A2Hosting beoordeling

A2 Hosting levert al meer dan 15 jaar krachtige hosting. Of je nu een expert bent in webontwikkeling of nog nooit hebt gewerkt aan het bouwen van een website, het bedrijf is in staat om een ​​scala aan webhostingoplossingen te bieden die gemakkelijk te gebruiken en op maat zijn gemaakt om aan je verschillende webhostingbehoeften te voldoen.


A2Hosting-logo
UPTIME
975
SNELHEID
965
ONDERSTEUNING
970
PRIJS
988
KENMERKEN
965
GROEN
945
INNOVATIEF
960

Terwijl de meeste hostingbedrijven de standaard 24/7 klantenondersteuning en de belofte van snelle en efficiënte servers bieden, neemt A2 Hosting een tandje hoger door drie functies te introduceren die alleen uniek zijn voor hun bedrijf:

Server terugspoelen – De functie Server Rewind lijkt op uw standaard knop “Ongedaan maken”, maar in plaats van alleen wijzigingen aan een tekst of afbeelding ongedaan te maken, wordt uw account opgeslagen om u te helpen bij het herstellen van elk bestand, database of gebruikersaccount dat u mogelijk per ongeluk hebt verwijderd. Dit wordt mogelijk gemaakt omdat de functie regelmatig snapshots van uw bestanden maakt als back-up. Het is gratis te gebruiken en snel toegankelijk via het configuratiescherm.

CloudFlare – Laadtijd is essentieel voor het succes van elke website. Hoe sneller een pagina wordt geladen, hoe sneller informatie aan uw bezoekers wordt verspreid, zodat ze te allen tijde betrokken blijven. Dit is waar CloudFlare binnenkomt. Dit CDN is ontworpen om uw webinhoud 200x sneller te laden in vergelijking met andere CDN’s op de markt. Het is ook bekend om gecachte inhoud snel op te slaan en te laden, zodat u er zeker van bent dat uw website al uw inhoud tegelijk weergeeft.

HackScan – U kunt nooit fout gaan met extra beveiliging in uw hosting. Afgezien van het standaardbeveiligingssysteem dat bij uw hostingplan wordt geleverd, bevat A2-hosting ook de HackScan-functie. Het fungeert als een firewall en kan ongewenste aanvallen op uw website voorkomen, zelfs voordat ze plaatsvinden, wat u extra veiligheid en gemoedsrust geeft.

Hostingplannen van A2Hosting

A2 Hosting biedt een brede selectie van krachtige webhostingplannen die zijn ontworpen voor specifieke behoeften. Als u alleen een persoonlijke website wilt hosten of als u de website van uw bedrijf wilt opzetten, heeft A2 Hosting een bijbehorend plan dat u geeft wat u nodig heeft om dat doel te bereiken.

Gedeelde hosting

Perfect voor diegenen die hun eigen webdomein willen opzetten, het Shared Hosting-plan is geoptimaliseerd voor WordPress, Joomla of Drupal. Het maakt gebruik van de Turbo-servers van A2 Hosting waarmee uw websitepagina’s twintig keer sneller kunnen worden geladen dan uw gemiddelde hostingprovider.

Het Shared Hosting-abonnement biedt klanten drie soorten webhostingopties:

 • Lite – De Lite-oplossing is bedoeld voor klanten die één website willen opzetten. Voor £ 3,15 per maand kunnen klanten één website hosten met vijf databases. Het biedt ook onbeperkte opslag en bestandsoverdracht, een gratis SSD-snelheidsboost en een geld-terug-garantie die op elk moment tijdens de abonnementsperiode kan worden geclaimd.
 • Snel – Voor £ 3,94 per maand biedt de Swift-optie klanten waar voor hun geld door hen in staat te stellen onbeperkte websites te maken die worden ondersteund door onbeperkte databases, opslag en overdracht. Het wordt ook geleverd met een gratis SSD-snelheidsboost en een geld-terug-garantie die op elk moment kan worden gebruikt.
 • Turbo – Beschouwd als de snelste onder alle Shared Hosting-oplossingen, biedt de Turbo-hostingoptie onbeperkte functies, maar met een extra voordeel: de Turbo Server van A2 Hosting maakt het sneller en efficiënter. Met de Turbo-optie kunt u onbeperkte websites opzetten met onbeperkte databases, overdrachten en opslag. Het heeft ook een gratis SSD-boost, een geld-terug-garantie en de A2 Site Accelerator voor extra snelheid. Het kost je £ 7,49.

