prisinformasjon]

SiteGrounds SG Site Scanner-prisinformasjon
Startpris19,80 dollar per år (1,65 dollar månedlig)
Fornyelsespris19,80 dollar per år (1,65 dollar månedlig)
(Samme fornyelseskostnad)

SiteGrounds SG Site Scanner koster 19,80 dollar per år eller 1,65 dollar per måned med samme fornyelsespris også. Denne valgfrie ekstra sikkerhetsovervåkende tilleggstjenesten fra SiteGround (drevet av Sucuri) kan legges til eller fjernes når som helst fra SiteGround webhotellpakken.

Dermed kan du enten betale årlig for SiteGrounds SG Site Scanner-tjeneste direkte på forhånd under registreringsprosessen.

SiteGrounds SG Site Scanner Add-on via brukerområde

Eller du kan til og med bestille dette trusselskanningsverktøyet for overvåkning av skadelig programvare og fra malware som helst senere (helt opp til deg).

Wordfence vs SG Site Scanner (Drevet av Sucuri): Review & Comparison (2020)

SiteGround SG Site Scanner vs Wordfence (gjennomgang og sammenligning 2020)

Wordfence er en førsteklasses leverandør av sikkerhetstjenester (med både gratis og betalte planer) for WordPress brukere og er spesielt drevet av deres Threat Defense Feed som blir kontinuerlig oppdatert. Den grunnleggende versjonen av Wordfence WordPress Plugin er gratis, og tilbyr sine brukere et bredt spekter av sikkerhetsfunksjoner (når aktivert). Ved å bruke et nettstedskanneverktøy som Wordfence, kan du slippe løs forskjellige sikkerhetsmekanismer som vil beskytte nettstedet ditt fullt ut mot hackere og eventuelle ondsinnede koder..

Wordfence Firewall er også kraftig nok til å beskytte nettstedet ditt og forhindre enhver form for angrep. Den bruker mest oppdaterte brannmurregler, forhindrer ondsinnede IP-er og gir pålitelig og tilstrekkelig beskyttelse til WordPress-nettstedet ditt. Videre tar Wordfence det viktige sikkerhetsrelaterte ansvaret for fullstendig due diligence før du tillater trafikk til bloggen eller nettstedet ditt..

MERK: I motsetning til Wordfence, er SiteGrounds SG Site Scanner ikke noe program som gir deg full beskyttelse til nettstedet ditt mot ethvert angrep. Det er bare en valgfri betalt hackovervåking / ondsinnet kodekontroll for tilleggsfunksjon fra SiteGround.

Konklusjon: Er SG Site Scanner påkrevd? Trenger du dette betalte sikkerhetstillegget fra SiteGround for nettstedet ditt?

Når du sjekker ut under kjøpet av SiteGround-webhotellplanen, vil de gi deg et alternativ å legge til SG Site Scanner mot en ekstra avgift (som er en valgfri tilleggsfunksjon). Hvis du spør meg eller noen annen WordPress-teknologi, er det vanligste svaret du vil få – NEI, DU TRENGER IKKE SITEGROUNDS SG-STEDSKANNER, NÅR KJØPER DETTE NETTHJESTETJENESTEN! Det er forskjellige andre gratis sikkerhetsapplikasjoner tilgjengelig som vil skanne nettstedet ditt for skadelig programvare (Wordfence er det gratis alternativet som jeg også bruker).

Så du kan ta turen til SiteGround.com, velge en hostingplan for nettstedet ditt og deretter velge deres Domenes personvern trekk (valgfritt igjen), og fjern til slutt merkingen av SG Site Scanner service.


Klikk her for å vite om du trenger SiteGrounds personvernbeskyttelse for domener (Domain ID Protect) eller ikke?

Anbefaler du SiteGround Hosting? Ja absolutt! Deres avanserte sikkerhetssuiter på servernivå, førsteklasses kundesupport og maskinvare og programvare av beste klasse på bedriftsnivå gjør SiteGround til det sikreste miljøet som vert for bloggen eller nettstedet ditt. Jeg håper vår anmeldelse på Trenger du SiteGrounds SG Site Scanner? Er det verdt kostnaden? var nyttig for deg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map