Aanmelden bij Bluehost & WordPress installeren

Totale openheid: WebsiteSetup verdient commissie als u Bluehost koopt via verwijzingslinks in deze handleiding. Zo houden we onze website up-to-date en verbeteren we tutorials. Bedankt voor jullie steun!Stap 1: Ga naar Bluehost.com

Om u aan te melden bij Bluehost, gaat u eenvoudig naar Bluehost.com

Dit is waar je mee begroet wordt zodra je op hun homepage bent.

bluehost-bestemmingspagina

Als je het leuk vindt wat je ziet, klik dan gewoon op “Nu aan de slag” zodat je naar de volgende stap kunt gaan, namelijk stap 2:

Stap 2: Kies een hostingplan

Houd bij het kiezen van een hostingplan altijd uw doel in gedachten.

Bouwt u als hobby een kleine persoonlijke website? Een middelgrote tot grote website voor uw bedrijf? Wat uw doel ook is, zorg ervoor dat u het hostingplan kiest dat biedt wat u nodig heeft.

Voor deze gids kiezen we voor het ‘Basic’ shared hostingplan. Het basisplan is een goede keuze als u net begint en nog geen verkeersstroom naar uw website heeft. U hoeft uw zuurverdiende geld voorlopig niet te verspillen aan de andere plannen – u kunt altijd later upgraden.

Als u nieuwsgierig bent naar shared hosting (ook bekend als shared server hosting), is dit de meest voorkomende en meest betaalbare vorm van websitehosting. Via dit type website-hosting delen gebruikers de bronnen van een beveiligde server of een groep servers om hun websites operationeel te krijgen.

Door u aan te melden voor een van de gedeelde hostingplannen van Bluehost, hoeven we ons geen zorgen te maken over serverbeheer en platformpatches.

Eigenlijk:

Bekijk de webhostingsfuncties van Bluehost als je een diepere duik wilt nemen in wat ze bieden.

BHhostingplannen
Begin met het “basis” -plan. U kunt later altijd upgraden als dat nodig is.

Stap 3: Beveilig een domeinnaam

Nadat u uw plan heeft gekozen, is de volgende stap het verstrekken van uw domeinnaam.

BHdomain
Als u nog niet zeker bent van de domeinnaam, kunt u deze stap voorlopig overslaan.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht:

Uw domeinnaam hoeft niet te eindigen op ‘.com’. U kunt “.org”, “.net”, “.us”, “.biz” of “.info” gebruiken voor uw domeinnaam. Dit is vooral handig als uw eerste keuze niet beschikbaar is. Typ gewoon uw domein in en klik op “Volgende”.

Als u nog niet klaar bent om een ​​domeinnaam in te voeren, kunt u deze stappen altijd volgen op hoe u een domeinnaam toewijst als je ervoor kiest om het later te doen.

Als u al een domeinnaam heeft, voert u deze in op het formulier “Gebruik een domein dat u bezit” en klikt u op “volgende”.

Stap 4: Vul uw gegevens in

De volgende stap is het eenvoudig invullen van de benodigde informatie. U moet uw voornaam, achternaam, land, straatadres, stad, postcode, telefoonnummer en e-mailadres opgeven.

Houd er rekening mee dat uw kwitantie wordt verzonden naar het e-mailadres dat u invoert.

Het toevoegen van uw bedrijfsnaam is optioneel.

BPersoonlijke informatie
Vrij standaard spullen.

Stap 5: Controleer uw “pakketinformatie” en voltooi de registratie

De volgende stap is om naar beneden te scrollen en uw pakketinformatie te controleren. Zorg ervoor dat u de add-ons bekijkt die standaard zijn inbegrepen. Vergeet niet om alleen die te controleren die u nodig heeft.

BH pakketinformatie
Kies een plan en beslis welke van de optionele add-ons je nodig hebt (alle hieronder beschreven opties).