VPS-hosting

Voor degenen die op zoek zijn naar optimale snelheid en beveiliging, is het VPS-abonnement van A2 Hosting iets voor jou. Dit plan is ontworpen om ontwikkelaarsvriendelijk te zijn en biedt u de mogelijkheid om de algemene functionaliteit van uw website tijdens de installatie aan te passen.

Het VPS-plan biedt krachtige opties, elk met zijn eigen unieke reeks voordelen:

 • Onbeheerd – Vanaf slechts £ 4,03 per maand, maakt de Unmanaged-optie volledige aanpassing mogelijk, zodat u uw website vanaf de basis kunt maken en configureren. De optie biedt Root-toegang aan uw systeembeheerder samen met de optie om uw website op een Linux-besturingssysteem te laten draaien. Het wordt ook geleverd met 20 GB opslag, 2 TB overdrachtscapaciteit en 512 MB RAM.
 • Beheerd – Met de Managed-optie kan het ondersteuningsteam van A2 Hosting uw website vanaf het begin voor u beheren. Voor £ 26,56 per maand biedt de optie volledig Hostguard-beheer dat uw website controleert op hostingproblemen. De Managed-optie wordt ook geleverd met een gratis configuratiescherm, 75 GB opslagruimte, een bestandsoverdrachtcapaciteit van 2 TB en 4 GB RAM, ook GRATIS SSL en SSD.
 • Core VPS – Hetzelfde als bedoeld, maar met Root Access.

Toegewijde hosting

Het Dedicated plan is ontworpen om aan de meest intensieve zakelijke behoeften te voldoen. Het geeft u de mogelijkheid om uw webbronnen te configureren, volledige isolatie te bieden en u kunt het beheerniveau van uw website selecteren.

Het Dedicated Hosting-abonnement heeft vier opties:

 • Semi-dedicated server – Voor £ 7,49 per maand biedt het Semi Dedicated-abonnement klanten meer controle en isolatie dan uw reguliere shared hosting-abonnementen. Het wordt geleverd met een gratis configuratiescherm en biedt volledige Hostguard-beheerondersteuning om ervoor te zorgen dat uw website soepel draait. De optie biedt ook 75 GB opslag, 2 TB bestandsoverdrachtcapaciteit en 4 GB RAM.
 • Onbeheerde Flex Server – Voor degenen die hun ontwikkelaars hun website willen laten opzetten, biedt de Unmanaged Flex Server volledige aanpassing van de website en hosting. De optie biedt root-toegang en de mogelijkheid om het Linux-besturingssysteem te selecteren dat u wilt gebruiken. Het wordt ook geleverd met 2×500 GB opslag, 10 TB overdrachtscapaciteit en 8 GB RAM. Het kost u £ 80,17.
 • Beheerde Flex Server – Voor £ 113,58 per maand biedt de Managed Flex Server-optie volledige Hostguard-ondersteuning, zodat u niet langer zelf uw website en hosting hoeft te beheren. Afgezien van volledige beheerbaarheid, wordt de optie geleverd met een eigen cPanel-configuratiescherm, 2×500 GB opslag, 10 TB overdrachtscapaciteit en 8 GB RAM.
 • Core Flex Server – Hetzelfde als Managed Flex Server, maar met root-toegang. De prijs is € 113,58 per maand.

