Biedt BlueHost SEO-diensten aan?

Het bouwen van uw eigen website is misschien niet zo eenvoudig als u had verwacht, vooral als u nieuw bent bij webontwikkeling. Maar dankzij webhostingproviders zoals BlueHost is het nu voor iedereen mogelijk – zelfs degenen die geen ervaring hebben met webontwikkeling – om hun eigen sites te maken zonder dat ze dingen als HTML hoeven te doorlopen. Dit is ook goed nieuws voor gevorderde gebruikers, aangezien het maken van een complete, professioneel ogende website eenvoudiger dan ooit is.


Maar net wanneer u dacht dat alles gedekt is zodra uw site actief is, realiseert u zich dat er nog meer te doen is. Het hebben van een werkende website is niet genoeg voor mensen over de hele wereld om meer te weten te komen over uw bedrijf of merk. Daarvoor is er Search Engine Optimization (SEO).

Maar wat is SEO eigenlijk??

SEO is een essentieel onderdeel van elke online marketingstrategie. Het helpt de positie van uw website te verbeteren in de natuurlijke resultaten van grote zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo!.

[File # csp8368650, License # 1337480] Gelicentieerd via http://www.canstockphoto.com in overeenstemming met de licentieovereenkomst voor eindgebruikers (http://www.canstockphoto.com/legal.php)
(c) Can Stock Photo Inc. / kbuntu

Als u bijvoorbeeld online onderzoek doet, kunt u daarvoor Google of Bing gebruiken. Zodra u het trefwoord typt van wat u wilt onderzoeken, wordt u doorgestuurd naar de pagina’s met zoekresultaten met de meest relevante sites. Dit zijn wat we natuurlijke resultaten noemen of soms ‘organische resultaten’ worden genoemd. Deze zijn gebaseerd op de relevantie van uw website voor een specifiek zoekwoord en het is uw bedoeling dat uw website bovenop de natuurlijke resultaten verschijnt om meer bezoekers te trekken en uw online zichtbaarheid te vergroten.

De resultaten van zoekmachines kunnen in twee categorieën worden onderverdeeld:

 • Natuurlijke / organische zoeklijst
 • Betaalde zoeklijst

Wat betreft betaalde zoekresultaten, adverteert een website-eigenaar met opzet zijn / haar website in zoekmachines voor een bepaalde prijs om hoger te scoren op pagina’s met zoekresultaten. Dit kan voor sommigen werken, maar houd er rekening mee dat 77% van de gebruikers van zoekmachines liever op organische dan op betaalde vermeldingen klikt.

Voor welke webhost moet je kiezen?

Als u serieus inkomsten wilt genereren met uw website, zou een mooie website het gewoon niet doen. Onthoud dat uw belangrijkste doel hier is om zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken. Bepalen voor welke webhost u zich wilt aanmelden, bepaalt de toekomst van uw site.

Met BlueHost krijgt u alles wat u nodig heeft voor uw website, van de algehele functionaliteit tot het aantrekken van meer bezoekers. Ze bieden verschillende SEO-tools die u kunt gebruiken om meer verkeer naar uw website te leiden, naast de onbeperkte schijfruimte en bandbreedte die ze bieden.

Hoe verbetert BlueHost de ranking van zoekmachines op mijn website?

Met de SEO-pakketten van BlueHost zal de positie van uw site in verschillende zoekmachines binnen no-time verbeteren. Inbegrepen in hun pakketten zijn als volgt:

 • U kunt op elk moment toegang krijgen tot de Marketing Program Manager voor uw vragen. BlueHost geeft u feedback en beveelt zoekwoorden aan die de relativiteit van uw site maximaliseren.
 • Het SEO-team van Bluehost zal u meer inkomende links naar uw site bieden en off-site linkbuilding uitvoeren, zoals het maken van sociale bladwijzers en het verspreiden van artikelen om de positie van uw site te verbeteren.
 • U ontvangt wekelijks rapporten om de voortgang van uw zoekwoorden en uw positie in zoekmachines bij te houden.

Elk BlueHost-hostingplan wordt geleverd met gratis inzending van een zoekmachine. Dit betekent dat u niet lang hoeft te wachten totdat uw website bekend is bij zoekmachines. BlueHost doet het werk voor u. Afgezien van deze, biedt BlueHost ook professionele SEO-services voor diegenen die serieus hun rang willen verhogen. Het volgende is inbegrepen in dit type pakket:

 • SEO-koppeling. BlueHost zal meer links naar uw site creëren door maandelijks originele inhoud te schrijven en te verspreiden.
 • SEO schrijven. De professionele SEO-copywriters van BlueHost zijn degenen die de aangepaste inhoud maken die nodig is om uw site te laten opvallen tussen alle andere.
 • Analyse en rapportage. Het team genereert resultaten en feedback om u te laten weten hoe het met uw site gaat.

Bent u al in de verleiding? Meld u vandaag nog aan bij BlueHost!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map