Hier is wat u kunt overwegen:

Domeinprivacybescherming: Deze service kost $ 0,99 meer per maand (jaarlijks gefactureerd tegen $ 11,88 / jaar). Het helpt u om uw persoonlijke gegevens (bijv. Uw naam en adres) privé te houden. Krijg dit alleen als u uw website en domeininformatie anoniem wilt houden.
SiteLock-beveiliging: Deze service kost $ 1,99 per maand (jaarlijks gefactureerd tegen $ 23,88 / jaar). Deze add-on verifieert uw e-mailadres, fysieke adres en telefoonnummer. Deze functie kan u helpen uw geloofwaardigheid aan klanten te bewijzen als u van plan bent een product of dienst op uw site te verkopen.
CodeGuard Basic: Deze service kost $ 2,99 per maand (gefactureerd tot het einde van de hostingperiode). Dit biedt extra beveiliging voor uw website doordat u regelmatig een back-up van uw site kunt maken. Dit maakt het gemakkelijk om uw site terug te zetten naar een eerdere opslag als er iets gebeurt of als u een fout maakt
Bluehost SEO Tools Start: Deze functie kost $ 1,99 per maand extra (jaarlijks gefactureerd tegen $ 23,88 / jaar). Bluehost beweert dat deze tool u kan helpen bij het verkrijgen van de positie van zoekmachines.
1 Office 365-mailbox: Deze add-on is de eerste 30 dagen gratis. Het is een veilig en betrouwbaar e-mailplatform, mogelijk gemaakt door Microsoft.

BH betaling
Als u PayPal wilt gebruiken, klikt u op de link ‘Meer betalingsopties’ en ziet u een PayPal-optie.
BH kleine lettertjes
Lees de kleine lettertjes goed door voordat u een definitieve beslissing neemt

Houd er rekening mee dat het bedrag dat in elk plan wordt vermeld, jaarlijks wordt gefactureerd. Het zal u misschien verbazen dat Bluehost een forfaitair bedrag heeft afgetrokken in plaats van de aangegeven maandelijkse prijs.

We moeten vermelden dat Bluehost een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie heeft, zodat u zich gedurende die tijd altijd kunt afmelden.

Echter:

Dat geldt niet voor het domein. Als u een domein van Bluehost krijgt en vervolgens binnen de eerste 30 dagen annuleert, zullen zij het benodigde bedrag voor het jaarlijkse domeinbedrag aftrekken. Houd hier dus rekening mee voor het geval u ooit uw geld moet terugkrijgen.

Zodra u deze stap heeft voltooid, wordt u begroet met deze bevestiging.

BH succes
U heeft zich succesvol aangemeld bij Bluehost.

OPMERKING: vergeet niet om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken voor uw Bluehost-account.

Mogelijk merkt u ook dat Bluehost na registratie een site voor u maakt. U kunt deze site verwijderen door naar ‘Site beheren’ te gaan, vervolgens op ‘Instellingen’ te klikken, naar de onderkant van de pagina te scrollen en vervolgens de site te verwijderen.

Stap 6: Installeer WordPress met Bluehost’s “One-click Installation”

Zodra u zich heeft aangemeld bij Bluehost, is de volgende stap het installeren van WordPress en het opzetten van uw site. Met Bluehost kunt u WordPress eenvoudig en snel installeren.

1. Log om te beginnen in op uw Bluehost-account, klik op “Mijn sites” en klik vervolgens op “Site maken”.

BH website maken

2. Geef uw nieuwe WordPress-site een naam en een slogan.

Informatie over de BH-site

3. Selecteer vervolgens het domein dat u voor DEZE WORDPRESS-WEBSITE wilt gebruiken en schakel de plug-ins uit die u niet nodig heeft. Vergeet niet om de URL, gebruikersnaam en wachtwoord van uw WordPress-website te noteren.

BH site-instelling

BH wordpress succes

4. Nu is het tijd om een ​​thema te kiezen. U kunt kiezen uit uw geïnstalleerde thema’s of een van de gratis WordPress-thema’s.

BH-thema's

5. Vanaf daar is de volgende stap helemaal aan jou.

Wil je een contactpagina maken om mensen te helpen je te bereiken? Misschien wilt u inhoud aan uw website toevoegen? Misschien wilt u afbeeldingen of meer pagina’s toevoegen?

Met Bluehost kunt u al deze dingen gemakkelijk doen door simpelweg over elke optie te bewegen en op ‘Laten we gaan’ te klikken.

BH volgende stappen

Gefeliciteerd! Uw WordPress-site is nu actief!

Vragen, problemen, opmerkingen? laat een reactie achter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map