Waarom we A2Hosting als # 2 hebben gerangschikt

Alle A2Hosting-abonnementen worden geleverd met een cPanel-configuratiescherm en gratis SSL en SSD.

Het A2 Hosting Configuratiescherm

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken – dat is wat u kunt verwachten van het Configuratiescherm van A2 Hosting. Met alleen het A2 Hosting-logo op een groene achtergrond, biedt het configuratiescherm een ​​duidelijke weergave die alle tools toont en u kunt gebruiken en applicaties die u kunt uitvoeren.

In één oogopslag biedt het configuratiescherm u marketing- en promotietools zoals MailChimp, Constant Contact en Free Bing / Yahoo-credits. Het geeft je ook toegang tot applicaties die je kunt integreren in je website zoals WordPress, Drupal, Pivik en Elgg.

Ten slotte biedt het u een verscheidenheid aan SEO- en marketingtools waarmee u uw website en de inhoud ervan kunt optimaliseren zodra deze live is gegaan.

BEZOEK A2Hosting-logo EN KRIJG ONZE KORTING VAN 50%

Technisch

 • 99,9% uptime-garantie
 • SSD-schijven voor alle plannen
 • Perfect voor eenvoudige websites, blogs en e-mailhosting
 • Meerdere serverlocaties
 • Zeer hoge hostingsnelheid
 • cPanel en SSH-toegang
 • A2Hosting maakt gebruik van eigen webservers
 • Heb geen datacenter in het VK

Ondersteuning

 • 24/7 technische ondersteuning
 • Live Chat-ondersteuning
 • Gidsen en veelgestelde vragen
 • 24/7 ondersteuningslijn
 • E-mailondersteuning met 24-uurs reactievenster
 • Ticketondersteuning
 • We hebben er geen gevonden

Prijzen

 • Erg goedkoop voor de geleverde diensten
 • Flexibele plannen
 • Kosten voor servermigratie
 • Fluctuerende prijzen
 • Turbo Server alleen beschikbaar voor Turbo-gebruikers

Conclusie

Snelheid is de hoogste prioriteit van A2 Hosting en om ervoor te zorgen dat haar klanten hiervan kunnen genieten, heeft het bedrijf een verscheidenheid aan hardware- en softwarefuncties opgezet om hun hostingsnelheid te verhogen. De gedeelde hostingplannen draaien op een mix van 10GB-netwerken, 12-core server, 64 GB RAM en worden gebundeld met CloudFlare CDN-ondersteuning, waardoor ze voldoende snelheid hebben om informatie te verwerken. Gebruikers van turboplan krijgen daarentegen ook toegang tot de Railgun Optimizer-functie waarmee hun webpagina’s 140% sneller kunnen worden geladen.

Verspreid over Michigan, Amsterdam en Singapore hoeft u zich geen zorgen te maken dat het publiek in deze regio’s een trage laadtijd ervaart wanneer ze uw website bezoeken. Door hun servers te verspreiden, zorgt A2 Hosting ervoor dat hun gehoste websites sneller worden geladen en informatie sneller verspreiden.

Dankzij zijn betrouwbare en stabiele servers kan A2 Hosting een maximale uptime van 99,9% bieden, zodat hun gehoste websites te allen tijde operationeel blijven. Uitvaltijden zijn vrij zeldzaam en als het toch gebeurt, staat het 24/7 ondersteuningsteam van A2 Hosting klaar om uw website in een mum van tijd aan de praat te krijgen..

A2 Hosting staat bekend om zijn Turbo Server-functie die klanten een downloadtijd biedt die twintig keer sneller is dan bij reguliere hostingservers. Het probleem hier is dat het alleen beschikbaar is met Turbo-abonnementen. Aangezien de meeste van deze high-tier-abonnementen zijn, kunnen eigenaren van een basic- en middle-tier hosting-plan hier geen gebruik van maken, waardoor ze een verbetering van de serversnelheid missen.

U kunt hier ook de andere beste webhostingbedrijven in het VK bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map