Biedt eHost maandelijkse betaling aan?

eHost bood tot maart 2016 een maandelijkse betalingsoptie en verwijderde deze vervolgens.


In 2017 zijn ze afgesloten, dus ik laat deze pagina gewoon om SEO-redenen open, dus als iemand naar eHost zoekt, vinden ze de waarheid over eHost op mijn site.

Hoeveel meer kost het u echter om maandelijks te betalen?

Ik was nieuwsgierig, dus heb ik de cijfers gekraakt. Ik heb de prijzen van eHost vergeleken met HostGator, een van de beste webhostingproviders ter wereld.

Bekijk de onderstaande tabel om te zien wat ik heb ontdekt …

Onbeperkte websites op 1 account?
Speciale aanbieding
$ 3,98 / maand met couponcode BUILDPATH
Gratis domein?
($ 12,95 / jaar)
WordPress
45 dagen geld-terug-garantie?
Maandelijkse betaling
Geen maandelijkse betaling mogelijk. $ 4,78 voor de eerste maand. Verlengt met $ 11,95 / mo
Aan het einde van je eerste jaar heb je in totaal $ 136,23 betaald als je voor maandelijkse betaling hebt gekozen.
12 maanden korting
Niet meer beschikbaar. $ 57,36 ($ 4,78 x 12 maanden)
Bespaar $ 78,87 met dit plan!
24 maanden korting
Niet meer beschikbaar. $ 125,11 ($ 4,78 x 24 maanden)
Bespaar $ 154,52 met dit plan!
36 maanden korting
Niet meer beschikbaar. $ 163,27 ($ 3,98 x 36 maanden)
Bespaar $ 259,76 met dit plan!
Eventuele coupons?
Niet meer beschikbaar. Activatielink van $ 3,98 / maand
Bezoek de site
Niet meer beschikbaar. Bezoek HostGator

Aangezien beide bedrijven uw aankoop beveiligen met een geld-terug-garantie van 45 dagen, kan het logisch zijn om een ​​plan van 12, 24 of 36 maanden te nemen om het sterk verlaagde tarief vast te leggen voor het geval u besluit uw account te behouden.

Als u nog steeds de voorkeur geeft aan een maand-tot-maand-optie, ook al kost het op de lange termijn meer, HostGator biedt een iets goedkopere, betaalbare maandelijkse betalingsoptie zonder contract. Bovendien heb ik een exclusieve coupon dat geeft je 60% korting!

Gebruik gewoon de couponcode BUILDPATH bij whpg en u bespaart direct 60% op de normale prijzen.

Aanbevolen voor jou: Bekijk deze gratis trainingsvideo waar Steffany je laat zien hoe je stap voor stap een geweldige website maakt met WordPress op HostGator.

Beter nog, HostGator eert hun 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Ik kan me voorstellen dat je liever iets koopt als je weet dat het zonder risico is. Hier is hoe HostGator het voor u zonder risico maakt:

Een eenvoudige, ECHTE 45 dagen geld-terug-garantie

Uw aankoop wordt beschermd door hun geld-terug-garantie van 45 dagen. Het omvat alle plannen die ze aanbieden.

Maar is het echt zo simpel?

Als je op mij lijkt, ben je sceptisch als je zo’n garantie ziet. U vraagt ​​zich misschien af ​​of er verborgen verwerkingskosten en andere kosten zijn, zodat ze u niet 100% van uw geld hoeven terug te geven.

Je zult blij zijn te horen dat de garantie van HostGator geen verborgen kosten of rare bepalingen heeft:

Als u niet tevreden bent met HostGator, geven we u uw geld terug. Geen vragen gesteld. Gedurende de eerste 45 dagen betalen we uw hostingkosten volledig terug. Als u ons probeert en besluit dat HostGator niets voor u is, vinden wij dat u uw geld moet terugkrijgen.

Als je je account om wat voor reden dan ook niet wilt behouden, geven ze je al je geld terug zonder hoepels om doorheen te springen. Dit zie je niet bij veel hostingproviders. HostGator kan dit doen omdat, in vergelijking met hun concurrenten, meer van hun klanten langer blijven hangen. Een geweldig product en service gaat ver in het behoud van klanten, waardoor HostGator enorme waarde voor u kan leveren tegen zeer betaalbare prijzen, zonder u te dwingen een jaar of langer vooraf te kopen.

Conclusie: eHost vs Hostgator maandelijkse betaling

Ik wou dat ik had kunnen zeggen: ‘Ja, eHost biedt een lage maandelijkse betaling’, maar dat bieden ze niet meer aan. Ze dwingen u nu om vooraf minimaal 1 jaar hosting aan te schaffen. Ze zijn niet langer een haalbare optie als u de voorkeur geeft aan maandelijkse betaling en geen contracten.

Als eHost bereid was om concurrerend te zijn en stevig achter hun service te staan, zouden ze een maandelijkse betaling aanbieden. Op dit moment is het voor mij duidelijk dat eHost er niet 100% zeker van is dat u klant blijft als u maandelijks betaalt. Ze willen je dus minimaal 1 jaar van tevoren opsluiten. Om eerlijk te zijn, dit is standaardpraktijk voor 99% van de hostingbedrijven die ik heb beoordeeld en getest, dus ik ben helemaal niet verrast. Ik denk echter dat het feit dat HostGator maandelijkse betaling biedt zonder contracten of verplichtingen, alles zegt. Ze hebben er alle vertrouwen in dat u klant blijft, omdat ze geweldige hosting en klantenondersteuning bieden.

Ik gebruik HostGator voor verschillende van mijn sites en raad ze ten zeerste aan, dus als je HostGator probeert, gebruik dan de couponcode BUILDPATH bij HostGator om 60% korting op je hosting te krijgen.

Ik wens u veel succes met uw website,

Johnny
WHPG

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map